Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 24 szer., 11:37 
Heroes Team

Hellblood írta:
Barbárnál előfordul.

Sünivel többet nem játszom. 20 perces körei vannak, a végén pedig mindig lever. Legutóbb orbbal. Pedig Malekithnek 40-es spell powere volt. Csak implo hiányzott. Hüpp. Még earth, fire, air gömböm is volt, hozzájuk exp skillek. Chain olyan szépen aprított volna...

Éppen azért hogy többet ne kelljen 20 perceket várnom a köreimre halál feleslegesen, Sünivel nem játszom többet.
Mások is levernének, de legalább nem 20 perces körökkel...

Nem még hoszabb körökkel olyan 30-40 percet megközelítőekkel :!: :twisted:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 24 szer., 13:26 

Nekem nincsenek hosszú köreim, inkább ti vagytok időzavarban :D

Hell vs Süni
Giant War mapon folyt a csata all random kezdéssel
Nekem Neela jött Inferno várral túloldalon Balekith Dungeon
Jött ghost sari első nap refuba, be is buktam Deszka nevű droiddal.
Föld mágia végig nem jött, mondjuk ez nem is okozott nehézséget, kivéve egyszer, amikor 1.2.4nél ütöttem a 15 devilt, buktam 3 pit lordot.
Úgy terveztem, hogy a gogokat, impeket beáldozom az első 3 hétben plusz ami a refuból jön...
Meg is lett az eredménye, 272 horned demon formájában, 2.1.2-re.
Kivettem 2 utópiát, felejthetők voltak, DSA és recanter az értékelhető
Kesztyű és csizma volt a területemen, log is időben bejött így tudtam haladni.
Az összes lvl3 artim rossz volt, minden nyersanyag adót megkaptam, vízről a legjobb arti a demon növelő cucc.
Középre a chaos hidrákon keresztül jutottam el, bevakítottam őket, aztán jött a démon és 1 ütésből levágta őket (alkalmaztam Sorcy kupac elméletét :D )
Kiszedtem a 2all-t a devilekkel, majd megnéztem milyen relik van az alvilágban... Persze h a piros gömb , angel védte sima ügy
Még arra is kaptam időt h a 2.utópiát megnézzem, felejthető volt...
Menekültem, majd 2.1.3nál főcsatáztunk
Neela 36 31 20 23
Malekith 22 13 40 30
Így nem sok értelme volt lejátszani a főcsatát, előre jött a 10 black levett 100 familiart, a 156 cerberi kivégezte a 34 mino kinget, majd következett a demon, egy ütésből elintézte a black sarit amin meglepődtem (segített az exp offense is)
Ah visszanéztem, gömb nélkül necces a dolgom, mert 2100at ütött a villám, mondjuk volt exp resist :)
Köszi a meccset

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 29 hétf., 9:30 

Hello!

Nincs kedve valakinek játszani egyet velem? Olyan rég játszottam randomot, már azt se tudom milyen az... MSN-en elérhető vagyok, szóljatok rám.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 29 hétf., 10:48 

Hát.......................nem úgy néz ki. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 29 hétf., 10:55 

Süni bejelentkezett játékra

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 29 hétf., 16:59 

Üdv!

Random Balance L

Bogpista Pyre Dungeon 12 6 6 7 vs
Süni Gundula rampart 9 6 5 6

Hősök terén elég jól kezdtem, jött kyre jabarkast kivehettem volna, és Gundula pedig főhősként funkcionált.
Már 2.nap láttam nagyon kicsi terepet kaptam, kb 3.napra ki is fosztottam, majd 5.nap kivégeztem 22 gold golemet (12 grand segítségével)
Felfedeztem a terepet, és 1.2.2nél 87 hárpiát leütöttem jutalmam a pandorából 5k xp
Ezek után a lávára igyekeztem, 67 gog pont a hárpiáimat lőtte, így veszteség nélkül levertem őket.
2.héten nehéz lett volna sarit húzni így rámentem a pénzre, Gundula közben remek skilleket kapott: air earth armore tactics és log
fából állandóan hiányom volt így váltogatni kellett a nyersiket
3.héten war unicorn pegasi g.elf hármassal nyomultam, azonban 1szer a roc kapott morált -2pegasi, 1szer pedig a farkasok ellen 1 unikornis halt be
Sikerült szert tenni 3.héten napi 8700 bevételre, így legalább a lényeimet 4.hét elején ki tudtam venni
1.4.1nél ütöttem 10 bone sarit, a sátrat se vették le, majd 18 cavalier sem volt akadály.
Középen nem sokat csináltam, léptem még 1 szintet, illetve pandorából kivettem 50 wolf raidert

1.4.4nél volt a főcsata
Pyre
48 beholder 128 trottyos 4 red sari 13 manticore 59 harpy hags 19 mino king 25 medusa 1 ballista vs
Gundula
58 g.elf 184 k.captain 30 silver pegasi 12 war unicorn 3 green sari 94 battle dwarf 50 farkas ( 21 fa otthon maradt:P) 1 sátor
Kivártam, hogy milyen varit nyom Pista, nem volt nála exp. magic, így a részemről elkövetett mass haste után már 2 kör után egyértelműnek látszott a vége...
Leütöttem a gyors egységeit, aztán mindennel én léptem előbb
Egész jó meccs volt este visszavágó :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2008 dec. 29 hétf., 17:01-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 29 hétf., 17:00 

A toplista hamarosan frissítve lesz, minden eredmény megérkezett az e-mail címemre

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 31 szer., 16:06 

Sziasztok!

Készítettem egy rövid kis összeállítást a 2008-as év számomra legemlékezetesebb Heroes-élményeiről :) (legyen szó akár egy meccsről, egy csatáról vagy bármiről aminek köze van a Heroes-hoz)

5. Sorcy elleni tábori meccsem (Homokóra). Én castle, Tazar, ő Stronghold Terek. A harmadik hét elején összecsaptunk középen a relicért. Mindkettőnknek odaveszett szinte az egész serege, a főcsatára nekem a saját váramból volt 7 champion és 10 marksman, míg neki a küklopszok, ogrék és farkasok. A többi egység a másik várakból, és a refugee campekből szerzett lények voltak. A főcsata igen érdekesre sikerült, azonban Tazar speckójának és a ballisztámnak köszönhetően sikerült nyernem.
4. Süni ellen vívott random meccsem mikor mindketten Tower-rel voltunk, ő Crag Hack-kel én meg Astrallal. A főcsata (5.hét elején) részemről csak abból állt hogy nyomogattam a defendet és az implót, és így sikerült nyernem, életem egyik legfurcsább és egyben legváratlanabb sikere volt egy előzetesen teljesen esélytelen hőssel
3. A legutóbbi OB szezon, mely a legizgalmasabb volt az eddigiek közül. Nem sikerült nyernem, de roppant jó és érdekes mérkőzések voltak.
2. Sorceress és Syoke zseniális szereplése a BB9 H3 támadás versenyén; Syoke bebizonyította hogy nem csak a szokásos sémára épített csapatokkal lehet jó eredményt elérni. Míg Sorcy egymás után a sokadik versenyén igazolta hogy ő a Támadások Királya.
1. A két BB és a Tábor hangulata 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 02 pén., 13:35 

Toplista frissítve, hibák elhárítva...
Jelenleg én vagyok az első, de ez nem sokáig lesz így :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2009 ápr. 02 csüt., 14:36-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 04 vas., 22:57 

Üdv!

Random Balance L

Titi - Dungeon Malekith vs Süni - Inferno Dace

Köszönhetően a netszolgáltatóknak, összesen 9 órás meccsről fogok egy rövid beszámolót írni.
Első héten nem sokat tudtam csinálni a kicsi kezdőterepen, kitörtem 28 golemen, majd jött a felismerés, h lots evil eye elállja az utat. Nem sokat csatáztam, de pénzügyileg jól álltam, castle efreettel zártam.
A 2.hét elég rosszul kezdődött, 5 efreeet és dugó lények társaságában nekimentem lots pegasinak, 30 volt, és a végén 2 efreet maradt :P
Ez a csata erősen visszafogott ugyan meglett a 3.vár 2.2nél,de sokat nem értem vele, ugyanis a köv. blokk lots evil eye volt....
7.nap előtt a váram előtti 3 medusa barlangot kivettem, és végül húztam devilt.
3.héten megcéloztam a 3.terepet, jól tettem, pénzügyileg megerősödtem, 2 küldiartit is bevittem a helyére, 10k xp ill 35 wights volt a jutalom...
Artik amiket megkaptam: speed nyaklánc, kesztyű, +2 def pajzs, 1all
Közben az impeket és néhány gogot plusz a kentaur törpe párost is bezúztam démonnak, tudtam h kelleni fog a hp Maletith erős varijai ellen... Kaptam föld, tűz mágiát, a wisdom is meglett sajna, exp leadership, exp archery , eljutottam a 19.szintig végül...
2.1.1nél meguntam a csöveszést, nekironhantam 78 küklopsz kingnek
Buktam 3 pit lordot, néhány szellemet :)
Majd pár nappal később a főcsata:
Malekith 8 8 10 9
30 MQ, 25 MG, 5 red sari, 270 inf. trogi, 65 evil eye, 12 scorpicore, 91 HH
Dace 10 12 5 8
17 pit lord, 15 efreet sultan, 7 devil, 106 horned demon, 49 zombi, 104 magog 58 cerberi
Titi nyomta az implot minden körben, 1325öt ütött, míg én először slow, majd curse varival operáltam
3mas morálom volt, ahhoz képest 1et kaptam egész csata alatt, de a démon 1k-t mindenkibe ütött, így némileg tudtam kompenzálni Titi imploit, bár az elején nagyon úgy tűnt számomra h itt nem nyerhetek, de a démonok túléltek az ütközetet 5 pit lord és 49 zombi társaságában
Nem nagyon szoktátok alkalmazni a fire magicet és a curse varit mellé, pedig nagyon hatásos...
Köszi a meccset ! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 05 hétf., 19:36 
Heroes Team

Hidd el Süni, többet alkalmazzák az emberek ezt a kombót, mint hinnéd ;)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 12 hétf., 14:09 

Sajnos igazad van...
Majd megismételhetnénk a 2vs2-őt valamikor, mert nagyon tetszett !
Az pedig számomra nagy meglepetés volt, hogy Th esett ki először... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 15 csüt., 19:14 

Ha valaki ráér holnap délután vagy a hétvégén egy meccsre, jelezze nekem, msn-en elérhető leszek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 15 csüt., 19:34 

Szerintem a ressu+implo combo is elég hatásos.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 17 szomb., 11:06 

Dougal vs Hellblood...
A Giant Waron :lol:

Nos, a neve is mondja, hogy hát, első Multis csatának (életemben elősször multizok H3-on) Hellblood kicsit nagy és sok időt igénylő mapot választott, e ha már elkezdtem nem hagyom abba...

Noss, én még nem szoktam hozzá ahhoz hogy az ellen gondolkodik és várni kell rá, főleg ahhoz hogy megvárom amíg csatázik :lol:

Mivel nyersanyagban sajnos ritkás voltam... ezért csak az 2. hónapban sikerült Castle-t, Capitalt és Forsaken Palace-t felépítenem...
Apropó, mindketten Inferno-val voltunk!

Nos, egy Horda behemót ellen semmi esélyem, sem egy horda Hydra ellen, szóval megvártam míg Hellbood megtámad.... onnantól pedig semmi esélyem nem lett. Elfoglalta a váraimat, 1 kivételével, aztán én az egyik várból küldtem egy hőst hogy elfoglalljam Hellbood várait :lol:

De nem sikerült, mert közben az utolsó váramat is elfoglalta, és letellt a 7 nap :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 17 szomb., 17:34 

Talán ha elfoglaltad volna a bányákat az alvilágban, felszedted volna a ládákat, ásványokat, és leverted volna a ritka gyenge lényeket, hamarabb lehetett volna deviled. Amúgy szerintem nem sokat csináltál. Pedig a mapot előtte levő napon átküldtem+nem egy napon keresztül tartott. Volt időd átnézni. Azért pedig haragszom, hogy csíternek neveztél, amiért 4. napon lett devilem. Mindenki másnak is lett volna... Ha mással is szeretnél multizni, azon felül hogy csiszolnod kell a Heroes3-as tudásodon, még a viselkedéseden is kellene javítani. :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 18 vas., 22:27 

Merlin ellen játszottam ma egy hosszú és annak megfelelően izgalmas partyt.
(H)ősök (h)arca
Merlin vs. Kisdacide
Inferno vs. Rampart
Ignatius vs. Gundula
Kezdőnek Ufretint kaptam,kocsmába gem 20 kentaurral.Nem valami jó kezdés,de 5.hősnek jött gundula,ennek örültem.Gold bányát rocok védték,túloldalt zealot,így neki csak 4.nap lett meg,nekem 3.Hét végére cita+sari lett.2 irányba indultam.Balra Gundula 2 sarival,jobbra melodia a többivel.Jól is haladtam.3.héten visszamentem hogy megtanulom a resut és chaint a várban,de csak basic wisdomom volt...Így buktam pár napot.Nem örültem neki(feledékenység :roll: ).Többször is ledobott a játék,ideges is voltam miatta.Ezért bedühödtem,és 4.héten 6 golddal resu nélkül utópiáztam,2 3 7 8 volt(3-as?).+5all,DSA jött jó artinak.Másik 3 relic feka orb,tg,és crown of dragontooth.Visszamentem megint resut tanulni,ekkor már volt adv wisdom(lvl5magic 1ébként magicmirror),de aztán mégse mentem be a várba... :x Így megint buktam 3 napot.Tudtam hogy Merlin már utópiázni fog és nem tudom megakadályozni.Így is lett,gyorsan indultam a fővára felé.Log+csizma+kesztyű miatt sokat léptem.De otthagytam a várat,így Ignivel visszavette Merlin,és kivette a lényeit.Nem támadott meg term,mivel red rush lett volna.Hoztam én is a lényeket,222nél csata:
Gundula 22 22 23 22(400 mana)
10 gold 21 paci 38 fa 50 pegasi 78 grand 80 törp 180 kentaur
Igni 26 24 28 12(418 mana)
11 arch 21 szultán 33 pit 56 horned 60 cerberi 78 magog 96 familiar
Mivel semmi normális varija nem volt az ellennek,míg nekem chain resu,így bizakodva álltam a csata elé.De rekanterje volt... :? Blindolta a sarikat,én cursét nyomtam.Óvatosan merészkedtem előre.2.körben pegasikat is blindelte Merlin,ekkor leszedtem a sariról.Kicsit erőfölényben voltam.Cursének hála nem ütött nagyot.3.körben megint blindelte a sarikat,én leszedtem.Az árván maradt 1 paci blindelte a devileket :D Így hasteztam,Merlin leszedte a devilről a blindet.Nálam a pegasik,kentaurok,törpök fele,fák 4 elf meg 6 sari állt.Az ellennél a 11 devil,4 sultan,54 magog(vakítva paci által :D ),50 familiar,37 cerberi.Kövi kört én kezdtem a 23as speedű sarival,így blindet raktam az archokra.A többi lényt leütöttem,így csak a 11 devil állt vakítva.Ekkor Merlin feladta,bár lett volna szerintem még esélye mivel a hülye ballista úgyis leszedte volna a vakítást... :roll: De nyertem.
Köszi a meccset. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 19 hétf., 19:24 

Levillámozod a devilt vagy bevakítod aztán kisakkozod, innentől nem sok esélye van Merlinnek :P, mivel csak 1 egysége állt, neked pedig 5

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 19 hétf., 20:23 

Egyébként a fire magic+curse tényleg durva.Így értem el hogy a cerberi semmit nem ütött... :) Bár Dungeon ellen a leghatásosabb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 19 hétf., 20:37 

a fortress lényeit is ugyanígy lehet ezzel szívatni, de a cerberinél maradva, nem felejtem el, h Hellblood ellen a kutyusaim egy ütésből levették az ellen összes minoját :D
sőt a 272 horned demon 10 fekete sarit elintézett 1 csapással :P

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]