Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 81  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 04 szer., 2:41 
Heroes Team

A párosításban a baloldali player a kezdő szín, a jobboldali meg a 2. ez általában így van mindenhol :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 04 szer., 8:39 

Azt egy szóval se mondtam, hogy le kell cserélni a blekket! Ilyenre még csak nem is gondoltam. Vedd úgy, hogy a jövőre nézve tanácsot adtam. :) Nemcsak 1 éve írtam ezt, de azóta még drasztikusabb lettél, már a +3all nyakláncot is tiltólistára teszed, pedig nyaklánc esetén van egy csomó pendant, ami soxor jobb mint a kéknyaklánc. (villám, blind elleni nyakék, pendant of courage stb.)

A SS pedig sokszor jobb mint a Lionshield. Ez tény. Ha van 1 recantered mellé akkor meg tuti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 04 szer., 12:33 
Heroes Team

Azért én soxormeggondolom h SS vagy é4 +4all...
SS +9 pont, Lionshield meg +8 ha recantert is veszünk, bár még amellé is jól jöhet ha kicsi a varázslás értéked. nemmindegy h. mennyi a manna vagy a power azért soxor :D

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 04 szer., 13:03 

Jou írta:
A párosításban a baloldali player a kezdő szín, a jobboldali meg a 2. ez általában így van mindenhol :)

erre nem gondoltam :D most már világos, köszi :)

recanter cloak-ról szó se volt :D úgy már persze h jobb az SS egy harcos hősnek... de egy varázslónak szerintem jobb a +4 allos pajzs :) (recanter nélkül...), persze ismét mondom ez csak az én szerény (multi tapasztalat hiányos) véleményem :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 04 szer., 13:34 

Süni írta:
Hi!
Na akkor építő hsz( :D ):
Észrevettem egy hibát. (De ha már mondták előttem, sry)
Mindkét félnél van a mocsárban egy library, de az egyik előtt 35 lvl6, a másiknál pedig 10 ...
Javaslat?

legyen 35 mindenhol :D :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 04 szer., 15:19 

SS: igen, +12 def, de -3 att... és pl egy merőben harcos hőskének főleg jó, ha mondjuk nem 2 a knowledge hanem 6... és még recanterrel is használható a blind pl, ami szintén nem mindegy h 2 v 6 körig hat... pl. Nem beszélve arról h hosszabb csatákban mennyire jól jöhet ha van egy kis tartalék manád...

Javaslom h a kezdő hősömnek tegyük be a Lion pajzsot :D:D:D

K2atiról nincs hír? Nem van msnen sem, itt sem.. :( Kivel fogok így játszani?
Apropó, mi lesz, ha mondjuk nem ér rá, és nem tudjuk lejátszani?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 04 szer., 15:21 

Amennyiben csak ő a hibás, akkor te fogsz továbbjutni.
Az SS az esetek nagyobb részében jobb arti mint a 4all.
De nem azt írta múltkor a fórumon, h majd hétvégén ráér?
Olvass vissza...

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 04 szer., 15:31 

Ha választani kell, én a +4allt szeretném :oops: :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 04 szer., 15:43 

De azt írta, de azt is, hogy vegyem fel msnen, és azóta nem láttam. Se itt, se msnen. És meg kéne beszélni a hétvégét, csak hogy tudjam mikor ér rá.. mert ugye nekem is lenne dolgom :S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 04 szer., 15:54 

Pity-t elértem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 04 szer., 19:56 
Heroes Team

A javított mapok:

http://heroesteam.extra.hu/csizu/OK_I.kor_1.2(SOD).zip
http://heroesteam.extra.hu/csizu/OK_I.kor_1.2(RoE).zip

Mostantól az 1.2-es verzió él, bármi más probléma van szóljatok és javítom azonnal.

A 10 Blackes csere vagy új map esete Hellblood hsz-re volt reakció, nem a Tiédra Pista.

Az "allos" cuccok kitiltása vagy ki nem tiltása mindig gondot okoz, pont azért, amit Te is írtál Pista, hogy van amikor egy SS jobb, mint a +4 to all. További probléma, ha betszem a +4 to allt fixen, vagy bekerül, mint random artifact, akkor minden pajzs, amit addig szereztél, kukába, de legalább a hátizsákba kerül. Az elején örülsz a +6 pajzsnak, majd látod, hogy +4 to all a reliced. Így a lvl3-as artifactod majdnem olyan, mintha nem is lett volna.
Ugyanez igaz a +5 allra is, az addig beszerzett kardoknak nem veszed hasznát. A +3 to all vs +1 speed vagy villám elleni nyakék esete pedig nagy lutri, mert túl nagy differenciák vannak köztük ahhoz, hogy ne bosszúlja meg magát egy rossz döntés. Ismét Jou elleni maptesztelési meccsemet tudom felhozni: 25-ös powere volt a góréjának, gondoltam hogy van chainje, így feltettem a villám elleni nyakéket a +1 speed helyett. Ezért kaptam ki. Ha hagyom fenn a speedet, akkor hiába van egységein mass slow, a maci 10es speedű, míg az ark 9, én kezdem a következő kört, először ütök több egységgel is, és nem kapok ki. Persze mondhatnátok, hogy legalább színes a paletta, lehet válogatni mit teszel fel... A nyaklánc esetében rendben is van a történet, a +4 és +5 to allnál már kicsit más a helyzet. De ha azt szeretnétek, akkor a +4 és +5 to all is visszakerülhet a játékba, de annak negatív hatása is van.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 04 szer., 21:54 

Bozso84 írta:
- a resu és animate kivételét abszolút támogatom, mert az egyik legnagyobb, játékot befolyásoló mázli faktor...hogy bejön vagy sem, lutri, de ha az egyiknek bejön és a másiknak nem, akkor általában borítékolhatni lehet az eredményt...

pontosan, általában :) asszem a legutóbbi (BB-s) meccsünkön volt, amikor nekem bejött, mégis legyőztél, ugye? :) az se volt rossz derby :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 04 szer., 22:00 

bogpista írta:
Én az ARÁNYRÓL beszéltem. Figyeltél?
Ki nem sz@rja le a tombot, nekem úgyse ad soha semmit.

jajj, ne hergeld fel Magad, mert nagyon megversz! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 04 szer., 23:25 

NG írta:
Bozso84 írta:
- a resu és animate kivételét abszolút támogatom, mert az egyik legnagyobb, játékot befolyásoló mázli faktor...hogy bejön vagy sem, lutri, de ha az egyiknek bejön és a másiknak nem, akkor általában borítékolhatni lehet az eredményt...

pontosan, általában :) asszem a legutóbbi (BB-s) meccsünkön volt, amikor nekem bejött, mégis legyőztél, ugye? :) az se volt rossz derby :P

na jó NG, de a mi meccseink mindig egyediek :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 05 csüt., 20:29 

Az a kérdésem a szervezők felé hogy az elején lehet hőst választani? és kezdő bónuszt (arany, varázstárgy,resource). A szabályzat nem tér ki erre a pontra ezért gondolom igen. Abban az esetben ha azonos várat választ a két fél akkor is a piros (vagy kezdő szin) választhat először hőst? Persze a szokásos no logistic spec és lvl4 előírást betartva.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 05 csüt., 20:34 

Igen erre én is kiváncsi lennék...
Pityvel hétvégén játszunk ha minden igaz.

Idézet:
A nyálkahártyák megfelelő érzelmi töltet nélküli találkozását hívják ba**ásnak vagy kefélésnek. A másik meg a szerelmeskedés.

...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 05 csüt., 20:41 

Nem akarok beleszólni mert megint megkapom a magamét :P, de nekem egyértelműnek tűnik, h várválasztás után a többi all random.
Nálam ez evidens, nem tudom többiek mit gondolnak erről.

Bár lehet h valakit megvezetnek, dehát ebből tanul az ember... :)

Kisdacide meg mi a jó francért idéz be ilyen szöveget? :?

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2009 feb. 05 csüt., 20:42-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 05 csüt., 20:42 
Heroes Team

Boti írta:
Az a kérdésem a szervezők felé hogy az elején lehet hőst választani? és kezdő bónuszt (arany, varázstárgy,resource). A szabályzat nem tér ki erre a pontra ezért gondolom igen. Abban az esetben ha azonos várat választ a két fél akkor is a piros (vagy kezdő szin) választhat először hőst? Persze a szokásos no logistic spec és lvl4 előírást betartva.

Jó és jogos kérdés. Az első OK-n lehetett hőst választani, épp azért, mert nem tiltotta a szabály. Mivel az űbertáp hősök amúgy is ki vannak tiltva, szerintem nem gáz és taktikázásra is lehetőséget adna. KTibsza mondja ki az ítéletet :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 05 csüt., 20:44 

Sziasztok!

Warheart-tal beszéltem msn-en. A jövőhét pénteket (feb.13-át) fixáltuk le pontban du.án fél hatkor :)
A szervezőknek írom, hogy nincs semmi baj, élünk mindketten a meccs is meglesz, úgy emléxem 15. a határidő, úgyhogy szombaton küldjük az eredményt majd, vagy lehet hogy péntek este már.
Szóval 13.-án.
Üdvözlet!

u.i. én abszolúte kezdő vagyok az online játékban, és ezért szeretném ha leírnátok, hogy ember-ember elleni játékban mi számít, hogy kell építkezni??!! Csak hogy ne legyek már akkora hátrányban a jobbakkal szemben. Tehát itt arra kell rámenni, hogy először álljon minden lénytermelő hely + Castle, és utána jöjjön csak Capitol, vagy először minél több pénz jöjjön be és utána a lénytermelők? Vagy ez függ a pályától is, meg a található nyersanyagoktól... Mi a nagy bajnokok receptje? Elárulnátok ezt nekem, vagy ez mindenkinek a saját titka?
Béke

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 05 csüt., 21:03 

Hát ha már a várat előre meg kell adni a kezdő játékosnak úgy hogy a második fél azzal tud egy kicsit taktikázni, akkor szerintem annyi előnyt lehetne adni a kezdő játékosnak hogy ő választhat először hőst. Pl. egy Shakti vagy Galtran sokszor jön 100 körüli egységgel, ami elég jó kezdés lehet az elején.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 81  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]