Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 11 kedd, 14:55 

Sziasztok,

bocsánatot kérek mindenkitől, nemcsak a költözködés nem ment úgy, ahogy számoltam, de a upc-vel is volt némi csörte (a Netem mesébe illő volt: hol volt, hol nem volt...).
Mindenesetre tegnap sikerült pontot tenni a vita végére, úgyhogy lejátszhatjuk a meccseket, amik miattam maradtak el.

A héten szombat-vasárnap, a jövő héten péntek-szombat-vasárnap egész nap a Heroes-é lehet.
Priviben és msn-en is megpróbálom elérni az ellenfeleket, tegyétek ti is ezt velem.

Legjobbakat:
ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 11 kedd, 17:16 

Hát, bad moral az volt rendesen Bozso ellen, mivel első héten nem lett sari, rámentem a többi lényre(:D), majd miután sikeresen végigszenvedtem szó szerint a mapot( 2 dungiban felhúztam a lvl4guildet, jött meteor és chain az egyikben a másikban fire shield és counterstrike) 4.hét első napján bejött Alamar, azonban itt is bénáztam, mivel nem tudtam fejfejleszteni a scholart expertre :D
Tuladonképpen csak a trottyosokkal szaladgáltam, meg vittem manticore-t is, így se lett volna rossz a helyzet, de sajnos az ark sokkal gyorsabb mint az én red sarim (bár a végére exp path exp log lett :) ), így nemigen tudtam kompenzálni ezt a különbséget, de azért valóban jól toltad , esélyem sem volt tényleg, már az elején se(ahogy a BB-n is :P), de az kicsit meglepett h a 34es sp mellé betetted a recantert.

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 11 kedd, 18:50 

Üdv
A hamachival kapcs. gondokat megoldottam( :D ),a netem se sz..akodik már,szóval lehet keresni msn-en,emailben!Ha minden összejön 3 meccset is játszhatok a hétvégén! :D Bár a csoporttársaim nagy része nem is nézi a fórumot,azért szerencsére el tudom érni őket msn-en.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 12 szer., 0:23 

A Recanter azért kellett, mert sejtettem hogy te bízol a dupla mannában és a spellekben, de én csak a főcsata előtt 2 nappal húztam mage guild 2-t... :lol:
úgyis mondhatni hogy nem erre gyúrtam, miután megláttam középen a recantert...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 12 szer., 14:07 

Ma délután kb 4től ráérek egy meccsre, lehet akár OB, vagy random is.
Msn-en fent vagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 12 szer., 15:00 

Ubul szombaton délelőtt lejátszhatjuk az elmaradt meccsünket? Ha igen akkor üzenj rám MSN-n vagy itt a fórumon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 12 szer., 22:52 

Ubult szeretném én is "elkapni" egy meccs erejéig. :wink:
Sajnos az msn-en üzenetemre nem reagált. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 14 pén., 18:42 

egy elmaradt meccs pótlása:

1. csoport, 3. kör

Locked Underground

Bozso (Inferno - Wystan - lvl10 - 7/8/6/4 18 manna)

vs

Csizu (Dungeon - Gurnisson - lvl10 - 11/4/6/4 40 manna)

Hát Csizunak párszor elmondtam mennyire utálom ezt a mapot, úgyhogy itt msot nem fogom ecsetelni...ennek rendje és módja szerint, nem is játszottam jól, bár a devil meglett 5. napon és jól mentek a dolgok, de csak 1.2.1-nél mentem át az átjárón, bevertem az aranybányát is és a pit fiend dwellt, majd irány vissza.
Úgy terveztem hogy 1.2.3-nál beverem a hive-ot és akkor pár emberrel irány a mély és rohanok a relicek felé...Azt hittem erős vagyok, mentem a hive-ba hát maxos volt és levertek...
Feladtam a meccset de Csizu jó fej volt és adott load-ot hogy ne ezen múljon. Végül elfogadtam és mentünk tovább. Hive nélkül viszont kénytelen voltam devilekkel és szultánokkal föld alá menni és rohantam hogy még Csizu előtt odaérjek. Ez meg is történt, bal alulról indultam és a legközelebbi relic TG, levertem az őrzöket, de 2 moove hiányzott hogy felvegyem...Sajna következő körben jött is Csizu és hát főcsatának nem nevezhető ütközetben (nálam 3 devil és 5 szultán, míg a túloldalon 6 black knight, 10 wyvern és 4 basiliskus), bár nem sokkal de buktam...

Há röviden ennyi történt, gratula Csizunak mert jól játszott és köszönöm a load-ot! :wink:

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 14 pén., 21:07 
Heroes Team

kisdacide írta:
Üdv!
Felfedeztem egy hibát a Two islands two kingdoms mapon.Az alvilágban a learning stone-nál,a narancs player nem tud elmenni a lvl5.monszta mellett,míg a másik igen.Azért az az 50 lvl5 nem kevés és nagy segítség a zöld játékosnak(hogy el tud menni mellette).
Meg egy másik furcsaság,hogy nincs varázskút a mapon.Elég szép volt,amikor(az előbb játszottam egy multit ezen a mapon)a főcsatában egy magic arrowot se ereszthettem el,mivel 3 manám volt... :roll:
Ennyit akartam.
üdv

Kösz szépen az észrevételt! A javított mapot elküldtem KTibszának. Mostantól az 1.3-ás verziójú Two Islands, Two Kingdoms c. mapon játszatok! Betettem pár fát, hogy a zöld játékos ne tudjon elmenni a lvl 5 monsta mellett. A kút meg... ahogy Bozso is írta, ez egy ilyen map, spóroljatok a manával :wink:

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 14 pén., 21:18 
Heroes Team

Én annyira nem gyűlölöm a Locked Underground c. mapot, de nem is tartozik a kedvenceim közé. Az volt a tervem, hogy az első héten beverjem a black knight dwellt és a hiveot, POS-sal egyetemben elegendő idegen lénnyel lemenjek a fölg alá. Ez tökéletesen sikerült, alig buktam lényt és 1-2-1nél már a föld alatti stablesben voltam. Gyorsan bementem a középső részre 6 black knighttal (POS első héten 3 Rocs-ot, 2. héten 2 Black Knightot adott), 3 Rocs-csal és a refuból kapott 3 mighty-val. Szóval a középső reliceket és lvl 3as artikat felfedeztem, de hülye voltam, mert az universityből nem tanultam mem az earth magicet, csak a tacticsot, és beválasztottam a fire-t. Ez egy ostoba döntés volt, dehát ez van. Ezért nem lett expert föld mágiám, és nem mertem nekimenni a relicet örzőknek. Helyette medusa storet ütöttem, hogy legyen pélnzem és kenem a sarira, illetve bevertem a hiceokat, amiből összesen jött 10 wyvern. Az "otthoni hiveot" Bozsoval ellentétben nem mertem megütni, mert láttam h Horda légy van benne...
1-3-2-nél talán jött Bozso és beverte az unicornokat, de nem érte el a relicet. Megtámadtam és nyertem.
Az előre eltervezett taktikát akkor viteleztem volna ki tökéletesen, ha az earth magic megvan és ki tudom szedni a reliceket még a 2. hét közepén. Ez sikerülhetett volna, ha kicsit odafigyelek és nem marháskodom el. De végülis meglett a meccs, mégha nem is pontosan úgy, ahogy terveztem.

Köszönöm a meccset!

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 15 szomb., 21:59 

a kanna nem lett mindegyik pályáról kiebrudalva amúgy?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 15 szomb., 22:51 
Heroes Team

NG írta:

Dragon's Lair és Two Islands, Two Kingdoms c. mapokon nincsen kitiltva.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 15 szomb., 23:48 

Csizu írta:
NG írta:

Dragon's Lair és Two Islands, Two Kingdoms c. mapokon nincsen kitiltva.

sirály, köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 16 vas., 1:22 

bocs hogy bekaptam ellened a kannát. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 16 vas., 1:24 

Ubul vagy Dreegar holnap délután ráér valamelyikötök lejátszani az OB-s meccsünket?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 16 vas., 1:34 

Teki1986 írta:
bocs hogy bekaptam ellened a kannát. :D

á nem emiatt kérdeztem :lol:
egy kétszeres bajnoknak nincs szüksége holmi kannákra 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 16 vas., 21:44 

Sziasztok!

Plagued land OB 5.kör

Jou (necro, Clavius 10-14-9-9) vs Titi (necro, Vokial 12-14-14-9) 0-3

A pálya az elején nem tetszett, de aztán a végére elnyerte a tetszésemet, érdekes, sok mindent lehet rajta csinálni. Kezdő hőseim Nimbus és Vokial, az utóbbi mellett döntöttem :) Az elején jól haladtam, sikerült mindent a tervem szerint megcsinálnom, pénzügyileg is jól álltam, mindig volt annyi pénzem amennyi kellett. 125-nél megvertem a 30 dread knightot, nagyon hosszú csata volt, de annál hősiesebb :) A következő héten felvettem még pár tárgyat, levertem Jou pár droidját, és bevettem a második váramat :D A negyedik hét elején bementem a nyakláncért, és simán kivettem. Közben húztam a tornyokat, meteor showert kaptam, aminek örültem, animate nyilván nem volt. Az ötödik héten átmentem, és megütköztünk a teljes csapatokkal. A lények kiegyenlítettek voltak, neki 150-nel több csontija volt, Vidominának köszönhetően, nekem vámpírból volt több, találtam tárgyat hozzájuk. A csatát eldöntötte hogy nekem volt expert földmágiám, míg Jounak nem, így a slow, shield kombó döntött.

Köszi a meccset Jou!

Üdv, Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 18 kedd, 15:55 

Hi!

Csizuval lejátszottam az OB meccsemet a Plagued Lands nevű mapon.
Kezdőhős Galthran, persze ő lett a main, jött még nagash és charna és még vettem hármat. 3.nap be akartam venni a 2. várat, de a csöves droid 1 vámípírral nem tudta kivégezni a golemet :D , nagash-t visszavettem, majd shiva 5.nap végre bevette 3 lich segítségével.
Közben a főhős csövezett, első héten 3 vámpír, kb 15 csonti bukta, legalább a castle- dragon páros meglett. 2.héten megint szenvedtem, jöttek Csizu droidjai, sikerült visszavernem a támadásokat.

2.hét kb 3.napján lett meg csak a küldiarti, vagy 1 napot legalább fütyiztem a főcsövessel( képtelen voltam odaadni neki a sereget:D), menekültem, h gyorsítsak a tempón, jött föld mágia, meg mana adó arti, így 3 sarival bevertem a lich-eket, a csizma nagyon kellett.

Ezután elindultam az aranybányámért, ott kipucoltam a területet, 3.hét közepén felvettem a dreadek mögötti artikat, majd azon filóztam mit tegyek.

Animate persze nem jött, 3.héten lett volna lehetőségem a 3allt kivenni, de elbénáztam.
Tudtam, hog 4.1nél jön Csizu, és kiveszi, így is lett :) . Itt már majdnem benyögtem, hogy feladom.
De volt nálam recanter, a végére 2 hp gyűrű, így egy kis reményem maradt, Csizu sem jött át, ezek eredményeképpen csak 2.1.7nél ütköztünk meg.

Csizu - Moandor 21/15/13/12
Süni - Galthran 10/16/10/13
Be tudta védeni a csontikat a kedvező terep miatt, így 3 körig tartott mire egyáltalán megkezdődött a közelharc. Mindketten slow, shield , stone skin varikat nyomtunk, majd sikerült lebontanom a csontit bevédő 61szellemet, és először én ütöttem a 906 8 hp-s csontival a 632 6 hp-s csontit.
Hosszú, kb 45 perces csatában, sikerült lebontanom az ellent, pár dupla sebzés és egy luck állt mellettem.Plusz adv.air volt a hősömnek, így pár körben én üthettem először.
Köszi a meccset!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 19 szer., 12:34 

Sziasztok,

Boti és Mindenki: sajna nem jött össze a hétvége, sőt egy külföldi és egy vidéki út miatt az elkövetkező kettőn sem leszek.
Nagyon sajnálom, de attól tartok vissza kell, hogy lépjek a bajnokságtól.
Nem így képzeltem a szezont, de nagyon sok minden összejött (költözés, NET-es szarakodás, hétvégi munkák) és a meló mellett még annyi egyéb kötelezettség van (utazások, fogászatra járás, aikido, svéd), hogy fogalmam sincs, hogy és mikor játszhatnám le az elmaradt meccseimet.

Mégegyszer elnézést kérek és további jó játékot kívánok mindenkinek.

ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 19 szer., 17:31 

Nem kell egyből kilépni. Az elmaradt meccseidet így is - úgy is buktad. De ettől függetlenül a többit még le lehetne játszani.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]