Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 16 pén., 22:55 

Ha már itt vagyunk: Tud bárki bármit az Ubisoftról Heroes V ügyben? Azt hittem, évenként, de legalább két évenként egy Heroes V kiegészítő csak beleférne a programjukba, de sehol semmit nem látok. Még híreket sem.
Vajon mostohagyerek a Heroes V náluk?

Annakidején amikor az első Heroes V demók elérhetők voltak, játszottam egy pályán amelyen valamiféle mocsári frakció lények voltak, azt hiszem egyfajta baziliszkusz.
Az ember azt gondolná, egy olyan kiadónak mint az Ubi nem lehet nagy gond új lényeket és új pályákat készíteni.
Mégis, már másfél éve semmi hír.

Talán közületzek valakinek vannak infói...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 17 szomb., 11:16 

Sajnos úgy tűnik az 5dik részhez nem lesz több kiegészítő, mert eredetileg a meglévő kettőt tervezték meg az alap játékhoz, a történet szempontjából vizsgálva. Szvsz egy újabb kiegészítő már nem nyújtana annyi újszerűséget, mint az eddigiek.
Bár azért titkon remélem hogy lesz még folytatása a hiróz saga-nak. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 17 szomb., 16:08 

Üdv!

A "The empire of the world"-t csinálom és elakadtam, a barna sátrat nem találom.

HELP!!

THX

(a sötétkék és a fehér is hiányzik még, de úgy tudom azok majd később jönnek)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 17 szomb., 16:24 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

gejza: Heroes 4-ből ajánlom a H4 Complete verzió megvásárlását, ugyanis magyarul az egyetlen játszható verzió a 3.0-s Winds of War kiegészítő. Nagyobb üzletekben megkapod 1990 Ft-ért... Az alapjátékhoz sajnos csak 1.3-ig van patch és az is elég botrányos és bugos... Remélem tudtam segíteni. Baráti üdv!

Köszi! Az a Complete verzió van meg, csak nem tudtam, hogy a 2 kiegészítő felrakása fel is patcheli az eredeti játékot. Így most Winds of War 3.0 van.

Sőt, Heroes 3-ból is megvettem a Complete verziót, annak 4.0 a verziója, és teljes magyarosítást is találtam hozzá.

Köszi a segítséget!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 17 szomb., 17:36 

Utrkij Yuzsulaw írta:
Sajnos úgy tűnik az 5dik részhez nem lesz több kiegészítő, mert eredetileg a meglévő kettőt tervezték meg az alap játékhoz, a történet szempontjából vizsgálva. Szvsz egy újabb kiegészítő már nem nyújtana annyi újszerűséget, mint az eddigiek.
Bár azért titkon remélem hogy lesz még folytatása a hiróz saga-nak. :D

Az ember azt gondolná, igazából ez a legkönnyebben megkereshető pénz a kiadónak, hiszen a fanokra bizton lehet számítani! A Heroes 3 sikere például fantasztikus, magam is rendszeresen játszom, sőt manapság a legjobb ebben az, ha a három gyerekemnek pályákat csinálok. Milyen kár hogy a Heroes V editorához a gépem annyira lassú, hogy képtelen vagyok kezelni (egy-egy képváltás percekbe is telik brrrrrr....)

Szóval én (de mit is számít ez?) azt gondolom, egy új frakció megalkotásához töredék energia kell... A gyerekeimmel például kompletten megterveztünk egy új mocsár meg elementál frakciót, ahol persze az elementálok már régen készen vannak, csak vár kéne hozzá. A saját "mocsarunk" meg már régi, sajnos hirtelen nem jut eszembe milyenekre is csináltuk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 18 vas., 14:30 

Üdv!!!

Akkor senki se tud küldeni nekem egy mentést a Dungeon kampány első pályájának az elejéről????Szükségem lenne rá!!!!Nem tudja valaki elküldeni e-mailben???Lécci segítsen aki tud, mert nem tudok tovább jutni kedvenc játékomban!! :x :x :( :( :?:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sotyi6 2009 jan. 19 hétf., 15:57-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 18 vas., 23:26 
Heroes Team

gejza írta:
Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

gejza: Heroes 4-ből ajánlom a H4 Complete verzió megvásárlását, ugyanis magyarul az egyetlen játszható verzió a 3.0-s Winds of War kiegészítő. Nagyobb üzletekben megkapod 1990 Ft-ért... Az alapjátékhoz sajnos csak 1.3-ig van patch és az is elég botrányos és bugos... Remélem tudtam segíteni. Baráti üdv!

Köszi! Az a Complete verzió van meg, csak nem tudtam, hogy a 2 kiegészítő felrakása fel is patcheli az eredeti játékot. Így most Winds of War 3.0 van.

Sőt, Heroes 3-ból is megvettem a Complete verziót, annak 4.0 a verziója, és teljes magyarosítást is találtam hozzá.

Köszi a segítséget!

Nincs mit... :wink: A H3-hoz a magyarosítást a Heroes Team készítette, inenn is letölthetted volna az oldalról H3 SOD magyarosítás álnéven... :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: nem tok neten homm5özni:(
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 22 csüt., 1:29 

Hali!megvettem a H5silvereditiont és hiába regeltem nem enged fel netre..illl mikor be akarok jelentkezni akkor visszadobb a menübe:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 25 vas., 3:32 

Ma szornyu pusztitasok kozepette sikerult beszereznem nemi Faeri Dragont. Harc kozben varazsol ugye, es azt irja, hogy ha akarom latni a varazslat korvonalait (be volt kapcsolva az arnyekolas), nyomjam meg az F gombot (ugye egy infernonal azert latni kene), ezt megteszem de tovabbra sem tortenik semmi. Mi a teendo? Valamit eszrevettem, ha raklikkelek a Faeri-re, akkor a Moral es Luck mutatok alatt megjelenik egy varazslatos ikon, amin azt irja Sawmill, de semmit sem csinal. Az mire van? :o
Tenyleg kulonos erdolako lenyek ezek..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 25 vas., 22:37 

Kozben rajottem, hogy kell varazsolni vele, lehet. De meg mindig nem tudom mi az a Sawmill feliratu ikon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 26 hétf., 12:40 

HOMM 5-ben, mikor a csata kezdetét veszi, akkor lehet a lények helyét változtatni, és szét is lehet szedni csapatot. Pl.: 100 paraszt és azt szétszedni két 50-es csoportra. Azt szeretném megtudni, hogy hogyan kell szétszedni a csapatokat? Köszi a segítséget előre is! :)

---

Örök hála! (L) :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Petra 2009 jan. 26 hétf., 16:43-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 26 hétf., 16:08 

Petra írta:
HOMM 5-ben, mikor a csata kezdetét veszi, akkor lehet a lények helyét változtatni, és szét is lehet szedni csapatot. Pl.: 100 paraszt és azt szétszedni két 50-es csoportra. Azt szeretném megtudni, hogy hogyan kell szétszedni a csapatokat? Köszi a segítséget előre is! :)

Az alsó csíkon kijelölöd például a 100 parasztot és a egy másik (üres!!!) rublikába húzod, miközben nyomva tartod a Shift-et. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 26 hétf., 23:26 

A jatekban nem irja ki mindent, ezert gondoltam megkerdem itt, mert a lerisban sem irja.. :) Melyiknek van no melee penalty? Storm e. vagy Ice e. vagy mindketto?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 27 kedd, 7:01 
Heroes Team

noname írta:
A jatekban nem irja ki mindent, ezert gondoltam megkerdem itt, mert a lerisban sem irja.. :) Melyiknek van no melee penalty? Storm e. vagy Ice e. vagy mindketto?

Mindkettőnek van no melee penalty-ja.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 27 kedd, 9:24 

Sziasztok!

Most kezdtem csak játszani a Heroes 5tel de máris elakadtam :(
Mit kell csinálni az első, Heaven kampány 3. pályáján miután elfoglaltam a várat nem találom a sereget amivel egyesülnöm kéne, és nem tudok átjutni a térkép bal felére, a híd le van rombomlva mellette, szal h ott is megütközzek a másik sereggel! Please help!!!!!!!!

thx :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 27 kedd, 15:41 

KTibsza írta:
noname írta:

Egyiknek sincs... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 27 kedd, 15:43 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Rolandinnyu: Javaslom a bal oldali menüben: Heroes5 leírások -> Heroes5 alapjáték -> Kampány végigjátszások -> Haven kampány leírása. Remélem segít! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 27 kedd, 16:53 

kisdacide írta:
KTibsza írta:
noname írta:

Ez tuti? Ahogy jatszottam en ugy vettem ki sebzesekbol, hogy Stormnak van. Esetleg valami forrast tudnal mutatni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 27 kedd, 17:15 
Heroes Team

noname írta:
kisdacide írta:
KTibsza írta:
noname írta:

Ez tuti? Ahogy jatszottam en ugy vettem ki sebzesekbol, hogy Stormnak van. Esetleg valami forrast tudnal mutatni?

http://www.heroesofmightandmagic.com/he ... ures.shtml
no hand-to-hand penalty van írva mind2-nek. Bár mellé még meg van jegyezve ()-ben, hogy ez ténylegesen nem működik. De hogy az oldal szerzője honnan vette, ezt nem tudom.
Megnéztem az erm script editorban, ott nem volt bepipálva a "no penalty in close combat". Viszont megnézve a játékban, a Storm elemental-nál kiírja, hogy no melee penalty. Na ez hogy is van akkor? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 31 szomb., 11:49 

Üdv!!!

Valaki segítsen ha tud!!!!!Elakadtam és mentést szeretnék kérni a Dungeon kampány első pályájáról.Nekem mindegy hogy honnan de nagyon kéne.Aki tud segíteni az ne habozzon, nagyon meghálálnám.Ha valaki tud segíteni csak jelezze és megadom az e-mail címem.Ha valaki tud tényleg segítsen.Előre is köszönöm!!! :roll: :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]