Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 29 csüt., 19:56 

Hová tettétek a Heroes 5-öt?
Mert egy héttel ezelőtt még fent volt és most már nem tudom leszedni...
Hol keressem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 29 csüt., 20:04 

Hirosz öt az még nuku semmi 0 :) majd egyszer lesz (csak mikor?? :roll: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 29 csüt., 21:15 

Owen írta:
Hová tettétek a Heroes 5-öt?
Mert egy héttel ezelőtt még fent volt és most már nem tudom leszedni...
Hol keressem?

Merész álmaidban. Aztán év végén a boltokban. Talán. Nem mintha olvastam volna róla, hogy mikor aggyák ki. Tényleg! Mikor?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 29 csüt., 21:45 

Más, értelmesebb:

1.Alcím - Lost to the Elder World
A történet:
Egy máguspalánta térkapukkal játszadozik, amikoris nagyon elfuserál valamit, és hirtelen egy furcsa világban találja magát, épp egy nagy háború kellős közepén, az Óvilág (Erathia+Enroth) megformálódása előtt. Itt mégy vagy tízféle sárkány kóborol, lépten-nyomon azúrokba ütközni, és az ifjú istenek erejük teljében esnek egymásnak, hogy ki birtokolja a szinte még ki sm hűlt szárazföldet: áthatolhatatlan erdők, mocsarak, sivatagok, hómezők, egyszóval az Óvilág úgy, ahogyan még senki nem látta. A tündék nemesek, és mentesek minden udvari intrikától (a 4-ben ez nem így volt), az emberek most tapasztalják meg először a vér ízét, miközben szokatlanál szokatlanab lényekkel találják magukat szembe, és teljesen ismeretlen előttük a mágia. És ez a máguspalánta nem más, mint a nagy Mezmero (vagy vmi ilyesmi), aki megismerteti az Óvilágot a mágia fogalmával, mely addig a tündék sajátja volt.

2. A várak védelme
A védők a falon állva +10% Defense, -5% attack, a torronyba mi veszünk lényt, ami azt elhagyni nem képes, kvv. ha lerombolják :arrow: visszajön a katapult...

3. A várakat fejlesztve felkínálhatná a lehetőséget, hogy például a dwellingek túlsúlya alapján a necropolis marad Dark Necropolis v. "Abandoned" Castle, az Inferno is válhat Demon Realm-má, stb. A kérdés csak a legfelső szintű lény iépítése után dől el, minden vártípus más bónuszt ad, pl. barbárok: koboldok (goblin, orc!, ogre, behemoth) túlsúlya esetén Stronghold marad, +1 Att. minden látogatónak, +10 att. minden védőnek ostrom alatt, szörnyek (lizardman, gnoll, gorgon, wyvern/thunderbird) túlsúlya esetén Fortress, ugyanez defense-zel.

4. Varázstárgyak...
Díjaznám, ha minden hősön jól látszana, hogy nem éppen mindennapi karddal, pajzzsal, páncélban, csizmában, köpönyegben rohangászik. Ezen kívül nem tudom eddig mi okozott gondot abban, hogy mind az adventure mapon, mind a combat screenen, mind a map editorban normális info legyen elérhető az egyes varázstárgyakról.

Na. Ennyit egyelőre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: KIEG
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 30 pén., 14:31 

Mit lehet tudni a HEROES AND KNIGHT-tól?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 01 szomb., 22:38 
Heroes Team

nah vissza a heroes 5-höz. egy kis info morzsa, persze angolul
http://www.forumplanet.com/strategyplan ... 26954&p=19

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 02 vas., 9:08 

Fene belé hogy minden jó gamenek a programozója angol :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 03 hétf., 17:54 

Remélem a H5 a h4 mágia rendszerét foglya használni értelmesebb mint a H3-é bár nem telejesen jól let athozva a a '94-es master of magic-böl :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 07 pén., 1:53 
Heroes Team

Kijött egy újabb kép a heroes V-ről. Elméletileg ez lesz a Nature -ös vár.

http://www.forumplanet.com/strategyplan ... 32646&p=33

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 07 pén., 17:29 

Juj de szép! :o :o :o

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 07 pén., 17:52 
Heroes Team

jitay írta:
Kijött egy újabb kép a heroes V-ről. Elméletileg ez lesz a Nature -ös vár.

http://www.forumplanet.com/strategyplan ... 32646&p=33

Köszi Jitay, de elég 1 helyre beraknod a linket, úgyis észrevesszük és felrakjuk a főoldalunkra ;)

Menyus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 08 szomb., 9:52 

:idea: 5let a történethez :idea:

Tehát miután Erethia elpusztul mindenkinek csak egy esélye van a túlélésle: a szövetkezés. A death, a might és a chaos (gonoszok :evil: ) a life, a nature és az order (jók :) ) ellen. Mindenki a föld alá menekül, ahol még meleg van (Matrix he.. :wink: ). Szóval itt véget ér az intro!
Elindítod a campagint és ha nyersz a jókkal úgy folyattódik az intró és ez fordítva! :wink: De vigyázni kell mert, ha megsérted a szövetségeseidet, felbomlik a szövetség és akkor :twisted: szóval ha ez lesz, akkor így alakul a történet és az intro is! A végén lesz a NAGY CSATA, az utolsó és ott dõl el ki nyer.
Tetszik? :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 08 szomb., 11:49 

A képek nagyon jók szerintem... :)

Bár mégcsak képeket látunk, szerintem a hanghatásokkal is épp annyit kellene fejleszteni.

Én nagyon szívesen venném, ha a varázsló valami rövid hablaty, de jól kigondolt varázsimát motyogna miközben varázsol. Persze, akkor már
kell férfi mellett női hang is, nehogy úgy járjon az 5-ös rész, mint a kettő. Emlékeztek rá, hogy a wizard hero képe akkor is egy bazi nagy szakállas ember volt a csatákban, ha női wizarddal voltam éppenséggel. :)
Plusz hab lenne a tortán, ha esetleg minden varázslathoz kicsit mást mondana.. Olyan snassz, hogy csap egy kört a botjával a levegőbe és odanyomat egy implosion-t valakire. Persze ez rengeted meló, csak álmodok :)

vagy pl ha egy giga nagy csapást szenved el valamelyik egység, akkor ne a kis szimpla "2-es erőségű" üvöltést adja ki magából. Minnél jobban fáj,annál jobban kell kiabálni. Pl ha egy paraszt lead 1 damage-t egy black srákányra az éppúgy nyög, mintha a 400HP-ből 399-et vettek volna le. Holott szerintem max megvakarja a vasvilla helyét...

Lehet, hogy mást ennyire nem érdekel a hang és zene effectek... Annak
valószinüleg tök mindegy.

Lehet már elkéstem az 5leteimmel,ha gőzerővel fejlesztik az 5-ös részt :)

Summa: grafikára sztem nem lehet panaszunk egyelőre... De nem minden a grafika...

Üdv...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 08 szomb., 14:56 

agent.007 írta:
:idea: 5let a történethez :idea:

Tehát miután Erethia elpusztul mindenkinek csak egy esélye van a túlélésle: a szövetkezés. A death, a might és a chaos (gonoszok :evil: ) a life, a nature és az order (jók :) ) ellen. Mindenki a föld alá menekül, ahol még meleg van (Matrix he.. :wink: ). Szóval itt véget ér az intro!
Elindítod a campagint és ha nyersz a jókkal úgy folyattódik az intró és ez fordítva! :wink: De vigyázni kell mert, ha megsérted a szövetségeseidet, felbomlik a szövetség és akkor :twisted: szóval ha ez lesz, akkor így alakul a történet és az intro is! A végén lesz a NAGY CSATA, az utolsó és ott dõl el ki nyer.
Tetszik? :?

Nekem tetszik :) Csak én annak jobban örülnék ha a várak a 3-hoz hasonlóan lennének(tehát nem chaos hanem dungeon). Persze nekem így is tetszik az ötlet :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 11 kedd, 8:08 

Az ötleteinket kinek milyen címre lehet elküldeni angolul?
Talán még nem késtük le.
:shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 11 kedd, 18:31 

Slayer írta:
A képek nagyon jók szerintem... :)

Bár mégcsak képeket látunk, szerintem a hanghatásokkal is épp annyit kellene fejleszteni.

Én nagyon szívesen venném, ha a varázsló valami rövid hablaty, de jól kigondolt varázsimát motyogna miközben varázsol. Persze, akkor már
kell férfi mellett női hang is, nehogy úgy járjon az 5-ös rész, mint a kettő. Emlékeztek rá, hogy a wizard hero képe akkor is egy bazi nagy szakállas ember volt a csatákban, ha női wizarddal voltam éppenséggel. :)
Plusz hab lenne a tortán, ha esetleg minden varázslathoz kicsit mást mondana.. Olyan snassz, hogy csap egy kört a botjával a levegőbe és odanyomat egy implosion-t valakire. Persze ez rengeted meló, csak álmodok :)

vagy pl ha egy giga nagy csapást szenved el valamelyik egység, akkor ne a kis szimpla "2-es erőségű" üvöltést adja ki magából. Minnél jobban fáj,annál jobban kell kiabálni. Pl ha egy paraszt lead 1 damage-t egy black srákányra az éppúgy nyög, mintha a 400HP-ből 399-et vettek volna le. Holott szerintem max megvakarja a vasvilla helyét...

Lehet, hogy mást ennyire nem érdekel a hang és zene effectek... Annak
valószinüleg tök mindegy.

Lehet már elkéstem az 5leteimmel,ha gőzerővel fejlesztik az 5-ös részt :)

Summa: grafikára sztem nem lehet panaszunk egyelőre... De nem minden a grafika...

Üdv...

Egyetértek ezzel, csak azt ne felejtsük el, hogy minél több hang tartozik egy lényhez, annyival nagyobb lesz méretre (MB) a program. Ami eleinte nem baj, de ha minden lényre nézzük, akkor bizony borzasztó nagy! Szerintem elég lenne mondjuk 2-3 féle nyögés, hogy túlzásokba ne essünk. Az meg, hogy a varázslók mormoljanak varázsigét, mikor varázsolnak, az nagyon tetszene! Főleg, ha jól el is találják a hangzást.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 14 pén., 6:20 

És a zenét mondtuk már?
A H4-ben beficcent néhány zavaró énekhang, gondolom vissza akartak ütni a H2-re, csakhogy ott illett az ének a zenéhez, és amannyit a német szövegből megértettem, a várhoz is.
javaslatok:
Nature: Egyetlen mezoszoprán női hang, és ha lehet, ne vmi gyerekdalt énekeljen.
Chaos: A H4-hez hasonló őrült ária tökéletesen illik hozzá, főleg, ha kórus.
Life: Ez egy nehezebb ügy. Esetleg gregorián (nem az együttes :) ), utána néhány reneszánsz dallam.
Might: Ide aztán jöhetne a harci dobok robaja, aki tudja halgasson meg egy számot, és rájön, hogy mire gondolok: Halucinogen - Spiritual AN (ez itt a reklám helye :twisted: ... :twisted: persze, ez goa :twisted: )
Order, Death: nincs ötletem-egyelőre.

Egyébként a képek tényleg biztatóak. Ami a varázsigéket illeti, ezen már én is gondolkodtam, és tényleg sokat dobnának a dolgon, de csak akkor, ha nem vmi esztelen halandzsát dobnak oda. A lények mozgása is lehetne ügyesebb, mert néha a szőr feláll a hátamon a fél másodperces loop-olt lépésektől vagfy szárnycsapásoktól.
Aztán szívesen venném, ha a ranged lények közelre legalább egy ****** tőrrel lennének megáldva, hogy néz az ki, hogy a mezei íjász belerúg egyet a sárkányba, és az sebződik? NECCCCC...

Na. Béke mindenkivel...

Azazhogy a fenéket! Sok jó csatát a Heroesokkal!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 15 szomb., 13:23 

Szerintem a death-hez tökéletesen illik a 3 necro zenéje! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 19 szer., 11:30 

agent.007 írta:
Szerintem a death-hez tökéletesen illik a 3 necro zenéje! :)

végülis. vagy valami egészen kemény...
:twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: 5let
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 19 szer., 11:45 

A celestial heavens-en olvastam egy ötletet. Azokat a skilleket lehetne specializálni, amikben elértük a grandmaster szintet.
saját kiegészítés:
A saját elemhez tartozó skill-ek kevesebb XP-ért lennének vásárolhatóak, mint a baráti elemhez tartozóak. Az "ellenséges" elemek skilljeit nehezebb lenne fejleszteni. pl. saját 100%, baráti 150%,ellenséges 200%.* alapár.
Grandmaster fokozat után specializációk.
5 elemnél 3 fokozat- 1 saját, 2 barát, 2 ellenség
6 elemnél 4 fokozat - 1 saját, 2 barát, 2 semleges, 1 ellenség
lehetne.
+ két különleges vár lenne: 1 "barbár"/antimagic és egy fullos mágus vár. Az egyiknél a harci, a másiknál a mágia képzettségek lennének olcsóbbak (XP/szint).
várak száma így 5 elem-7vár, 6 elem-8 vár.
Esetleg az antimágus/mágus várak között lehetne egy átmeneti típus, az egész felosztás középpontjában (Conflux). Így 8/9 vár lenne, a H3-ra hasonló felosztással.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]