Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 28 szer., 12:38 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

GEPY: Most okoztál nekem egy gyenge szív infarktust!!! :cry: Megcsináltam az összes pályát és most teszteltem az egyik pályát, mikor kiderült, hogy NEM JÖN ÁT A GÉP A TÉRKAPUN!!! :twisted:

Én mondtam elébb, ha nem érzi magát erősnek nem jön át a piszok, de biztos ki lehet találni valamit. Nálam a felálláson múlik minden, ha a sutyi AI összekeveri akkor kampec. Bár eddig csak akkor keverte, ha az ellennek nem volt tactics-ja.
Egy kérdés, mi fejlsztjük fel a hőst, vagy ti már kifejlesztve rakjátok be a mapba? A sajátot kérdem?

A 930 beholder okozhat sok fejfájást, attól függően, hogy mit tud még, de ez majd meglepi lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 28 szer., 12:58 
Heroes Team

Hi!

További nagy meglepi nem lesz 930 Beholderen felül. Dace Tactics-ával (a póthős is Tacticsos), ill. 6 db Scorpicore-al (Paralysys álá ZIZI :twisted: ) lesznek megspékelve.

A Dread Knightokhoz még annyit, hogy tegnap kipróbáltam a saját csapatom ellen őket. A gép az én Beholdereimet szét dobta 150-essével, míg a Scorpicat egyben hagyta. Próbáltam a lehető legkevesebbet veszteni a lovagokból. A legjobb eredmény (3 csatából): 17 Dread hullott. Ezzel szemben amikor én voltam a Beholderekkel, mindössze 3 Scorpit vesztettem (1 csata). :D

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 28 szer., 13:15 

Nimbus írta:
Hi!

További nagy meglepi nem lesz 930 Beholderen felül. Dace Tactics-ával (a póthős is Tacticsos), ill. 6 db Scorpicore-al (Paralysys álá ZIZI :twisted: ) lesznek megspékelve.

Dace? nem Ajit? Én is küldtem be beholdereket, illetve evil-eyekat, csak az a 3. csapatom volt, de attól még erős. Lövők ellen van lekötőegységem míg a banda odaér. A 2-es csapatom erősebb, az AI jobban preferálja, de az nem játszik :( Én hülye meg megváltoztattam, mert az 1-es számú többször verte meg őt mint fordítva. :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 28 szer., 13:21 
Heroes Team

Hi!

Nem mert Ajit-nak külön meg kellett volna venni a Tacticsot, ami jóval fontosabb (szerintem)! Egyébként a Beholderek erősebbek, mint az Evil Eyeok...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 28 szer., 15:20 

Nimbus írta:
Hi!

Nem mert Ajit-nak külön meg kellett volna venni a Tacticsot, ami jóval fontosabb (szerintem)! Egyébként a Beholderek erősebbek, mint az Evil Eyeok...

Nem erősebb csak olcsóbb :) Ami persze itt nagy előny! 930 valóban ütős mennyiség, ha jól emlékszem az én csapatomban 750 körül voltak az Evil-eyeok. A scorpiók jó választás mellé mert gyorsak is. Félve várom a csatát ellenük :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 28 szer., 15:47 
Heroes Team

Na Mugger, Te sem bírtál magaddal! :lol: :lol: Szerintem soha eddig egyetlen verseny körül nem volt ekkora a várakozás/izgalom (a táborok kivételével). Érdekes velem együtt hárman választották a Barbár-Hárpia kombót! Talán mégsem lesz olyan elveszett csapat mint azt én gondoltam.

Bogpista: Igazad van és persze én is tudom, hogy alapból erősebb a Beholdernél az Evil Eye, viszont ez a különbség csak minimális, viszont a számbeli különbség (nálam 200 körül lett volna) már koránt sem az. Ahogy azt te is jól sejtetted én így gondoltam, hogy erősebb a Beholder.
:lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 28 szer., 15:53 

Nagy vagy Mugger! Thx a listát!

Na most aztán lehet csemegézni! Van egy két igen gusztust mellőző összeállítás, ahogy elnézem! :shock:

chavesz:
Sorceress

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 28 szer., 16:06 

Az új avatarom mutatja a hősömet. Ütőseket tud csapni, főleg, ha a luck is mellé áll :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 28 szer., 18:26 
Heroes Team

Vologya: Küldj mindent amit lehet, én kirakom, ezért is jobb ha nem az utolsó pillanatban küldesz el mindent. Az ellenség csak akkor jön át ha elérhető közelségben vagyok, ez lehet hogy azt jelenti hogy a kapu elé kell állni. Ha meg gyenge a serege? Háááát, elvileg mivel nincs vára ilyenkor igen kamikaze szokott lenni, érdekes, hogy nem mindig jön át
:-( Amivel én próbáltam azzal átjött. Talán kétirányu kaput kellett volna hozzá tenni, igy ha lusta átjönni akkor érte lehet menni (persze akkor ott is homok kell).
Ha csak javitgatni kell a pályákat akkor abban én is segithetek... péntekig. Hétvégén nem leszek. A csapatok listáját átküldhetnéd, és akkor kitenném addig is hadd legyen mindenkinek álmatlan éjszakája mások csapatai miatt :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 28 szer., 19:07 

Vologya írta:
Megcsináltam az összes pályát és most teszteltem az egyik pályát, mikor kiderült, hogy NEM JÖN ÁT A GÉP A TÉRKAPUN!!!

Szerintem ezt úgy lehetne megoldani, hogy nem a gép jön át a térkapun, hanem mi megyünk be hozzá. Én egy olyan pályán tesztelgettem a csapatomat, ahol az én hősöm egy kis homokos szigeten volt, ahol fel lehetett szedni a pandóra dobozt, utána két szikla között kellett átmennie hogy rámenjen az eventre, ami a varázslatokat tartalmazta, majd ezt követte egy mágia kút. Kb. ekkor fogyott el a lépéseinek a száma, és ezután jött a gép, aki egy külön szigeten volt, úgy hogy előtte a pandóra doboz, a mögött az ő event-je, és amögött egy másik mágia kút, majd egy arany, mert azt ha fel akarja venni, akkor át kell mennie a dobozon, az eventen és a kúton is, és az aranyat nekem mindig felvette. Ekkor jött a következő kör, amikor én be tudtam menni a teleport kapuba, és meg tudtam támadni a gépet.

Bocs a hosszú és részletes leírásért, de ez az összeállítás nekem eddig mindig bejött. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 28 szer., 20:36 
Heroes Team

Üdv!
Mugger:örömmel jelentem,hogy H4 versenyre is érkezett már 10 eredmény!Ez nem tűnik soknak,DE van 3 új játékos,és még várom olyan játékosok mentéseit,mint:Mugger,Vologya,Judicator,Sorceress,esetleg Zardoz-természetesen a teljesség igénye nélkül...Úgyhogy a H4 sem leírható!
A versenyhez: kipróbálom,Nimbus tábori H3-as Gólomjei mire képesek H4-ben-nagyon tetszett az ötlet!Amit sajnálok,hogy 3.csapatnak küldtem be a Barbáromat,de majd meglátjuk Judicator mire megy vele és a Küklopszokkal!
H3-ban pedig a Titánok ha nem is a legjobbak,azért általában ott vannak az élmezőnyben!
Üdv-Lzo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 29 csüt., 7:40 
Heroes Team

Mugger írta:
...H3 RoE versenyekre is csúcsdarabszámú mentés érkezett,
jelenleg 22 eredmény, az eddigi legjobb 18 -hoz képest!!!...

22? Szép szám, tetszik :D
Remélem lesz ez még több is.

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 29 csüt., 8:06 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Tartsam még a társaságot izgalomban? :wink: Nem teszem, én is kiírom az egyes emberkék mivel indulnak, de előtte pár mondat!

Gepy: Elküldök mindent, de nem tudom mikor lesz ma rá időm. A pályákat megoldom, nem állok olyan rosszul! :D

Lost Lont: Köszi az ötletet, de már megoldottam a problémát! :D

Lzo: Örülök annak, hogy a H3 és H4 versenyre is egyre nagyobb az érdeklődés... Lehet, hogy a támadás tornáknak köszönhető? :shock:
Egyébként a H2 tornára is 6-an küldtek mentést eddig, de van még pár nap... :D

Akkor jöjjön a lista:

Ads: Tamika - Dread Knight, Ghost Dragon
Bakos Zsolt: Caitlin - Archangel
BL Warrior: Damacon - Black Dragon
Bogpista: Krellion - Ogre Magi
Cooper: Ajit - Evil Eye
DamaGepy: Cyra - Titan, Master Genie
Fire Tiger: Ivor - Dendroid Soldier, War Unicorn, Gold Dragon, Grand Elf
Flying: Valeska - Marksman, Archangel
Gili: Alkin - Mighty Gorgon, Dragon Fly, Chaos Hydra, Greater Basilisk, Lizardman
Hitehagyott: Dace - Black Dragon, Minotaurus King
Hypnotyx: Rion - Royal Griffin, Crusaider, Zealot, Champion, Archangel
Idegcsavo: Makelith - Evil Eye, Minotaurus King
Karesz: Lorelei - Black Dragon, Harpy Hag
Kertics: Tamika - Dread Knight
Levko: Tamika - Black Knight
Lost Lont: Astral - Titan, Naga Queen, Master Gremlin
Lzo: Torosar - Titan, Master Genie
Lyba: Tyris - Archangel Champion, Royal Griffin
Magic: Makelith - Red Dragon
Mechman: Dace - Minotaurus King, Black Dragon
Mugger: Tamika - Ghost Dragon, Dread Knight
Nimbus: Dace - Beholder, Scorpicore
Player: Orrin - Archangel, Marksman
Scoundrel: Fiona - Archdevil, Efreet Sultan, Cerberus
Sorceress: Clancy - Silver Pegasi, Unicorn
Ssth: Rosic - Hydra, Mighty Gorgon
Teki1986: Edric - Archangel, Royal Griffin
Tequesz: Thorgrim - Centaur Captain, Gold Dragon, Thunderbird, Efreet Sultan
Vologya: Ivor - Grand Elf, Gold Dragon, Dendroid Soldier, Silver Pegasi
Wolf: Rashka - Efreet Sultan
Zomi Dudu: Sorsha - Angel, Archangel

A teljesség igénye nélkül készült a lista, darabszámok és varásztárgyak valamint varázslatok nélkül... A hétvégére Gepy biztosan kiteszi az oldalra a részletes listákat! A mentések 2004. 05. 06-án 0.00 órakor kerülnek fel az oldalra ekkortól lehet letölteni a Versenyek menü H3-H4 támadás Letöltések fülecske alól! A visszaküldési határidő: 2004. 05. 20-án 24.00 óra !!! Kérünk mindenkit, hogy a letöltéseknél olvasható dolgokat figyelmesen olvassa el és tartsa be azokat! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 29 csüt., 9:55 
Heroes Team

Üdv !

SOK SIKERT A RÉSZTVEVŐKNEK, HAJRÁ !

Nagyon kíváncsi leszek az eredményekre, sajnos egy fejlesztési munka miatt szinte semmi időm nem maradt, s emiatt kihagytam a március versenyeket, az áprilisiakat is csak átfutottam, de küldöm.

KIBIC:
Most végül is lehetnek vegyes csapotok is (Tequesz) ?

A vámpír lordot senki sem választotta ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 29 csüt., 11:32 
Heroes Team

Hali!

Tequesz választása több mint érdekes, de szabályos. Lehetnek vegyes csapatok, csak néhány egységet nem lehet venni váron kívül, de többit 150%-os áron lehet. Nem igazán tudom mire vélni a Thunder Birdet, és az Efreet Sultant, de ő tudja. Lehet, hogy kitalált valamit… :wink: Érdekesek választás még többek közt Magic Red Dragonjai Malekithel, számításba véve, hogy a tápos varázslatok igen drágák.

Lzo: A táborban H3-ban Iron, míg H4-ben Gold Golemekkel voltam. :D
3. ill. 4. helyre voltak jók! :)

Vologya listáját kicsit megvizsgálva bocsájtkoznék engedelmetekkel egy kisebb esélylatolgatásba. Persze még jó pár dolog nem tudott a csapatokról, de azért nagy vonalakban már lehet látni, ki mire lehet/lesz képes. Első nekifutásra 16! csapatot találtam a végső győzelemre esélyesnek. Valószínűsítem, hogy a végső győztes a Dread/Black Knight-os, Rampartos(Unicorn, v. Grand Elf gerinccel), Evil Eye-os, vagy BEHOLDER-es :twisted: csapatok közül fog kikerülni. Meglepetést okozhat még valamelyik Titános összeállítás, vagy akár Player íjjász serege is! A végső győzelem persze nagyon sok mindentől függ, pl. varázslatoktól, itt elsősorban nem a támadó varázslatokra gondolok.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 29 csüt., 15:02 

Én már nem t'om mennyi Evil Eye-t vettem, azt t'om hogy a pénzem nagyon nagy %-át rájuk költöttem. Viszont én nem érzem magam annyira biztosnak a csapatomban, ugyanis az AI real buta, legalábbis biztos, hogy nem fogja használni a taktikámat... de azért bízok benne, ugyanis még nem próbáltam ki őket...

Azért némelyik csapat meg fog izzasztani. Időm arra nem lesz szerintem, hogy egy csatát többször végig nyomjak, de azért talán 2szer megpróbálom mindegyiket...

üdv, Cooper aki már nagyon izgul... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 29 csüt., 17:09 

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ennél a %-os veszteségnél, csak a mi általunk visszaküldött csatáknál nézitek a Hp veszteséget, vagy azoknál is, amikor a mi csapatunk AI-ként szerepelt? Gondolok itt arra, ha egy egységet nem tudok legyűrni, akkor annak az összeállításnak a tulajdonosa kap plusz HP-t a %-jához Vagy azt ott maradt hp értéket duplán kapná meg, mivel offline. Vagy ezt hogy veszitek figyelembe?

Kicsit hülyén fogalmaztam meg, de remélem értitek mire gondolok? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]