Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 08 szomb., 10:06 

Hi!

Vologya: Remélem mihamarabb sikerül túlesned a pályák/mentések elkészítésén, és elég hamar fent lesz.

Ez itt a legjobb rím húzz el a f*szba!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 08 szomb., 12:14 

Hali!

Köszi Levko, de ez még nem lejátszott. Az első csapatomnak vannak gondjai, főleg a küklopszos csapatok ellen :(
Ráadásul jó taktikával verhető egész sok sereggel. Nem csodálkoznék, ha lenne néhány közel százszázalékos eredmény.

csá:
Sorceress

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 08 szomb., 15:12 

:wink: majd meglátjuk...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 08 szomb., 22:37 

Zomi Dudu dühöngői is nehezen kontrollálhatóak...

Nekem túl sokan voltak

Levko

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 10 hétf., 7:47 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Igen sok munka és sok küzdelem után elkészültek a H3 Támadás torna mentései is. Menyus ma fogja feltölteni, a hírekben olvashatjátok, ha felkerült az oldalra! :D Remélem, hogy minden rendben lesz a mentésekkel! Ha valami gond lenne, jelezzétek! Flying és Player ne lepődjön meg mert a Marksmenek ára 20 helyett 22 (csak az árlista hibásan jelent meg, elnézést érte!), ezért kevesebb Marksment kaptak, de nem sokkal... :wink: Szerintem ez a mennyiségi csökkenés nem befolyásolja a csaták végkimenetelét! :D Mindenkinek jó versenyzést és nagy csatákat kívánok! :wink: Baráti üdv,

ui: Én csak most kezdek majd neki a H4 Támadás mappok végigjátszásának, de nagyon kíváncsi vagyok a csapatokra... Szerintem a győztes Sorceress lesz, Judicator a második, a harmadik helyre talán be tudom játszani magam... :oops: Remélem nem hiú ábránd ez a részemről! :wink: Sok sikert mindenkinek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 10 hétf., 9:20 

Nyugtassatok meg, hogy a seregek külön versenyeznek, mert a 2. seregem különösen gyengének bizonyul(t).

Nem tudtam, hogy lehet egy csapatot is beküldeni (Nimbus, Gery, Wolf...)
a leírásban arról volt szó hogy kettőt(hármat) kell beküldeni.

Levko

U.i. Minden tiszteletem a h4 nagy bajnokának Judicatornak, de szerintem az első(jobbik) seregével sem lesz az első öt sereg között.

Judicator seregeit 9% és O% veszteséggel abszolváltam...

Zomi Dudu dühöngőin mindenki ilyen könnyen lép át?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 10 hétf., 11:29 

Sziasztok !

Eloszor is nagy-nagy koszonet Muggernek es Vologyanak a sok munkaert amit ebbe a versenybe fektettek! Szenzációs !

Sorceress: Gratulalok a csapatodhoz, nem gondoltam, hogy ilyen feltetelekkel ilyen szuper varazslot, lehet osszehozni. Szerencsere en az ordogeimmel es a tacticssal elso korben ki tudtam irtani, mielott barmit is csinalhatott volna. Ha mindenkinek csak egy lehetosege lenne, szerintem mindenkit lemosna.

Mindig tanul az ember valami ujat...

Szerintetek milyen szazalekos veszteseggel lehet labdaba rugni egyatalan??

Udv

Stendhal

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 10 hétf., 17:20 

Hali!

A dühöngőim valóban nehezen kontrollálhatók, mondhatni egyáltalán nem, még saját magamnak sem. Mivel életemben először játszom a H4-el, ezért csak az erőre mentem rá, inkább bevállalva egy bizonyos mennyiségű, biztos veszteséget....Egyelőre 25%-os átlagveszteségnél tartok, de megy ez még lejjebb is...remélem. Egyedül Sorceresst nem tudtam megverni, az a sereg kegyetlen. A többi nagyon sima volt, de az a 2-szer 100%-os zakó teljesen elcseszi az összeredményemet!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 10 hétf., 17:32 

Hi,
na ez az levko, hiába vertem meg én is szinte veszteség nélkül Judicator Küklijeit, nekem mindenhol lesz több százaléknyi veszteségem. Ha valaki a sajátjával jól sakkozik, nyerhet. Én nem fogok, az biztos :)) De azért utolsó se leszek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 10 hétf., 19:04 

Hipp-Hipp, fent vannak a H3-s mentések is! :lol: :lol:
Mán el is kezdtem a harcot. Sok kellemes csatát mindenkinek! Győzzön a jobb! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 10 hétf., 23:55 
Heroes Team

Le is tudtam a H3-mas csatákat, nem szórakoztam tul sokat velük, általában az első csata eredményét hagytam meg, az aprólél golyófogóim ugyis mindig megfeküdtek. Volt 2 csapat akit nem sikerült legyőzni, ezek Lzo titánjai (ehh) és Vologya beholderei. Szintén megizzasztott Flying, LostLont, Mugger, Player, nameg Lyba. Majd poénból kipróbálom mit csinál a gép a seregemmel, remélem nem bénázik :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 11 kedd, 0:55 

Én most iszom meg a levét annak, hogy sietve összedobtam a csaptomat, mert el kell ismerni, hogy az egyik leggyengébbre sikeredett, de azért igyekszem rendesen helytállni:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 11 kedd, 9:57 
Heroes Team

Hi!

A helyzet az, hogy a H4-es csapatom toál bukás. Veszteség nélkül alig tudok lenyomni pár csapatot. Sorci demonológusai pedig kész, esélyem sincs ellenük. Le a kalappal (ebben a qurva melegben :D ) öcsém, Gratula! Szerintem az eredmény a következő lesz 1. Sorci, 2-3.helyre Mugger, Judicator és Vologya várható.

H3-ban első helyre érdemes Beholdereim egy általam elkövetett hiba miatt, csupán 5-10 hely közt lesznek. Ugyanis nem vettem Blind elleni nyakláncot (pedig AKARTAM :!: , csak a nagy kapkodásban lemaradt)! Így aki vett Blindot (7 csapat) veszteség nélkül nyomhatja le Beholdereimet, a többiek viszont szerintem csak nagy mákkal lesznek képesek beverni őket.

Gepy: Vologyának Grand Elfjei vannak! A Beholderek az enyémek, ja és ahogy látom nem vettél Blindot, ez az én szerencsém. :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 11 kedd, 10:08 

Mugger !

Ha jól értem, akkor minden csatát hp veszteség nélkül megcsináltál?!

Akkor gratulálok (az egyik) győztesnek.

Jellemző a gép hüjeségére, hogy mugger2 hp veszteség nélkül verte a fekete sárkányaimat, én szintén veszteség nélkül az ő fairy dragonjait.
Mesterséges "intelligencia"...

Levko

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 11 kedd, 10:18 

Sziasztok!

Köszi a sok gratulációt, de mint mondottam volt, hiába ilyen űberdurvák az egységeim, még nem lejátszott. Szerintem a beküldésnél még lesz 1-2 100% -os csapat az enyémen kívül is. Ami holtversenyt éppen eredményezhet! :lol:
Mugger és Judicator csapatai lehet hogy dobogó 1-esek lesznek, holtversenyben, ha jól csinálták a dolgaikat.
Jut eszembe, két 100% os eredmény egymás ellen mit ér? Olvassam el a játékszabájokat, mi? :?
Vologyánál az a gáz, hogy hullanak az egységei, mint fehér por karácsonykor :roll: , és úgy nehéz 100%-ot hozni.
H3-ról meg inkább nem beszélnék, ott a gyenge középmezőnnyel is kiegyezek majd szerintem. :(

csávesz:
Sorceress

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 11 kedd, 12:05 
Heroes Team

Üdv!
A H4 támadásban az 1. csapatom átlagban olyan 5%-ot vesztett,a legnagyobb károkat Sorceress1 majd 2 csapatai okozták. Nehéz volt megfékezni a varázslót... :twisted: A 2. csapat elvesztette kb. 13%-át és Wolffal nem igazán tudtam mit kezdeni. :?
H3-ban a legnehezebb ellenfelek Vologya(Blind védelem ugye :shock: ),Scoundrel és Bakos Zsolt voltak.Gratulálok nekik! :D A veszteségek kb. 5 százalékosak lehetnek a saját csapatból.
További jó játékot mindenkinek!
Üdv-Lzo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 11 kedd, 14:05 

Sziasztok !

En valoszinuleg csak a masodik csapatommal az ordogokkel jatszom le, mert az 1. gyengebb lenne. Most 0.75%-nal jarok, de meg finomitok rajta. 8) Sajnos neha muszaly volt az impeket pajzsnak hasznalni , kulonosen Vologya kentaurjainal.

Levko sarkanyai is megizzasztottak, megdeglett nehany imp. :cry:

Udv

Stendhal

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 11 kedd, 15:56 

Sziasztok!
Hát az Ogre Magijaimmal szenvedek mint állat. Rengeteget kell velük taktikáznom. Online szétcsapnák őket mint a legyet. Pedig a legjobb HP/pénz alapján választottam őket, meg a bloodlastja is jó. Azért jópár seregnél maradtak 300 felett. Nimbus beholderei ellen be kellett vetni minden tudásomat, hogy ne tűnjenek el a kárhozat mély gödrében :) A másik nagy hóhérsereg a csapatom számára Scoundrel cerberijei. Először nekem is ez lett volna a fő seregem, de megváltoztattam őket az Ogre Magik javára. Sajnos nagyon lassúak még exp. hastéval is. :( :( Lassan befejeződnek a csaták, azt küldöm is be a mentéseket, hogy minél előbb ki tudjátok értékelni. Még egyszer köszi a szervezést és gratulálok a csapattulajdonosoknak, jópár igen kemény összeállítással találkoztam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 11 kedd, 16:02 
Heroes Team

A beholderek ellen nem sokat tudtam tenni, elfek könnyen verhetőek, eleinte a master geniekkel etetem őket (beállok eléjük) aztán ha kifogynak akkor titánokkal odamegyek melléjük melee-zni had késeljenek, mert a dupla lövésükkel távolról könnyen leszednek :-) Nimbus beholder-ei viszont kemény diók, nem állhatok le velük közelharcba mert úgy is ütősek, még nem sikerült őket leverni, igaz még csak párszor futottam neki.

Főleg az angyalos és tactics-os seregek ellen nem tudtam sokat tenni, egyik helyen a 10-es angyal csapat kapásbol leüt 7 titánt mielőtt bármit is tehetnék.

Sebaj, legközelebb már tényleg nem titánokkal leszek! :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]