Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 02 vas., 10:37 

Hello

Vologya: Rosszul látod, játszttam már nem is egyet :wink: . Lehet, hogy nincs igazam, de ha a csapatok 85%át veszteség nélkül leveri, akkor nyerni fog. És bizony csak 1-2 csapat van, amely ellen angyal-halál lesz. A blind az olyan csapat ellen kellene ahol szét vannak szórva a kis gyengus egységek+egy erős. Az erőset leblindolja, a többit szétszedi az 1. körben. utána minden kör blind+üt. (ehhez mondjuk expert blind kell). Az basic watert én is megvettem volna, de sztem 15 szintlépé alatt egy varázsló egység, főleg castleös, megszerzi. Tényleg kiváncsi vagyok, hiszen Vologya, Nimbus csak konyít vmit hozzá-na de én meg számoltam :twisted: . Viszont, ha a gép variál, akkor valóban más egy kicsit a helyzet, szétossztott sereg ellen már nem olyan erős. Az a kérdés a AI mennyire osztogat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 02 vas., 20:02 
Heroes Team

Lyba: igen van
Eleve 2 piros hős kéne egy sima és egy póthősös, mert fix hogy a 30 ellen között lenne hasonló. A lépés megoldható lenne elvileg ha középről minden irányba kapuk lennének, bár ennyiféle egyirányu kapu nincs, max kétirányuval lehetne megoldani ott meg az ellen átjöhetne (bár meg lehet adni hogy ne mozogjon és ne üssék egymást ekkor viszont kutat se látogatnak) Szerintem max csak 4-esével működne.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 03 hétf., 15:36 
Heroes Team

Sziasztok!

Flying, Bogpista: Köszi a megelőlegezett bizalmat, de én nem érzem ennyire erősnek magam sőt, valószínű, hogy Nimbusnak és Vologyának van igaza, de azért küzdeni fogok. Egyébként is csak tapasztalat szerzésre gondoltam amikor neveztem. A Water Magic valóban szükséges, de ennyi kockázat kell. (A próbák során mindig bejött.)

Egyébként az én favoritom Kertics.
És fogalmam sincs mit kezdek Gilivel és az anti magic-es hősökkel.

Üdv.
Bakos Zsolt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 03 hétf., 22:46 

Sziasztok!

nem tudom kinek lesz igaza, de a
mi gagyi hadszeregünk 1-2%-os
veszteséggel eszi tamikákat...

amúgy hajrá mindenkinek!

cU.scoundrel & ryck

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 04 kedd, 8:02 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Lyba: Sajnos van hiba a gondolatmenetedben. Igaz a mostani versenyben csak 4 egyforma hős van, de ezt 11 ember választotta. Nekik külön mappot kellene csinálni, mert a H3 nem engedi az azonos hősöket 1 mappon. Szóval nehéz lenne megoldani az ötleted, de köszi, hogy segíteni próbáltál! :D

FLYING: Igazad van abban, hogy az Arkangyalok sok csapatot péppé vernek! A Te irányításod alatt és a gép ellen! :wink: De az AI sokszor csuda dolgokat művel! Nem beszélve a csapat variálásról, ami sok esetben a legjobb csapatot is legyengíti! Mit érnek az Arkangyalok, ha egybe rakja őket a gép? Egy hatalmas csapás valamire és utána szárnyfosztás! :twisted: Persze, ha van megfelelő csapásmérő erőd! :wink: Megvallom kíváncsi vagyok, hogy ki hogyan szerepel majd.

Bakos Zsolt: Ne légy kishitű, nem rossz a csapatod, ha Te idányítod! :wink: Csak sajnos az ellennél az AI a főnök... :cry: És a gép nem mindig úgy irányít, ahogy kellene és szeretnénk... :cry:

Scoundrel: Meglátod érnek majd meglepetések! :wink:

Persze, ha Gepynek lesz ideje foglalkozni vele és persze nekem és Muggernek is, akkor valamilyen keretek között lehet folytatni a támadás versenyeket. :wink: Ezt majd megrágjuk még és döntünk a továbbiakról. Már csak 20 emberke mentéseit kell megcsinálnom és indulhat a verseny! :D Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 04 kedd, 8:56 

Szia Mugger!

pont erre lettem volna kiváncsi, még soha nem
játszottam ilyen versenyt. tehát ha mindenkit
max 2% veszteséggel meg tudnék verni, akkor
kb enyém lenne az utolsó hely?

cU.sco

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 04 kedd, 10:22 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

A Heroes istene nem akarja, hogy a hét vége előtt beinduljon ez a támadás torna!!! :cry: :cry: :cry:
Az összes mentést, amit eddig csináltam, kidobhatom, egy k...a pipa kihagyása miatt! :cry: Most nagyon mérges vagyok!!! :evil: :evil: :evil: Minden mappot nézhetek át és belerakhatom azt az egy pipát, hogy a h...e computer is felvegye a varázslatokat. Teszteltem egy pályát lazításképp, erre a gép nem varázsolt semmit... Furcsállottam, ezért megnéztam a mappot és tényleg kifelejtettem a pipát... :cry: Azt hiszem már nem is írok dátumot, figyeljétek az oldalt, legkésőbb hétfőn elkezdődik a verseny! Sajnálom srácok! Ez teljes mértékben az én hibám, figyelmetlen voltam! :cry: Meg nagyon-nagyon fáradt! :roll: Tartsatok ki, amilyen gyorsan csak tudok, olyan gyorsan igyekszem újra megcsinnálni a térképeket és elkezdeni a mentéseket! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 04 kedd, 11:00 

Szia Mugger mester!

jópofa amit drága kis cerberijeimről írsz :-)))
azért én is igyekszem...

üdv.scoundrel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 04 kedd, 11:08 
Heroes Team

Üdv !

A H4-es csapatokat nézegettem az imént, s úgy nézem, hogy érdekes csaták fognak zajlani. Itt elég kevésnek tűnik a rendelkezésre álló összeg, hiszen a csaták kimenetelére nagy hatással van a hősök fejlettsége, melyeknél a Robe of Guardian+Ring of Regeneration használata elég brutális lehet egy Combat skill mellett. Szerintem ilyen összállítás mellett csak az a kérdés, hogy ki és mit támad.

Kíváncsi vagyok az AI teljesítményére is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 04 kedd, 13:20 

Vologya írta:
Minden mappot nézhetek át és belerakhatom azt az egy pipát, hogy a h...e computer is felvegye a varázslatokat.

Megvallom eddig sem értettem, hogy a varázslatokat miért kell eventbe rakni, mikor be lehet állítani a szerkesztőbe, hogy milyen varázslatokat tud a hős. Legalábbis a SoD-os szerkesztőben igen.
Nem baj Vologya mester, mi tudunk várni, bár már nem sokáig! :twisted:
:lol: :lol: :lol: Nekem nem is baj, hogy nem lesz kint a héten, mert nem érek rá :lol: :lol: De azért kitartás Vologya, mi szurkolunk :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 05 szer., 7:06 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Bogpista, Mugger: Kösz az együttérzést! :D

Készen vannak a javított térképek, már csak a mentéseknek kell újra nekiesni. :D Ezzel péntekre megvagyok, de kb. 25 MB mentést én nem tudok feltölteni. :cry: Menyussal beszéltem és Ő megígérte, hogy 10-én hétfőn kiteszi az oldalra a H3 támadás torna mentéseket, tehát a hétfői nap folyamán valamikortól le fogjátok tudni tölteni a versenyek menü alól a megfelelő helyről. :wink: A beküldési határidő a H3 és H4 támadás versenyben is egyaránt 2004. 05. 24. 24.00 óra!!!
A részleteket és egyéb fontos tudnivalókat a Szabályok és Letöltés menüpont alatt olvashatjátok majd! Kérjük az ott leírtakat szigorúan betartani! :wink: Eredményhírdetés: 2004. 06. 01.
Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 06 csüt., 14:52 

Hi !

Jól értem, hogy a h4 támadás pályák ma estétől (24.00) letölthetőek ?

Levko (aki akkor ma nem alszik)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 06 csüt., 15:06 

Hej, ha azt a CD-t kébe foghatnám...

Mugger, kösz a gyors választ

Levko

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 06 csüt., 15:09 

Azt akartam írni: kézbe és be akartam rakni a gépbe. Ebből lett a szörnyszülött.

Nem offtopicolok tovább, várom az éjfélt

Levko

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 07 pén., 9:32 

Csá he!

Álat jó volt! Tegnap este lenyomtam a H4-es 2-es csapatom összes csatáját! 8)
Izgi volt nagyon, néhányan okoztak gondot mitmondjak (legfőképp az egyes csapatom :twisted: )

szasztok:
'démoni' :lol: Sorceress

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 07 pén., 23:44 

Sorceress !

Hadd gratuláljak elsőként a h4 támadás győztesének!

Nagy csoda lenne, ha az első két helyen nem a seregeid végeznének.

Levko

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]