Sziasztok!
OK 1. forduló
Map: Neverwinter
NG (
Fortress - Alkin) -
Bogpista (
Rampart - Ivor)
Ivort választottam főhősnek. A fa és a kőbányát egyszerű lények védték, rá kellett menni a gembányára is az unikorn miatt. Jól is tettem, mert elszórva nem volt gem. A víz az enyém lett, de NG elég sok cuccot elszedett. A bányákat lövősök védték és cerberus, úgyhogy sokmindent nem ütöttem meg, csak a csizma előtti medusákat, akik megszabadítottak 2 elftől. Maradt 10 semmi gáz, csizmával hasítottam. 1.2.1.-nél akartam war unit, ezért several efreet-et is le akartam vadászni. Ez igen jól sikerült. Volt benne szultán, aki előrejött törpöt ütött, majd morálozott és gyilkolni kezdte az elfjeimet. Egy igen csúnyát káromkodtam ekkor. A végén 2 unival meg 2 fával jöttem ki. Buktam vagy 10 törpöt, 10elfet, 18 kentaurt. Remek zárása volt ez az első hétnek. De csak kinyögtem a war unit és meg is vettem mindet, így 6 war unim azért lett 121-re. Ezzel beütöttem a föld alatti bányákat, volt az egyik refuba minoking, ezek beáldozásával könnyedén lett második vár (Fortress), a másik refuba láss csodát war unit találtam! Hurrá, lett 8 belőle. Az aranybányámat sima wyvernek védték, legyaktam őket. NG aranya előtt efreet, ide hoztam azért kis aprólékot is, de ez is bezúzva 124 körül. Lementem a föld alá, elszedtem a quest artit a medusáktól, a boltjukat is kiszedtem, megnéztem mi van a föld alatti library előtt, hátha egy kis utánpótlással meglesz az is. De arkangyal volt, így csak a törpekincstár lett meg a szigeten. (mindkettő minimumos volt) Lett green, majd 131-nél figyelt még 1 green a refuba

Ivor 4 greennel szakított fönt, a maradék bányákat 1 csöves befoglalta az unikkal. Előtte felderítettem, hogy giant védi NG relicjét a TC-t. Siettem elszedni, mert nem láttam az ő őrzőjét. Meg is lett, láttam akkor hogy arkangyal figyelt ott neki. Előtte volt library is, iami előtt war unik voltak. Megnéztem ad-e az university tacticot, de nem, így nem bántottam a red dragonokat a +2all előtt. Elfutottam a garrisonból, majd mentem az én relicem felé. (TG) Angyal előtte, de már Goldom volt, nyista ARK, mass slow és hent. A terv az volt, hogy megyek tovább arra. Gold dragon a másik block, de menni kellett. Itt az elfeket kivettem ne pusztuljon még több, de az 1 bónuszsárkányom oda lett és 1 uni is, meg jópár törp. Mentem NG felé full sereg, csak a törp és a kentaur nem volt fejlesztett. Nemsokkal a vára előtt kitámadt, de kevés pénze volt, így igen foghíjas volt a serege, ami nem okozott ellenállást és könnyed győzelem lett a vége. Kösz a meccset.