Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 07 pén., 22:16 

A Hamachival van valami problem.Én nem tudom mi van vele,valaki segítsen!
http://kepfeltoltes.hu/view/081107/hamachi2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 07 pén., 22:56 

Jah őőő. Ha jol láttam csak annyi a gond, hogy nincsen kiválasztva melyik szobába akarsz lenni. Amelyikbe szeretnél arra katt kétszer. Szóval ha pl a Heroes MUltiplayer Klumba akarsz akkor arra két bal klikk, de gondolom érthető.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 07 pén., 23:02 

Ilyen hülye nem vagyok...Az a gond hogy hiába jelentkezek be mások nem látnak.Szürke a szoba meg az userek neve...De köszi h próbálsz segiteni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 08 szomb., 13:45 

Üdv mindenkinek!
Már 3x-ra játszom végig a Heroes V-t mindenestül, de mostmár nagyon szeretném Gotaival a ToE-ben az 5. mapon megszerezni a full sárkány setet. Viszont seholsem találom a lábvértet az utolsó pélyán. Valaki segítsen, hogy hol találta meg akinek sikerült.
Előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 08 szomb., 17:10 

Hoppá közben sikerült megtalálni :D Sajna csak a végén amikor márcsak Alaric volt hátra. A fő bónusz tényleg elég szuper. Egy-egy ilyen a pálya elején jönne jól :)

Kisdacide egyébként csak azért nemgondoltam másra, mert mikor elkezdtem Hamachizni, akkor volt egy ilywn problémám aztán nemértettem mértnem vagyok benne a szobába. Amugy meg nemjellemző, hogy Hamachival játsznaék. Heroes V-el játszanék szaívesen, de nemtaláltam szervert. Jolenne bármelyik rész. Kiegek vagy az alap nemszámít. Persze így inkább a ToE-vel jó játszani. A többi részével csak a kampány miatt játszok.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2008 nov. 10 hétf., 23:51 

angolul persze
de találtam más bugot is a pályán
ha előbb győzöm le a druidaforrásban lévő lényeket, és később kapom meg a questet, akkor ha visszatérek oda, végtelen számúszor csatázhatok velük, mert ha átmegyek bizonyos ponton, újra felhozza a csatát
szerintem nem angol/magyar tudáson múlik/múlhat mert 2 szer végignyomtam azt a pályát h totál egyeduralmam volt a pályán és semmi nem történt :( vagy vmit nagyon elfigyelmetlenkedtem

Andreaz írta:
zitamita írta:
sziasztok

már körbemászkáltam a pályát a főhősömmel, mikor utána néztem a walkthroughoknak:
-----------BUG Alert!-------------
If you attack the first town last after gilean, you are stuck! No "Letter" cut scene. Scenario is bugged. Gilean will attack but there is no "Failure" cut scene.
-----------------------------------

tapasztalta ezt más is????????
most akkor kezdjem újra a pályát, először várakat szerezzem meg, majd csak utána gilean legyőzése?

segítsetek! kénytelen leszek tanulni vagy vmi hasznosat csinálni, ha nem jutok túl ezen a pályán :)

Üdv!
Ezzel kapcsolatban lehetne egy egyszerű és szerintem világos, de jobb ha rákérdezek kérdésem?
Neked angolul van meg a játék? Ha igen szeddj le hozzá magyarítást és könnyebb lesz. Ha nem, akkor bocs a kérdésért.... Ezzel is csak segíteni próbálok. ÉN még nemtalálkoztam ilyennel.
Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 12 szer., 14:55 

Jajaja én se azért kérdeztem csak mert ha kell tudok adni linket ahonnan tölthetsz le hozzá magyarítást. 1.41-es patchig ráadásul. Eddig mindig sikerült megcsinálni és soha nemíírt ki semmi ilyesmit. A druidákat talán nem is kötelező megölni szerintem, csak érdemes. Én eddig mindig egyhetet töltöttem az inerno vár környékén és csak utána lendültem akcióba. Ha nincsen lepacthelve javaslom, hogy tedd meg. Többet sajnos nem tudok mondani ezzel kapcsolatban.
Üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 12 szer., 20:45 

Sziasztok!
A következő a gondom a hoMM V részében beletehet illesztetni az autoexec.cfg végére egy mondatot és utána lehetett csalni a 0 gomb megnyomássával. Most az orkos kiegészítővel nyomom a vikingeset nem tettem fel (nincs is meg ) :lol: Az lenne a kérdésem, hogy lehet itt is megcsinálni ezt a csalást?
Köszönöm szépen !

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 12 szer., 21:00 

zp2008 írta:
Sziasztok!
A következő a gondom a hoMM V részében beletehet illesztetni az autoexec.cfg végére egy mondatot és utána lehetett csalni a 0 gomb megnyomássával. Most az orkos kiegészítővel nyomom a vikingeset nem tettem fel (nincs is meg ) :lol: Az lenne a kérdésem, hogy lehet itt is megcsinálni ezt a csalást?
Köszönöm szépen !

Ne csalj.Anélkül is vég lehet tolni..persze hacsak nem tök kezdőként kapásból a heroicnak ugrottál neki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 13 csüt., 17:32 

Hajjaj... Nemcsak hogy anélkül is végig lehet nyomni, de ráadásul szörnyen rossz-legalább is szerintem- csalni bármilyen játékban is. Heroticon tényleg nehéz, de ha azon is csalsz akkor könnyebb végig vinni csalás nélkül könnyű fokozaton... :D Eh lehet, hogy túloztam, akkor elnézést. Mindenesetre a cheat tönkre teszi a játék kihívását ami egyben az élményét is.(de ez világos kéne, hogy legyen zp2008...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 13 csüt., 17:42 

Így van,ahogy Andreaz is írta,tönkreteszi a játékot.Mit élvezel abban,hogy beírsz vmit,és 35 arkangyallal lealázod a gépet,amíg neki 2 impje van...Amikor anno a Doom 2-t vittem végigfele,nem tudtam túljutni a 28.as pályán,és beírtam a falon átmenő kódot.Aztán mikor végigvittem a játékot,olyan érzésem volt,hogy így nem teljes a győzelem.Mivel csaltam.Visszatölteni meg nem akartam,mert közben megtaláltam a helyet ahova kellett menni.Így hát mostanában újra tolom,és már a 26.pályánál tartok(a 30.ból). :D
Sry az offért. :wink:
üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 15 szomb., 22:05 

Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. A Kelet törzsei első hadjárat. A leírás azt mondja, hogy jó lenne fölvenni a battle elation képességet, ami a támadás alatt található, mert ebből következik a megalázás. Lehet, hogy buta vagyok, de a támadás alatt nem tudok hasonló képességről./nem is tudom, hogy mit jelent/. A támadásnál van: harci őrjöngés, íjászat, taktika. Szerintem ez egyik sem az. Godric, az alapjátékban a mesteredző képzettséggel kapta a megalázást, de az új harcosnál nem tudom, hogy mi kell hozzá. Kérlek, segítsetek!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 16 vas., 14:09 

Harci őrjöngéésel kapod minden hősnél a ToE-ban, de minden fajnál más-más tulajdonság kell még azon kívül. 100 szónak is egy a vége:Skillwheel
Megtalálod: H5 leírások, ToE, Egyéb, SkillWheel mod
Angol, de nem hátrány mivel láthatod a kéépzetség jeleket is. Működése meg csak annyi, hogy ráklikk arra amit elakarsz érni( te most pl a megalázás) és megmutatja mikell hozzá. Nem bonyolult, csak első ránézésre annak látszik:)
Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: újabb kérdések
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 21 pén., 10:43 

köszi, de muszáj angolom fejleszteni is :) a patchelés még nem jött össze, de azt már lehet csak újévben

Andreaz írta:
Jajaja én se azért kérdeztem csak mert ha kell tudok adni linket ahonnan tölthetsz le hozzá magyarítást. 1.41-es patchig ráadásul. Eddig mindig sikerült megcsinálni és soha nemíírt ki semmi ilyesmit. A druidákat talán nem is kötelező megölni szerintem, csak érdemes. Én eddig mindig egyhetet töltöttem az inerno vár környékén és csak utána lendültem akcióba. Ha nincsen lepacthelve javaslom, hogy tedd meg. Többet sajnos nem tudok mondani ezzel kapcsolatban.
Üdv!

lenne két kérdésem (lehet patch hiány miatt van ez is)
1. warlock kampány első pályán tapasztaltam: áll egy bloody fury, mellette ellenfél, az mellett egy grim rider
ha bloody fury val megütöm ellent, grim rider is ráhúz egyet
erre van magyarázat?
2. nekróknál még választottam a fertőző sátras skillt
azt vettem észre h a csata elején még gyógyítgat a sátor, aztán már csak a csatasorban látom a képét meg a mezőn
nincs lerombolva, de mikor sorra jönne mindig átugorja a gép

+kérdés: a tanulós skillre érdemes rakni? mondjuk rögtön az elején h egy pályán gyorsabban fejlődjön a hős vagy felesleges itt?

h5 el csak 2 hete játszom - h3 volt az igazi időrabló régen számomra - lehet még lesznek ilyen idétlen kérdéseim

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 22 szomb., 0:00 

Nos az első kérdésedre pontosan tudom a választ. A Gim Rider speckó képessége a Gyíkharapás. Ez annyit tesz, hogy ha áll valamilyen ellen mellet és egy mássik lényed van soron(neked most a bloody fury) aztán az támad arra a lényre amelyik mellet a lovasod áll akkor ő is ráhúz egyett, de ez csak a sebzés 50%-át teszi ki számára.
Második kérdésedre sajna nemtudok válaszolni, mert a harci szerkezeteket mindig hanyagolom. Jobb szeretek egy nagy sereggel érvényesülni, vagy egy személyes sereget alkotni, de ez esetben se harci szerkezetek segítségével. Am volt már fertőző sártam. Nincs kizárva, hogy patch hiány, mert ha képes fertőzni is akkor nemkell sérült katona, hogy sorra kerüljön. Mivel ha nem gyógyít akkor pusztít.
A tanulós skill alatt gondolom a megvilágosodást érted. Arra csak varázsló hősöknél érdemes rakni. Ilyenek: delf, mágus, nekromata. Legalábbis én belőlük szeretek varázsló hőst csinálni. Ezen belül pedig érdemes ilyenkor felvenni az inteligenciát. A démonokbol, emberekböl és elfekböl álltalában mightos hőst csinálok. Ezeknél semmiképpen sem veszem fel a megvilágosodást.
Na remélem adtam hasznos infokat számodra:) Ha segítség kell H5-ben kérdezzhetsz nyugodtan, mert gyakran látogatom ezt a topicot és jókis időtöltés segíteni... meg szívesen is segítek. Jó érzéssel tölt el :)
Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 22 szomb., 10:43 

Köszi a segítséget! Nagyon hasznos dolog ez.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 22 szomb., 19:35 
Heroes Team

Hali!

Nem tudjátok honnan lehet letölteni a Heroes of Might and Magic IV Equilibris nevű nem hivatalos kiegészítőt?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 23 vas., 11:20 

Üdv mindenkinek!

Azt szeretném megkérdezni, hogy a Heroes V Tribes of the East-ben hogyan lehet megezserezni a terrorsikoly képzettséget, mert úgy nem, ahogy az alapjátékban. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 23 vas., 11:24 

Trunks írta:
Hali!

Nem tudjátok honnan lehet letölteni a Heroes of Might and Magic IV Equilibris nevű nem hivatalos kiegészítőt?

A Google keresés első találata:
http://equilibris.celestialheavens.com/ ... loads.html

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 23 vas., 14:35 

sziasztok!
nem tudja valaki hogy tudom ruteren keresztül bellitani itthoni 2 gép közötti játékra a heorest?
Köszi Rex

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]