Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 463 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 24  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 18 csüt., 17:10 
Heroes Team

Utrkij Yuzsulaw írta:

Van egykérdésem is: van olyan lény aminél oda van írva, hogy a rendelkezésre alló mennyiség "horda", a többinél meg adott darabszám. Nos a lényeg, ha elfogynak egy adott helyről, onnan lehet-e még majd később szerezni, vagy lehet-e azt is "horda" mennyiségűvé tenni?

Az én tapasztalatom, hogy ha elfogynak akkor nem termelődnek újra. A horda mennyiséggé váláshoz egyszer volt szerencsém. Valamelyik küldetés után a királynál az íjászokat és a kardosokat lehetett horda szám venni.
Üdv,
Reflen

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 18 csüt., 17:28 

Sejtettem, hogy ez is küldetés függő tényező, köszi a segítséget.

Közben akadt egy másik gondom is. Lehet hogy bug gyanús (ne adja az ég:)), de később az ilyen sok rúnás képességekhez, ha csak pont annyi van összesen, amennyi kell az adott skill-hez, nem mindig lehet kiválasztani. Nézegettem, hogy szint függő-e a dolog, vagy vmi más skill kell-e hozzá, de minden megvan, csak épp nem lehet ráklikkelni. Másnak is előjött ez a probléma?

ui.: az oldalról rendelt, magyar változat van meg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 20 szomb., 1:15 

kings bounty szekció(pl olyan mint az bal oldalt lévő heroes 2-3-4-5) készitése tervbe van véve?(leirások, modok, crack esetleg ami hasznos lehet gyári dvd kimélése szempontból, igaz nemnehéz találni, de hátha igény lenne rá)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 20 szomb., 11:36 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Kai_Hiwatari: Egy rövid megemlékezés tervbe van véve a játékról, de mivel nincs elég munkaerő kapacitás, ezért a Heroes 2-3-4-5-höz hasonló leírás sajnos nem lesz... :roll: De ha tömegesen jelentkeznek az önként jelentkezők a munkára, akkor lehet, hogy lesz belőle valami... :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 20 szomb., 12:04 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Kai_Hiwatari: Egy rövid megemlékezés tervbe van véve a játékról, de mivel nincs elég munkaerő kapacitás, ezért a Heroes 2-3-4-5-höz hasonló leírás sajnos nem lesz... :roll: De ha tömegesen jelentkeznek az önként jelentkezők a munkára, akkor lehet, hogy lesz belőle valami... :wink: Baráti üdv!

megpróbálom összevadászni a szörnyek infóit, meg 1-2 varázstárgyat, amit megtalálok, varázslatot amikkel eddig rendelkezem.aztán majd meglátom mi lesz:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 23 kedd, 12:59 

mágussal a magasabb szintü mágia+lvl3 káoszmágia jó kombó, aranyos 2x4000ép-s armageddonokat lehet dobálni kapásból az első körben(ha van feketesárkányunk akkor ugye kapásból mi kezdünk) ami a lehetetlen besorolású ellenfeleket is igencsak megtizedeli :)
és az külön jó, hogy saját egységen csak 35%-ot sebez, pláne ha mágiaellenálló lényeink is vannak mellé(fekete, vörössárkány, feketeunikornis, lovag[ami tüzellenálló :lol: ]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 24 szer., 10:21 

Már elég sokat játszottam a játékkal, de még nem volt szerencsém az armageddon varázslathoz. De ahogy olvastam ezeket elég véletlenszerűen adja. Az én kedvencem a jégsárkány (vagy mi a pontos neve :). Nálam az most olyan 2000 körül üt. Ebből 3 körön keresztül 2-2 elengedek (ha nem sétálnak nagyon szerteszéjjel :), egy kis feketelyuk, gonosz raj és máris kevesebb a gondom :)
Nekem egy kivételével csak lövős egységeim vannak. Mire átérne az ellenfél, addigra úgy le tudom gyengíteni, hogy már ezekkel is agyon lehet ütni őket. A nem távolsági meg valami erősebb, gyors egység (pl sárkány, lovag).

ja és mindenkinek
Heroesban, Kings Bountyban Gazdag Ünnepeket Kívánok :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 24 szer., 23:08 

a jégsárkány is aranyos, ha nem vmi brutális tulerőben lévő sereg ellen nyomulok, akkor én is azzal szóróm a jónépet.továbbá van egy uj kedvenc, a végzet nevü vari, aminek hatására a célpont egységen x körön keresztül minden találat kritikus, hatalmas táp.főleg ha 3 körön keresztül körönként 2 egységre sikerül rárakni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 25 csüt., 20:20 
Heroes Team

Sziasztok!

Mivel kis családomnak sikerült beleszerelmesednie a játékba s kitúrtak a saját számítógépemről(!!!), kénytelen voltam a magyar verzióval is működőképes NoCD fájlt keresgélni a neten, különben véres családi lemezcsatáknak néztem volna elébe. :lol: Sikerült is találnom egyet, amennyiben valakinek szüksége van rá, emailban jelezze.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: telepítés
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 26 pén., 10:48 

help

nem tom elindítani a játékot amikor elindítanám egy dagy táblát ad ki és ott valami jelszót kér vagy mi a szösz akinek feltelepétete mondjaa már ell hogy csinálta? köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 26 pén., 18:18 

na végtoltam én is.frankó volt összességében
a végét kicsit elsiettem, mert kiváncsi voltam már hogy mi lesz a végkifejlet, lehet csinálok egy visszatöltést, és lenyomom a megmaradt gyikokat az utolsó helyszinen.
még1szer tuti végjátszom mostanában, lovaggal talán

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: szia
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 28 vas., 12:07 

lenne két darab kérdésem mik azok a szellemek vagyis szellemképeség az a könyv jelzi hanyas ponton vann mivel lehet öket előhívni? ja meg a harag az meg mi?

és amikor a pecsétet el kell vini a királyhoz hova kell meni és a mocsár hol van? irja már le valaki hol van

köszi a kérdésekre fontos lenne a válasz mert nem haladok :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 28 vas., 13:01 
Heroes Team

Kedves harap!

Javasolnám a magyar verzió megvásárlását, ha az angollal gondjaid vannak, mert annak semmi értelme, hogy rögtön az első néhány küldetéssel problémád akad s itt érdeklődsz... Mit fogsz csinálni egy sokkal bonyolultabb küldetésnél? Ebben a játékban az a szép, hogy MAGADTÓL jössz rá a megoldásra, ha mindent elmagyaráztatsz magadnak, roppant unalmas lesz az egész... főleg annak, akit nyaggatsz vele...

A mocsár egyébként a ha háttal állsz a fővárnak jobbra az út végén található, Marshan-mocsárnak hívják, a pecsétügyben pedig - balra az út végén - Arlaniában egy dombtetőn található az Asztrológus Tornyában (egy patakon átívelő fahídon kell keresztülmenned) érdeklődj. Persze miután az odavezető utat megtisztítottad. :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 28 vas., 18:21 

Szerintem is érdemes kicsit agyalni a küldetéseken (azért nem olyan bonyolultak), úgy sokkal nagyobb a sikerélmény. Én sem vagyok egy nagy angolzseni, emiatt vártam a magyar változatot. Megérte.
Különben érdemes olvasni a hivatalos oldalon lévő tippeket. Az egyik nagyon hasznos, amire nem jöttem rá magamtól: Harc közben ha lenyomod az Alt gombot megmutatja ki mikor kerül sorra, mekkora élete van még az első lényből. Ezzel jót lehet taktikázni. Sokkal könnyebb így veszteség nélkül/minimális veszteséggel megnyerni egy csatát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 29 hétf., 10:24 

Tegnap sikerült végig vinnem a játékot. A vége kicsit úgy tűnt, mintha összecsapták volna. Az utolsó földrészen már nem is voltak küldetések, a pálya nagyon egyszerű volt. A végső harc helyszíne is lehetett volna jobban kidolgozott. Ráadásul 2 körben le is győztem a főellenséget. De ezt leszámítva nagyon tetszett a játék. Szerintem nemsokára újra elkezdem, csak nehezebb fokozaton.
Nekem sikerült 99 küldetést teljesíteni. Én úgy érzem, hogy mindent megtettem, amit lehet, de ennél lehet többet?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 29 hétf., 17:24 

felho írta:
Tegnap sikerült végig vinnem a játékot. A vége kicsit úgy tűnt, mintha összecsapták volna. Az utolsó földrészen már nem is voltak küldetések, a pálya nagyon egyszerű volt. A végső harc helyszíne is lehetett volna jobban kidolgozott. Ráadásul 2 körben le is győztem a főellenséget. De ezt leszámítva nagyon tetszett a játék. Szerintem nemsokára újra elkezdem, csak nehezebb fokozaton.
Nekem sikerült 99 küldetést teljesíteni. Én úgy érzem, hogy mindent megtettem, amit lehet, de ennél lehet többet?

nekem 102 befejezett van, meg 1 rontott(arlaniaban vmi békeszerződés a barbárokkal, de ahogy nézegettem ott nemlehet kiegyezni a barbárokkal hosszutáon)
de egyébként passz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 29 hétf., 17:25 

Kai_Hiwatari írta:
felho írta:

nekem 102 befejezett van, meg 1 rontott(arlaniaban vmi békeszerződés a barbárokkal, de ahogy nézegettem ott nemlehet kiegyezni a barbárokkal hosszutáon)
de egyébként passz.

vagyis nem arlaniaban, hanem a verluni erdőben, még a játék elejefelé

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 30 kedd, 9:20 

Nekem sikerült a barbárokkal addig kavarni, hogy megnyugodjon mindenki. Közben rájöttem, hogy a piramisos küldetést elfelejtettem megcsinálni. Valamint a goblinvárról is megfeledkeztem (ezt nem tudom, hogy küldetésnek veszi-e). Tegnap még végigmentem az egész térképen, de már senki sem akart újabb küldetést adni. A kalózoknál jelezte a kormányzónál, hogy valamit teljesítettem (a vár fölött forgott a zászló), menjek be hozzá, de semmit nem reagált a gép. A listában minden kormányzós részt megoldottam. Lehet hogy itt valami bug van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 30 kedd, 12:56 

felho írta:
Nekem sikerült a barbárokkal addig kavarni, hogy megnyugodjon mindenki. Közben rájöttem, hogy a piramisos küldetést elfelejtettem megcsinálni. Valamint a goblinvárról is megfeledkeztem (ezt nem tudom, hogy küldetésnek veszi-e). Tegnap még végigmentem az egész térképen, de már senki sem akart újabb küldetést adni. A kalózoknál jelezte a kormányzónál, hogy valamit teljesítettem (a vár fölött forgott a zászló), menjek be hozzá, de semmit nem reagált a gép. A listában minden kormányzós részt megoldottam. Lehet hogy itt valami bug van.

elsőkörben nekem is sikerült kiegyeznem a barbárokkal, aztán volt vmi olyasmi, hogy uj szerződést akart aláriratni velük a kormányzó, abba nem mentek bele

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 01 csüt., 16:02 

King's Bounty kiegészítős BUÉK-ot mindenkinek!

Csak egy apró hozzászólás:

A játék fenomenális, szenzációs, egyetlen nagy gondom van csak vele: az újrajátszási rátája eléggé konvergál a nullához. :( Sajna. Mivel sem egyéni pályák, sem pályaszerkesztő, sem multiplayer nincs benne, ezért az első komplett végigjátszás után az ember már nem nagyon fogja még egyszer megcsinálni. :(

Egyébként szerintem a legjobb csajszi (feleség) a játékban a démonlány (a succubus), a legtáposabb sereg pedig a rubinköves gyűrű (nem tudom a pontos nevét, amit az élőholt kalóz lelkének megváltása után kapunk) + tündérkék (kétféle) + driád + (ha van már démontoleranciánk) a succubus (boszorka) kombó. :) Melléjük ötödiknek - negyediknek meg jófajta fekete, vagy egyéb tetszőleges színű sárkány. A labirintusig nagyjából mindent leüt (csont nélkül), néhány kritikus sebzés-esély növelő artifactal együtt pokoli halálos. Amikor a tüncikék kacarászva pofozzák le az enemy sárkányokat, és egyéb népeket... :)

Legtáposabb hős szerintem továbbra is a mage, csak a leadershipet kell növelni szintlépésenként, ha lehet, illetve az iq-t. Legjobban tetsző rage képességek meg a lávás talajtüskék (jó 1500 max sebzés körül), illetve a fagygolyóbis, amivel olyan jól eljátszadoznak az ellenfelek. :)

Leggusztustalanabb csatámat a törpe földön önmagam öreg verziójával vívtam. :) Nagyjából 6 mágussal és 12 griffel éltem túl... :D

Jöhet a kieg!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 463 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 24  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]