Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 81  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 05 csüt., 20:29 

Nyugi, nem lesz rá lehetőséged, egyébként teljesen szabályos :)
Felvettelek msn-re adj életjelet

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 06 pén., 13:19 

Sziasztok!
Végigjátszottam a mapot, (óriási nagy mákom volt végig, versenyen nyilván nem lesz) és lenne 2 észrevételem:
- (ez talán a fontosabb) találtam egy wizard well-t a blökik mögött. Elég gyatra ugyan, de combo artifact... Akkor most mi lesz, ha versenyen találunk?
- a zöld csak úgy tud bemenni a garrisonba, ha előtte leöli a könyvtár előtt álló lvl6-osokat is, míg a kéknél nincs ez. Némileg ez meglepett a játékban, (ugyanis efreet sultanok álltak előtte, azt hittem rosszat írt ki a kapu.. néztem hova tűntek a magog-ok? :D) esetleg kellemetlen lehet a 2 csata rögtön egymás után (pl nem lehet a lények sorrendjét változtatni, etc).

Üdv:
Warheart

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 06 pén., 13:49 

-wizard well: erre mondta csizu, hogyha igény van rá, lesz sodos map is. Másszóval, ha az ellenfelednek is Complete verziója van, akkor lesz szükség rá, beszéljétek meg. Melesleg jelzem, hogy mind Godlike-nak, mind nekem Competünk van, szóval ha Titi vagy Süni is azzal tolja, akkor kelleni fog
-A garrisonban alapból leversz 30 efreti sultant. Ehhez 26 (kb annyi lesz a könyvtár előtt) +2alért simán megéri. A lényeket meg bőven rendezgetheted csata előtt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 06 pén., 13:55 

Már úgy értettem, hogy odamentem megtámadni a garrisont, és először a library előtt álló lényekkel csatáztam. Rögtön utána pedig a garrisonnal...

Akkor kérdem én: Ssth, Neked milyen fajta Heroes-od van?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 06 pén., 17:35 

Van Roe. Pánikra semmi gond. Hétvégén nincs kedved focizni? Szombaton 4 kor? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 06 pén., 17:49 

Warheart írta:
Már úgy értettem, hogy odamentem megtámadni a garrisont, és először a library előtt álló lényekkel csatáztam. Rögtön utána pedig a garrisonnal...

Ja hogy a kéknél nincs ilyen? Ezt nem is néztem, azthittem szándékos.
Elsőre ráadásul a nyüves lvl 6-okat kell támadni, nem a Garisont.
Tényleg gázos, főleg, hogy zöld leszek 8) és ha akarok előreküldeni magógölőket, egy két expert magic arrow-val, mert leszrá sok pénzem, akkor hadtegyem már meg.

Kéretik javítani, mert 8-tól játszunk rajta! :twisted:

köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 06 pén., 17:55 
Heroes Team

ssth írta:
Van Roe. Pánikra semmi gond. Hétvégén nincs kedved focizni? Szombaton 4 kor? :)

:lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 06 pén., 18:00 
Heroes Team

Warheart írta:

... javítom :) A fűcsomót ne tegyem odébb?

http://heroesteam.extra.hu/csizu/OK_III.kor_1.4.rar

Amúgy ha lebírsz verni 30 sultánt úgy, h az ellenfél irányítja, akkor nem hiszem, hogy 26 v 29 gondot okozna a gép bénázásával (ha a lvl 6 sultán lenne). Mert a Library-t ígyis-úgyis útba ejted, ha már átmentél a garrisonon.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Csizu 2009 márc. 06 pén., 18:03-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 06 pén., 18:03 
Heroes Team

Warheart írta:
Sziasztok!
Végigjátszottam a mapot, (óriási nagy mákom volt végig, versenyen nyilván nem lesz) és lenne 2 észrevételem:
- (ez talán a fontosabb) találtam egy wizard well-t a blökik mögött. Elég gyatra ugyan, de combo artifact... Akkor most mi lesz, ha versenyen találunk?

Picit olvasd el figyelmesebben, amit írok - kérlek. Ahogy Dreegar is említette, ha van igény, összedobom a SOD-ot, de akkor jelezzétek. Ha nincs rá szükség, akkor nem bajlódnék vele, mert azzal is csak a munka van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 06 pén., 18:23 
Heroes Team

Csizu írta:
... javítom :) A fűcsomót ne tegyem odébb?

De, léccives, meg ha már itt tartunk akkor pár sziklát is odébbteleportolhatnál a vízről mert a zöld sokkal beljebb tud úszni az aranybányás szigetke melett és belássa majd Sorcy a fél treppemet amit nemakarok ! :cry: :cry: :cry:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 06 pén., 18:33 

Nekem nem kell SOD os verzió, ugyanis Roe van nálam, csak a CD-t nem találom :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 06 pén., 18:50 

Én pedig szeretnék egy pillangó alakú sziklacsoportot a víz közepére :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 07 szomb., 11:47 
Heroes Team

Tegnap este sikerült "letolni" a meccset Sorcyval, konkrét nagy élmény nemvolt benne, kezdetben volt mire örülnöm(Dupla vár, egész jó elsőre meglátott artik, egész jó refugee-k), aztán az egész a visszájára fordult, lévén 3 lvl3 és 3 relicből összesen volt +4power/know és lvl2 artikból is 8 pont +ba... Végcsatára nem került sor, szépen bebuktam magamat a +3allt örző achdebileknél (Maflával, expert Earth slow nélkül, 55 Hp-s cure expert Waterral [viva 5 power], expert Leader [csoda h nem badmorált kaptam] és a hihetetlenül táp lvl3as artim ami miatt szökni se tudtam... ) Szal ennyi volt, így kell eltolni 1 előnyös helyzetet :D

Érdekesség: Sorcy Gundulája közel 2 hét alatt 50 skillpontot gyúrt fel +3all meg miegymás nélkül magán, míg én ha 20at tudtam talán :)

Sok Sikert a továbbiakban!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 07 szomb., 14:07 

Dreegar: nekem RoE van szóval nem kell nekünk SoD-os map. Sajnos ezen a hétvégén nem érek rá, marad a következő hét, majd még szólok hogy mikor!

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 07 szomb., 14:28 

Jou leírását kiegészítem kicsit:

Jou - Rampart - Mafla vs Sorceress Inferno - Gundula (Pyre ki lett rúgva 1 hét bénázás után)

A meccs nagyon rosszul indult: Pyre 2. napon otthagyta a fogát és a teljes seregét 16 ogremagi jóvoltából, akik minden második lépésnél moráloztak.
Első héten 1 várat sikerült foglalni, és Pyre 3. szintet is elért. De lett devil.
2. hét 2. napján Pyre megint bebukta magát ballisztástól devilestől sok dzsini ellen. Itt elégeltem meg a balfékeskedését, és váltottam Gundulára.
Pyre innentől ügyesen fosztogatott még keveset, Gundula pedig valóban napi 6-8 skillpontot lépett. Hála a jó artiknak, és a többiek közreműködésének.
Jött 4 efret refuból, ez a devilvesztést ellensúlyozta, és már szépen termeltem a démonokat is.
A +3all-t pedig kiszedtem, csak 1 nappal utána, miután beszéltünk róla :wink:
Expert earth is csak előző nap lett, mielőtt Jou bebukta magát.
köszi a gamét, és sajnálom, hogy így lett vége.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 07 szomb., 15:22 

Bocsi hogy nem olvastam figyelmesebben. Néha késő éjszaka jövök fel, és akkor már nem nagyon fog az agyam. :(
A map javításért meg nem nyafogni akartam. Csupán mondtátok hogy észrevételezzünk, és ezt vettem észre.

Ssth: köszi a meghívást, azt hiszem nem fogok tudni menni, most keltem :D

Üdv mindenkinek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 08 vas., 14:36 

Nem tudom letolteni a mapot :?

Köszi Csizu!!!
Tegnap delutan tobb alkalommal probalkoztam letolteni, de nem sikerult...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2009 márc. 09 hétf., 22:14-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 08 vas., 22:11 
Heroes Team

Süni írta:

Elküldöm mailben. Nekem megy, nem tudom mi lehet a gond. Ha másnak sem megy szóljatok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 09 hétf., 0:23 

Csizu írta:
Süni írta:

Elküldöm mailben. Nekem megy, nem tudom mi lehet a gond. Ha másnak sem megy szóljatok!

Már elküldtem neki én is :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 11 szer., 15:20 

Üdv!

Lejátszottuk Ssth-val a meccsünk. Hát.. elszomorodtam :D

Ssth - Inferno (Octavia, Marius) vs Warheart - Fortress (Tazar) 1-0

A játékot első körben szabtam el. 2 Wyvernnel neki az aranybányának, lots archmagi csúnyán megállított. A hét további része talpraállással telt. 7 napra éppenhogy lett hidrám, ehhez beváltottam nyersanyagaim nagy részét a trading post-nál. Eléggé cammogva haladtam, míg Ssth az ördögeivel végigaprította a pályát. Valószínűleg szerencséje volt a varázstárgyakkal, minden lényének +2 speedje volt a csatában... Végig előttem járt, néhány nappal hamarabb lett 3 .várja, stb. Épp elindultam volna Tazarral felszedni a kis bónuszokat, (könyvtár, quest artik), amikor ssth berontott az északi garrisonba, és aljas módon veszteség nélkül beaprította téliszaláminak az ott állomásozó pokolfajzatokat :D Ott már látszott hogy eldőlt a meccs. Próbáltam menteni ami menthető: nyersiket be a zaciba, összes sereget Tazarnak, aki nekiment a garrisonnak, de mivel Ssth jó fogorvos, 1 hidrám, és még néhány egység otthagyta a fogát. Be a könyvtárba, aztán indultam volna délre, hogy begyűjtsem a jussomat. Éppen az igazak álmát aludtam, mikor egy sátáni forma megütögette a vállam :"Hey, wazzup?" Nemtom honnan került oda, valószínűleg volt csízmája, vagy legalább keztyűje, mert a sötétből mászott elő, és sokat jött. Esélyem nem volt, Marius 30 fölötti primary skilljei ellen még a 24 körüli defense + expert armorer + 15 szint bónusz sem ért semmit. A magic resistem dobhattam a kukába, az expert curse-t senki nem resistelte, ahogy a chain lightninget sem, a második körben. Mass Bless-t használtam, aminek segítségével 24 greater basilisk kemény 76-ot sebzett az Arch Devilen. Kicsit röhögtem még a helyzeten, aztán Ssth szólt, hogy menne, gyorsan lenyomtuk a csatát.

Köszi a játékot, remélem játszunk majd még, amikor jobban magamnál leszek. :) Ezek után meg ne halljam, hogy nem nyered meg a kupát ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 81  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]