Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 265 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 28 kedd, 10:14 

Ja, pl támadás meccs közben nem különösebben foglalkozik azzal az ember, hogy kit nevezzen meg luckynak vagy unluckynak. Másrészt van hogy több ember is ugyanolyan szerencsésnek vagy szerencsétlennek :twisted: tűnik.

Másrészt 1vs1 végére törlődik is az ember memóriája, meg fáradt is és nem a legnagyobb malacosok lesznek beszavazva, hanem akik legutoljára mákoltak, vagy folyamatosan jól játszottak, és ezt szerencsének nevezik egyesek.

Resist csizmát meg nem tudom mit kell szidni, Dreegar ellen volt egy olyan meccsem, amikor exp resist + csizma + köpenyem volt. Minden 3. Chainje betalált, közben bedaráltam közelharcban, meg nekem működtek a spelljeim.
Nekem gumicsizma, neki +5 all volt a relikje. Ki kell használni, csak egyesek nem szeretik a szine miatt.:lol:
Vagy be lehet váltani xp-re. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 28 kedd, 10:42 
Heroes Team

Sziasztok!

Teki: Értelmezni és szabályozni a Lucky/Unlucky díjat szerintem teljesen felesleges.
Ez komolyan vehetetlen, teljesen szubjektív díj páros, nem is lehet konkretizálni...
Azzal, hogy valaki harsányan üvölti három másodpercenként, hogy morál + paralízis + lákk -
és egyszer egyszer be is jön! :) - nem lehet díjat nyerni.
Szerintem jól van ez, úgy ahogy van, ez csak a JÁTÉK játéka... :lol:
Épp ezért "ÉRTÉKE" sincs.

Üdv. Mugger

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2008 okt. 28 kedd, 12:44-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 28 kedd, 10:53 
Heroes Team

aki sünin kivül még csinált képeket, küldje el nekem mailben a gepy(kukuc)mobilkor.hu -ra

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 28 kedd, 22:28 

Sorceress írta:
Dreegar ellen volt egy olyan meccsem, amikor exp resist + csizma + köpenyem volt. Minden 3. Chainje betalált, közben bedaráltam közelharcban, meg nekem működtek a spelljeim.

Pumpás ellen 20%-os resistance-nél 4-ből négy chain lightningot blokkoltam :D (körülbelül ennyi körig tartott a csata :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 28 kedd, 22:33 

ssth írta:
ui: mi az a küklopsz tunika?

+4 spell power köpeny :) azaz hogy tunika :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 31 pén., 11:59 
Heroes Team

Üdv!

Megkésve bár, de még most értem el odáig, hogy megírjam az élménybeszámolóm. Először is köszönet a szervezőknek a kiválló lebonyolításért, azt hiszem a versenyre ezúttal se lehetett panasz.

1vs1: Sikerült egy majdnem ugyanolyan csoportba kerülni mint múltkor, ez a C csoport volt Titivel, Kadyvel és Tibszával.

1. forduló vs KTibsza, Extreme War
Én Inferno, ellenfelem Rampart, itt Ayden volt góré, amoda azt hiszem Ivor. Ezen a mappon én még azelőtt nem játszottam, OB-n ebben a körben pont pihenő voltam, így ismeretlenül vágtam neki. 1. héten a cél a 2. vár volt, frankón elmentem odáig eltettem az útból mindenkit, megütöttem a várat, ahol egy nevetséges bakiból (rossz felállás) futás lett, ezután óvatosra vettem a figurát. 1. héten sima volt a devil a castlenak köszönhetően, 2. héten megosztott sereggel meneteltem 2 hőssel, azaz 3 devil és 6 efreet 2 heronál, Ayden megkapta a logot egy fából, meg volt csizmám így volt száguldozás. Egy csövessel kilátogattam az abandoned szigetre, beszedtem az egészet. 4. héten már mindent kiszedtem amit lehet, csak az utópiát és a garrisonon túli területeket nem. 2.1.1-nél megcsaptam 7 imppel, 9 AD-vel az utópiát, az expert force field sokat segített. Az utópia 2-es volt, ahhoz képest jó cuccokat kaptam. Értékben már ekkor is magasabb voltam, mint Tibsza, de a garrison átütése és a relicek kiszedése középről ezt csak erősítette. Majd eljött a meccsidő vége, bevártam Tibszát míg középre jön, ám a serege fele megfeküdt a középre tartó menetelésbe, így a csata elég sima lett! :(

vs Titi, Side by Side
Utálom ezt a mappot, elég nehéz és trükkös, bármikor bárhonnan az emberre ronthat az ellenfél. Én Tower, Titi Necro. Neki Tamika a főcsöves, nekem már nem emlékszem, vmi offváras volt. 1. nap hajóra szálltunk, 2. nap már a túlpartokon garázdálkodtam loggal és csizmát találtam, a sebesség nem volt probléma. Otthol a csövesek beszedték a bányákat és arti hellyeket, amoda pedig vittem nagát és giantot, így a herom jól haladt 2. héttől. Titi áttört először alul, nem volt messze a mainomtól, majd felülre ment a portállal és mindent kiszedett felül, ennek felettébb örültem. 3. héten utánnamentem egy portálos távozás után majd önerőből nekem jött. 300 körüli csontváz, és minden más megtalálható volt a csatában, nállam a fél sereg upgradelt, volt pár lény ami nem volt upg (mage pl). Egészen nagy eséllyel lendültem a csatába, aztán meg kiderült, hogy nincs semmi mass varázslatom, így a mass slow, haste kombó után Titi megrohamozott, jól bírtam az ütéseket, de csak a fél seregét tudtam leszedni a végére. Nem változott semmit a véleményem, ilyen rush mappon még mindig necro az isten, Tekitől is ugyanígy kaptam ki a múltkori BB-n...

vs Kady, Birodalmak Háborúja.
Ezen sem játszottam még, én Infi Ignatius, ellenfelem Tower nemtom milyen hőssel (de jó hogy ezek az emlékek már kiestek...). A mappon expert fütyizés volt, 1. héten efreetekkel nekimentem egy mellékattintás miatt pack crusadernek, amiből futás lett. Visszatérvén az új heti armyval megbosszultam a dolgot és kiszedtem mindent a terepemen 3. hét végére. A hőseink együtt mozogtak skillben, azonban Kady annyira jól áldogált, hogy bement középre és le a föld alá ahol egy +5 all kard figyelt! :shock: Na ekkor mondtam, hogy ok, rush taktika, és a sötétséget kihasználva jobb oldalon áttörtem Kady területére, akinek ez fel se tűnt, csak mikor már 1 körre voltam a várától! :lol: 1.4.5-nél bevettem Kady Towerjét, ahol bennvoltak még a gargoylek és a golemek, mellyeket gyorsan fel is upgradeltem, és bepocoltam a várba. Kady visszaindult, ahellyett, hogy az én váramat vette volna el, ha így cselekszik simán nyerhetett volna, a fél sereg otthol ült, mert nem volt pénzem kivenni. Elkövetett még egy hibát is, átadta a seregét a vártól 1 napra, hogy betudjon futni, és ha Ignatiusnál csak a szultánok vannak, akkor el is kaphattam volna odakint, kocsma nélkül ugye nincs menekvés. De ezt én is / ő is elnéztük, szóval várostrom lett belőlle, ahol kady értékei kb. semmit nem értek, a falon belül chainnel a birtokomban (amit az infim adott) leszedtem a lövős lényeket az 1. körbe, az ellennél nem volt manna, így a falig eljutott Kady, de tovább a lightningok miatt nem.

Best of 8, vs Jou, Dragon Crossing
Természetesen sose kerülhetem el, hogy a Mester meg ne alázzon, most se volt ez másképpen! :lol: Én Castle hős emléke kiesik, ellenfelem Rampart Tazar. Undorító makkolás ment a mappon az ellen részéről, egyrészt Tazar, másrészt később Alamar is befigyelt neki, én kaptam a rampi sec várat meg egy strong thirdet, amit be se vettem... 4. hét végére kiszedtünk mindketten mindent, Tazar kissé jobb volt mint én, középről felmarkolt még pár artit, de ezek nem nyomtak sokat a latban, a herom fullig húzva is gyengébbvolt mint Tazar, volt lvl 4-nek town portal meg resu, amihez uccsó percben lett expert earth. A csata sajnos sima lett, ezúttal azt hiszem nem tehettem rólla, hogy alulmaradtam, mindent kiszedtem, de ígyis rosszabbak voltak az artijaim. Grat Mester! :wink:

GRATULA TEKINEK, AZ 1VS1 BAJNOKÁNAK!

H3 Támadás: Ez a lim-lom 5 perces sereg, egész jól működött, miután nem funoltam el az egész világot, a lichek brutálisat csaptak frontálba (vmi 5k :) ), szal jó volt a sereg, csak a szétszedett enemyk ellen nem működtünk olyan jól, és lassúak voltunk! :P

GRAT SORCYNAK A H3 TÁMADÁS BAJNOKÁNAK!

H5 Támadás: Erre készültem, szokás szerint leróttunk pár tesztmenetet Jouval, meg a sergek közül az első 4-be belekukkantottam, és megvertem őket, a többihez nem volt kedvem. A versenyen aztán kikaptam pár hellyen ahol nem kellett volna, illetve nyertem ott, ahol full esélytelen voltam (Jou megvolt 2x, akkor ilyen voltam -> :shock: ) Az utolsó 2 ember előtt láttam meg, hogy hoppá itt minimum második lehetek, aztán miután mindkettőt 2x megvertem (Syoke és Titi voltak az illetők), sikerült elérnem azt amire mindigis vágytam, egy H5 támadás bajnoki címet! :lol: :) :oops: Azért ebben volt nem kevés mák is...

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AZ ERŐS CSAPATOKAT, SOKAT IZZADTAM VELÜK!

Köszönök még 1x Mindenkinek mindent, Th-nak a szállást, Jounak az utazás rendezését... Tavasszal találkozunk, üdv Mindenkinek!
Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 01 szomb., 14:04 
Heroes Team

Hello,

Szeretnék köszöntet mondani mindenkinek, aki segített a 9. HBB lebonyolításában és hozzátett valamit a jó hangulathoz és a színvonalas versenyhez. Ide sorolnám GJodiet, aki gondoskodott arról, hogy ne maradjunk éhen (hálás köszönet, nagy ötlet volt!), Vologyát, Muggert a szervezésben való közreműködésükben, Süninek és Bozsonak az 1v1 mapok átnézésében, valamint Jounak, Dragonnak és Titinek a támadás versenyekben való segédkezésükben. A többieknek pedig hogy eljöttek és eltölthettünk együtt jónéhány kellemes órát. Bízom benne, hogy Syoke és Kaylamoy, mint debütáns emberek jól érezték magukat és legközelebb is megtisztelnek részvételükkel!

A támadás versenyekről:

H5 támadásban csak a létszám megléte miatt indultam, az eredményemen ez meg is látszik. Jól indult a versenyszám, Vologyát azonnal megvertem és kis szerencsével 2-0 is lehetett volna, de az 1 állva maradt griff hozott neki egy pontot. Az általam tesztelt Zealotokon látszik, hogy kicsit drágák, az árukat majd kéretik lejjebb szállítani :) Jó móka volt a H5, és egy mindenki számára nyitott verseny, hiszen igazán senki sem ért hozzá, így mindig vannak olyan opciók, hiányosságok, amikre építve nyerni lehet. Szerintem ez a következő versenyekre is igaz lehet, és ennek köszönhetően született új BAJNOKunk Patrik személyében, akinek külön gratula.

H3 támadásban már jobban szerepeltem, bízom benne, ha több időt szentelek majd a csapatépítésre, akkor visszatérek a top3-ba ismét, ahol tartósan voltam 1 éve versenyről versenyre. Az előző BB-n utolsó lettem, táborban nem voltam, így a mostani helyezésem előrelépésnek mondható (hátrafelé nem volt már út). Sok meccsem azért ment el, mert a geniek csak 12-vel mentek, a +1 speed meggyőződésem szerint minimum a top 5-be repített volna, de ezt már sosem tudjuk meg (az íjászokat éppen nem értem el, és 2much is +1 speed fölényben volt).

1v1

Karesz és Jou erős ellenfelek voltak. Jou ismét nem panaszkodhatott a szerencséjére és egy jó játékkal megspékelve, a jobb utopia és hős skillek (****** Torosarnek semmi might skill nem jött, talán Clancy jobb lett volna..) az ő javára döntötték el a meccset. Megítélésem szerint, ha előbb török be középre, és más a hősöm, akkor is simán kikapok, mert a középső resist csizma és titán mellvért nem váltotta meg volna a világot. A hatalmas attack és defense fölénye Jounak hamar lerendezte a meccset, hiába vettem számításba a lehetőségeimet a főcsatában. Esélyem sem volt.

Úgy gondolom annak ellenére, hogy Karesz esett ki a csoportból, rég nem látott jó formáját mutatta. Szerintem nagyon régen nem játszott olyan jól, mint most, de elég volt 1-1 szarvashiba, hogy elveszítse mind2 meccset. AZért mondom, hogy jól játszott, mert volt egy nagyon jó elképzelése, amit véghez akart vinni, és nagyon kicsin múlt, h nem sikerült. Ez főként igaz az ellenem vívott meccsére. Én gyorsan húztam capitolt, bízván abban, hogy dől majd a lé és mindent ki tudok venni időben. Ehhez képest Karesz napi 1000 aranyból tengődött és előbb ki tudta venni lényeit, mint én. Így előbb tört be középre és kis híján elvitte a +5 to all relicet is. Ha bölcsebb és kivár (mert látta h nem törtem be), akkor másképp alakulhatott volna a meccs. Így a 30 war uninál elbukta hősét és nekem gyerekjáték volt befejezni. Mondhatni kikaparta nekem a gesztenyét. De az elképzelés és a véghezvitel majdnem tökéletes, kevesen múlt. Ha türelmesebb és nem kapkod, akkor megvan. De nem így történt, és fű alatt továbbjutottam a csoportból, ahol az addig jó formát mutató és veretlen Titivel kerültem össze.

1/4 final

A BB-n mutatott addigi formám és nem túl szerencsés leosztásaim fényében nem vártam sokat Titi elleni meccstől. De nem mentem ki feltartott kezekkel, megpróbáltam mindent. Végre kaptam egy jobb hőst is Tyris személyében, aki persze nem tündökölt most sem a might skillekben. Nekem valahogy nem kínálja fel a gép az offense, tactics, armorer triót sohasem, pedig kúrva sokat számítana. Tactics szerencsére volt alapból, Offense meg jött az universityből. A tengeren Golden Bowom volt, random relic a DSA, szóval úgy festett végre egy kis szerencsém is van hosszú idő után. Ezen a meccsen több faktor volt, ami bármelyikünk javára dönthetett volna.
1.) Ha Titi nem bukja el azt a 2 angelt, amit vért pisilve épített fel az első héten;
2.) Ha kimegy a Sentinel Shieldjéért a szigetre;
3) Ha nem kapok town portalt, nincs golden bowom és talán DSA-m sem, mert akkor mentem ki, amikor Titi áttört;
4.) Ha nem marad le Titi 1 lépéssel a Librarytól;
5.) Ha a csata elején mass hastet nyom és nem waitel az arkkal;
6.) Ha nincs +1 speedem, mert mass haste miatt a grenyó is ütött majdnem 1k-t a lovasokba;
7.) Ha a Titánom nem kap morált az első körben;

Ezekből ha az egyik nem érvényesül, akkor Titi jut tovább. Ritka az olyan meccs, amin ennyi befolyásoló tényező van. És ezek közül 2 dolog a szerencsén múlt szerintem, a többi Titi kezében volt. De még ígyis egy rendkívül élvezetes főcsatát nyomtunk. Az ütközet elején Archangel waitelt, mire én nyomtam egy mass hastet és minden lényem előbb jött, mint Titi bármelyik lénye. Titán lő messziről az arkba, majd morál és még egyet. 7 arkból maradt 2. A 14 championból maradt 4, marksmenek elintézve. Titi 2 várból táplálkozott, így a 103 royal és 60 crusi elég csúnya volt és a majdnem 200 halberdier sem volt egy szép látvány. A legvégére 80 halberdier és 20 golem maradt. Titi 45%-os resistje 1x jött be a 4 alkalomból. A csata legvégére 10 golemem valahogy állva maradt, a szentlélek tartotta már csak őket. Az első kör után úgy festett simán nyerek, a 2. kör végén pedig Titi került előnyösebb helyzetbe. Majd visszahoztam a meccset és éppen nyertem. Ilyen hullámzó és izgalmas, végletekig kiélezett meccset nagyon régen nem játszottam. A mérleg nyelve hol itt, hol ott volt.
Szerencsésen bemasíroztam a legjobb 4-be, ahol ismét Jou várt rám.

1/2 final

Jou nagyon boldog volt, hogy ismét velem játszhat (elmúlt 2 meccsünket megnyerte a BB-n) és még jobban örült, amikor Castlet kapott Orrinnal. Kicsit szemügyre vette a mapot és szomorúan konstatálta, hogy ez már nem az az OK-s map, amin ő játszott: nyersanyagban és aranyban sokkal szegényebb annál. Így a castle nem is tűnt olyan jó választásnak. Én ott folytattam, ahol Titi ellen abbahagytam: artifactok jók voltak, +6 pajzs, szigeten relic az SS. 2. héten megjött CH és pár nap alatt olyan izmos lett, hogy Jou is csak pislogott. Lett cyclopsom és 1-3-1nél ancient is, másnap kiszedtem a dobozt, majd indultam át Jouhoz. Éppen nem bírtam kivenni az ő dobozát, 1 nappal megelőzött. Ekkor megtámadtam őt, egy mass haste és 3 angel fekszik. A marksmeneket is megtépáztam, de végül Jou elmenekült. Ekkor úgy éreztem, h megvan a meccs, és mentem is előre. Olyan hibát követtem el azonban, amit szerintem 2 éve nem. Átadtam a sereget egy droidnak, CHnál a leggyorsabb lény maradt a madár. Erre a lépésre azért szántam el magam, mert 7. nap volt, tudtam hogy Jounak nincs serege és hogy sok pénze van, vagyis 1. nap ki tudna venni mindent, én meg nem, mert napi 3kból éltem kb, ő meg 8kból. Várban talán betámadtam volna 7. nap ha elérem, de 1. nap biztosan nem. Szóval nem akartam húzni az időt és beverni, mielőtt késő lesz. View airrel nem láttam hősét a felszínen, az alvilágot meg nem néztem :( Onnan feltört Orrin és elkapta a hősöket, tulajdonképpen mészárlás volt. Itt elúszott a döntő sajnos, de 100%-ban magamat okolhatom, egy gyermeteg hiba miatt.

3. place

Ssth-val tolam, aminek nem örültem, mivel elég mákos volt ezen a BB-n. A Jeddite vagy Alamar hőspár közül valamelyik mindig nála fityegett, nem is értem hogyan. Ez ellenem is így történt, de végül nem ez döntött, de dönthetett volna. A meccset erőteljesen funra vettem (Teki a megmondhatója, aki mellettem ült és láttam mit marháskodom össze) és a középső 2 arany bányára összpontosítottam mindent. Tök jókat vívtunk itt, TH még dendrokat is behozott, meg elvest, pegasit, mind meghalt, mert a +3 mellvérttel 60as MA-val lebontottam őket. Hosszú és nehézkes csatározások árán megszereztem a 2 bánya fölötti uralmat. Úgy gondoltam, hogy napi 500-ból TH nem fog megélni és mivel én vagyok a kék, enyém az előny a bányákat illetően: a kör végén kapok érte lét, ő meg nem. Valahogy mégis túlélte, és szerintem ebben nagy szerepe van az unicornnak és Alagarnak, amivel jól lehetett haladni. Nekem a cavalrier nem jöhetett szóba első héten, én nem tudtam megoldani, hogy egyszerre csatározzak középen és közben haladjak is a pályán. TH-nak sikerült és amikor Tekiék befejezték a meccset, feladtam, nem akartam tovább húzni. Castle voltam és 3. héten a refu megdobott egy arkkal is, amivel tudtam haladni. De volt 4-5 nap hátrányom és jelentős lényhátrányom is. Alagarnak meg volt earth magic és resu, szóval ez döntött volna talán. Úgy ítéltem meg a helyzetet, hogy ez a hajó elment és nincs értelme egymás idejét tovább rabolni.
Jou elleni meccs nagyon letört, az ostoba hiba amit elkövettem még bennem volt a következő meccsen is, mint egy bokszolóban az ütés. Pedig az egyenes kieséses meccseken a szerencse végre visszatért hozzám és volt értelme játszani. De nem tudtam élni a lehetőséggel, így csak 4. lettem, ami még mindig jobb teljesítmény, mint amit vártam azok után, hogy ember pótlék voltam, nem akartam már versenyezni a BB-n.

Örültem, hogy ismét összejött a csapat és bízom benne, hogy a jubíleumi BB-re megtisztelnek részvételükkel a "nagy öregek" is. Gondolok itt pl. Nimbusra, aki mindig el akar jönni az elmúlt 2-3 BB-re, de valami miatt sajnos nem jön össze.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 02 vas., 23:16 
Heroes Team

Eljön majd az idő, amikor Neked is meg kell kérdezni "Valakit", hogy Mit is akarsz?... :lol: :lol: No és ugyi bár annak a bizonyos "Valakinek" a BB, csak valahol nagyon nagyon mélyen szerepel a prioritás listáján... :roll:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 02 vas., 23:30 

Nimbus bácsi hogyha előre lefixáljuk az időpontot és mondjuk ünnepre tesszük nincs az a munkahely ahol dolgozni kell akkor is. :D PL. márc 15. 10. Jubileumi BB?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 02 vas., 23:38 
Heroes Team

Teki: Sztem Nimbus nem CSAK a munkahelyre célozhat ezzel a szóval! :lol: :) :P

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 02 vas., 23:56 

A többi már csak megbeszélés kérdése, bár ha már úton van a gyerek akkor megértem. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 03 hétf., 12:23 

Nimbus írta:
Eljön majd az idő, amikor Neked is meg kell kérdezni "Valakit", hogy Mit is akarsz?... :lol: :lol: No és ugyi bár annak a bizonyos "Valakinek" a BB, csak valahol nagyon nagyon mélyen szerepel a prioritás listáján... :roll:

Aha! Most értettem csak meg, miért nem akarok ismét férjhez menni! :D :P
Még a végén nem mehetnék egy versenyre és táborba sem. Elég a munkahely visszatartó ereje :wink:

u.i. Nem megsértődni, csak poénkodtam, Nimbus! Szép is a páros élet! :D :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 03 hétf., 17:35 
Heroes Team

A munkahely... bah mi az?? ugyan... mint visszatartó erő?? :lol: :lol:
Feleség... NA az igen, azt már lehet annak nevezni!! :lol: :lol:

Tekikém hát pont Neked köll magyarázni a dolgot? :D Különben meg a gyerek nő magától is (ill. az anyától :lol: ), ahhoz én már nem kellek. :lol: Igaz még nem nő, de majd fog... :roll:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 03 hétf., 18:36 
Heroes Team

A következő emberkéktől várok Lucky, Unlucky jelölteket:

Süni, Teki, Bozso, NG, Kady. Legyetek szívesek minél előbb elküldeni! Kösziii

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 03 hétf., 20:09 

CSizu olvass vissza a fórumban ott megtalálod az enyémet és Süniét.

Nimbus remélem nem vagy annyira elnyomva hogy 1-2 napra ne kéredzkethess el. És ezt szerintem még jópár embernél el lehetne mondani. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 03 hétf., 22:05 

Csizu:

Részemről> Lucky: Ssth Unlucky: Teki
Teki szerint> Lucky: Ssth Unlucky: Bozso

Mindenkinek saját magának kell eldöntenie, fontos e neki annyira ez a közösség, hogy eljöjjön a jubilleumi BB-re. Én ott leszek, nálam ez nem kérdés.
Kifogásokat természetesen mindig lehet találni, de számomra felfoghatatlan hogy még így is visszakoznak egyesek...
Mi történhet? Válás lesz a következménye annak, hogy 2 napig nem leszel otthon? :D

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 04 kedd, 1:39 

Már most biztos az időpont? Vagy mire terveztek? Azért fél évre előre nem hiszem, hogy pöccre meg tudná mondani mindenki, hogy ott lesz.
Én is szívesen elmennék, de addig még sok víz lefolyik a Dunán.
Tényleg! Számoljátok ki mennyi! :) Várom az eredményeket. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 04 kedd, 1:53 

na én még nem írtam semmit a BB-ről, úgyhogy akkor most :wink:

nem titkoltan arra készültem, hogy zsinórban harmadszorra is döntőbe jutok, és ezzel olyat csinálok amit még eddig senki...
Eddigi BB-szerepléseim és a legutóbbi OB szereplésem alapján úgy gondolom reális esélyem volt erre és bizakodva vártam a sorsolást...

Bevallom amikor megláttam hogy 4-es csoportban Süni és Teki várnak rám, kicsit elbizonytalanodtam, de továbbra is úgy éreztem hogy ha nem is 1. helyen, de tovább jutok. Titkon reméltem hogy Tyron egy kis mázlival elkapja egyiküket, megkönnyítve a dolgom, de a visszalépését követően, ez az esély elszállt, így már csak magamra számíthattam!

A két ifjú titán jófej volt, így én tudtam zsinórban két meccset játszani megszakítás nélkül, így nem kellett 3-4 órát várakoznom, ezért utólag is köszönet!

Így reggel Teki ellen kezdtem meg az OB szereplést. a Random sorsolás Tekinek Infernot, nekem Rampartot adott, ami mindkét fél számára elég jó leosztás az Extreme War c. mapon.

Hozzátenném, hogy BB előtt 3 nappal teszteltük Sünivel ezt a pályát, inferno voltam és kaptam resut, és 1.4.1-re középen voltam, végig darálva a pályát, úgyhogy tudtam mikor merre.

Ennek rendje és módja szerint meg is lett az aranybánya a 2. napon (bár power lichek védték), főhős asszem vmi +350-es hős lett, talán Jenova, rögtön föld alá mentem, bevettem a Dungeon várat, jött a stables, kivettem az összes ládikát, és nagy nehezen sikerült kiszenvednem a Zöld Sarit, bár a körülöttem ülők azt javallották hogy hagyjam, mert nem éri meg, inkább a Castle, de nem hallgattam rájuk:)

Ennek köszönhetően, 2 Green-nel végig szántottam a föld alatti részt, pandora, majd quest arti, végül rohanás vissza. POntosan már nem emlékszem a dolgokra, de azt tudom hogy valahol a 3. hét közepén mentem a szigetre a pandoráért, ekkor már volt Gold Sari, de resu sehol, és földmágiám sem volt...Végül nagy nehezen utolsó helyre bejött a földmágia, amit hamar expertre gyúrtam, így legalább az Utópia kiszedése után (1.4.4-nél) tudtam expert slow-t nyomni a Garrisonban.
Volt még chain-em is, amit később nagyra értékeltem, amikor megláttam a +3 All melletti villám elleni nyakéket...Resu nélkül azonban votlak veszteségek, és bár Teki ekkor még sehol sem volt, valami azt súgta hogy neki lesz Resu...

Középen a két relic tökéletes volt: SS és TG, de sajna Gold Sarik és Titánok őrizték, ami ugy eléggé öngyilkos vállalkozás lett volna resu nélkül. Ekkor ráadásul betoppant Teki és megütköztünk...

Pontosan már nemotm mi hogy zajlott, de azt hiszem skillfölényben voltam, és eléggé bedaráltam Tekit, mire ő elnyomta a resut...Ha nincs, akkor 2 kör alatt véget ér a csata, de így asszem vagy 30 pecig nyomtuk, hatalmas izgalmak közepette, életem egyik elgjobb csatája volt. A resu elsütése előtt biztos voltam a győzelemben, amikor megláttam, akkor úgy éreztem végem van. Hiába álltam rá szinte minden lényre, mindig tudott éleszteni Teki és kezdtem azt érezni hogy kifogyok az ötletekből és így előbb-utóbb a lényekből is. A chain azonban nagyon jól működött (főleg nyakékkel), így valahogy csak sikerült a paciknak kitartani, a végső pillanatban ráadásul bejött az expert resist és a lovak állva maradtak, Teki (mivel nem tudott mannát tölteni) mannája elfogyott és végül a chainem győzött...

Egy megvan, gondotlam ekkor, jöhet Süni...

Egyik legkevésbé kedvelt pályám, Side by Side, de legalább ugyanaz a leosztás mint az előző OB szezonban, így Strongholdot kaptam. Bejött ráadásul CH, így gyorsan tudtam haladni...Bár a macit majdnem nem tudtam felhúzni, végül összeszenvedtem, így a következő héten 3 macival és 1 Thunder Birddel nyomtultam, jött logistic, így villámléptű CH jól haladt. 2. hét végére döntést kellett hozzak...mivel nem volt fa a páláyn és még nem húztam se küklopszot se ogret, a kérdés az volt hogy ogret húzok és akkor nincs ősi maci, vagy ős macit húzok és megprobálom meglepni és bedarálni Sünit, aki Pyrével és az Infernoval szenvedett.

Bár alapvetően nem vok kockáztató típus, de most mégis bevállaltam hogy ősi macit húzok és rohanok. 1.3.3-nál jobb alul áttörtem és bevettem Süni faluját, ahol tudtam mannát duplázni (igy lett 60 mannám :wink: )
Ekkor tudtam csak útjára inditani egy scholaros hőst aki hozta a várva várt lvl2 spelleket, így lett volna 300-as villámom, így csak 200 körüli MA-t tudtam varázsolni...
Elindultam északnak immár az addigi teljes sereggel, 5 ősi maci 12 madár és a többi, de sajna ogrék és küklopszok nélkül. Mindenesetre bátor voltam és úgy éreztem tuti átgázolok Sünin, mivel volt expert haste, meg hát mégis csak CHval voltam
:lol:

Végül azonban nem tudtam megtanítani a villlámot mert Süni egy nappal hamarabb ért el, mint szerettem volna, dehát ez benne volt a nagy rohanásban...

Szerencsémre démongyártásról még szó sem volt, arch devil sem votl, csak 8 vagy 9 szultán, így bizakodó voltam. Nyomtam expert hastet, átrohantam mindekivel és megkezdődött az aprítás...Sajna azonban Süni villámja keményen bontotta a macikat, és bár a MA-m többet ütött mint az ő villámja, nem nyomhattam a szultánra...Végül a kevesebb lényem és az ebből fakadó HP hátrányom döntőnek bizonyult, akárcsak a villám hiánya, így végül Süni bedarált...

1-1, ezek után már csak abban bíztam hogy Süni lenyomja Tekit és akkor 2. helyen továbbmegyek, körbeverés nélkül... Itt már tudtam ha körbeverés van, kiesek, mert nem nekem való a Lovagi torna (vagy hogy hívják azt...)

Szóval kocsiba ültem, irány haza és biztam benne hogy nem hívnak fel...hát sajna csörgött a telefon igy 11-re visszamentem és annak rendje és módja szerint simán elbuktam a 2 csatát, így végül elbúcsúztam a küzdelmektől...

Sajnáltam mert a mapokon nyújtott teljesítményem alapján egyértelműen jó esélyt adtam magamnak az egyenes kiesésben, hiszen jól ment, de a Süni ellen elkövetett hibám, vagyis hogy elkapkodtam a dolgot, megpecsételte a sorsomat!

Csak az vígasztal, hogy a bajnokot egyedül csak én tudtam megverni, zsinórban már harmadszor! én vagyok a mumusod Teki :wink:

Remélem hogy a következő jubileumi BB-n eddig soha nem látott létszámú nevező lesz 1vs1-re az öregekkel és a régiekkel együtt és akkor újra bizonyíthatok!

A szervezőknek köszönet a munkáért és a lehetőségért én nagyon jól éreztem magam!

Ami a szavazatokat illeti:
Lucky: Teki
Unlucky: Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 04 kedd, 22:33 
Heroes Team

Süni írta:
Csizu:

Részemről> Lucky: Ssth Unlucky: Teki
Teki szerint> Lucky: Ssth Unlucky: Bozso

Mindenkinek saját magának kell eldöntenie, fontos e neki annyira ez a közösség, hogy eljöjjön a jubilleumi BB-re. Én ott leszek, nálam ez nem kérdés.
Kifogásokat természetesen mindig lehet találni, de számomra felfoghatatlan hogy még így is visszakoznak egyesek...
Mi történhet? Válás lesz a következménye annak, hogy 2 napig nem leszel otthon? :D

Köszii Legközelebb priviben vagy emailben kérem, a szavazás sosem volt publikus. Ha nincs jelöltem, megnézem kire szavazott a másik és én is rá szavazok. Meghát az egész procedura szofisztikáltabb, ha a "hivatalos" utat járjuk...

Teki: sztem egyszerűbb és kevesebb gombnyomás lett volna nekem priviben elküldeni, mint visszakerestetni :!:

Bogpista: a köv. BB pontos idejét nem tudjuk, de előrebocsáthattam, hogy számítok néhány emberre akik vagy megtisztelnek részvételükkel (engem és a "közösséget") vagy nem. A bizonyítványt pedig lehet magyarázni :) - de már lassan kiváló osztályzat jár a sok-sok magyarázkodásért és udvariasságért :)

Danke

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 05 szer., 8:07 

Én biztos meg fogok jelenni a jubi BB-n. Annyira nem lehet velem szemét a sors, hogy ne hagyjon elmenni oda.
Nem valószínű, hogy 1vs1-ben is indulok, de a támadás tornákon biztosan megmérkőzök veletek. Remélem ez alkalommal időm is lesz a csapatokra (és Csizunak is).
Egyetlen kérésem a nagyra becsült szervezők felé, hogy erre pár nappal több legyen az idő. Nem rajtatok múlt, hogy csak a leadás első 2-3 órájában volt időm leadni a csapatokat (de most hátha számítani fog).

Remélem a számomra újabb és nem újabb arcok közül is fogok látni eleget tavasszal a BB-n. Addig is legyetek nagyon bátor harcosok, és már most vegyetek ki szabit egész tavaszra!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 265 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]