Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1102 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 56  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 30 pén., 2:11 

Üdv!
Ez jó megint én vagyok a rossz.
Az a poén, hogy az előzményeket pl nem irta be se cat se kisdacide.
Irt kisdacide jan közepén mikor felvett msn re ,mondtam nem játszom.Nem sokkal rá felvett cat ,mondtam nem érek rá,nem játszom.
Aztán irt valaki (email alapján nem tudom), mondtam nem játszom.

Aztán második körben jött ujra kisdacide,ismét mondtam h nem játszok, majd jött cat hogy be kellene irnom ide,hogy nem játszok, holott ezt már a mentések előtt mondtam, hogy nem veszek részt.

Most csodálkozik valaki azon hogy azt irtam hogy nem lehet megérteni hogy nem játszok ezek után?
Tizen valahányból 3 ember keresett meg meccs miatt ,a többiek gondolom olvasták hogy nem játszok, nem is kerestek miatta.Pedig fel van véve Dragon,Titi,stb stb.Mégse irogattak hogy mikor jövök már játszani.

Ugyhogy Csizu ezek függvényében alakitsál véleményt rólam a nc helyett, mert eddigi versenyeken is részt vettem és ott sem volt semmi probléma azt hiszem.
De mindenki ahogy érzi, szabad ország.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 30 pén., 6:02 

Pontosítsunk.

Az első megkeresésemre nem válaszoltál.
Csizu január 25-én tette közzé a táblázatot, amelyben még szerepelt a neved, ezért kérdeztem mégegyszer rá.
Ha visszaolvasod a topicot, láthatod, hogy a sértődésed után Csizu még lehetőséget adott a folytatásra, ott kellett volna a döntésedet megerősíteni. Vagy most.

Az msn rögzíti a levelezéseimet, mindezt én bizonyítani tudom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 30 pén., 12:26 

Nekem nem ugy rémlik,hogy mikor felvettél msn re és elfogadtam a bejelölést és irtál, akkor nem válaszoltam vissza, de nekem nem menti le az msn a beszélgetéseket ugyhogy nem tudom visszanézni.

Nem tudom miért kellene akármit is megerősíteni ami szerintem már teljesen egyértelmű volt a táblázat elkészítése előtt is.
Ezért kértem Csizu-t hogy ne fáradjon a mentésekkel se ,a táblázattal se hogy ne legyenek bonyodalmak belőle, hát lettek.

De ha gondolod, és még mindig meg kell erősítened szerinted hogy nem játszok, amit már rég megtettem szerintem, akkor most mondom, hogy nem játszom, szerintem legközelebb az offlinera iratkozok fel, ha ezek után még lehet, bár hozzáteszem nem érzem magam sem hibásnak sem bunkónak...(Ha játszani szerettem volna rég irtam volna a vizsgaidőszak után Csizunak a felajánlására,de mivel ezt nem tettem azt hittem elég világos a dolog)

Na mind1, én szeretném ezt lezárni, jó játékot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 30 pén., 21:12 
Heroes Team

Vészmadár:

Bocsika h beleszólok, de TE saját magadat zártad el. Ne haragudjál meg de az írásaidból némi sértődöttséget tudok csak kivenni, amit nem értek. Ahelyett, h örülnél és kicsit elgondolkodnál a dolgokon, h páran mégis próbálnak rávenni a részvételre. Visszaírni meg, h bocs nem játszom szerintem nem nagy dolog. Ha eredményt nem küldesz akkor úgyis bekerül az ilyen esetre való eredmény. Azon meg ne csodálkozz, h nem keresnek többen, szerintem úgyvannak vele hogy rádhagyják a dolgot, majd szólhatsz HA túlestél netán magadon és a kis besértődéseden.

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 30 pén., 23:00 

Abban a részében egyetértünk Jou, hogy ha akartam volna szoltam volna.De előbb is ezt mondtam, hogy h jelentkeztem volna ha..De nem,ebből szerintem világosnak kellett volna lennie.
Amugy mondom sajnos nem tudom ki volt a 3. aki irt,de rajta kivűli két játékosról egyikükről sem mondható el ,hogy rá akart volna venni a játékra, amit nem is vártam volna el.

Bakker zárjuk már le ezt az egészet...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 02 hétf., 0:18 
Heroes Team

Legfrisebb állás:

http://heroesteam.extra.hu/csizu/2009_02_01.zip

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 02 hétf., 11:30 

Sziasztok,

Kérek minden ellenfelemet akivel nem játszottam le a meccseimet hogy írjon egy időpontot ami megfelelő neki, és megpróbálok alkalmazkodni. Hétköznap általában csak 7 körül érek rá, dolgozom. Meg net szolgáltatót is cserélek szóval nem egyszerű :)
Merlin elnézést kérek hogy vasárnap nem voltam ott, megfeledkeztem hogy 31-től nem lesz netem.

Előre is köszi mindenkinek,

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 02 hétf., 23:16 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Titi: Akkor ezért nem reagáltál az e-mailes megkeresésemre... :shock: Nekem kedd, csütörtök 21-22 óra között vagy szombat délután/este, vasárnap egész nap (ha rám csörögsz, szinte azonnal gép elé tudok ülni) jó. Sajnos msn hiányában a fenti időpontokban csak a hamachin találsz meg a Heroes Multiplayer Klub 7-10 szobákban. Keress és lejátsszuk! Köszi! Baráti üdv!

ui: Bogpista és Kaylamoy még nem válaszoltak az e-mailes megkeresésemre, a fenti időpontokban az Ő rendelkezésükre is állok, ha lejátszanák a támadás meccseiket...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 06 pén., 8:30 

Valószínű Vasárnap lesz a jó.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 06 pén., 10:19 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

bogpista: Rendben, akkor vasárnap, de azért pontosíthatnál (délelőtt, délután, este), mert már csak 3 meccsem van hátra és nem szeretnék egész nap a gép előtt ülni... :P (Mellesleg az Online kupa meccsem is szombat éjjel nyomom le, szóval nem mindegy, hogy mikor...) Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 06 pén., 18:00 
Heroes Team

Jelenlegi legfrissebb állás:

http://heroesteam.extra.hu/csizu/reszer ... _02_06.rar

bogpista: ráérsz valamikor támadni?

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 06 pén., 20:41 

Nagy valószínűséggel holnap és vasárnap is sűrűn leszek MSN-en. Aki ott lesz azzal lenyomjuk. Vologya: ahogy neked jó. Én fent leszek a multiplayeres hamachin azt lenyomjuk. Vasárnap 15:00-tól teremfocizok, így vagy fél3-ig, vagy csak utána kb. 7 órától, de jobb lenne előtte. De ha úgy jobb neked, akkor holnap a meccsed előtt lejátszuk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 07 szomb., 3:17 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

bogpista: Holnap, ha látlak a Hamachin a Multiplayeres szobában, akkor jelzek az ottani chaten és lenyomjuk! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 07 szomb., 18:48 

Bogpistával letoltuk a meccset.2:0 ide. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 07 szomb., 21:24 

kisdacide írta:

Na igen. Azok a genyó törpök rezisztálták minden egyes varázslatomat. Egyedül a második meccsen tudtam rájuk hatni egyszer, de az kevés volt az üdvösséghez. Nem sok mindenre jó a csapatom, szegény Merlin ellen hatásosak voltak az aknák, de itt kell megjegyezzem, hogy a múltkori félbeszakadt meccsünkön jobban állt. Jou farkasai nem kaptak kellő támogatást ostoba fővezérüktől Terektől, akitől távolt állt az air magic. Vogyi pedig nem nézte meg a csapatomat az első meccs előtt és egybenhagyta a gogokat. A blind+berserker hatásos volt. A másodiknál egy mass dispellel annulálta a vakításaimat, ott nem volt esélyem. Így lett döntetlen. Holnap majd még Titi, Csizu és Sorcy ellen kell harcolni, ahol csak Csizu ellen van halvány esélyem a pontszerzésre. Ja és Dragon pajti is visszavan, remélem vele is ütközünk holnap.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 08 vas., 22:19 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Köszönöm Mindenkinek a meccseket még 1x! Jó party-k voltak, sokszor jó taktikai csaták is... Nem gondoltam volna, hogy a gogok ilyen jól muzsikálnak... :D Persze, ha a malacok nem mennek idő előtt aludni illetve néha veszem a fáratságot a csapatok tüzetesebb átnézésére, akkor több pont is összejöhetett volna, de alapvetően elégedett vagyok... :wink: A tavaszi támadás versenyen Veletek a Csiliben találkozunk! :wink: Legalábbis remélem! :P Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 08 vas., 23:16 

bogpista írta:
kisdacide írta:

Na igen. Azok a genyó törpök rezisztálták minden egyes varázslatomat. Egyedül a második meccsen tudtam rájuk hatni egyszer, de az kevés volt az üdvösséghez. Nem sok mindenre jó a csapatom, szegény Merlin ellen hatásosak voltak az aknák, de itt kell megjegyezzem, hogy a múltkori félbeszakadt meccsünkön jobban állt. Jou farkasai nem kaptak kellő támogatást ostoba fővezérüktől Terektől, akitől távolt állt az air magic. Vogyi pedig nem nézte meg a csapatomat az első meccs előtt és egybenhagyta a gogokat. A blind+berserker hatásos volt. A másodiknál egy mass dispellel annulálta a vakításaimat, ott nem volt esélyem. Így lett döntetlen. Holnap majd még Titi, Csizu és Sorcy ellen kell harcolni, ahol csak Csizu ellen van halvány esélyem a pontszerzésre. Ja és Dragon pajti is visszavan, remélem vele is ütközünk holnap.

Erről híresek...:D
Végre beseperhettem egy szép győzelmet...:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 08 vas., 23:23 
Heroes Team

Sziasztok!

A végeredmény:

http://heroesteam.extra.hu/csizu/OT_vege.rar

Gratulálok a helyezetteknek, kiváltképpen Sorcy-nak és a dobogósoknak! Köszönöm mindenkinek a részvételt, örülök, hogy játszhattunk egy jót!

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 09 hétf., 7:27 

Gratulálok a dobogósoknak!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 09 hétf., 8:55 
Heroes Team

Sziasztok!

Szeretném megköszönni a szervezőknek a lehetőséget s a munkájukat, a játékosoknak pedig a részvételt, én nagyon jól szórakoztam s külön öröm, hogy az ismét professzionális Sorci szájából egyedül én tudtam kiénekelni egy fél sajtot...:lol: !

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1102 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 56  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]