Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 811 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 41  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 feb. 25 szer., 0:32 
Heroes Team
Heroes Team

Sziasztok!

A pálya dönti el, most éppen a pénzre vagy az egységekre
kell gyúrni. A lényeg nem az hogy minnél több egységed legyen,
hanem, hogy a lehető legkevesebb idő alatt, a lehető legkevesebb
lénnyel és a lehető legkevesebb veszteséggel véghez vidd a pályát.
Aki egy-két lénnyel nem tud játszani, 3 havi sereggel sem
fog tudni. Egy igazán húzós mapon - ahol pénz, vár nélkül, egy
darab egységgel indulsz, és nálad kétszer, háromszor erősebb
seregeket kell ledarálnod - derül ki hogy ki az aki játszik,
és ki az aki csak építget.
Persze a valódi megmérettetés a muliplayer...

Manticore

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 feb. 25 szer., 1:19 

Én nem játszottam impossible szinten míg egyik haverom, kivel multit szoktunk játszani nem mondta ezt az oldalat. Új térkpépeket kerestünk, mert a régeket ismertük. Előtte sose játszottam impossible szinten. De a fórum hatására én is nekimerészkedtem egy-két pályának. Így izgalmasabb. Nagyban függ a pályától, hogy mit mikor tudsz egyáltalán megépíteni. Váraktól függően persze. Pl.: valamilyen lénytermelőhöz kell 10 gem, de a közelbe sehol nem találsz egy darabot sem. Így vagy rettenet drágán megszerzed valhogy a piacon, vagy vársz, keresgélsz, míg az ellenfél fejlődik és kis pályákon lerohan még mielőtt feleszmélnél. De már egyre több pályát csináltam meg ilyen szinten. Kellett hozzá mindegyikhez az elején jó nagy adag szerencse. A legnagyobb uralkodókat a lehetőségekhez képest a legjobban kezdtem el, vagy 20 újrakezdések után. Nagyon nehéz azt is kiválasztani mikor támadjak. Ha az elején akarom nem éri meg mert legyűrnek. De azt megfigyeltem, ha elég gyors vagyok akkor volt mikor üres várat tudtam szerezni. Nem építette meg az embereket benne. De nem tuttam kihasználni, mert pont ott volt az egyik főmufti azt le is kaszabolt. Szerintem minél később támadunk ki annál több esélyünk lehet az arkangyalok miatt. Csak az is baj, hogy vagy 5 percig tart míg a gép lelépi a körét :)
De azért próbálkozok vele. Mindenkinek sok szerencsét aki megpróbálkozik vele!

A Héróz legyen veletek! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 04 csüt., 12:48 

A H4-ben az a jó, hogy mindegyik vár teljesen különböző módon is erőssé tehető. É: pl: amikor kedvem van akkor varázslót, amikor nincs kedvem akkor íjászt csinálok a preservben (láttam valaki egyszer preversenek írta, ettől támadt egy perverz gondolatom, de sebaj).
Szerintem sincs igazán olyan, hogy a legjobb vár, de legidegesítőbb az van: feláll a szőr a hátamon, ha a heaven zenéjét meghallom. Nyálas, buzi herélt papok jutnak eszembe, ami már önmagában is képzavar. Pedig a H3ban ez volt a kedvenc váram a jó izmos arkangyalok miatt.
Hát ez van. Hja, van valakinek képe a H5 várható figurájiról, eddig csak egy bányát láttam valahol, de az nagyon sirály volt.

Az erőd legyen velem!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 04 kedd, 17:22 

A legjobb vár a H3-ban egyértelműen a Tower és bár a Titan a legdrágább lény a 3 db lövő lény pótolja ezt a hátrányt.
Bár meg kell mondani hogy a dungeon se rossz mivel a minotaurusz nagyon erős(és a scorpicore a leggyengébb 6 szintű lény a játékban de ez nem számít)
A H4-ben pedig az order a legmájerebb vár

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 05 szer., 9:46 

Heffer írta:
A legjobb vár a H3-ban egyértelműen a Tower és bár a Titan a legdrágább lény a 3 db lövő lény pótolja ezt a hátrányt.
Bár meg kell mondani hogy a dungeon se rossz mivel a minotaurusz nagyon erős(és a scorpicore a leggyengébb 6 szintű lény a játékban de ez nem számít)

JA, JA JA!
Ezzel egyetértek: a Dungeon átkozottul erős vár, csak egy nagy hibája leledzik: zabálja a nyersanyagot. A Tower sziintén, és A rampart sem kutya. További előnye még a Dungeon-nak a Portal of Summoning, sehol máshol nem lehet azonnal kivenni a lényeket. De mire felépítget mindent az ember....

H4-ben én Chaos-szal nyomulok. Ez nálam hagyomány. A fekete sárkány az a lény, aminek a legjobban i tudom használni az adottságait. Emelett a medusa is undibundi: :twisted: egy-két lényt lesebez, aztán tizet kővé varázsol :twisted: Ami nem szimpatikus: az orkok lanyhák. És mit keresnek a Tolvajok közt? 1ébként 2-3száz ork blessel és precisionnel naggyon durva tud lenni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 05 szer., 10:37 

TeoZ írta:
Heffer írta:

JA, JA JA!
Ezzel egyetértek: a Dungeon átkozottul erős vár, csak egy nagy hibája leledzik: zabálja a nyersanyagot. A Tower sziintén, és A rampart sem kutya. További előnye még a Dungeon-nak a Portal of Summoning, sehol máshol nem lehet azonnal kivenni a lényeket. De mire felépítget mindent az ember....

H4-ben én Chaos-szal nyomulok. Ez nálam hagyomány. A fekete sárkány az a lény, aminek a legjobban i tudom használni az adottságait. Emelett a medusa is undibundi: :twisted: egy-két lényt lesebez, aztán tizet kővé varázsol :twisted: Ami nem szimpatikus: az orkok lanyhák. És mit keresnek a Tolvajok közt? 1ébként 2-3száz ork blessel és precisionnel naggyon durva tud lenni.

Ez igaz, csak sajnos számít a távolság is, mert az 1/8 -os sebzés azé már... Tegyük föl, ha 300at sebezne az már ugye nem rossz, és még azért itt is van a nyolcadolás 300:8 = 37,5 !!!!!
Viszont van egy artifact amitől nem lesz egyik lényednek sem távolsági büntetése.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 05 szer., 14:33 

SZERINTEM!!!!!!!!
A legjobb vár a 3-ban a Necropolis :wink:
A 4-ben a Might :wink:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára agent.007 2004 máj. 06 csüt., 16:08-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 05 szer., 19:28 

Agent:
Mindenkinek más a véleménye:
Aki nem tudja használni a necropolist ugye annak nem...
Ezt megerősítem:
Multiztam egy sráccal, ő necropolissal volt, én Castle-vel, és mégis győzelmet arattam, pedig egyik váramba sem volt kifejlesztve se a sima se az arkangyal!!! A győzelmemet csak a Crusadereimnek köszönhettem.
Nos a másik az meg az, hogy ha a közelbe annyi bánya van, hogy csakna...(térképfüggően..) akkor pl. érdemes dungeonnal lenni. Én nagyon szeretem a dungeont, de azt tapasztaltam, hogy a legtöbb utánpótlás nekem mindig ércből kellett és kénből. De a Tower sem rossz, bár drága, de ha sok nyersanyag van a pályán egyszerűen lehet győzni. A Giant szerintem elég erős gyalogos, és nem sokba kerül kifejleszteni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 06 csüt., 11:04 

trevisz írta:
Ez igaz, csak sajnos számít a távolság is, mert az 1/8 -os sebzés azé már... Tegyük föl, ha 300at sebezne az már ugye nem rossz, és még azért itt is van a nyolcadolás 300:8 = 37,5 !!!!!
Viszont van egy artifact amitől nem lesz egyik lényednek sem távolsági büntetése.

Mégpedig a "Snipers crossbow of sloth", egy fekete kis számszeríj. De a precision(order) is hasonló hatást ér el. Egyébént az orkok elég lassúak, ezért többnyire akkor kövekeznek a körben amikor már a legtöbb ellenséges lény közelebb jött. Így lehet az, hogy nekem többnyire 1/4-es az osztóm. nagyobb csapatoknál esetleg feles. De a lssúságnak van egy hártánya is: mivel a várásra ítélt lények sebességüknek megfelelően fordított sorrendben következnek, szinte alig érdemes vele várni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 06 csüt., 14:07 

trevisz írta:
Agent:
Mindenkinek más a véleménye:
Aki nem tudja használni a necropolist ugye annak nem...
Ezt megerősítem:
Multiztam egy sráccal, ő necropolissal volt, én Castle-vel, és mégis győzelmet arattam, pedig egyik váramba sem volt kifejlesztve se a sima se az arkangyal!!! A győzelmemet csak a Crusadereimnek köszönhettem.
Nos a másik az meg az, hogy ha a közelbe annyi bánya van, hogy csakna...(térképfüggően..) akkor pl. érdemes dungeonnal lenni. Én nagyon szeretem a dungeont, de azt tapasztaltam, hogy a legtöbb utánpótlás nekem mindig ércből kellett és kénből. De a Tower sem rossz, bár drága, de ha sok nyersanyag van a pályán egyszerűen lehet győzni. A Giant szerintem elég erős gyalogos, és nem sokba kerül kifejleszteni.

Én a véleményem írtam! :)
Nem ítéletet.
Apropó. Nem minden a vár, a taktika a lényeg! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 06 csüt., 15:53 

agent.007 írta:

Hát ezt nem igazán néztem véleménynek... csak egy kijelentés volt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 06 csüt., 15:54 

agent.007 írta:

Hát ezt nem igazán néztem véleménynek... csak egy kijelentés volt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 06 csüt., 16:09 

Ok. Most boldog lehetsz, kijavítottam....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 11 kedd, 10:16 

Hatékonyság szempontjából Tower és Dungeon sztem.
De ok még a Rampart és Necropolis. Ezeknek van lvl5 magicje(persze
ezt nem a Stronghold és a Fortress(kedvenc) rovására mondom.)
Szerintem az a jó a HoMM3-ban hogy a megfelelő taktikát választva minden vár méltó ellenfele a másiknak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 18 pén., 22:06 

Szerintem a H3-ban a stronghold és a castle,
a 4-ben a necro :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 26 szomb., 0:34 

Dannyael írta:
Hatékonyság szempontjából Tower és Dungeon sztem.
De ok még a Rampart és Necropolis. Ezeknek van lvl5 magicje(persze
ezt nem a Stronghold és a Fortress(kedvenc) rovására mondom.)
Szerintem az a jó a HoMM3-ban hogy a megfelelő taktikát választva minden vár méltó ellenfele a másiknak.

Tényleg igaza van!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 júl. 06 kedd, 21:13 

Témához szólva: szerintem a (3ban) a Rampart és a Stronghold

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 júl. 06 kedd, 21:14 

Cseho írta:
Nah egy újjab Topyc...........
De azért leírom hogy:
a H3-ban az Elemental Conflux a kedvencem :D
Szerintem überf*sza vár. :D

(kicsit régi az idézés)

az a leggyengébb vár!:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 11 hétf., 22:50 

Nem igaz, a Conflux nagyon jó vár. A 7. szintü szörnyéböl 4 jön, annyi, mint máshol a 6-ból. És ne felejtsük el, a Főnix a leggyorsabb, és ez egy varázslónál rendkivül fontos. A Conflux hősök is jók. Nagyon jó csak varázslót és csak harcost lehet belölük fejleszteni. Szerintem a confluxnak a legjobbak a hösei. Amit még szeretek a várban az magic university. Sokszor dühöngtem, hogy nem kaptam meg bizonyos variknál egy két varázsosztályt. Ez itt nem fordulhat elő. Megveszem az elején, hamarabb tudom überelni a varázsképességeket, így gyorsabban és biztosabban fejlődnek a hősök. Itt a legjobb a grál, azt hiszem ez vitathatatlan. Megkapjuk az összes varázslatot. Ez sokkal jobb, mint amit a többi vár tud nyújtani. A katonák sem rosszak. Itt a legfontosabb az upgradeolás. A sprite, water, air elementál és a firebird is sokkal jobb lesz ez után.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 11 hétf., 23:08 
a verbális armageddon

Kitt írta:
Nem igaz, a Conflux nagyon jó vár. A 7. szintü szörnyéböl 4 jön, annyi, mint máshol a 6-ból. És ne felejtsük el, a Főnix a leggyorsabb, és ez egy varázslónál rendkivül fontos. A Conflux hősök is jók. Nagyon jó csak varázslót és csak harcost lehet belölük fejleszteni. Szerintem a confluxnak a legjobbak a hösei. Amit még szeretek a várban az magic university. Sokszor dühöngtem, hogy nem kaptam meg bizonyos variknál egy két varázsosztályt. Ez itt nem fordulhat elő. Megveszem az elején, hamarabb tudom überelni a varázsképességeket, így gyorsabban és biztosabban fejlődnek a hősök. Itt a legjobb a grál, azt hiszem ez vitathatatlan. Megkapjuk az összes varázslatot. Ez sokkal jobb, mint amit a többi vár tud nyújtani. A katonák sem rosszak. Itt a legfontosabb az upgradeolás. A sprite, water, air elementál és a firebird is sokkal jobb lesz ez után.

Ez így van :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 811 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]