Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 81  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 11 szer., 23:18 

Hahó!

Warheart már leírta a lényeget. A magam részéről csak annyit tennék hozzá a dologhoz, hogy az első héten sikerült bebuknom mindent. Lots medusa védte a bányámat és első nekifutásra megmaradt 4 darab belőlük. Hozzá kell tenni hogy vicces csata volt, mert volt 3 olyan kör hogy az összes egységem kővé volt változtatva. Devilt valamiért mégis sikerült húznom az első héten, de castlét nem. Második héttől jól haladtam. A szigeten a relikem a knowledge sityak volt, amiért nem mentem el. A másik relik a +4power knowledge sisak. Középről meglett a titan páncél és a fekete gömb.
A végcsatára sikerült szereznem 88 Demont, valamint 76 kutyát :) Vicces volt hogy fionát mindig dissmisseltem és mindegyik héten bejött 7-8 kutyával :) Összeségében a plusz 3 speed, valamint a rengeteg démon meghozta a gyümölcsét.

Köszönöm a meccset itt is Warheart, majd legközelebb visszavágsz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 13 pén., 18:26 

Az ördögöt nem sebzi a fire shield??

*Sün jelentkezz!*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 13 pén., 20:14 
Heroes Team

Dehogynem sebzi, vagy te mást tapasztaltál Dopli??

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 13 pén., 20:39 

Jou írta:
Dehogynem sebzi, vagy te mást tapasztaltál Dopli??

Szimplán lusta megnézni, nekem meg nem hisz...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 13 pén., 20:52 

Akkor hogy lehet veszteség nélkül megölni 30 efretet meg 200 magógot?
Resu?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 13 pén., 22:12 
Heroes Team

dopli írta:
Akkor hogy lehet veszteség nélkül megölni 30 efretet meg 200 magógot?
Resu?

Az ilyen feladatok megoldása miatt jó a heroessal játszani :) Mivel az ellenfél irányítja, nehezebb. Earth magic erősen ajánlott (shield, stone skin, slow), és cure sem árt magas powerral (10 fölött).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 13 pén., 23:09 

Lájting bolt! :D meg slow (:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 14 szomb., 9:56 

A 2 testvér nehogymá ezen összevesszen :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 14 szomb., 14:28 

1 debil, max 2, 1 frankó chain+ természetesen villámhárító...
és 30 körüli defense.
Ez nélkül nem is érdemes próbálkozni :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 15 vas., 1:02 

Megvolt a meccs Titi ellen:

Ő castle (orrin) én rampart (ivor)
A meccs tűrhetően indult, ivor 4 ijászt hozott, 2. nap grandokkal bevertem a gold mineomat, 5.en a sec váramat gold dragon védte, 6-on Titi aranybányáját 14 zealot mögül, 7-en a szigeten lévő aranybányát pegasiktól egy droiddal a törpék és tűzelementáloknak köszönhetően.
Második hétre orrin is elszedte az én bányám, ivor meg 1.2.1en lezúzta a dobozt, és innentől nem volt megállás, szvsz végigvert mindent amit látott. 1.3.2 megvolt a nyaklánc, 2 nappal később (elfutottam) a relicem, resist cipő. Ó jeah. A szigeten +10 power volt, de nem esett útba. Húztam 2 tornyot, jött chain, townportal, black marketból air gömb, virultam, mint a vadalma.
1.4.1-en ütöttem be a garrisont, 1 nappal előbb mint Titi, így én szedtem ki a sentinel shieldet, majd townportallal haza, be a hajóba, ki a szigetre, town portallal vissza.
A főcsata 2 nappal később a váram előtt:
Orrin 42 -19 -15-17
Ivor 28-38-25-15

A chain 1550-et ütött...Titi mindent kihozott a csatából amit lehetett, de a második láncvillám eltörölte a seregét.
Köszi a gamet!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 15 vas., 14:08 

No igen, debil helyett lehet sárkány is. :wink:
A hangsúly a chainen van és a defensen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 15 vas., 17:50 

Sziasztok,

Na akkor az én oldalamról is:

Az első hét maga volt a szenvedés, az angyalért és a kastélyért. A castle egységekkel igen nehéz csatázni, márpedig itt minden egyes kupac számít. Vért pisilve és izzadva meglett a 3 angyal második hétre. Innen kezdve nem volt megállás, mindenkit levertem, 131-nél a nyakláncot, utána meg szépen a relicemet is felvettem. 142-nél ütöttem meg a garrisont, láttam h mik vannak középen, egyik tárgy sem kellett. A sentinel azért mert kellett a nagy attack Dreegar villáma ellen, a thunder helmet spell hiányában meg fölösleges. Wisdomom nem volt, nem választottam, mivel két fortress váram volt, no comment. Az ellenfél a town portál segtségével simán kivette a másik relicjét is, ami igen sokat dobott a chain-jén. Ha nem kap chaint nagyon sima. Ha nincs léggömbje, akkor is megnyerem. Ha nincs Tp akkor nem lett volna titán páncélja. A főcsatából kihoztam a maxot. Az értékek pontosan: Orrin 43-21-13-16 Ivor 23-35-25-12. Hiába ütöttem akkorát mint az állat hiába játszottam taktikusan végig a pályán, hiába nem buktam lényeket, hiába volt minden. A főcsatában a lovast leszámítva minden egységből több volt nekem, azonban ez nem sokat ért. Két kattintással legyőztek :) Az 1500-as chain ellen nem volt ellenszerem. Egy antimágia, expert protection from air jól jött volna, de ezek nem voltak. A végén még egy basic prot. from airt is elnyomtam de sok értelme nem volt :) Csalódott nem vagyok, mivel rajtam nem múlott semmi se, most ezeket dobta a gép. Gratula Dreegarnak! Én élveztem a játékot, köszi:) Sok sikert a továbbiakban!

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 15 vas., 18:26 

Haho skacok!

Ellenfelemnel bent maradt a quick combat, es onalloan eldontotte h ezert restart jar neki
Es meg en vagyok a szemet, h akadekoskodok!
Nem is tudom hanyszor fordult mar elo velem is ilyen, megse leptem ki elso nap es kertem restartot mert meghalt 36 kentaur :twisted:
Update:
Kovetkezo ajanlat, h ha en is hibazok akkor en is kerhetek restartot vagy autosavet
Kicsit furcsa a srac :?

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 15 vas., 18:40 

Süni írta:
Ellenfelemnel bent maradt a quick combat, es onalloan eldontotte h ezert restart jar neki
Es meg en vagyok a szemet, h akadekoskodok!

Na ne vicceljünk már! Én Warheart ellen is autocombattal kezdtem a játékot, de eszembe se jutott restartot kérni. Ne szórakozzunk, ilyenkor semmilyen esetben nem jár restart!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 15 vas., 20:54 

Nálam is így kezdtél Th az arnybánya ellen... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 15 vas., 20:55 

Azt már meg se említsük, hogy ezek után még 1x ujra kellett kezdeni a meccset, mert Süninek leállt a heroes... Én meg későn kapcsoltam, így elromlott az autosave. Ezzel az állás 1:1. Azonban a történetnek még mindig nincs vége, mert a 6. napon az kedves játékostársamnak ismét csak leállt a játék, mire közölte, hogy mentsek autosave-t és majd lejátsszuk máskor. Az első restartnak semmi jelentősége nincs az utána bekövetkezett események hátterében.
Mégis mitől jobb érv az, hogy leállt a játék, mint az, hogy bent maradt a quick combat? Én is elkezdhettem volna szarakodni, de én nem akadok fenn az ilyen kis apróságokon.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dopli 2009 márc. 15 vas., 21:02-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 15 vas., 21:02 

Hu de komoly kis csata folyik nálatok...

Egyet had kérjek már így a kiesettek nevében, hogy csak egy hangyányit vegyétek már komolyabban mert ez így elég nevetségessé teszi a továbbjutó személyét...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 15 vas., 21:04 

Már késő. Azzal, hogy 3x kezdtük el a meccset és a hatodik napon félbehagytuk, már elegendő mennyiségű komolytalanság, ahhoz, hogy ne lehessen ezt helyretenni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 15 vas., 22:54 

Na jo, nem is ertem miert bosszantom fel magam megint az ilyen emberek miatt mint te.
Hogy miert allt le a heroes-om 2szer is nem tudok ra magyarazatot adni, lehet hogy ez massal nem is szokott elofordulni?
Nekem tok 8 aztan ki jut tovabb, de nem szeretem, ha hulyenek neznek, es meg en vagyok a bunko, amikor egyertelmu szabalytalansagot kovetsz el?
3 ora 40 perc utan eljutottunk a 6.napig, nekem ez nem igazan tetszik, egyebkent pedig dolgom akadt, nem a heroes a legfontosabb az eletemben... Lehet hogy te raersz, es szivesen idegesited fel a masikat, de konkretan nekem ebben semmi elvezet sincs.
En ebben a tarsasagban nem ismerek olyan egyent aki ilyen flegman kezelne a meccset, de lehet hogy velem van a gond megint... Biztos lesz megint olyan ember aki elmagyarazza nekem, teljes mertekben en vagyok a hibas.
Na az ilyen "bajnokoktol" megy el a kedvem a jatektol, ennyi tomor szarakodas utan ez a velemenyem, Bocs hogy elmondtam ...

Bye

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 15 vas., 23:54 
Heroes Team

Ilyen esetekre nem igazán lehet szabályt hozni, a heroes nekem is lépett már ki, ment el a net stb. Ha megbízol a másikban (és jól ismeritek egymást), akkor ez nem probléma, ellenkező esetben veszekedés lesz a vége...

Ha x alkalommal elhagyom a játékot különböző, rajtam kívül álló okok miatt, akkor ég a pofám és szégyellem magam. Ha az ellenfél ennek ellenére tovább játszik velem, akkor nem akadok ki egy load-on, mert bennmaradt a quick combat. De ez én vagyok, mindenki másképp reagálja le.

A következő fordulós mapot nem tudom most kitenni, nézzétek el nekem, holnap kilinkelem, igyekszem befejezni addig.
Megértéseteket köszönöm!

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 81  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]