Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 30 vas., 15:38 

na hát akkor én is írok

Titi már leírta a nagy lényeget, én csak kiegészítem a saját oldalammal.

Sajna már az első nap sem indult jól, a fabányát marksmen-ek, a kőbányát harpy hagek védték, így rendesen megszedtek már első nap. Eztuán haladtam tovább, de a +1 def-t, a vele lévő artival és ládikákkal együtt wood elfek őrizték...mivel mindent ki kell szedni első héten, nem volt választásom...Tovább haladva bevertem a bányákat, majd a nyugati sarkoban lévő artihoz és ládákhoz siettem, itt grand elfek voltak...Ekkor már csak a madarak és a behemót volt meg...Az építkezés jól ment, küklopszon kívül minden volt castle-vel.

1.2.2-re értem az aranybányához, a macikkal és madarakkal, meg orkokkal be is vertem a war unikat.
Eztuán siettem az átjáróhoz, amit pechemre master geniek védtek...valamiért az ogrékre mentek, így buktam az összeset mire végeztem velük...Gyorsan húztam Thunder bird-öt és rohantam a főhőssel aki az első napot leszámítva egyszer seem volt otthon...Folyamatosan hoztam az utánpótlást neki, mindent bevertem ami szembe jött. A föld alá vezető utat geniek védték, gyorsan lezúztam őket, majd rohantam tovább. A nálam lévő relic +4 All, örültem is nekik, gyorsan bevertem a manticore-okat, de buktam egy macit végül, mert mindegyik rászállt...
Ekkor már volt annyi pénzem hogy húzzak ősi macit, csak hát még haza is kellett vinni és fejleszteni, plussz visszahozni...Szerencsémre a továbbhaladást 50 master genie akadályozta, így eszem ágában sem volt kockáztatni. Inkább hazavittem mindent, fejlesztettem, főhőssel szobroztam 2 napot, de ekkor megjelent Titi. Láttam hogy kivezsi a relicet de nem láttam mi az...Azt terveztem hoghy kerül amibe kerül, elkapom, mert ennél jobb alkalmam nem lesz...Nagy igyekezetemben elkezdtem fejleszteni a macikat, de egyre nem maradt pénz. Ekkora eladtam mindent...igen mindent, a kristályt is, így végül csak nem tudtam fejleszteni... :twisted:
Na sebaj legyártottam amit tudtam, odaadtam Tyraxornak, lezúztam a master genieket, majd megtámadtam Titi foghíjas seregét...

Az elején azt hittem simán nyerek, lévén hogy sokkal több lényem volt, bár Titi Attack/Def-e messze magasabb volt az enyémnél, de volt exp offense, armorer, earth, úgyhopgy bizakodtam...Azonban rögtön az elején át is láttam hogy miért fogok bukni, ez az amit Titi sem mondot el, hát most én sem fogom...
A lényeg hogy mi tudjuk mi volt az és hát sajnos Titi jól is taktikázott, én meg nem tehettem semmit. Ha nincs sárkánya, egy kör alatt vége a csatának, így azonban nem követhettem ezt a taktikát, inkább védekeztem, ami a grand elf lenullázása után jó ötletnek is tűnt, de sajnos az a valami befolyásolta az egész csatát. Titi gyorsabb volt 2 nappal, és ezen múlt a győzelem!

De jó meccs volt egy izgalmas és vicces főcsatával!

Gratula még1szer!

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 30 vas., 20:41 

Hali!

Na nehogy azt mondjátok már, hogy az a két nyamvadt Green akadályozott meg abban, hogy nyerjél :) Ha a madár kap egy morált egyből le is üti mind a kettőt. Full sereged volt és bevédted a nyaffadt orkokat. Expert tacticcal ilyen foghíjas sereg ellen. Valami nagyon nagy ultimatét talált ki Titi... Kiváncsian várom mi lehetett az.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 30 vas., 23:51 

Hali!

Lezajlott NG ellen a soron következő OB-s meccsem, a Two islands... pályán.
NG Tazárral indult és mellé Fortress várral, én pedig Dungeonnal voltam és Jaegar mellett döntöttem, mert már a neve miatt is megtetszett az ürge és mivel nem jött semmi mightos hős, ennek meg a speckója a mysticismus volt gondoltam jó lesz majd valamire, mivel nem sok kút volt a pályán.
Persze az elején elég hamar felment expertre a wisdom meg a mysticizmus. Késöbb lett air mágia, inteligencia meg a végére föld mágia is, majd egy fában megtanultam a tűz mágiát mivel a varázslataim inkább tűz alapuak lettek.
Mivel elég kevés a pénz a pályán gondoltam inkább a varázslatokra állok rá. Fel is ment a power elég szépen az elején csak a spell pontokkal volt gond ezért az első héten nem is építettem minókat mert nem volt rá nyersi inkább a spell duplázót nyomtam.
Első hét végén meglett az arany bánya, majd a második héten átmentem az első átjárón, ott amit tudtam megszedtem, majd a harmadik héten lementem a föld alá. Első két átjárót minó kingek és pit lordok védték.
Az első relic amit láttam a Thunder Helm volt, wyvern monarhok mögött, de akkor még nem volt elég ütős a sereg ezért tovább mentem ahol 70 mighty gorgonba ütköztem. Kisebb vesztesség árán lenyomtam őket, 2 scorpi odaveszett, majd a következő nap kiszedtem a második relicket ami a +10 power volt és csak sima mantik őrizték, így már 30 körül lett a powerem, és akkor már elég sok spell pontal rohangáltam. Mivel az ellenfél még nem volt a közzelben, rámentem a következő relicre is, ami a +3 nyaklánc volt, gyémánt gólemek mögött majd a negyedik relicet is felszedtem ami a +5 kard volt, war unik mögött. Közben persze a középső várban is megépítettem a mana duplázót így nem kellett közben hazamenjek spellt növelni. A fővárban felhúztam a 4-ik varázslatot és berzerket meg infernót kaptam, így még jól is jött a tűzmágia amit még az elején megtanultam. A második várban meteor shower, fire shield és tűz elementál lett a negyedik és az ötödik varázslat a toronyban.
Mivel NG még mindig nem jött volt időm a questeket is megcsinálni, majd következő hónap elején úgy gondoltam hogy itt az ideje átmenni.
Bár akkor már NG és megjelent Tazárral a föld alatt.
A végső csata nem sok jóval bíztatta NG-t, mert bár nem sok sárkányom volt és azok is csak pirosak szemben az NG 11 chaos hydrájával de a stattjaim messze fölötte voltak. Tazar (4 10 6 6) 60 spell pontal, Jaegar meg (18 16 32 14) és 1080 spell ponttal, amiből a játék végén maradt még 1020 körül, szóval feleslegesen gyűjtögettem a spell pontokat.
Kicsit nehéz volt bontani a 11 hydrát meg a 21 wyvernt de azért pár kör alatt elfogytak, lévén hogy jelentős lényfölényben is voltam, gondolom mert NG nem tudott kivenni minden egységet, nekem meg ott volt 19 scorpi, 21 minó king, +30 medusa és +70 ördög szem, meg pár harpy és trogy. Bár azt hittem hogy Tazar nagyon brutál lesz a végére és ezért főleg a varázslatokban akartam bízni de a végén a magas skill fölény miatt nem sokat kellett varázsoljak, de azért a végére summonoltam pár tűz elementált mert kiváncsi voltam mennyi lesz :), hát 130 körül lett egy kupacban.
Kösz a játékot NG és sok sikert a továbbiakban!

ui. Dreegar mikor tudjuk lejátszani az elmaradt meccsünket? Milyen időpont felelne meg neked?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 01 hétf., 23:37 

hát ehhez nincs is mit hozzátennem :) amikor már kezdem azt hinni, hogy senki nem mehet már biztosra ellenem, akkor jön egy "nagy hal", akivel még nem játszottam és porig aláz
hihetetlenül nyomta Boti, minden elismerésem :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 02 kedd, 2:40 
Heroes Team

Akkor az első csoportból az utolsó előtti forduló 1ik meccse:

SSth vs Jou

Stronbghold+Crag Hack( 21 14 8 ) vs Stronghold+Ignatius( 19 14 11 10 )
1. napom jól indult, full csöves brigád még jó hogy Ignatius beugrott mert különben hoppon maradok. A melettem levő Wich Hut adott airt, ennek örültem :D ( a végefele jött FÖLD is). Persze kezdésnek mi lehetett volna vidámabb dolog, mint a Kukást csövezni a másik oldalon. No nembaj, próbáltam tervet szőni a behálózáshoz, de minden olyan félreeső volt hogy nemcsoda h majd 2x annyi idő kellett a bejáráshoz, főleg hogy ki kellett a 2 ládakupacot is kibontani a lvl3ak mögül... Emellett varikönyvet e vettem, minek :D Odaátról folyton jött a sírás hogy 2. naptól nincs sereg, meg tolt MG-t meg varikönyvet ( a bukások információja folyton jött a többi héten is). szóval maci + castle lett hétvégére, ogrékkal, aztán végül 1.2.7.nél sikerült átvergődni a goldgólemeken, majd a fullos törpekincstár és a questartit védő championok lemoráloztak 1 macit pár orcot meg a 100 körüli goblin javarészét, virultam neki marhára :) Ennek ellenére 3. héten sikerült lejutni a föld alá lévén láttam Th bevette már a középső várat isközben lassan hoztam a heti sereget is... a felém lévő relic Thunder Helmet, hát kiruccoltam, kelett az Xp, kükik védték csak annyira sokmindent nem buktam, csak goblinok tán... lvl5 blokk: Pit fiend, itt 1 madárt kénytelen voltam behullajtni, meg majdnem 1 maci is, ahittem kemény vagyok, erre az 1ik fullos stack majdnem bebontott 1et... Várba be, mana vortex nemvolt így húztam (lett 260 manám :D ), a kukás meg Dessán keresztül hazapucolt... 1.4.1 nél bebontottam a talált 66 Plichet, majd a 33 küki király mögé beosontam a kannáért...asszem a 28 kutyából 9 maradt csak meg itt, a pótlás még jött. Ch visszatért 3adnapra virradóra, 5x1 madárral, pont elértem ( pedig 66 dendrót akartam szétcicncálni) így nyertem még pár napot... míg a kukás visszatért elmentem Xp-re váltani a küldicuccot, itt expertre húzódott már mind a 6 skillem, amjd visszamentem, és 2.1.1 nél nyakambakaptam a kukást ( plague volt sajnos )

Seregek:
Kukás: 5 ősmaci, 7 kükikirály, 9 madár, 11 ogre mágus, 29 ork törzsfő, 53 Fejlesztett farkas 106 hobgoblin.

VS

Ignác: 6 barnamaci, 19 madár, 28 ogre mágus, 42 ork törzsfő 18 fejlesztett farkas, 55 hobgoblin

Itt én nem láttam a nagy lényhátrányt, főleg a kukással a háttérben, de Thnak nemjött jól skill aztondta(volt ballistics meg resist és log experten ennyi, nekem volt tacstics, armorer meg lég és földmágia logó mellé mind experten). 1. körben kapott morált a hobgobló, leverte az enyémeimet majdnem, egyébként waitelgettünk meg lődöztünk.. közelebb merészkedtünk egymáshoz, majd a madaramnál elsütöttem a hastét majd bevertem a madarát mert villámozott az enyim :shock: majd next körben feküdt az orc lazán 1 mass slow után, a macijaimat darálta lefele meg tolt slowot a madaramra... Köv körben lebontottam még 2 egységét eléggé, majd a madár a 7 kükit lekapta, villámmal :shock: :shock: Itt Th kilépett és kész, megelégelte...

Szal ez lett a meccsből. Bocsi Th, de nem kell mindig neked a mákosabbnak lenned! :wink: Köszi a meccset ezúton is.

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 02 kedd, 9:14 

Először gratula Jounak. Jól tolta.
Számomra a tegnapi meccs teljes katasztrófa volt. Ilyen pech sorozat nem tudom mikor ért utoljára. Leszámítva azt, hogy bejött az idióta Crag Hack semmi nem jött. Igazából a meccsen ami leginkább idegesített, hogy kétszer beajánlotta a watert és más semmit. Nekem egyedül dispelem volt 2 várból. Bless vagy Cure semmi. Így aztán nyers erőből kellett mennem, aminek hála iszonyatos mennyiségű lényt buktam. Lehet te nem vetted észre a végcsatában, de én igen. A lvl3 as artim a fergeteges recanter volt az str str elleni csatában... A föld alatt csöveztem 4 napot egyhelyben, mivel 50 mighty gorgonnak vagy power lichnek nem mertem nekimenni. 1-3-1 nél nekimentem a gorgonoknak, akik kapásból az elején kaptak 2 morált, ezzel a kuki meg az ork ki is lett nullázva kb és csapkodhattam a macival, meg a madarakkal. Nagyon jó volt. Az efreetek ellen nem adtam át a seregem, ezért csak a kukikkal a madarakkal meg a macikkal mentem nekik. Ez is szemet gyönyörködtetőre sikeredett. Ezután 1 órán keresztül csak mentem előre a kukással. Jou pont elért egyszer, megint menekülök és megyek előre. Mocskosul jó volt. Aztán ha nem jön a plague, akkor legalább az akciós maci meg kuki többlettel lett volna még esélyem, mivel neked nem volt valamiért capitolod így gondolom pénzed se. De hát ma semmi nem jött be...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 02 kedd, 16:00 
Heroes Team

Tévedsz Th, másnapra ottlett volna minden a váramból, 16-18k volta pénztárcámban. Cure nekem se volt, 1. héten varikönyvem se volt, lvl2be se volt semmi értelem... A meccset meg ott szúrtad el szerintem hogy siettél mint állat. lvl3 arti nekem is Blind nyakék.... capitol meg szürke azért nem volt mert elvetettem a tervét a 3. héten mert nemigazán volt a pénzállagom jó, nekem sajnos nem gólem ült az aranybányám előtt, hanem lovag...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 02 kedd, 18:56 

Gratula Jou!!!
Most őszintén, én nem hittem volna h nyerni fogsz, így még szorosabbá vált a kiesés ellen folytatott harc...

Laca mikortól lesz megint OB résztvevő? Merthogy vasárnap azt írta visszatér az online mezőnybe :)
Egyáltalán indul majd új szezon? :P

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 02 kedd, 20:14 
Heroes Team

Hogy Laca indul-e, azt nem tudom ... Ha ez az OB szezon lezárult, majd OK (Online Kupa) követi. Hogy azután a köv. OB szezon jön-e, vagy valami új verseny (az egyik verzió mindenképpen), azt most még nem tudni. Az biztos, hogy OB lesz még, csak azt nem tudjuk, hogy az OK után v esetleg később folytatódik.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 03 szer., 0:38 

Lacával ma dumcsiztam egy keveset msn-en, úgyhogy kéthetente egy meccset igazán letolhatna :P
várunk vissza, Laca!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 04 csüt., 1:30 

Hello!

Milyen az az OK? Mi a lényege?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 04 csüt., 3:52 

Hellblood írta:
Hello!

Milyen az az OK? Mi a lényege?

Hell, nem voltál te ilyen. :P
Olyan, mint az eddigiek voltak. :lol: 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 04 csüt., 20:54 

Milyen nem voltam? Ha arra célzol, nem olvastam végig a topikot. Kérdezni könnyebb.
Mik a részvételi feltételek, hányszor kell kikapnom, stb.?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 04 csüt., 21:22 

sziasztok!

beszéltem pár napja KTibsza főistennel és engedélyezte, hogy beszálljak a 3. csoport küzdelmeibe. igyekszem pótolni az összes meccset, ezért kérem az ellenfeleimet keressenek meg időpont egyeztetés céljából. köszike. :)

Üdv: laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 04 csüt., 21:25 

Hellblood írta:
Milyen nem voltam? Ha arra célzol, nem olvastam végig a topikot. Kérdezni könnyebb.
Mik a részvételi feltételek, hányszor kell kikapnom, stb.?

Elég lett volna csak ráklikkelni az elmúlt idényre és világossá vált volna, hogy egyenes kieséses rendszer van. Mint minden rendes kupában. :P Így csak egyszer kell kikapnod :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 04 csüt., 21:29 

Micsoda???Beszállsz a csoportomba??? :shock: Nem lesz feljutás... :cry: Egyébként msn címem deco19960113@hotmail.com,időpont hétknap du.-k,hétvégék szabadok. :wink:

U.i.:Lacának szólt... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 04 csüt., 21:38 

felvettelek msn-en, majd igazolj vissza.

laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 04 csüt., 23:06 

Üdv!
Sorcy úgy érzem minél előbb le kellene rendezni a meccsünket...
Mikor érsz rá? :D
Mákos a Süni, sőt, erről Pista is mesélhetne :)

Hell, én nem is értelek, előző OB szezonban egy meccset se toltál végig, most pedig beírsz egy ilyen hozzászólást...

Közérdekű közlemény:
Holnap délután fél 5 - 5től ráérek egy meccsre!
MSN-en fent leszek...

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 04 csüt., 23:24 

Tévedés volt. De valahogy mostanában kedvet kaptam a Heroesra, mert már régen játszottam vele. Offline egyre rosszabb, csak online maradt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 05 pén., 1:39 

Laca írta:
beszéltem pár napja KTibsza főistennel és engedélyezte, hogy beszálljak a 3. csoport küzdelmeibe. igyekszem pótolni az összes meccset, ezért kérem az ellenfeleimet keressenek meg időpont egyeztetés céljából. köszike. :)

állllléééééééééééééééééé :!: :P

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]