Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 224 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 09 csüt., 21:09 

lebonyolítás miképp várható?

(a lényeg, hogy Bozsoval meccseljek :P)

[pont a jubileumin az egyik leggyérebb az érdeklődés :(]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 09 csüt., 23:44 

Izé bigyó és satöbbi! Szóval nekem 20án lesz csak annyi pénzem sry mindenkitől deeee így alakolt :S:S:S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 10 pén., 13:15 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Dreegar: Nincs semmi gond, ha csak később tudsz fizetni, de örültem volna, ha felhívsz telefonon, írsz egy e-mailt vagy egy privit ide a fórumra és közlöd Velem a dolgokat még idő előtt... :? Azt hiszem ennyit elvárhattam volna... :roll: Várom jelentkezésed a 20-ai héten a részvételi díj rendezése ügyében... :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 10 pén., 21:46 
Heroes Team

Íme 1 kis csemege a húsvéti hétvégére :)

http://heroesteam.extra.hu/jou/h3_tamadas_10hbb.zip

http://heroesteam.extra.hu/jou/h5_tamadas_10hbb.zip

Akinek nemmegy a h3as csomag, az próbálja a rar-ost:

http://heroesteam.extra.hu/jou/h3_tamadas_10hbb.rar

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Jou 2009 ápr. 11 szomb., 20:57-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 10 pén., 23:35 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok és Harcosnők!

A H3 és H5 támadás csapatok beküldési határideje:

2009. április 20. 12.00 óra

A csapatokat a vogyi73@gmail.com címre küldjétek 2009. április 19-én 12.00 óra után!!! A csapataimat addigra megküldöm GJodie-nak és Gepy-nek.

Megtörtént az 1vs1 verseny csoportba sorsolása is, íme a csoportok:

A csoport:

Cat
Titi
GJodie

B csoport:

Bozso
Karesz
NG

C csoport:

Jou
Dragon
Androgyn

D csoport:

Kady
Dreegar
Teki1986

NG: A lebonyolítás elég 1xerű... 4 csoport, fejenként 2 meccs... Az első 2 megy tovább a 2. napon rendezett középdöntőbe, majd 4-en az elődöntőbe... Onnan pedig a két győztes a döntőben, a két vesztes pedig a 3. helyért helyosztót játszik... Röviden ennyi, remélem érthető volt... :roll:

Baráti üdv!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2009 ápr. 17 pén., 9:29-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 11 szomb., 2:30 

Én a H3 csomagot nem tudom kicsomagolni. A H5 rendben kitömörítődött...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 11 szomb., 6:54 

jaj, azt hittem 3db 4es csoport lesz hogy több meccs legyen és ne kelljen 4 órát várakozni...

:cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 11 szomb., 9:25 
Heroes Team

Nemtudom, 1 olyat h a pihenők menetrendszerűen játszanak 1mással, szerintem simán meglehetett volna oldani, és akkor nincs olyan h várakozol, és nincs unalom, de több a játék :) Még pontot is érhetne, bár itt meg nagy lehet a felkavarás, ha nem úgy jön ki a pihenő, hogy kb egyenlő tudású játékosok vannak pihin :roll: Esetleg a tavaly bevezetett szünettöltő versenyforma ?? :roll:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 11 szomb., 9:43 

de ezen nem kell gondolkodni, mert a 12 főt dúsan-gazdagon be lehet rakni 3db 4es csoportba és akkor mindenki 3at játszik, nincs várakozás és ugyanúgy az első 2 továbbmegy + a 2 legjobb 3. helyezett...

Vagy azt is meg lehetne csinálni hogy a 12 játékost a 3db 4es csoportban elért eredmények tekintetében (győzelem-vereség alapján) rangsorba rakjuk, és az első 8 jut tovább...
tudom itt előjön hogy mi van ha azonos 2-3 ember közt az eredmény, de itt fel lehet használni akár az online listát, vagy lehet szétlövést csinálni, vagy ha van egymás elleni eredmény akkor az is dönthet, számos megoldás van...

de szerintem ha már ilyen kevesen vagyunk akkor minél több meccs legyen és ne kelljen már várakozni...

sztem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 11 szomb., 10:41 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Bozso:Az 1vs1 versenyt alapvetően nem én szerveztem volna, de mivel Csizu visszamondta a versenyen való részvételét, én örököltem eme nemes feladatot... :shock: Nem vagyok ellene a több játéknak, ha ezt igénylitek, a 3 csoport még most is kialakítható, csak a D csoport 3 játékosát kell szétsorsolni az A, B és C csoport között. Ezt ma este megteszem és akkor mindenki 3 meccset játszhat és a 2 legtöbb pontot gyűjtő 3. helyezett jut még tovább a másnapi 8-as csoportba, onnan pedig a lebonyolítás változatlan. (2-nél több egyforma pontú 3. helyezett között az lesz a döntő, hogy milyen erősségű játékos ellen szerezte a pontokat...) Remélem így Mindenkinek megfelel. Ha lenne további építő jellegű vélemény, bátran írjátok meg, én partner vagyok mindenben... :wink:

Magix: Nálam rendben lejött minden... Nem tudom mi lehet a gond Nálad... Talán Jou segít majd Neked... De ha gondolod, elküldöm valamelyik e-mail címedre tömörítés nélkül az xls-eket. Csak jelezd...

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 11 szomb., 10:52 

Köszönjük Vologya, igy már sokkal barátibb :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 11 szomb., 12:11 
Heroes Team

Pont a D-t? :D :lol: :) Bakter... :D :) :P

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 11 szomb., 12:34 
Heroes Team

Vologya: A versenytől visszaléptem és nem is leszek jelen, de azt írtam Neked mailben, hogy amiben tudok segítek. Legenerálom Jouval a H3 támadás mapokat (H3 listát is átbeszéltük, noha a design az ő érdeme, többet foglalkozott a listával, mint én) és az 1v1 térképeket is rendelkezésetekre bocsájtom. A sorsolást és a lebonyolítási rendszert is szívesen megcsináltam volna, de kivetted a kezemből, meg sem kérdeztél róla. Pedig az elmúlt 2 v 3 BB-n ez az én szerepköröm volt, ehhez pedig nem szükséges a részvétel, itthon meg lehet ejteni előzetesen egyeztetve egymással (mint ahogy azt tettük is telefonon eddig, vagy fórumon a többiekkel). Arról nem esett szó, hogy a lebonyolítást átadom, vagy elveszed, csak arról h nem leszek jelen. A kettő egymástól független (annyi változott, hogy a "felügyelő bácsi" Te leszel és nem mi).

Ne érts félre, nincs harag a részemről, csak meglepetten ért a dolog, mert a visszalépés nem vonja maga után az 1v1 verseny lebonyolítási rendszerének felállítását.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 11 szomb., 13:58 

minden vágyam így teljesüljön :D
(épp javasolni akartam én is a több meccset, de aztán rendeződött :P)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 11 szomb., 15:49 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Csizu: Bocsi, lehet, hogy félreértettük egymást. A leveledből Nekem az jött le, hogy a H3 támadás árlista és térkép készítési részét, valamint az 1vs1 verseny térképeinek a rendelkezésemre bocsájtását csinálod, a leveledben szó sem esett arról, hogy a lebonyolításra is van ötleted, hiszen a 12 emberes 1vs1 létszám már régóta ismert, tehát javasolhattad volna már korábban is az általad elképzelt lebonyolítást. Nem tetted, ezért bátorkodtam a H3 és H5 árlisták kirakásával együtt valamilyen lebonyolítási módszer közzétételét és a sorsolás végrehajtását. Nem volt szándékomban elvenni Tőled eme nemes feladatot, de mivel ezzel kapcsolatban semmit sem írtál, gondoltam én megteszem. Remélem tényleg nincs harag, majd legközelebb ezt a részt is meghagyom Neked... :roll:

Megejtettem a D csoport szétosztásának sorsolását is, tehát a 3 csoport az alábbiak szerint alakul:

A csoport:

Cat
Titi
GJodie
Kady

B csoport:

Bozso
Karesz
NG
Dreegar

C csoport:

Jou
Dragon
HZsolt
Teki1986

Baráti üdv!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2009 ápr. 21 kedd, 13:49-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 11 szomb., 19:41 

Sziasztok,

Egy kis észrevétel:

A H3 támadás adatlapokban a táblázat nem vonja le a hős árát, lehet hogy ezt észrevette más is, de lehet h nem és úgy nagyon zavaró lehet. Az excelben a hős árának cellája nem került hozzáadásra az árhoz.

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 11 szomb., 20:59 
Heroes Team

Igen, tényleg lemaradt, bocsánat mindenkitől, itt a javított aki nem tudja/akarja 1szerűen javítani :)

http://heroesteam.extra.hu/jou/h3_tamadas_adatlap.zip

A H3-as listát pedig rar-al csomagolva kiraktam annak, akinek a zip-es nem lenne jó, megtaláljátok az előző oldali hszemben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 11 szomb., 22:26 

titi írta:
Sziasztok,

Egy kis észrevétel:

A H3 támadás adatlapokban a táblázat nem vonja le a hős árát, lehet hogy ezt észrevette más is, de lehet h nem és úgy nagyon zavaró lehet. Az excelben a hős árának cellája nem került hozzáadásra az árhoz.

Titi

Ááá! Fenébe! Ezért volt olyan *****jó a csapatom...
Köszi, hogy figyelsz! Biztos Jou elrejtett poénja volt. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 12 vas., 15:18 

Stack árat akkor is kell fizetni ha az a főseregem? Vagyis ha szét akarom bontani őket H5ben?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 12 vas., 15:24 
Heroes Team

Teki: A stackfelár ugyanúgy működik, mint H3 ban, ha olyan lényed van főseregnek, ami feláras, akkor ha 2-3 x felé akarod osztani, fizetni kell stackfelárat... ( ha 2té akkor 1et, ha 3 felé akkor 2-t, de csak ha ebből áll a fősereg is [alias a legtöbb pénzköltségű unit a seregben] )

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 224 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]