Hali,
Lejátszottuk Dreegarral az OK meccsünket.
Dreegar – Castle – Valeska(30-28-14,13) Sorceress - Tower – Thane (19,32,20,21)
Kicsit hosszúra sikerült, de jó parti volt.
A pálya csövezéssel indult, minden bányáért és aranykupacért keményen meg kellett kűzdeni, hullottak a towerlények rendesen.
Közben elmentem hajózni is, hátha lesz kis pénzmag.
Első héten Giantnek esélye sem volt, ginhez is marketplacet kellett húzzak, hogy legyen kő. Volt hogy Thane 2 napot állt a parton és nézte a távoli szigetet, várta, hogy legyen fa hajóra. (mert voltam akkora b@rom, hogy elköltsem butaságokra)
Második hét 7. napjára lett óriás. Íven, de lett.
Közben Thane a lehető legpocsékabb skilleket gyüjtötte össze, expert scholar, pathfinding (basic bőven elég lett volna), hajózás (3 napot hajózott az egész meccsen), log (ez a végére lett, amikor már fullsereggel úgyis lassú voltam). Archeryt nem választottam, mert 1 hely volt, de a wisdomnak volt fentartva, volt viszont earth és armorer, a meccs végére lett wisdom is. + Solmyr és Aislin, tanítóbácsik.
Harmadik hét végére tudtam csak a sentinelt kivenni a ghostok mögül, aztán jöttek a küklopszok, 8 manával kb, de mindegy is volt, mert advanced earth nem sokra volt használható, vagy 90-es magic arrow-t tudtam volna lőni rájuk. 24-es def ellen nem voltak képesek 16-an egy master gint levenni. Nemmintha sajnálnám persze.
Ekkor már volt titánom, 5 db daliás 4. heti titán. Ezután több mint 2 hét kergetőzés indult. Átmentem Dreegarhoz a föld alatt, ő pedig közben a vízről jött libraryt látogatni.
1 Library előnyt szerzett, és addig szaladt előlem míg kardot is talált. Viszont 1 heti sereg előnyöm lett mert levágtam több Castle droidot, szereztem moral elleni cuccot. Dreegar pedig láthatóan el volt keseredve a 20-as power + chain kombótól, nem volt semmi ellenszere, így mightban bízott.
Hajnal 3 körül a menekülésben hiba történt, kikötött a szigetemre, ahol a kard volt, és ott a jóhajósinas Thane beérte Valeskát.
Főcsata gyors volt (2.2.3 körül), valszinű a késői idő is közrejátszott. Mass haste Dreegartól, így a 23-as speedű Ark szétvert 6 Nagámat. Majd jött a 14-es, igen 14-es SpeediGini

Mass Slow, és mire a lovasok jöttek Dreegar föladta, mert majd minden angyal megfeküdt már.
Köszi a gamét jóvolt nagyon. Köszi a szervezőknek is. Bár első ránézésre nagyon hasonlít az előző maphoz, nagyon más pálya, és meccs volt. Jók ezek a vizes mapok, többet kell ügyeskedni, és többet lehet bénázni is.