Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 30 kedd, 21:16 
Heroes Team

A körbeveréshez szükséges map:

http://heroesteam.extra.hu/csizu/two_bridges.zip

Az érintettek megkapták a mapot MSN-en, Sorcit nem tudtam elérni...

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 31 szer., 9:54 
Heroes Team

Nem tudom mennyi ideig tarthat ezeket a mapokat lejátszani, de remélem 1 hét elég 1 meccsre. Lényeg, hogy az Online Támadás elött jó lenne végeredményt hírdetni. :)

Ja és amennyiben itt is körbeverés lesz olyan esetben,hogy lesz pl. egy aki minden meccset nyer a többi pedig körbeveri egymást, akkor a Toplista dönti el a sorrendet a 3 fél között. (A szezon elején gyengébben álló játékos a kedvezményezett!)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 31 szer., 10:40 

Csizu írta:
A körbeveréshez szükséges map:

http://heroesteam.extra.hu/csizu/two_bridges.zip

Az érintettek megkapták a mapot MSN-en, Sorcit nem tudtam elérni...

Üdv

Csizu

Letöltöttem, köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 31 szer., 15:11 

KTibsza írta:
Rendben, mivel te kéred. :) De végülis neki is mind1, mert ki nem eshet. De lejátszhatjátok.

A 2. csoportban, ha Dreegar legyőzi Botit és Tekit is, akkor a 2. helyért körbeverés lenne. Ezért is jó volna, ha le tudná még játszani a meccseit Dreegar. Teki sem nagyon iparkodik lejátszani a meccseit. Ilyen alapon tőle is el lehetne venni pontokat. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 31 szer., 18:53 
Heroes Team

A Teki - Dreegar meccsről írt Teki még akkor, amikor még aktuális volt, hogy nem érte el Dreegart, adtam egy kis haladékot, de nem írt senki.

Update

Az elmaradt meccsek január 11. 23:59-es időpontig bepótolhatóak! (volt elég idő)
Boti-Dreegar
Teki-Tier
Boti-Teki
Laca-Warrior

Jelentsetek a későbbi félreértések elkerülése miatt, ha a másik fél nem jelentkezett.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ob
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 01 csüt., 16:22 

KTibsza írta:
A Teki - Dreegar meccsről írt Teki még akkor, amikor még aktuális volt, hogy nem érte el Dreegart, adtam egy kis haladékot, de nem írt senki.

Mindenesetre én nem tekinteném magam győztesnek akkor, amennyiben egy e-mailemre nem kapnék választ.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: ob
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 01 csüt., 18:33 
Heroes Team

Merlin_ írta:
KTibsza írta:

Mindenesetre én nem tekinteném magam győztesnek akkor, amennyiben egy e-mailemre nem kapnék választ.

"Ha valamelyik meccs meghiúsul, akkor az aki miatt meghiúsult kap -1 pont büntetést, ha mindkét fél hibás, akkor mindketten kapnak -1 pontot."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 01 csüt., 20:39 

Hi

Two Bridges

Jou Tyraxorra szavazott, én pedig Pyre-t bíztam meg főhősnek.
Kaptam a jó skilleket: tactics, offense, earth magic, armorer, a föld mágia expert lett 2.héten, de slow nélkül nehéz...
Első héten nem tudtam angyalt húzni, rámentem a többi lényre, de legalább jól haladtam. 2.héten csöveztem volt már 6 hősöm, pénzes épületeket nem húztam, és 2.7nél odáig fajult a dolog, hogy ütnöm kellett 16 pacit, h egyáltalán legyen angyalom ( a többi ládát már felszedtem) 13 manával nekikugrottam, 1 blindre volt elég.
A terep nekem kedvezett, bevédtem az íjászokat (vittem csontot is) első körben 2 morált kaptak a dögök, de végül sikerült 15 pikás és 23 csont veszteséggel túl lépni rajtuk
3.1nél pedig neki a ghost sariknak, na itt elment 21 pikás és 5 marksman, jutalmam 1 angel a grifff cons-bol, 3 angyallal kiszedtem a tomb-ot is, 500goldot adó zacsi jött
Nekem a kard Jounak pedig a pajzs jutott középről, némi kergetőzés után az volt a tervem h elállom az útját vagy az alvilági kapunál vagy egy másik kapunál
Ez sikerült, mindent beváltottam lényekre, majd jöhetett a csata
Tyraxor
13 11 7 8
52 zealot, 3 griff, 42 pikás, 2 angel 63 marks
Pyre
12 10 6 8
50 zealot 3 griff 25 pikás 4 angel 103 marks
Első körben Jou zealotja morálozott, így már 18 elesett az íjászaimból
Bevédte a zelótákat, míg én megvártam a kör végét, majd miután Jou nem varázsolt, én toltam 1 blindet az angelre, majd 1et a zealotra köv kör elején, leütötttem a marksmanokat, majd Jou feladta, mivel nem kapott se cure-t se dispel-t...
Köszi a meccset

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 02 pén., 1:41 

Tier egyszer rámírt MSN-en, de azóta nem reagált se e-mailre se MSN-re. Boti majd ha felmegyek Pestre lejátszhatjuk a meccset. Jelenleg szüneten vagyok és nem vok net közelben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 02 pén., 16:13 

Hétvége nekem általában jó. Akár a mostani is ha net közzelben tudnál lenni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 04 vas., 18:46 
Heroes Team

1. csoport: körbeverés mékrőzései. Végeredmények:

1. Bogpista-Sorceress
2. Jou-Süni 0-3
3. Sorceress-Jou 3-0
4. Süni-Bogpista
5. Bogpista-Jou
6. Süni-Sorceress 0-3

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 12 hétf., 11:39 

Hát ahogy látom sajnos nem igazán sikerült befejezni a 2-s csoportban a meccseket. Teki ma ráérsz délután lejátszani a meccset? Legalább a mienket játszuk már le. Vagy mikor érnél rá ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 12 hétf., 13:46 

Ma elvileg Tier-rel játszom le délután ha hazaér. Holnap jó nekem egész nap szinte.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 12 hétf., 17:50 

Akkor holnap délután hat után ha hazaértem a munkából megkereslek msn-n.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 13 kedd, 21:39 
Heroes Team

Update

Boti-Teki 3-0
Teki-Tier 3-0

1. Bogpista-Sorceress
2. Jou-Süni 0-3
3. Sorceress-Jou 3-0
4. Süni-Bogpista
5. Bogpista-Jou
6. Süni-Sorceress 0-3

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KTibsza 2009 jan. 14 szer., 14:07-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 14 szer., 12:15 

Lejátszottuk Teki-vel az elmaradt meccsünket. Kb. két és fél óra játék után Teki feladta a meccset, mert kilátástalannak ítélte meg a helyzetét.
A várak amikkel indultunk Teki Stronghold én pedig Rampart. Ő Tereket kapta főhősnek, én Ivort részesítettem előnyben. A szerencse kedvezett nekem mert Ivor 10 íjásszal érkezett és volt még egy rampartos hős aki 5 íjászt hozott, így első nap már 22 íjászom volt ami elég komoly haderőt jelentett Ivorral. Hatodik hősnek jött Jedite és ott volt még Raskha is a wisdom / schoolarral, így biztos volt hogy lesz ressurectem, csak a föld mágiát reméltem hogy jönni fog. És aránylag hamar jött is, az első hét vége felé már exp íjászat, offensem és logom volt amit az university dobott. Ezenkívül föld, levegő mágia, wisdom, tactics volt még ami jött.
A skillfák elég gyenge skilleket adtak 2x diplo, mysticism, scouting, fire magic, viszont az university az logot és levegő mágiát dobott. Mivel akkor már volt föld mágiám így megvettem mind a két skillt. Szerencsére jött még tactics is ami jól fogott az íjászok védelmében. Alig bukva egységet végigszántottam a felső rész fél oldalát majd lementem a föld alá. Sajnos kristályom nem volt, és ezért úgy döntöttem hatodik nap hogy inkább a castle-t húzom fel nem a dragont. Így maradt még pénzem is egységekre.
A főhös a második hét elejére 14 szinten volt, a fix relicket (+2 all szandál) ghost dragon, a libraryt several devil védte, viszont a másik relick, ami a +4 attack/deffens mellvért volt, pack titán mögött állt.
A második váram fortress volt, a harmadik viszont ami a föld alatt volt rampart lett volna. Épp amikor elindultam a vár felé hogy befoglaljam, Teki úgy döntött hogy feladja a küzdelmet. Akkor már látta hogy nálam van Jedite, és neki sajnos nem voltak olyan várai ahol komolyabb varázslatokat kaphatott volna, (talán két fortress várat kapott a stronghold mellé) és mellette még saját állítása szerint sok egységet is elbukott.
Kár hogy nem sikerült végigjátszani a játékot, bár a így utólag ahogy Teki elmondta hogy állt, én sem adtam volna sok esélyt neki, főleg hogy nekem elég sok minden bejött. A skillekhez max egy intelligencia jöhetett volna még és akkor minden ott van ami kell.
Kösz Teki a játékot, a szervezőknek pedig a jó szervezést, valamint a megértést ha egy két meccset később sikerült lejátszani a kiírt időpontnál.
Üdv,
Boti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 15 csüt., 7:47 

KTibsza írta:
Update

1. Bogpista-Sorceress
2. Jou-Süni 0-3
3. Sorceress-Jou 3-0
4. Süni-Bogpista
5. Bogpista-Jou
6. Süni-Sorceress 0-3

Hello!

Látom már csak én vagyok a hunyó. Ezen a héten nem érek rá sajnos. Jövő héten hétfő-kedd-szerda ami szóba jöhet. Valamint vasárnap. Bízom benne hogy mindenkivel le tudom játszani a jövő héten és eredményt lehet végre hirdetni.
Update: Sorcy bejelentkezett hétfőre. Remélem Süninek és Jounak is jó lesz valamelyik nap.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 19 hétf., 15:36 

Sziasztok!

Sajnos le kell mondjam a meccseket. :( Elért az influenza első hulláma. Avagy egy klasszikust idézve: "Nem vagyok jól. Kib@szott cefetül vagyok, nem jól."
A sorsom a szervezőkre bízom. Ha úgy ítélik meg, hogy nem várnak tovább, akkor vállalom a buktát és megyek a másodosztályba. Mindenesetre megpróbálom magam kikúrálni szerdáig és legalább Jouval meccselni.
Sorry.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 19 hétf., 16:55 

Nincs itt semmiféle lemondás, a tény az, h ennyi csúszás simán belefér, nem tart 4-5-6 óráig lejátszani ezt a meccset, úgyh tőlem vasárnap vagy később is nekirugaszkodhatunk a dolognak.
A szervezőknek se lehet ez probléma, úgy gondolom legkésőbb az Online Kupa kezdetéig fejezzük be a rájátszásT!
Úgyh nem úszod meg szvsz :)
Jobbulást egyébként :)

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 19 hétf., 21:01 

Jobbulást Pista.
Majd szólj ha jobban vagy, részemről ráér később is. A szervező urak is biztosan megértőek lesznek.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]