Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 16 kedd, 18:55 

Gratulációt. :)
stalkR ellen asszem már be is lehet írni a 3 pontot nekem.Fenn sincs sose,+ amikor kérdeztem mivan/lesz a meccsel,azt mondta ő már nem játszik...Warriort pedig próbálom elérni,múltkor írtam neki,de már akkor írt vissza mikor már aludtam,és akkor is annyit,hogy "csá".Remélem sikerül lejátszani.
Egyébként nagyon nem szeretnék jövőre ilyen csoportot... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 16 kedd, 19:30 

Csizu: Pár keresetlen szavam lesz szerintem, és pár lábonrúgást majd ha megyünk foczni :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 19 pén., 22:57 

Már csak két nap van lejátszani a meccseket az OB-ban. Utána mindenki megkapja a minusz 1 pontját, nem ? :roll: :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 19 pén., 23:01 

Sajna ez nem így megy, lehet még halasztani, sőt megvesztegetni a szervezőket :D

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 20 szomb., 16:22 
Heroes Team

ssth írta:
Már csak két nap van lejátszani a meccseket az OB-ban. Utána mindenki megkapja a minusz 1 pontját, nem ? :roll: :twisted:

Sajnos várnod kell még az eredményre, mert halasztást kértem. Még idén kiderül ki nyeri majd az 1.-es csoportot, de csak Karácsony után :)

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 21 vas., 3:45 

Sziasztok!

Final round
Map: Triumph

Bogpista (Castle - Gurnisson) - Jou (Fortress - Alkin)

Sorsha jött kezdésnek, de én lecseréltem az izlandira. Volt egy kis gondolat, hogy ne tegyem, de megtörtént. A bányákat lövősök védték, jól kicsinálták a kezdeti aprólékot. A terv az volt, hogy az 5. nap megépítem az angyalt és át is adom. A piacra nem állítottam senkit, mert látom elég lesz a pénzem. Csak mikor Jou lépett láttam, hogy igaz pénzrm lesz, de nincs elég higany az angyalhoz. Elcsesztem. Így vissza a piacra, így nem tudtam átadni az angyalt. A fönti vár előtt is lövősök, óvtam a lényeimet, itt töketlenkedtem 2 napot. Mivel jött Jeddite, így belé helyeztem a bizodalmam. Viszont rossz taktikai helyzetben volt az eltervezett stratégiámhoz képest, szóval csőd volt. 2 nap hátrányban voltam magamhoz képest. A tervezett skillekkel ellentétben más skillek jöttek. Mivel waterem nem lehetett a kasztból kifolyólag és fában sem volt. A tactic amit vártam csak nagyon későn jött, mikor a földre vártam és nem választottam be. (utólag nézve ez is hiba volt, mert nem jött föld) Sajnos ez van, az utolsó skillnek a pathfindinget tudtam csak beválasztani. Kétszer is elutasítottam a firét is (akkor még nem tudtam hogy lesz berserker is). Töprengtem, mikor felajánlotta lvl2-nél az armorert, de végül hiba lett hogy beválasztottam. Az universityből lett log meg air. Így a követkeuző skillek voltak: Offence, artillery, armorer, log, air, archery, wisdom, pathfinding. Se föld, se tactic, se water...
Jeddite a föld alatt volt 1 angyallal és mindent etarolt. Gurni a felszínen tevékenykedett. A relicem a TG volt, ami nagyon jó. A föld hiánya miatt csináltam 1 nem tervezett elfutást is és beváltottam az XP-s questet. De nem jött a föld. A relic után elmentem még a libraryba, majd a csizma következett, de olyan ostoba voltam, hogy a +3-as attack questet kikerültem. Vissza kellett mennem érte. Mákom volt, mert Jeddite kapott scholartí így megtanított mindent az izlandi vendégmunkásnak. A tervezettnél 3 nappal később ütöttem meg a Titánokat, 20 körüli marksman bánta. (ezt is elcsesztem, mert nem tudtam kinek átadni őket) Mentem az utópia felé. Nem értem el, akkor látom, hogy eltüntek előle az arkok. Alkin volt a tettes. Puff. A kör végén szándékom ban állt elkapni, de mentem jópár lépést és nem találtam. Azt hittem Town portalozott és a library felé mentem. Ekkor láttam meg, hogy ott volt. Elérhettem volna szerintem és a seregét is átadta csak darazsak voltak nála. Így beütötte az egyirányú monolithot és beért a váramba! nemtom hogyan, de beért. Még most se értem hogy érhetett be. 147 volt ekkor. Én ahelyett hogy mentem volna utána elmentem megnézni a fekete piacot. Hogy mi a picsának nem tudom megmagyarázni. Persze abban se volt semmi. (ahogy a másikba se) Ezzel Jou garázdálkodott a területemen, lement a föld alá és elszedte a dungeonomat is, még jó hogy a duplázást elvettem előle. A váramból a lényeket kivette előlem és hozta a sajátjait is. Ekkor azt hittem hogy semmi gond, mert ki tudom zárni az utánpótlását, mert pont bent álltam a föld alatti lejáróban ő pedig a librarym előtt állt. Azomban nem gondoltam egy igen egyértelmű dologra, miszerint, ott volt középen Jeddite 1 devillel, akit megtámadott Jou az utánpótlással és mivel volt elég pénze kivásárolta magát és így ki tudta menekíteni a lényeit. Hihetetlen baklövés volt ez is részemről, hogy ott volt Jeddite akit meg tudott támadni. Így +1 heti poppal gazdagabban várta az összecsapást Alkin.

A csata:

Alkin: 20 25 16 14 lvl21 - 210 mana
9CH, 19WM, 25MG, 51GB, 55Darázs, 115 LW 178 GnollM.

Gurnisson: 42 13 14 15 lvl20 - 150 mana
7 Ark, 10 Champ, 21 Zealot, 28 Crusi, 53 RGriff, 56 marksman, 193 Alabárdos.

A csatát is úgy ahogy van elcsesztem. Volt mass hastém, de waitelgettem. Blindelni akartam a végén, de Alkinnak blind elleni nyaklánca volt. Nekem persze nem, így az Ark már nem is lépett a kör végén megvakult. Mass prayert nyomott el amit nálm tanult meg a blinddel együtt..., és szarrá vert. Elcsesztem. Most utólag megnézve, ha mass hastét nyomok az elején, akkor könnyedén nyertem volna a partit.
Pedig többször megfogadtam, hogy nem fogok játszani éjszakás műszak után közvetlen, mert elszívja az agyamat de nem tartottam be. Jou kihasználta a balfaszkodásomat és legyőzött. Gratulálok neki, nagyon jól játszott. Én kevésbé.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 21 vas., 13:15 
Heroes Team

Nehogymán szegény Titit bántsa itt mindenki... :lol: :lol: (persze Bozso Te nem... :) )

Nem tudjuk valahogy levinni a meccsek hosszát kb. 10-15 percre, akkor újra játszhatnék én is... 8) Pl. játszunk úgy, h egymással szemben leteszünk két várat, első napon mindenki kivesz mindent amit csak tud az egyetlen várból és 2. napon csata van. Na? Ez milyen? :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 21 vas., 13:44 
Heroes Team

Pista minden fontosabbat leírt.

Alkin jött megint kezdetből, csatlakozott hozzá nekem Alamar.
Alkin ezen skilleket kapta 6. szintig szép sorba: log, earth, tacstics, wisdom.
Értelmes arikat kezdtem el felszedni, de végül nemsok jó lett, relicem resist cipő lett 8) 1.4.1 nél törtem ki először középre fulsereggel, de az utópia előtt arkok fogadtak, Így a kevés mana miatt kénytelen voltam hazarohanni a szandálomért meg töltésre... Mire visszaértem pont ottvolt Gurni ( láttam View airral) és kihappoltam előle az utópiát ( majd visszafelé táncoltam bízva nem pocsékol Pista pathra... De tévedtem de elkerült pedig elért volna... Lévén 1.4.7 volt és ott áltam a kapu melett ami hozzá vitt meg 2 extra hős is lőtávban, így az expert log+cipő+kesztyű és a szúnyogos felállás miatt rengeteget léptem, így beosontam Pista várába, majd még nézelődtem végcsatáig...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 21 vas., 14:15 

Nimbus írta:
Nehogymán szegény Titit bántsa itt mindenki... :lol: :lol: (persze Bozso Te nem... :) )

Nem tudjuk valahogy levinni a meccsek hosszát kb. 10-15 percre, akkor újra játszhatnék én is... 8) Pl. játszunk úgy, h egymással szemben leteszünk két várat, első napon mindenki kivesz mindent amit csak tud az egyetlen várból és 2. napon csata van. Na? Ez milyen? :lol: :lol:

Arra ott a Lovagi Torna. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 21 vas., 14:32 

Nimbus írta:

Üdv!

Gyere Nimbus, én szivesen játszok veled, nincs szükség itt kardcsattogtatásra :!: :D
Laca is hasonló szöveggel utasította el az ellenfeleket, és most visszatért.
Te is követhetnéd a példáját :)

Jou:
És akkor még te áradoztál arról tegnap délután, hogy Pista nagyon el fog verni...Sejtettem én hogy ez lesz a vége :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 21 vas., 14:54 
Heroes Team

Lehet nincs szükség kardcsattogtatásra... de nekem már csak arra futja... sőt a kardot még a hüvelyéből sem merem már kihúzni, nehogy meglássák milyen rozsdás. :oops: :lol:

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2008 dec. 21 vas., 15:34-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 21 vas., 15:04 
Heroes Team

Nem szabad fáradtan játszani, én is sokszor megbántam már :( Az 1-es csoport elég kiegyenlített ahhoz, hogy ez megbosszulja magát. Sajnálom Pista, hogy nem jött össze Neked, Jou pedig egy iszonyatos "mákgép", aki ráadásul jól is játszik mellette, egyre nehezebb megverni. Ha minden meccsen koncentrálna és elhinné h meg tudja verni az ellenfelét, akkor most az első 3 hely valamelyikéért küzdene.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 21 vas., 15:11 
Heroes Team

Elég izgalmasra sikeredett az OB 1-es csoportja, de a jelenlegi helyezések nem jók. KTibzsa frissíthetné, mert naponta (lassacskán óránként) változik a lehetséges kiesők sora. Egy kis helyzetjelentés:

1. Ssth 7 meccs 15 pont
2. Titi 6 meccs 15 pont
3. Süni 6 meccs 9 pont
4. Bogpista 7 meccs 9 pont
5. Csizu 6 meccs 9 pont
6. Jou 7 meccs 9 pont
7. Sorceress 6 meccs 6 pont
8. Bozso 7 meccs 6 pont

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 21 vas., 17:35 
Heroes Team

Épp ezért felesleges másodpercenként frissíteni, mert jönnek az eredmények. Főleg a lehetséges kiesők számának bizonytalansága miatt is, mert akkor meg körmérkőzés dönti el a végleges sorrendet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 22 hétf., 1:20 
Heroes Team

KTibsza írta:
Épp ezért felesleges másodpercenként frissíteni, mert jönnek az eredmények. Főleg a lehetséges kiesők számának bizonytalansága miatt is, mert akkor meg körmérkőzés dönti el a végleges sorrendet.

Én nem azt mondtam, hogy másodpercenként kellene frissíteni :) De hogy ne kelljen annyit matekozni, jobb lett volna, ha legalább hetente frissül, miután lezárul egy kör. De nem gond, majd én frissítem itt a fórumon, mert szerintem pedig fontos :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 22 hétf., 1:36 

Sorcy begyalázott a csontokkal, reszemről pedig katasztrofális csatázás volt a recept.
Szóval éljen a körbeverés, és hajrá Titi :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 22 hétf., 14:07 
Heroes Team

Csizu írta:
Jou pedig egy iszonyatos "mákgép"

Nemigazán éreztem az utóbbi meccseimen, hogy erre a címre alapozva mentek volna a meccsek, mindig volt kiegyenlítés a géptől sajons. Ezt a jelző inkább más játékost illet meg, nem engem :idea:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 22 hétf., 17:37 
Heroes Team

Jou írta:
Csizu írta:
Jou pedig egy iszonyatos "mákgép"

Nemigazán éreztem az utóbbi meccseimen, hogy erre a címre alapozva mentek volna a meccsek, mindig volt kiegyenlítés a géptől sajons. Ezt a jelző inkább más játékost illet meg, nem engem :idea:

Ha valakire azt mondom, hogy a heroesban szerencsés (jelen esetben a "mékgép" jelzőt használtam), azt nem azért mondtam, mert 1 v 2 meccsen szerencséje volt. Az esetek többségében az átlagosnál szerencsésebb vagy, és ezt kár tagadni :) Ami persze nem baj, sőt... csak meg mertem jegyezni. Szóval nem azért vagy mákos, mert megverted Pistát (nem először tetted ezt), hanem mert általában nem panaszkodhatsz Fortunára :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 22 hétf., 17:41 

Lenne egy buta kérdésem:
- ha piros játékos véletlenül a hét első napján új sereggel megüti az ellent (véletlen mert random térkapun lép ki, és tegyük fel nem vette észre, hogy ott áll az ellen, bár ez esetünkben nem biztos, akkor mi a teendő?
Ez egyenértékű a red rush-sal? Vagy ha fizet és lép akkor nem? Mert nem harcolt? Ha fizet és lép akkor is kérdés hol veheti vissza magát?

thnx

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 22 hétf., 17:42 

S igen, Jou egy mákgép vagy, tetszik vagy nem tetszik. Legfeljebb néha nem. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]