Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 383 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jún. 23 kedd, 19:28 

Csizu írta:
Pista: mindannyian szórakozni megyünk elsősorban, jómagam is (egyelőre úgy fest h megyek). De erre azt tudom mondani, hogy 4-5-6 órát 1 játékkal nem érdemes eltölteni, ha azért kapsz ki, mert jól toltad, mindent jól csináltál, de az ellenfélhez beállt 6 angel (Titinek ellenem) vagy jó relicet dobott a hajótörött túlélő, esetleg neked jobb utópiád volt.
A piros gömb megléte és az utopia így is nagy szerencsefaktort visz a játékba. Legyen szerencsefaktor, nem akarom én lecsupaszítani a pályákat, csak szeretném, ha gondolkodni is kéne, nemcsak az öledbe pottyanna minden. Hiszen a heroes nemcsak a szerencséről szól, hanem a stratégiáról is. Kikapcsolódás és szórakozás mellett vigyünk egy kis színt is a játékba, amit taktikának, stratégiának hívnak.

Abban mindannyian egyetértettünk, hogy ne álhasson be hozzád semmilyen monstra. Én azmellett török lándzsát, hogy olyan módon legyen a pályán a +6+5+4 all, hogy azt ne lehessen tombból-hajótöröttből megkapni. A tavalyi táborban ezen két meccsem is ugrott. Ha a pályán van, akkor quest arti vagy más olyan módozattal lehessen hozzájutni, ami kizárja, hogy tombból megkapod==utópiából se fogod ekkor megkapni. Vagyis le van fixálva (mint ahogy ez több mapon eddig is megvolt) Az meg, ha mondjuk egy +5 all kard van középen, amiért érdemes sietni, az érdekes partikat hozhat. De mint tudjuk, vannak open mapok is, szegényesebb mapok is (az eddigi listában legalább is), ahová nem kell kanna, vagy +5all kard, de ott mindenképpen lehetne mondjuk lvl5 tornyot húzni, ami szintén érdekessé tenné a játékot. Ezért mondom, hogy sok lehetőség rejlik ebben, nem szabad azt mondani semmire sem, hogy már pedig ez nem lesz benne. (az eddig is tiltott dolgokon kívül persze=angel wings , Sea Captain's Hat stb.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jún. 23 kedd, 20:07 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Nem véletlenül javasoltam Csizunak, hogy tegye közkinccsé a térképre bevezetni tervezett ötleteket (Csizu és Süni javaslatai alapján). :shock: :roll: :shock: Én csak vitáztam egy sort, aztán közös nevezőre jutottunk valamiben. :) Biztos voltam benne, hogy nem nyeri el Mindenki tetszését. De jól van ez így... :P Én azt mondom, hogy teljesüljön a többség akarata, hiszen az a cél, hogy aki lejön és játszik, az jól szórakozzon és jól érezze magát! :roll: Egyetlen kikötésem volt, hogy az egyensúly ne boruljon fel és egy gyengébb képességű játékosnak ugyanannyi esélye legyen egy profival szemben, mint fordítva. :shock: Ugyanis nem vagyunk egyformák, mindenki tisztában van azzal, hogy vannak profik és vannak gyengébb játékosok is. De a legfőbb dolog a szórakozás, úgyhogy én a többség javaslatait elfogadom és támogatom! :wink: (Főleg, hogy a térképekkel nem Nekem kell bajlódnom!) :P :wink: :P Véleményem szerint vegyük alapul az eddigi tábori 50 db 1vs1 és 10 db 2vs2 térképet, valamint tegyünk hozzá 5-5 db újat, szerintem ez bőven elég! :roll: Ezeket javítsátok le a mindenki által elfogadott elvek szerint, aztán menjünk játszani! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jún. 24 szer., 9:49 
Heroes Team

Pista: Azt, hogy a +6 +5 +4 allt kivegyük, még nem jelentheti azt, hogy hiányos lesz a térkép. Lehet helyettük olyan módon is, ahogy leírtad, 1 középen, de felváltható ez 1 pandorával is, ami dob ugyanilyen arányú skilleket... hatás ugyanaz, leszámítva hogy így +1 arti elfér rajtad, már ha van oda. Sok példa és ellenpélda van, de elég sok eset van ahol télleg 1 utópia eldönt mindent, nem kötelezen kell hogy fullos legyen, elég ha te kapol 1 +10 sapit, az ellen meg Gladiust és Sentinelt...

A lvl5 tornyok azok megint érdekes dolgok, lehet olyan pálya, ahol van lehetőség rá, de mint írták már páran, legyen 1 kis kihívás is, ha Upg lvl7-el szeretnéd kihozni, de nem a 2. hónap közepén.

HA már a versenyzésnél is tartunk, az olyan pályákon, ahol van középen jutalom, de mondjuk ez minden pályára is érvényes lehet, a Boot of Speed, az vagy legyen fixen mindkét félnek elérhetően, vagy legyen kivéve a játékból, a meccsek jó részében legalább olyan előny ez a tárgy, ha megkapod 1. héten, akár szettben a kesztyűvel, +log, mint a végén 1 jó relik. Főleg az olyan helyeken, ahol gyors átmenetre is van lehetőség...

A többi dolog az 2élű, mint minden, bár a piros gömb az 1 irányító arti, bárhol használható, kérdés aki megkapja meri-e használni vagy nem...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jún. 24 szer., 14:31 

Az azért nem mindegy, hogy +5all kard van ott, vagy +5allt adó pandora, ami mellé berakhatsz magadnak akár 1 gladiust is pluszba!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jún. 24 szer., 15:31 

Bár nem leszek ott 1vs1-ben, de a csizma kompenzálhat is:
expert log vs csizma,
jó játékos vs nemannyira jó csizmával.
A csizmáskandúr meg hiába pucol ki mindent hamarabb, az űberblokkok miatt meg kell várni néha a 3. néha a 4. hetet is. Lények vagy spellek miatt, mind1.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jún. 24 szer., 15:35 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Az eddigi jelentkezések: (Frissítve 2009.06.25. 15:50)
(Vastaggal jelöltem azokat, akiknek a részvételi díja beérkezett.)

2009.06.24-ei lemondások a tábori részvételre: rt, Süni

Remélem más már nem akarja lemondani a tábort, mert akkor 10 fő alá csökken a létszám és a tábor nem kerül megrendezésre!!!

H3 1vs1 Torna:

1. Vologya Mester
2. Titi
3. Bogpista
4. Jou
5. Karesz
6. ssth
7. Adler
8. Hitehagyott (Pumpás)
9. Dreegar
10. Dragon
11. Csizu
12. Werul
13. DaMagepy
14. Zsombor
15. Bozso (?)

H3 2vs2 Torna:

1. Vologya Mester
2. Titi
3. Bogpista
4. Jou
5. Karesz
6. ssth
7. Adler
8. Hitehagyott (Pumpás)
9. Dreegar
10. Dragon
11. Nimbus
12. Teki1986
13. Csizu
14. Werul
15. DaMaGepy
16. Cat (?)

H3 Támadás Torna:

1. Vologya Mester
2. Titi
3. Bogpista
4. Jou
5. Karesz
6. Ati
7. Zsombor
8. Kendrei Zsolt
9. Sorceress
10. Lord Shaba
11. Magix
12. ssth
13. Dreegar
14. Dragon
15. Nimbus
16. DaMaGepy
17. Werul
18. Teki1986
19. Csizu
20. Cat (?)

H5 Támadás Torna:

1. Vologya Mester
2. Titi
3. Bogpista
4. Jou
5. Ati
6. Zsombor
7. Kendrei Zsolt
8. Sorceress
9. Lord Shaba
10. Magix
11. ssth
12. Dragon
13. Nimbus
14. Teki1986
15. Csizu
16. Cat (?)

Baráti üdv!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2009 jún. 25 csüt., 15:50-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jún. 24 szer., 18:11 

Mivan, mivan! Ne tessenek ijesztgetni itt a jónépet :!: Csizu te nem jössz? Jelentkezz akkor plíííz, ne kelljen az embernek a körmét rágni... Süni veled mi történt? Szobafogság?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jún. 24 szer., 19:13 

wtf
elöször is mert mi az hogy lemondjuk a Tábort?
főleg Süni, aki ugye esélyes játékos, de rt is illik komolyan venni.

wtf
miért nincs utopia? az utopia egy kihivás, élvezetessé teszi a játékot, egyrészt ugye nem mindegy mennyi dragon veri szét a Pumpás fejét, másrészt ott a jutalom, ami lehet jó is, meg **** is.
Ott a doboz, akkor tudom, hogy az ellenfélnek is az van, ami nekem, hát..........

lvl5 torony, ha offolod melyik marha fogja Bakelittel tolni, mert szépet üt a villám is, de egy implo a főnyeremény, ahogy összecsuklakanak az ellenfél lvl7 egységei.

Kanna&co, egy ilyen volumenű tárgyért megiszok két felest, s jobban tolom, egy ogre pajzsért nem lelkesülök be, pedig kéne, lévén valakik kivették a +6 all, +5all és egyéb dolgokat.

igenis lehessen a fél vagy egészen hulla hajótöröttől is megszerezni, ez külön felvillanyozó tényező, ha az ember talál egy relicet, üvöltözni előtte nem kell, hogy "relic", mert az lesz a labdaszedő a fociban.

red orb ofc, hogy legyen, túl hosszú ecsetelni miért, de jobb, ha van, mintha fixen nincs, gondolom érti mindenki.

cuzzammen ( a vasziszdaszos büntetés miatt) ha ezek nincsenek benne a játékben, s véletlenül valami gyalázatos helyezést érek el a versenyen, mégis mi a bánatra hivatkozhatok??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jún. 24 szer., 20:19 
Heroes Team

Adler írta:
wtf
elöször is mert mi az hogy lemondjuk a Tábort?
főleg Süni, aki ugye esélyes játékos, de rt is illik komolyan venni.

wtf
miért nincs utopia? az utopia egy kihivás, élvezetessé teszi a játékot, egyrészt ugye nem mindegy mennyi dragon veri szét a Pumpás fejét, másrészt ott a jutalom, ami lehet jó is, meg **** is.
Ott a doboz, akkor tudom, hogy az ellenfélnek is az van, ami nekem, hát..........

lvl5 torony, ha offolod melyik marha fogja Bakelittel tolni, mert szépet üt a villám is, de egy implo a főnyeremény, ahogy összecsuklakanak az ellenfél lvl7 egységei.

Kanna&co, egy ilyen volumenű tárgyért megiszok két felest, s jobban tolom, egy ogre pajzsért nem lelkesülök be, pedig kéne, lévén valakik kivették a +6 all, +5all és egyéb dolgokat.

igenis lehessen a fél vagy egészen hulla hajótöröttől is megszerezni, ez külön felvillanyozó tényező, ha az ember talál egy relicet, üvöltözni előtte nem kell, hogy "relic", mert az lesz a labdaszedő a fociban.

red orb ofc, hogy legyen, túl hosszú ecsetelni miért, de jobb, ha van, mintha fixen nincs, gondolom érti mindenki.

cuzzammen ( a vasziszdaszos büntetés miatt) ha ezek nincsenek benne a játékben, s véletlenül valami gyalázatos helyezést érek el a versenyen, mégis mi a bánatra hivatkozhatok??

Ámen! :lol: :)

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jún. 24 szer., 21:09 

Süni ne hülyéskedj! Gyere a Táborba, mi történt?

Adlernak abszolút igaza van az útópiás kérdésben. Valóban nem mindegy hogy a Pumpás hány sárkány ellen hal meg :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jún. 24 szer., 21:20 
Heroes Team

Pista, Tökéletesen igazad van, ez csak 1 ötletecske volt, ha már ennyire pucolunk ki mindenkit... Erre Jó példa a BB előtti Bozsó elleni Földalatti háborús játszmánk, ahol Tg volt a random középső 1etlen értelmes relic, de a fix +5all miatt nem használhatta...

Sorcy: Igen, kompenzálhat is, de a végén asszem írtam, hogy mint minden, 2élű jáccma, lehet felhozni példát miért kell tiltani, meg ellenpéldát is, van mindkét esetből bőven tapasztalat (nekem is)...

Adler: Nem csak Bakelit bátyóval jó az impló, vagy a többszáz földes cucc, de pl maradva a sebzésnél, az implónál van jobb vari is esetenként, főleg ha ott fityeg a resu ellennél... Pl csatztam már Gurni val, akinek a power volt a mindene, Tc 1etlen értelem relic (össz. kb. 30-31), airgömb, expert air+1 lvl4 spell, a chain, az ellenfél meg 5 relicből válogatva olyan +10 A/D előnyben Castleval, Expert Resisttel, Resuval, kazal mana mindenhol, de végül a Shrekkek maradtak állva csak... 1 hónapig pikkelt rám az ellenfelem, úgyszólván jogosan, mert jól megnézve neki állt a zászló :(

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jún. 25 csüt., 8:39 

ha valamit kivesztek a a játékból, akkor az fix, hogy nincs benne, tehát az ellenfeled pontosan tudja, hogy az nem is lehet Nálad, s vica versa.

Vannak értelmes dolgok amiket ki kell venni, hogy ne legyen bohózat a játék - arra ott a Pumpás, aki fullon van - de szerintem ezek már megtörténtek a multban.
Fontos, hogy legyenek random tényezők, ez is a lényege a játéknak.

ps
ez a véleményem, ofc olyan szabályok szerint játszom, amit a szervezők kitalálnak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jún. 25 csüt., 14:15 
Heroes Team

Hali!

Bele-bele olvasva a hszekbe, csak remélni tudom, h nem lesznek teljesen "elpiszkálva" a 2vs2 mapok sem. Mondjuk olyan rég játszottam, hogy ha valamin felháborodom és reakcióként azt monjátok, h ez 10 éve így van én el fogom hinni! :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jún. 25 csüt., 15:41 

Ho-hó, látom ám megszaporodtunk :) Így mán jobban tetszik a történet. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jún. 25 csüt., 16:43 

Igen, elég érdekesen alakul mindig a tábori jelentkezés előtti egy hét. Egyébként igen örülök, hogy Werul, Gepy és Csizu ismét a tábor résztvevője lesz. Gyerünk Bozso jelentkezz te is!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jún. 25 csüt., 18:26 

micsoda játékosok, sőt bajnokok a mezőnyben, igy van ez rendjén kérem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jún. 25 csüt., 18:35 
Heroes Team

Stipi-stopi, Werul velem lesz!! 8) :lol:
Tavaly már bal kézzel is ment neki a sörös doboz emelése, szal most már semmi sem akadályozza a játékban! :lol:

Bár most látom, h lehet Cat is jön. Húúú hát nem tom, de majd dönt a sorsolás. :wink: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jún. 25 csüt., 19:29 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Az eddigi jelentkezések: (Frissítve 2009.06.26. 20:30)
(Vastaggal jelöltem azokat, akiknek a részvételi díja beérkezett.)

H3 1vs1 Torna:

1. Vologya Mester
2. Titi
3. Bogpista
4. Jou
5. Karesz
6. ssth
7. Adler
8. Hitehagyott (Pumpás)
9. Dreegar
10. Dragon
11. Csizu
12. Werul
13. DaMagepy
14. Zsombor
15. Bozso (?)

H3 2vs2 Torna:

1. Vologya Mester
2. Titi
3. Bogpista
4. Jou
5. Karesz
6. ssth
7. Adler
8. Hitehagyott (Pumpás)
9. Dreegar
10. Dragon
11. Nimbus
12. Teki1986
13. Csizu
14. Werul
15. DaMaGepy
16. Cat (?)

H3 Támadás Torna:

1. Vologya Mester
2. Titi
3. Bogpista
4. Jou
5. Karesz
6. Ati
7. Zsombor
8. Sorceress
9. Lord Shaba
10. Magix
11. ssth
12. Dreegar
13. Dragon
14. Nimbus
15. DaMaGepy
16. Werul
17. Teki1986
18. Csizu
19. Cat (?)

H5 Támadás Torna:

1. Vologya Mester
2. Titi
3. Bogpista
4. Jou
5. Ati
6. Zsombor
7. Sorceress
8. Lord Shaba
9. Magix
10. ssth
11. Dragon
12. Nimbus
13. Teki1986
14. Csizu
15. Cat (?)

Baráti üdv!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2009 jún. 26 pén., 20:30-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jún. 25 csüt., 19:55 

Cat volt a párom, amikor minden idők legjobb 2vs2 helyezését értem/ük el,
ezt illik megjegyezni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jún. 25 csüt., 21:24 

Jó lenne nekem egy fuvar majd, Szolnok Cegléd Budapest indulási helyekkel ilyen fontossági sorrendben. :) Valamint vissza 2v2 után vonathoz.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 383 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]