Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 255 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 24 kedd, 22:04 

Most már a távolságmérés is megy: Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 18 szer., 23:31 

Sziasztok!
Lenne egy alapvető? kérdésem. Milyen eltérés van az alap és a rejtett képzettségek között?
A választ előre is köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 19 csüt., 21:22 

bb írta:
Sziasztok!
Lenne egy alapvető? kérdésem. Milyen eltérés van az alap és a rejtett képzettségek között?
A választ előre is köszi!

Mi az a rejtett képzettség? Hol talákoztál vele?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 19 csüt., 22:03 

Sziasztok!
Alapból 8 lehet. WOG opcio kiválasztás után lehet több is. A 9-dik és az a felettiekre gondoltam. De ezek szerint ezeket nem így hívják.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 22 vas., 12:11 

Semmilyen különbség nincs a rejtett és az alap 8 képzettség között. A megjelenítésük egy kicsit tovább tart a hős adatlapján. És nehezebb a rejtettekhez hozzájutni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 30 hétf., 23:05 

doom3d írta:
Zoza írta:
Sziasztok!

nem tudna vki segíteni abban hogy hol találok full magarítást a woghoz?mert a menü az ok,de a játékban azért koránt sincs minden lefordítva...

Köszi!

Zoli

Nincs, mert még nem írtad meg. Ha összejön egy lelkes kis csapat, forduljatok Jitay-hoz. Ő kezdett bele ilyen projektbe.

Én azt nem értem, hogy úgy vettem észre, hogy a WoG nagyrészt a SoD-ra alapul, és csak a WoG plusz dolgai újak benne. Akkor meg miért nem indul el a játék, ha felrakom hozzá a SoD magyaritást? úgy láttam, hogy a SoD magyaritás csak a data és a maps mappákat írja felül, amit nem igazán értek, hogy attól miért nem indul a játék, amit én nem értek, mert szerintem a játék főbb elemeit nem oda szokták rakni, gondolom a maps mappában a térképek vannak, a datában meg a szövegek, képek, hangok, szóval nem értem, de javítsatok ki, ha tévedek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 31 kedd, 19:51 

A DATA mappában vannak a konfig file-ok, objektum definíciós file-ok stb is.
Többnyire valamelyik *.lod file-ba csomagolva. Ha a magyarítással felülírod valamelyik lod file-t, akkor "missing resources", vagy más hasonló hibaüzenettel kifagy a wog exe.
Jitay annak idején belekezdett egy WoG magyarosításba, de nem tudom meddig jutott. Ha összeállna egy fordítócsapat, tőle lehetne elkérni a félkész változatot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 21 kedd, 3:26 
Heroes Team

nemarci írta:
doom3d írta:
Zoza írta:
Sziasztok!

nem tudna vki segíteni abban hogy hol találok full magarítást a woghoz?mert a menü az ok,de a játékban azért koránt sincs minden lefordítva...

Köszi!

Zoli

Nincs, mert még nem írtad meg. Ha összejön egy lelkes kis csapat, forduljatok Jitay-hoz. Ő kezdett bele ilyen projektbe.

Én azt nem értem, hogy úgy vettem észre, hogy a WoG nagyrészt a SoD-ra alapul, és csak a WoG plusz dolgai újak benne. Akkor meg miért nem indul el a játék, ha felrakom hozzá a SoD magyaritást? úgy láttam, hogy a SoD magyaritás csak a data és a maps mappákat írja felül, amit nem igazán értek, hogy attól miért nem indul a játék, amit én nem értek, mert szerintem a játék főbb elemeit nem oda szokták rakni, gondolom a maps mappában a térképek vannak, a datában meg a szövegek, képek, hangok, szóval nem értem, de javítsatok ki, ha tévedek

Hali!

Első körben a SOD magyarítását dobd fel, és utána telepítsd a WoG-ot, fordított esetben hibára futhat az egész. Magyarítás meg egyenlőre nincs, és nem is nagyon néz ki, hogy újból előveszem. Talán majd a 3.59-et, ha egyszer végre kijön.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 ápr. 22 szer., 17:58 

jitay írta:
nemarci írta:
doom3d írta:
Zoza írta:
Sziasztok!

Köszi!

Zoli

Hali!

Első körben a SOD magyarítását dobd fel, és utána telepítsd a WoG-ot, fordított esetben hibára futhat az egész. Magyarítás meg egyenlőre nincs, és nem is nagyon néz ki, hogy újból előveszem. Talán majd a 3.59-et, ha egyszer végre kijön.

Ezzel csak az a baj, hogy nekem úgy van meg, hogy már telepítve van. és egybe van az egész :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 05 kedd, 21:13 

Éppen én is elő akartam venni a WOG-ot, és olvastam hogy WOG-ra nem szabad rátenni a SOD magyarítást, amit mondjuk sejtettem. De ha van egy 3.2-es magyarított SOD-om, arra telepíthetem a 3.58f-es WOG-ot? Mármint próbálta-e már valaki és működött?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 06 szer., 18:27 

Készíts a heroes3 mappádról biztonsági másolatot, és próbáld ki.
Elvileg működik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: 3.59
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 13 szer., 14:56 

Már jó lenne a 3.59. Mikor jelenik meg(ahhoz képest h 2006ra ígérték)?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 14 csüt., 19:33 

A jó hír az, hogy van csapat, és dolgoznak rajta. Előbb-utóbb kész lesz.
Idén valószínűleg nem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 14 csüt., 20:41 

Azt vettem észre, hogy az unlimited secondary skill használatakor az a hibajelenség, ha a normál skillek megteltek, és nem fogadom el a szintéőéskor felejánlott rejtett skillt, akkor köv szintlépéskor nem ajánl fel semmit. A master of spellcasting-nál ha mindkét fajta be van kapcsolva, akkor néha kör elején nem tudok varázsolni, ill. egy teljes körig. Szóval kicsit bugos a téma. A táltosfutás nagyon bejött, bár kicsit túlságosan tápos, és bizonyos wog-os objektumoknál lehet vele csalni (pl. fishing well)
Ezek közül mindegyik scriptet doom3d írta amúgy?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 15 pén., 20:04 

Az unlimited skills-nél 4 szintenként ajánl fel rejtett képzettséget. Nem bug.
A masters of spellcasting-nál ha jól emlékszem, az egyik opció random adja a varázslatokat. Direkt. Így nehezebb varázslat kombinációkat használni.

Ha egy teljes kör kimarad, az a Heroes beépített véletlengenerátorának a gyengeségét mutatja. Ugyanezért fordulhat elő, hogy -1-es morállal egymás után 4 egységed bepánikol. (ennek az esélye elvileg 0.01% alatt lenne)
Szóval heroes bug, nem az enyém. :D

A készülő új verzióban 3 különböző spellcasting opció lesz, ami összesen 8 féle beállítást tesz lehetővé. A versenyen már az új szkript fut.

A fishing well-nél hogyan sikerült csalnod?
Az unlimited skills-t csak módosítottam, a fishing well nem az enyém, a többit én írtam. De ez az info szerepel a wogosító menü jobb gombos súgójában is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 15 pén., 21:45 

Mármint az eredetiben unlimited skillsnél is 4 szintenként ajánlott fel rejtett skillt, vagy csak a módosított változatodban? Már elég régóta nemtoltam woggal, nem emlékszem hogy volt. A morálra mindíg vigyázni szoktam, amiatt nem lehetett a nem tudok varázsolni eset.
A Fishing well ugye látogatásnál nullázza a mozgáspontokat, ezért egy nap csak egyszer lehet halászni. De ha sámántáncolsz 1 manáért, akkor kapsz 1 MP-ot, és újra horgászhatsz. Tehát pl ha van 40 manád, akkor 40 alkalommal :)
Lenne még egy kérdésem: Amikor szeretnék wogosítani egy sima SOD-os AB-es vafy ROE-s mapot, akkor sok mapnál az alábbi hibaüzenetet kapom:
"ERM syntax Error.
File: erm
Line: 2012
Reason:
"!!UN:U"-cannot find more objects."

Ez miért van. Ha így használom néha igen érdekes dolgokat csinál: pl az Artificer használatakor 90 fölé megy az összes primary skillem !

Szöval csak félig tudom wogosítani a mapot, a beépített szriptek mennek, csak a SOD-os cuccokat nem cseréli le WOG-os ra ami nem szép dolog !

Még régebben én is írtam szkripteket, de azóta sokat felejtettem. Ha érdekel elküldöm őket hátha valamelyik megtetszik, bár elég primitívek.

Azt próbáltam megoldani, hogy a hősök mozgáspontja független legyen a csapatok sebességétől(alá HOMM V), de mivel ciklust nem tudtam csinálni, így csak egy bizonyos hősre állítható be. Van egy wich hut scriptem, ami megkérdezi belépéskor, hogy meg akarod e tanulni az adott skillt, és ha nem-et nyomsz utána akkor is látható jobbklikkre, hogy mi van benne.
Aztán van egy olyan ami lehetővé tesz földmágia nélküli town portalt experten castolni. Na ez nem igazán működik :(
Hát ennyi lenne a mondandó "dióhéjban"

Heroes három télen-nyáron !

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 16 szomb., 22:24 
Heroes Team

doom3d írta:
Ha egy teljes kör kimarad, az a Heroes beépített véletlengenerátorának a gyengeségét mutatja. Ugyanezért fordulhat elő, hogy -1-es morállal egymás után 4 egységed bepánikol. (ennek az esélye elvileg 0.01% alatt lenne)

Mutass olyan véletlen generátort, ami tökéletesebb ennél, és télleg véletlen ad számokat. HA 10-15 éves, akkor az csak előny. :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 17 vas., 12:30 

@ Bishop: eredetileg 2 rejtett skill-ed lehetett. Ha jól emlékszem, egy szint felett minden szintlépéskor kínálva. Én is régen játszottam az eredetivel.

Ciklust a DO+FU-val tudsz csinálni.

@Jou: az egyik lehetőség az, hogy generálsz 5+RND100 véletlen számot, és az utolsót használod.. Szép ló lett az új avatárod. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 18 hétf., 13:02 

És mit is módosítottál a rejtett skilleken? A sima unlimited skillsnél is az volt, hogy csak 4 szintenként kaphatsz új rejtett skillt? Mert én azt akarom használni amelyiknél minden szintlépéskor felajánlotta, az se baj ha nem unlimited, csak 2 vagy 4 rejtett van !

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 19 kedd, 18:13 

Eredetileg 2 rejtett volt, kb. lvl10-től kínálgatva. A WoG telepítőcsomagban van. A neve is más volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 255 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]