Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 224 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 24 pén., 6:46 

azért kár, hogy a BB nagyobb lélegzetvételű versenyéről (1v1) egyetlen szó sem esik... :cry:

kár hogy ide jutottunk...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 24 pén., 9:19 
Heroes Team

Ne sírbakolj Bozso... Hát ejts szót!! Elemezz, stb. és lesz rá reakció is... :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 24 pén., 10:08 

Leírom a véleményem az 1v1-ről Bozso kedvéért, de csak röviden.

Az A-csoportban az egyértelmű favorit Titi. Valamint végső győztesként is Titi-re fogadok. A második helyért nagy verseny fog menni. Szerintem az fog dönteni, hogy ki mennyire fáradt. Én személy szerint GJodie továbbjutására tennék. :wink:

A B-csoportban Dreegart mondanám biztos továbbjutónak. Mostanában sokat gyakorol és fejlődik a gyerek. Még sokra viheti; mindenképp első háromba várom. Második helyre papiron Bozso az esélyes, ám vigyáznia kell, mert ha Karcsi épp nem hullafáradtan jön el, vagy ha NG vért iszik elötte, akkor simán borulhat a papírforma. Szerintem itt meglepetés lesz és Dreegar NG továbbjutókkal számolhatunk. De nem kell félnie Bozsonak sem, mert legjobb harmadikként továbbmegy.

A C-csoportban szintén van egy biztos dobogósunk; mégpedig Teki. Persze a csoportmeccsek alatt mindig gyengén teljesít, de mákja, hogy második legjobb harmadikként is tovább lehet jutni majd. Első helyre Jou-t várom, akit majd elhagy a szerencse az elődöntőkben. Másodiknak HZsoltit, aki sajnos csak a csoportmeccseken tud meglepetéseket okozni. Utána könnyen meginog és ez bizony végzetes lesz. Sajnálom Dragon, de te teljesen ki fogsz égni a támadásokban és a sok unluckon annyira felhúzod magad, hogy nem fogsz tudni koncentrálni az 1v1-re.

Vologyának elküldhetem a végső sorrendet is ha gondoljátok :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 25 szomb., 10:17 
Heroes Team

Hello,

Emlékeztetnék mindenkit, hogy a várválasztásokat küldjétek, ne maradjon a végére. Aki lemarad, annak én sorsolom a várait. Nem biztos h jól jár :)

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 25 szomb., 21:01 
Heroes Team

H5 Támadás térképei:
http://heroesteam.extra.hu/jou/h5maps10hbb.zip

Kérem nézze át mindenki, h még a BB előtt letudjam javítani ha van hiba.
Infó: A térképek Heroic fokozatra készültek, kérem a host-tól nem elfelejteni a szint beállítását, a nyersanyagok beállítottsága miatt.
A talajrendszer az új elv alapján készült, ami a vásárolt talajok ütközésekor már nem véletlen sorsolással történik a kiválasztás, hanem 1 multi "festéssel", miszerint a védő játékos élvezheti majd a vett terep előnyeit.

Köszönöm a figyelmét mindenkinek, jó tesztelést.

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 26 vas., 7:17 
Heroes Team

Sziasztok!

Sajnos Jou előző linkjéről nem jön a cuccos, feltettem ide is, remélem le tudjátok tölteni.

http://heroes.hardwired.hu/mugger/egyeb ... s10hbb.zip

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 26 vas., 20:11 
Heroes Team

Elkészültek a H3 támadás térképei, Mugger majd kilinkeli ide mihelyt lesz rá alkalma lévén bedöglesztették az idáig használt tárhelyet a kedves készitői...

Jó tesztelést, ha vmi nemjó mihamarabb írjátok meg.

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 26 vas., 21:25 
Heroes Team

Hali!

Nekem rögtön bajom is volna...

Ugyebár történt, h én ügyesen kitöltve az adatlapot megadtam az alábbiakat:
Kard Moonblade 900
Pajzs Dragon Scale Shield 1335

Nos ez látszólag rendben is van, DE ebben a nyomorult fostalicska H5-ben a fent említett két tárgyat kizárólag EGY slotba lehet felpakolni... Most persze eltekintek attól a ténytől, h rossz az adatlap, és attól, is, h a 0-hoz konvergál a H5 tudásom (ami asszem elég nyilvánvaló), kérdem én, miért kell rögtön elvenni a kedvem az egésztől azzal, h a nagyon okos H5 Zsenijeink nem szólnak, h bazz ez így sz@r talán nem így kellene, mert ezt így nem lehet ebben a fosban. Lehet picit kiakadtam...

Az a minimum, h szóltok nem??

Grrrr.... :evil: :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 26 vas., 22:18 
Heroes Team

Kedves Nimbus!

Én is kilehetnék akadva h senki nem veszi a fáradtságot arra, h átnézze minden jó e, 2 perc alatt átfutni h nincs e valahol gubanc! Az oldalon is van 1 ide jó kis artielírás amivel simán kiszűrhető a probléma. Mellesleg ez a Holdpenge/Moonblade dolog 1x lelett rágva, mikor Pista vett 2 kardot vmelyik tábori támadáson, de mostmár kifogom írni a lsitába is nagy piros kani betűkkel h BAL KÉZBE MEGY A PAJZS HELYÉRE EBBEN A FOSBAN. Az adatlappal meg nemtudom mi a problémád amitől eltekintettél, de az már lényegtelen. Számította merre, és még várom a másik emberkét is majd a reklamáció osztályra.

Ja apró infó, senki sem szólt semmiért sem most, 1általán valaki átnézte a csapatokat rendesen még?? :shock: :? :roll:

Lehet én is picit kivagyok akadva, lévén 2x kellett a pályákat legyártani mert ennek a fosnak az editorja is megérdemli eme jelzőt multi opcióra...

Köszi h meghallgattál/tatok... :shock: :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 6:15 
Heroes Team

Sziasztok!

H3 támadás mapok:
http://heroes.hardwired.hu/mugger/egyeb ... k10hbb.zip

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 9:26 
Heroes Team

Jou... Talán nem voltam elég világos tegnap este nagy felindultságomban. Mindenesetre a lényeg, h én átnézhettem volna 58-szor is akkor sem bököm ki legfőképpen a tudatlanságom, ill. az adatlaphibája miatt (és itt jön az amire az előző hszemben nem tértem ki), azaz, hogy az adatlapon úgy van feltüntetve, h kard és pajzs slotok, és én ügyi mindkettőbe vettem egyet-egyet. Helyesen ez úgy nézhetne ki, hogy jobb kéz, bal kéz (zárójelben mögé, hogy figyeljetek arra mit hova raktok!!). Mind1 igazából ez lényegtelen, sokkal inkább fáj, hogy bár azt Te is elimered, h kiszúrtad a hibát, mégsem jelezted azt, hogy ezzel baj van, hanem símán beraktad ROSSZUL a mapra, hagy egye a fene a balfaszt (mármint engem). Azt gondolom, hogy ennyi lett volna a minimum.

Mivel a nagy visszaszólás közepette, nem írtál javítási alternatívát, én kérném, hogy a blade helyett tegyél be légyszíves nekem +2 attackos, vagy +4 attackos cuccot, amit FEL LEHET TENNI!! :), és értelemszerűen növeld vagy csökkentsd a táncosábúak számát. Köszi!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 9:35 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Nimbi: Azt hiszem, mivel már a csapatok közkézre kerültek és a térképeket is legyártották az illetékesek, nem volna ildomos ezek tudatában javításokba bocsájtkozni... :roll: Sorolhatnám még, hogy rajtad kívül az enyémben és más adatlapjában is volt hasonló mértékű hiba és azok sem kerültek javításra... Ugyanis az ellenőrzést végző nem tudhatja, hogy Te vagy más mit akar kezdeni azokkal az artikkal, amit vásároltál!!! :shock: Én például már régen támadok, de a fene sem nézett utána, hogy csak 1 zseb van a hősön... :? Hogy finoman fogalmazzak, hozzád hasonlóan jól elk**tuk... :oops: De ez nem szegény Jou hibája!!! :shock: Szóval maradjon szépen így minden, legalábbis szvsz... :roll: Legközelebb majd jobban odafigyelünk... :P Ez 1 játék, nem vérre menő küzdelem, szintén szvsz... :shock: :roll: :shock: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 10:03 
Heroes Team

Szvsz persze... nyilván a backpackbe akartam vásárolni mindent... sőt le is szedem amit Jou véletlen felpakolt. :? Hogy közkézre kerültek és emiatt nem lenne ildomos javítani?? Heh... hát hogyne...nos azért nem ártana azt is figyelembe venni, hogy a csapatom logikáján érdemben SEMMIT nem változtatna a kért javítás, mindössze annyi, h az adatlapon szereplő igény a gyakorlatban is használható lenne!

Hogy játék és nem vérre megy?? Hát persze remélem is, és talán pont ezért remélhetné az ember, hogy nem akarja senki el venni a kedvét a játéktól!! Bár ha belegondolok, valóban annyi ember tolong a H5 támadásokon, h nem lehet minden figyelembe venni... ne aggódjatok ilyen hozzáállással nem lesz ennyi sem, legalábbis én biztosan nem.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 10:58 
Heroes Team

Sziasztok!

Nimbi: Gondold el mihez vezetne ha az összes ilyen hibát elkövető
játékos javítási igényeit figyelembe vennék a szervezők. És mit
mondanának (gondolnának) azok akik pontosan/hibamentesen
küldték a lapjukat. S akkor még nem beszéltem a folyamatosan
kötözködni képes emberekről, most még valami alappal is tehetnék.

Csak ezen a versenyen van az észrevett hibák mellett legalább 3 olyan,
ami az összes szűrőn átment, mégse vette észre senki. Mapkészítéskor
ez ki se derül, max. ha elkezded tesztelni a játékban.
Jössz Te, hogy cseréljék le a kardod, jöhetne Vologya, hogy az egy
szem zsebébe nem tudja begyömöszölni a koponyáját is + a rúnáját
is, adjanak Neki még zombit, de jöhetne Teki is, aki nem tudom mire
fogja használni a kénjét és a fáját, mert én olyasmit amit ezekből
lehetne készíteni nem tudok,de nem is nekem vagy a szervezőknek
kell tudnom, hanem Neki.

Szóval szerintem minden maradjon a hivatalosan kiadott adatlapok szerint.

Üdv. Mugger

U.i: Azért a következő árlistakészítő project prioritásai közé tényleg nem ártana felvenni az artik felkerülési helyének jelölését, ez a Moonblade mindig problémát okoz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 11:08 
Heroes Team

Igazad van Nimbus, télleg, direkt csináltam, előnyt akartam kovácsolni belőle, lebuktam.

Nos a térképeket kijavítottam szépen mindenki hibáját korrigálva, a versenyzésről lemondok lévén kiakartam használni a szegény tudatlan emberek figyelmetlenségét/bakijait, valmint innentől kezdve az szervezi a H5 támadást, aki akarja és ráér majd mindenkinek az adatlapján elidőzni órákat h vajon mire is gondolt, netán lekonzultálja majd vele, Én köszönöm nemkérek belőle ha annyit nem lehet elvárni értelmes felnőtt emberektől h jól töltsenek ki 1 adatlapot, és ha nem tudnak valamit utána néznek, 2 perc időtöbbletet igénybevéve... Ilyen embert meg valsz nemtalálni, meg más olyan hülyét sem aki h5öt elvinne, szal erről ennyit.

A hibátlanított térképeket majd BB-n igénybe lehet venni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 11:15 
Heroes Team

Jou: Ne esztelenkedj már! Mindenki tudja, hogy állandóan csalni akarsz, ez nem újdonság, bekalkuláljuk... :lol: :lol: :lol: De attól még lehúzhatjuk a rolót nélküled, úgyhogy ne beszélj marhaságokat. :lol: :lol: :lol:

Eszetekbe ne jusson elrontani egy jó kis versenyt, mert nagyon remélem, hogy pénteken mindenkivel játszhatom egy egészségeset! :lol: :lol: :lol:

Üdv. Mugger

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2009 ápr. 27 hétf., 11:20-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 11:16 

Sziasztok,

Jou ne hülyéskedj, játsszál és kész, azzal senkinek sem lesz jobb ha nem játszol. Egyet értek azzal hogy nem kell utólag módosítani, javítgatni az adatlapokat, de ebben az esetben mindenkinek engedélyezném a javítást. Így mindenki jól jár, mindenki jó szájízzel vág neki a versenynek. El lehet nézni az adatlapot, főleg hogy egy olyan játékról van szó amit kevesen ismernek, és nem játszunk vele. Szóval szerintem Nimbus is kapja meg a használható kardját, amit fel tud rakni, Vologya meg az egyik tárgy helyett vehessen egy másikat, Teki meg vehessen normális nyersanyagot :) Ja, Jou meg játszon :)

Ennyi voltam,

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 11:38 
Heroes Team

Hej-haj... jaj. Ez a legkönnyebb befordulni mint a szél... elnézést Jou, hogy számomra nem trivialitás ami neked igen. Én akármilyen figyelmes is vagyok nem tudom behozni azt a tudásbéli előnyt, ami számodra megadatott a H5-öt illetően. Jelentkeztem játszani, h többen legyünk, jóhiszeműen vettem egy kardot meg egy pajzsot, én ennyit tettem, és voltam olyan rút gonosz, hogy megjegyeztem... Őszintén én magasról letojom, h szervezed-e vagy sem a továbbiakban a H5 támadásokat, ezzel együtt azonban nem szeretném elrontani mások játékát, ill. elvenni a lehetőséget a játékra. Amennyiben ürügyet keresel arra, hogy levesd magadról, az amúgy MINDEN TISZTELETET megérdemlő és rengeteg munkával járó feladatot, én szolgáltatom neked, de remélem, h nem így lesz.

Mugger: Maximálisan megértem az indokaidat, és abszolút el is fogadnám azokat, ha még mindig legalább 20-30 játékosról lenne szó, de mostanra sajnos már alig vagyunk többen mint 10-en, talán emiatt az a pár ember aki még megvan jobban figyelhetnénk egymásra, szvsz.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 13:15 

Jou írta:
Mellesleg ez a Holdpenge/Moonblade dolog 1x lelett rágva, mikor Pista vett 2 kardot vmelyik tábori támadáson.

Volt ilyen :) A tavalyi táborban volt két kardom. Az, hogy én tudtam, hogy a moonblade az a pajzs helyére megy az csak azért volt, mert kicsit nézegettem a játékot előtte. A jó megoldás az, ha az árlistába fel van tüntetve, hogy melyik artit hová lehet rakni.
Nimbus: Mivel az adatlapod szabályos volt technikailag semmilyen indok nem támasztotta volna alá az articserét. Morális kifogásaid jogosak, hogy miért nem szóltak neked, aki nem ért hozzá, hogy ne vegyél 1 helyre két artit. De mint látható volt Vologya is benézett egyet, pedig róla kevésbé mondható el, hogy nem ismeri a játékot.
Jout is megértem, hiszen az adatlapok átböngészése és a térképek legyártása fáradtságos munka és nem várható el tőle, hogy mindenki adatlapjátba belegondolja a stratégiát is. Az adatlap rendben volt. Az már egyéni szoc probléma, hogy benézted. Én most mint kívülálló bízom benne, hogy lejátszátok a meccseket és jól fogtok szórakozni. Abban is bízom, hogy a táborra is lesz (marad :wink: ) olyan egyén aki a H5 támadást felkarolja és mindannyiunknak a szórakozását elősegíti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 27 hétf., 13:39 
Heroes Team

Értem én értem Pityu... de basszus én csak egy nyamvadt kardot meg egy pajzsot akartam... lehet túl sokat. :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 224 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]