Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 09 szomb., 16:18 

Hali,

Egy technikai kérdésem lenne Heroes 2-vel kapcsolatban. Már ősidők óta megvan a játék, s most megint előszedtem jó sok hónap után, de megint ugyanaz a problémám van, mint legutóbb. Nem hallom a játék zenéjét. Akkoriban is zavart, most meg már abszolúte piszkálja a csőrömet. Gondolom, valami kompatibilitási probléma lesz ez. Ha valaki tudna nekem segíteni ezzel kapcsolatban, hogy hogyan kell meggyógyítani a zenét, azt nagyon szívesen venném. ^^

Jelenleg isoról megy, romom az nincs ebben a gépben, de ez múltkor is mindegy volt. Windows XP Home edition-öm van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 09 szomb., 18:15 
Heroes Team

Szeva Eddie_T!
Elsősorban a program indítófilejanak a kompatibilitását kell átállítani Windows 98-ra (HEROES2W.EXE, jobb klikk --> tulajdonságok), majd amikor elindul a program és betöltesz egy térképet, és ott a computer inkonra kattintva átállítod a Music type opciót CD stereo-ról midi-re :!:
Remélhetőleg így rendbe jön a hang :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 09 szomb., 19:53 

Ezt kipróbáltam már, de sajnos nem műxik. :/ A midit ugyan hallom, de nem csak randa, hanem még nem is passzol, hanem valamiért mindig más témát játszik, bárhol is vagyok, akár várban, akár a térképen.

A másik vicces dolog meg az, hogy most végigjátszottam egy pályát, s amikor tölteni be a győzelemnél lévő képernyőt, akkor szimplán meghal a progi, s kilép.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 09 szomb., 20:15 
Heroes Team

Nem lehet hogy egy másik CD képfájl zavar be, és annak a zenéjét hallod?
Próbáld meg úgy hogy csak a Heroes van csatlakoztatva a virtuális meghajtó(k)hoz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 09 szomb., 20:24 

Egyetlen egy képfájl van csak csatlakoztatva, amiről a H2 megy.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 10 vas., 10:45 

sziasztok,

A HoM&M 5. részében a hős egyéni képességei (pl a démonoknál a kapunyitás) résznél van 4db kérdőjel és 1db felkiáltójel. Volt már 35-36 szint környékű hősöm is, de azt a felkiáltójeleset sehogysem bírtam megtanulni. Gondolom valami nagyon erős képesség lesz. Miként tudnám azt megszerezni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 10 vas., 21:28 
Heroes Team

Spyker írta:
sziasztok,

A HoM&M 5. részében a hős egyéni képességei (pl a démonoknál a kapunyitás) résznél van 4db kérdőjel és 1db felkiáltójel. Volt már 35-36 szint környékű hősöm is, de azt a felkiáltójeleset sehogysem bírtam megtanulni. Gondolom valami nagyon erős képesség lesz. Miként tudnám azt megszerezni?

A képzetségkerék tanulmányozásával megtudod mely képzettségeket kell megtanulnod hozzá. A bal oldali menü H5 leírásoknál megtalálod a kereket. Töltsd le és nézegesd.
Üdv,
R

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 11 hétf., 15:21 

Már a hócipőm tele van azzal a hadjáratos pályával,egyet tudtam még csinálni, kiszabadítottam a bezárt emberbányákat amik a kéké voltak, aztán kész.
:twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 11 hétf., 17:36 

köszi :)
Egész szép dolgokat lehet így kapni, habár nagyon nagy szerencse kell hozzá, hogy minden kijöjjön úgy, hogy jó is legyen. Viszont a kedvenc népemnél a warlockoknál nem értem, hogy mi az az Elemi Lánc képesség?
Van egy tippem ,de nem akarnék hülyeséget mondani... TMeg tudnád nekem mondani?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 12 kedd, 16:27 

Na máma csináltam egy kicsit, és most jutottam arra, hogy kiszabadítsak egy zárt részt, amit csak úgy értem el vele, hogy egy kőbányát vettem fel.
De már megint sehova tovább, hát nagyon lassan megy.
Ja, és már az 53.-dik hónapban vagyok. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 14 csüt., 11:15 

hi!

furcsa kérdésem lenne: nem lehet letölteni vagy nézni valahol neten azt hogy hogyan játszik egy "profi"? :) olyanra gondolok mint pl starcraftban az fpvodok ahol ugyanazt látod mint aki játszik. a legjobb ha még kommentár is van mellé hogy mit miért csinál nagyvonalakban :) (angol is jó)
mert ugyan kezdetek óta játszom vele (még az 1-gyel és a 2-vel is nagyon sokat toltam :) ) de ugye csak amatőr szinten max haverok ellen ill. régebben bátyámmal, húgommal.
vagy ha nincs ilyen akkor valaki pls leírná h mit kéne csinálni az 1. héten kb, mire kell figyelni, hány hős, mit építsen az ember, csatában tippek stb
alap dolgokat nem kell (persze kinek mi az alap... :) ), csak ilyen multis tippeket inkább
előre is köszönöm a fáradságot aki válaszol :)

üdv: CSoki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 14 csüt., 12:23 

Sziasztok egy újabb elakadás ! :)
5 kampány Sylvannál első küldetés menekültek már a 9 hónap van és még mindig nem jött Biara :S és már akkora a seregem mint még de hiába ha nem jön biara és minden helyőrség enyém. Ha valaki tudja mi lehet irjon pls!
email:retro07@citromail.hu
thx

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 14 csüt., 13:18 
Heroes Team

Sziasztok!

csokasg:

Hú, ez egy nagyon érdekes dolog, de nem hiszem, hogy találsz olyan tényleg "profi"
embert, aki hosszú és számára felesleges órákat, napokat - talán többet is - ölne
egy ilyen videó vagy leírás készítésébe...

Én amióta megjelent a Heroes3 ismerem és játszom - online azért viszonylag keveset - ,
mégis csak valamelyik sokadik Budapest Bajnokság elő vagy döntőjében jutottam oda,
hogy Ssth mellett ülve végigélvezzem a meccset profiszempontból. Mit mondjak,
rá kellett jönnöm, hogy belőlem ha 150 évig élek se lesz "profi" mert a 4 perces
időlimit kihasználásának annyira tökéletes példáit láthattam, amit soha még csak
el sem tudtam volna képzelni! Az, hogy egy saját körben a főcsapatot akár
négyszer-ötször is átpakolva s harcoltatva adott időegység alatt jóval többet tud
egy ilyen játékos elfoglalni, elvégezni, mint egy "normál" gamer, eszembe se jutott volna.
És akkor még nem beszéltem a jelentős idejű előregondolkozásról a pontos helyzet és
csatafelismerésről - amit persze néha a profik is elszámítanak, vagy jön egy
betervezhetetlen Luck/Morál kombó :) ,- az ellenfél játéktudásásnak/képességeinek
esetleges ismeretéről már nem is beszéltem.

Csak azt tudom ajánlani, hogy egy online versenyre gyere el - akár játékosként, de persze
akár "megfigyelőként" is - s a kiesés után ( :) ) van lehetősége az embernek megfigyelni
akár a jobbak, akár a gyengébbek játékát. Szerintem azért nincs 5-6 -nál több olyan játékos, akinek a játékát érdemes is figyelni... :) :) :)
Biztos vagyok benne, hogy roppant tanulságokkal szolgál egy ilyen verseny megfigyelése a téma iránt
érdeklődőknek. :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 14 csüt., 19:46 

Nem véletlen, hogy a WoG TE-ben van "összes csapat kicserélése a lovagok között" gomb. WoG alatt, bekapcsolt sámántánc varázslattal különösen hasznos lenne. Amíg az egyik lovag manát tölt, a másik harcol.

Az egyik fontos dolog a csatázás megtanulása. pl. utópia kifosztása 2. héten.
Aki előbb tör át, az veszi fel az artikat, ő foglalja be a "közös" területen levő bányákat stb. Ha elegendő csapat marad, akkor általában a gyorsabb fél nyer. Ezért vannak kitiltva a legtöbb helyen a logisztika speckós hősök.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 15 pén., 11:16 

értem én hogy persze az lenne a legjobb ha elmennék és ott tudnám nézni és még akár kérdezni is, csak hát nincs ilyenre sajnos pénzem utazás miatt ugyanis kecskeméti vagyok, ezért gondoltam hogy van-e esetleg olyan oldal/videó ahol bele lehet nézni mégiscsak hogy játszik egy "profi" :)

a legfontosabb tényleg a csata talán h tudja az ember mit mennyi egységgel tud még veszteség nélkül vagy csak minimális (belekalkulált) veszteséggel megnyerni... kár h nem lehet replay-be lementeni a játékot (vagy csak magát a csatát is jó lenne ugye) és akkor vissza lehetne nézni :)

nem akarok én profi lenni csak szeretnék kicsit jobban játszani ill fejlődni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 15 pén., 18:58 

Sziasztok!
Valaki tudna tippet adni, hogy Vista 64biten miért van kékhalál, mikor el akarom indítani a Heroes 4-et.
A videokártyám: Radeon HD 3200.

Van másnak is 64bites rendszere amin működik?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 16 szomb., 13:44 

Hi! Valaki megtudná magyarázni, hogy ez most egy hős, vagy egy UFO??? :shock: :? :shock:

Kép

Kép :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 16 szomb., 13:49 

Detti írta:
Hi! Valaki megtudná magyarázni, hogy ez most egy hős, vagy egy UFO??? :shock: :? :shock:

Kép

Nemtom, szerintem hős.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 16 szomb., 14:07 

Csokasg szerintem egy "profi" játékosnál nem is a minimum veszteség számít, hanem a gyors elfoglalása a pályának, onnantól minden megy magától, a vár ontja a sereget és a bányák a kincseket és az arnyat, és az ellenfél má nem tudja beszerezni a jó cuccokat. Szerintem naggyából ez a lényeg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 16 szomb., 14:13 

Huba írta:
Nemtom, szerintem hős.

Akkor ez elég furi, hiszen sehol nem láttam még ilyen hőst!! :shock:

Kép :P

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]