Sziasztok!
OK 2. forduló
Coast to Coast
Bogpista (Stronghold - Gurnisson) - Süni (Stronghold - Crag Hack)
Mivel 100%-ra biztos voltam benne, hogy Süni is Strongholddal lesz, azért nyavajogtam a hófolt miatt. Az ő felén lévő rough marhára zavarhatta. Na de mindegy. Gurnira szavaztam végül, mert a ballisztájával jól aprít az elején. Kezdésként meg is jelent 15 goblin társaságában. A másik örömhír Piquedram volt, aki az ivóban lebzselt 5 gargoyléval. Az aranybánya előtt démonok, annak a fele horned, de csak apróbb bukás. Az arti a bánya előtt nekróköpeny. Nagyon szerethetnek odafent, hogy így elkényeztetnek. A 4. napig kb úgy ment minden ahogy azt elterveztem. Az ötödik nap 3 hősöm volt alul, 1 a csónakba, hogy megoldja a kötelezőt. Nagyon tetszett az abandoned mine, gondoltam jól beverem. 1 maci, 3 madár 3X1 goblin meg egy ballista Dessa vezérletével. Sajnáltam Gurnitól a mozgáspontot, pedig nem volt messze onnét. Aztán nem jött össze. a 182 trottyos legyőzött. Ennyit még nem is láttam benne, most szerencsém volt megtapasztalni. bukott Dessa mindennel. Én meg ott álltam az ötödik nap és nem volt semmim. A maradék két napban nem is csináltam semmit, csak a Gurni által előre kinyitott bányéákat befoglaltam azt end turn. Még jó hogy volt annyi nyersi, hogy a castle meglett. Itt buktam el a meccset. A második héten próbáltam menteni a menthetetlent, Aislinnt kiküldtem bálnavadászatra, majdnem sikerült is, mert Süni volt olyan bátor, hogy 3 maci meg goblinok társaságában hajókázott. De észrevett és inkább visszament a partra. Én szedegedtem a kardot, páncélt, meg a pajzsot is az egyik kis szigetről. Gurni alul elhozta 1 medvével + a nyílvetővel a tombbot, jutalma a Dragon wing tabard lett. A feketepiacról vettem 1 +1AD gyűrűt, meg később 1 bilincset 50 kénért. A lvl3-as arti a Goldenbow volt Wyvernek mögött, őket nem mertem bántani az 1 macival (lehet ez hiba volt). Később volt még egy eszméletlen húzásom, mikor 5 Thundert buktam a Medusa Storéba, mert csak a madarakat vittem azt az meg fullos volt. Volt 3 lénynövelő artim (loins, torso és arms), de a nagy lénybukásaimat nem bírta kompenzálni. Én mentem át a hidrákon, át a libraryn, és 2 lépés híja volt hogy elkapjam krekket bilinccsel. De nem, így visszavonulót fújt és összeszedte a lényeit.
A csata:
Gurnisson: 23 12 12 13 lvl13 130 mana
6 szürke, 17 TB, 57 OrcChief, 72 farkaslovas, 125 hob. 2X1 hob + balliszta
-
Crag Hack 16 15 4 5 lvl13 43 mana
7 szürke 21 TB, 6 küki, 49 OC, 87 raider, 180 hob. 4 wyvern
Nyomasztó túlerő, sajna air csak a végén jött be, így mindkettőnknél mass slow, ő az íjászaival erősen rombolt a golden bow miatt. A villámom csak 310-et ütött, ami kevésnek bizonyult, mert Süni manája pont elég volt hogy kijátszon, és hastékkal meg jókor jött morálokkal leverjen. Gratula.
Elbalfékeskedtem. Ez mostanában szokásommá vált.
Sok sikert a továbbiakban.
|