Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 11 kedd, 17:15 

Hali!

Gyerekek, hogy én mennyire fogom a fejem... az én kis Evil Eye-aim olyan jó ötletnek tűntek... DE miért nem a Beholdert választottam én süsü!!!
Ezzel az artikombóval meg ezekkel a varázslatokkal és kísérőlényekkel meg Evil Eye helyett Beholder-ekkel igen húzós kis csapatot állíthattam volna össze... Ugyan még nem próbáltam egyik mentést sem, de már nagyon várom, hogy hétvége legyen és elkezdhessem őket. :twisted: Bár sok időm nem lesz, de azért igyexem minden csatát többször lenyomni...

Üdv, Cooper

u.i.: Gyorsan utánaszámoltam, 534 Beholderem lett volna... de asszem így is nehézkes lenne Nimbus bácsi beírtása... haha

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 11 kedd, 17:58 

huh, hát, uhh. Az én mentéseimen majd nagyon jól lehet látni hogy még most játszottam ilyen versennyel előszőr :D . Nagyon borzalmasan állok, inkább nem is mondok semmit róla.
És lenne egy kérdésem: a kitöltőlap elején az volt hogy '1. forduló'. Több fordulós lesz? A szabályoknál az volt hogy '1 kör van, ahol mindenki mérkőzik mindenki ellen.'. Ha többfordulós akkor hányan jutnak tovább?

remélem elnézitek tudatlanságomat, és előre is köszi :).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 11 kedd, 18:14 

Hát én sem állok valami jól. Időm sem volt elég hogy összeállítsak egy jó csapatot de szerintem a három közül a legrosszabbal vagyok így utólag. Amúgy sokat tanulok az összeállításokból így legközelebb már én is kemény ellnfél leszek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 11 kedd, 19:16 

Hi

Lehet, hogy az én hibám, de nem műxik a ZIP fájl! VALAKI HEELLPP!!!!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ez itt a legjobb rím húzz el a f*szba!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 11 kedd, 21:09 
Heroes Team

Idegcsávó: letöltöttem webről a ZIP-edet, kicsomagoltam, nálam minden oké. De azért elküldöm email-ben önkicsomagolo RAR-ként (exe), remélve igy már stimmel (lehet hogy letöltéskor lett hibás)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 11 kedd, 22:47 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Örülök, hogy a többségnek tetszik ez a verseny és mindenkit nagy csatákra és taktikázásra sarkall. :D Bevallom a H3 csatákat már végigjátszottam, talán 2-3 csapat volt, aki nagyobb gondot és veszteséget okozott. Sajnos a gép irányította Grand Elfek elég gyenguszok, de a kezeim között elég jól muzsikálnak! :D A H4 támadásban még nem vagyok túl minden meccsen, de már kiderült, hogy a 3. hely csak hiú ábránd részemről, sajnos! :cry: Majd talán a táborban vagy a következő versenyben! Baráti üdv,

ui: Köszi mindekinek az elismerést a verseny megszervezéséért és kivitelezéséért! A köszönet persze Muggernek is szól! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 12 szer., 11:03 
Heroes Team

Halihó!

Na neki kezdtem én is a H3-as mentéseknek. Akárcsak Gepy a legtöbb mentést egyszer már lejáccottam, és elfogadható eredménnyel zártam (900 feletti Beholder maradt). Gondot igazán nem csapat, hanem két varázslat okozott, mégpedig a Blind és a „mass” Forgetfulness. A Gond az persze viszonylagos, ez azt jelenti, hogy néhány esetben a veszteséget nehezen tudtam 200 Beholder alá szorítani. Pl.: Lzo Titánjai, Lost Lont toweres serege és Vologya Elfjei egy picit megizzasztottak. Lost Lont Forgetfulness spellje több volt mint meglepő, kénytelen voltam végig hentelni a seregét. Flying Marksmenjei is törtek borsot az orrom alá, az „angyali támogatás” miatt. Egyre jobban fáj az Blind elleni nyakék hiánya... Ha az meg lenne szerintem minden csatát autocombatoztam volna... :twisted: :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 12 szer., 16:59 

Hi!

Örök hála mindenkinek aki segített/ segíteni akart! Magkaptam a mentéseket!

Ez itt a legjobb rím húzz el a f*szba!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 13 csüt., 7:47 
Heroes Team

Sziasztok!

Szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét, aki rajtam kívül nem tudja azt, hogy a sátor, balliszta, lőszeres talicska elvesztése is beleszámít a HP veszteségbe.

Már éppen végeztem volna a csatáimmal.
(29 csata angyal veszteség nélkül, Gili ellen -3 angyal)
Viszont a sátramat és ballisztámat nem védtem, így kezdhetem előröl, az egészet.

Üdv.
Bakos Zsolt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 13 csüt., 12:09 
Heroes Team

Hali!

Mivel Offline versenyről van szó én is gondolkoztam az Angyalokon, gondoltam, hogy Clone-al OFFLINE jók lesznek. Aztán letettem róluk, mivel én többnyire online gondolkodom (ebben a versnyben ez nagy hiba), és hát online az Angyalok mindig csúfos kudarcot vallottak. Minden esetre gratulálok Zsolt, szerintem esélyes vagy az 1-5. helyezésre, ha az újra játszással megmarad vagy javul az eredményed..

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 13 csüt., 13:41 
Heroes Team

Az angyalok árát már egyszer felhuztam hasonlo (resurr) okok miatt csak aztán vologya megint visszacsökkentette, pedig szerintem a sebzés, sebesség att/def értékek miatt is indokolt lenne feljebb nyomni, a resurr miatt meg pláne. A duplán ütő dolgok árait is meg kellett volna duplázni, de pár egység kimaradt (marksman, grandelf) ezek rögtön fel is tüntek pár embernek. Van pár dolog aminek az árát mástól függetlenül fel kell vinni, pl a no retaliation-osokét (anno devil meg harpia és naga fel is lett), és a nagy min-max sebzésű lényekét csak egy picit, amik bless-el nagyot ütnek. Enyhén lejjebb lesz vive a védekező varázslatok ára (cure, dispell, stone skin, shield). Ezen kivül a győztes sereg fő lényeinek ára 10%-al, a 2. 3. helyezetté 5%-al megy feljebb (ez mindig igy lesz, később is, igy remélhetőleg mindig új felfedezett lények lesznek a támadásokban, és nem a győztes összetétellel jön legközelebb mindenki). Ráadásul az árlista eredetileg online-ra készült, úgy, hogy az elején nem ennyi pénzt lehet elkölteni, igy a cuccok és skillek árai se felelnek meg az offline-nak.
Azon is gondolkodom, hogy ösztönzésképpen (hogy ne csak egy adott lényre épitett seregek legyenek) ha például nincs olyan lény a seregben akiknek az összhp-ja kevesebb mint a sereg összhp-jának a fele, akkor például adunk bónusz 500 vagy 1000 elkölthető pénzt (vagyis ha minimum 2 vagy 3 tipusu lényből áll a sereg, és egyik sincs túlsúlyban). Ezzel is szinesiteni lehetne a seregeket, de persze nem kötelező élni vele.
:-)
Az is lehet, hogy a köv verseny több körös lesz (mint régen), párok fognak egymás ellen játszani (vagy pl. 4-es vagy 8-as csoportok), mindenki 2 vereség után esik ki, és az első kör után mindenki láthatja majd a többiek seregét. Igy a köv. körre már direkt ugy lehet vásárolni, hogy fel lehet készülni az egyes seregek ellen (persze nem biztos hogy azzal kerül össze az illető), igy sokkal izgalmasabb és fordulatosabb csaták alakulhatnak ki. És a kezdő sereg hibáin is van lehetőség javitani, és nem kell megvárni az ujabb támadás versenyt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 13 csüt., 14:09 

Hello!

Én is elkezdtem a mentéseket, ám meglepődve tapasztaltam, hogy bizony 100 íjászom út közben a negyedik dimenzióba diffundált... :shock: . Hogy van ez? Én összeállítottam a csapatomat, mindent kiszámoltam, erre 2 héttel a beküldés után kijelentitek, hogy a marksman 20 helyett 22be kerül. Ez szerintetek korrekt eljárás? Félre ne értsetek, örülök, hogy itt játszhatok, és nagyon sokra becsülöm azt a rengeteg munkát, amivel ezt létrehoztátok, de valami nagy baj lehet annak a gondolkodásmódjával, aki ezt ilyen formában megfelelőnek találta :? . Nem is nagyon értem, hogy gondoltátok ezt. 100 íjász az 1000 HP (Na jó nem száz, hanem 88 számszeríjas irányításától fosztottatok meg, az 880HP). Ez azért a veszteségnél sem mind1. (Meg persze kevesebb is lenne a halottak száma, ha több egységem lenne, ez világos). Csak azért nem bosszant különösebben a dolog, mert amúgy is esélytelen vagyok az első helyekre, nem ezen a 100 nyilason múlt. Csak az elv miatt nézhetnek sokan furcsán rátok. Szarul csináltátok, na. Kár volt magatokat ezzel lejáratni. ha 22 a reális ára, legyen 22, de a KÖVETKEZŐ versenyben!!!! menet közben nem szokták a verseny szabályait módosítani (milyen lenne, ha egy focimeccsen a 90. percben a vesztésre álló csapat azt mondaná: játsszuk inkább 100 percig a meccset???). Ennyi erővel lehetett volna az angyalok ára 1000 arany, mert az már a csapathirdeténél látszott, hogy Bakos Zsolt angyalaival simán nyer(het)i a versenyt (csak az a sátor, meg balliszta minek, vicces lenne, ha azon menne el a győzelem), bár a "szakértők" hurrogták le az újoncokat, hogy az első tízben sem lesz benne. Na, kíváncsi leszek.

u.i: Hát most jól beszóltam mindenkinek, de remélem senkit sem sértek meg, tényleg nem azért írtam. Nem is vagyok mérges, mindezt csak azért említem meg, hogy a következő versenyre talán szerencsésebb lenne az ilyen húzásokat kihagyni. Szeretnék itt játszani a továbbiakban is, nem akarok senkivel összeveszni, stb,stb.. Be is fejezem, így is többet írtam erről a kelleténél. Üdv, FLYING.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 13 csüt., 14:21 

Megint én vagyok, a nagy fogalmazás közben nem láttam, hogy írt damagepy, hát én mindet támogatok, amit ír. Legyen úgy mint régen volt! Szerintem a 15 szintlépés sem kell, csak a szerencse befolyását növeli. Úgy emlékszem régen sokkal keveseb egységet lehetett venni, jól tudom? Nekem az is jobban tetszett. Mondjuk, a csoportok jobbak lennének ( négy-öt fős), így nem kell annyi mentést csinálni, az egyenes kieséses rendszerben nagy szerepe van a szerencsének. Pompás kis verseny lesz, ha minden megvalósul amit írsz! :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 13 csüt., 14:27 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

FLYING: Én voltam a hibás a dologban, mert nem néztem meg, hogy milyen árlista került fel a netre! Nem töltöttem le a listát és a sajátom szerint javítottam a számolásokat. Feltűnhetett volna, hogy Player és TE is 20-szal számoltatok, de nem volt időm átnézni, inkább lejavítottam a csapatotokat. Úgy lett volna fair, ha erről mailben előre értesítelek, de annyit szívtam a pályák és mentések elkészítésével, hogy tényleg nem volt eszemben. Azért örülök, hogy belátod, nem ezen a 88 db Marksmenen dől el az, hogy hányadik helyen végzel! Ígérem, hogy legközelebb jobban odafigyelek ezekre a dolgokra és majd Gepyvel közösen csináljuk végig a H3 támadás dolgokat, nem pedig én egyedül! Akkor talán az ilyen keserű szájízt okozó dolgok elkerülhetőek lesznek! Mégegyszer bocs! :oops: Azért eredményes játékot kívánok! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 13 csüt., 15:00 
Heroes Team

FLYING írta:
Hello!

Ennyi erővel lehetett volna az angyalok ára 1000 arany, mert az már a csapathirdeténél látszott, hogy Bakos Zsolt angyalaival simán nyer(het)i a versenyt (csak az a sátor, meg balliszta minek, vicces lenne, ha azon menne el a győzelem), bár a "szakértők" hurrogták le az újoncokat, hogy az első tízben sem lesz benne. Na, kíváncsi leszek.

Hi!

Flying: Valóban írtam korábban, amikor még nem ismertem pontosan a csapatokat, hogy nem lesz angyalos csapat az első tízben. Mint láthattad épp ezért revideáltam álláspontom, sőt már gratuláltam is Zsoltnak. Azonban hangsúlyozom én is KEZDŐ vagyok OFFLINE támadásban. Én abszolút ONLINE gondolkodtam (HIBA!), csupán egy kósza ötlet volt részemről, hogy talán most angyalokkal leszek. Továbbá tartom, hogy ha ugyanezen csapatok most Online játszanának, nem lenne győzelmi esélye az angyaloknak. Mivel nem vett blindot, gond nélkül hentelném le csapatát, azonban a buta AI ellen az angyalok clone-al nagyon jól operálnak.

Egy utolsó megjegyzés, amit aki ismer tudja, hogy nem bírok visszatartani: NEM TŰRÖM A GÚNYOLÓDÁST! :evil: Mindenki hibázhat, rosszul gondolhat dolgokat, aztán néha be kell látnia tévedett...

ui.: Flying csapata is igen jól össze van rakva, szerintem sokakat megizzaszt majd (engem is :? )

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 14 pén., 1:05 

Na hellóbelló...

Lenyomtam az összes mentést... huhh... ki is idegelt rendesen...
Mugger! Nem csuklottál véletlenül olyan este 10 óra tájban? :lol:
Na gyorsan leírom, a keményebb ellenfeleket... A nagy hülyeségem az volt, hogy nem vettem meg a cure-t... Ezzel elbuktam egy jó helyezést (5-10. hely) szerintem... :( Nah szóval a legkombósabb ellenfelek:
Bakos Zsolt: Igen meglepett az a néhány Arkangyal, bár sajna a buta AI nem használja a Clone-t... :( Arra alapozhattál, hogy a Clericeknek nagyon nagy eséllyel bejön a Water Magic... Nos nálam szerintem nem jött be neki.
BL Warlock... ha lett volna blindod...
Damagepy. Ugyan ez...
Flying... Nem hiányzott az a 88 Marksman hidd el... :) Így se voltál könnyű ellenfél...
Hitehagyott: Megizzasztott a sereged!! Nagyon funny ütközet volt!!! Mázli is kellett hozzá, hogy ilyen "apró" veszteséggel megússzam... Itt egy kép: http://cooper82.uw.hu/elopajzshadmuvelet.jpg
Hypnotyx: Amikor elsült Rion Prayere, egy kicsit meglepődtem... De aztán nem is volt "olyan" nehéz... ehehe... :D
Kertics... Hát nem voltál egyszerű te se... :) Az volt a szerencsém, hogy nem volt Blindod...
Levko: szintén kellett volna neked is egy blind + egy haste és sztm úgy a top 10-ben lehettél volna.
Lzo: Pontosan ez az, amit hiányoltam Damagepynél... Nem is győztelek le... :oops: :D
Lyba: Kemény... nagyon kemény... 24 Arkangyal meg a 20-as Champion kombó nagyon csúnyákat ütött...
És akkor jöjjön Mugger bátyó! Elsőre lemosott a 90 Dread Knight + a Blind... 2-szorra kb 60 Evil Eye-t vesztettem és úgy nyertem... Igenám... Elfelejtettem lementeni!!! :cry: Kínomban már röhögtem...
Aztán vagy 10-szer lejátszottam a csatát, és mindig vmi hülyeség miatt kaptam ki, szidtam a Dread Knightjaidat mint a bokrot... :)
Nimbus: Először esélyt se adtam magamnak, de mégis nyertem... :) Azt hiszem a veszteségeken csak minimálisat tudtam volna faragni... hiába 900 Beholder, az 900 Beholder...
Sorceress: újra egy ember aki keményen megleckéztetett. És szerintem a versenyzők 60%-át meg fogja!!! Nem tudtam legyőzni...
Vologya: Mester! Megint megmutattad!!! ehhehhe :lol: Téptem a hajamat, finoman szólva... 10-edszerre sem sikerült!!!
Zomi Dudu: Szerintem Te fogsz nyerni!!! Nagyon csúnya sereget raktál össze... Téged se vertelek meg... :)

Sajnos időm nem engedi, hogy többet foglalkozzak a mentésekkel, valszeg holnap még megpróbálni legyőzni az eddig legyőzhetetleneket. Egyelőre tippem sincs, hogy hogyan győzzem le Zomit, Vologyát, Sorceresst, Lybát, Lzot... Hiába, tapasztalatlan, amúgy is pancser gamertől ez még így is szép teljesítmény...(magamra értem) :lol:

Na jóccakát.

Cooper

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 14 pén., 8:55 

Sziasztok!

Én is végeztem a H3 támadás mentéseivel. Kihoztam belőlük a maximumot. 3 csapat volt, ami erősen megcsappantotta Ogre magijaim számát. Mégpedig Nimbus(174maradt), Scoundrel(177) és Lzo seregei(188). Összes veszteségem 9,61%. Nem valami jó, de ez sült ki belőle.
Nemtom a többiek mire lesznek képesek, magamat a középmezőny aljára helyezem.
Aki még küzd, annak jó versenyzést! Jó verseny volt, kemény csaták, sok új dolgot vontam le konzekvencia gyanánt :) Gratulálok mindenkinek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 14 pén., 9:19 

Hali!

Én sajna az utolsók között leszek, nagyon hiányzott a varázskönyvemből a dispel vagy a cure. Legközelebb okosabban választok...

üdv, Cooper

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 14 pén., 15:03 
Heroes Team

Én leginkább az angyalos seregek miatt szívtam, plusz a marksman seregtől, de tőle is csak azért, mert 4 felé voltak osztva, igy max egy csoport elé tudtam beállni a genie-kkel. A dread, minotaur stb csapatok voltak a legkönnyebbek, mass slow magamon meg prayer és mass haste (haste a speckom) igy simán lefutottam a seregeket, átmentem a pálya másikoldlára majd sortűz. Viszont ahol kapásból rámrepült egy csomó arkangyal expert tactics-al ott nem tudtam sok mindent csinálni (miért nem az m.gremlineket szerették?!).
Nimbnus seregét nem hiszem hogy meg tudom verni, közelharcban is levernek, max úgy sikerülhet mint a marksmanokat, kihuzom minél tovább, hogy kifogyjanak a lövésekből... blind nekem is hiányzott.
Szerintem én is a középmezőny végén fogom végezni, mivel 3 vagy 4 olyan sereg volt akiket nem tudtam legyőzni, vagy csak igen nagy veszteséggel.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]