Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 27 kedd, 15:57 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Türelem rózsát terem! :wink: Már 18 emberkének az alap térképeivel elkészültem, szerintem a hétvégére készen lesz az összes térkép és mentés (ha nem jön közbe semmi!) és akkor hétfőn fel lesznek töltve a mentések a megfelelő helyre! Mellesleg mivel sokan küldtek csapatokat nagyon sok jó csapat sorakozott fel szerintem, persze még vannak olyanok, akiknek tanulnia kell ezt a versenytípust, de senkinek sincs szégyenkezni valója! Ez a verseny egy jó alap lehet a következőkhöz!Tartsatok ki! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 27 kedd, 16:37 
Heroes Team

Hali!

Mugger: Nem baj majd nyomod a Confusiont a saját egységedre, úgyis azon fog töprengeni, „na most mit csináljak?” :lol: :lol:
Folytatva a sort seregem ebédje 110 Dread Knight roston! :twisted:

Felmerült bennem egy kérdés: H4-ben csata előtt ki lehet-e tenni csapatokat csata előtt, ha úgy gondoljuk, nem lesz rájuk szükség, a HP veszteséget meg ne növeljék(előfordulhat: pl. az idétlen rohangálós Berserkerjeim!)! Tehát ha kiteszem őket akkor az azerintem ne számítson HP vesztésnek..., hiszen nem is vesztettem el!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 27 kedd, 16:39 
Heroes Team

Üdv,

Mi az, itt mindenki Dread Knight-os? Azt hiszem tényleg lesz meglepi :D :D :D

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 27 kedd, 17:13 
Heroes Team

Én maradtam a jó öreg bevált seregemnél igy most is a szokásos titán kombóval jövök. Igaz most van mellette bőven archmage meg gremlin is, mert a gép szereti azt lőni. Támadó varinak ice boltot tettem be az ellen nem lehet védekezni recanter-el sem, magamnak meg lightning elleni nyakék van (asszem de lehet hogy nincs). Force field-et nem vettem, gép ellen ugyis simán kihuzom a titánokkal ugy hogy nem érnek oda, egyedül a gyors 7-es lények okozhatnak gondot ha az ellenségnek is van tactics-a.

A 2. sereg is jó lett, az megmarad a köv. fordulóra, jó infernós kombo, abban is van minden féle lény :-)

Ha nagyon nem jön be a tower sereg akkor van rá némi esély hogy a táborba már kirugom a titánokat...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 27 kedd, 18:14 

Halihó, harcosok!

Hát, én kezdek bekakálni... Olyan érzetem van, hogy a csapataim igen könnyen el fognak bukni a csapataitok ellen... :( persze, nekem megvan a kombó az AI ellen is... Gondolom a 3. csapatok nem vesznek részt..., pedig azért kiváncsi lettem volna, mit szóltok ahhoz a sok Arkangyalhoz... :mrgreen:

Mindegy én azért bízok a szemeimben meg a hat lábamban... :)
Ehm. Ez célzás akart lenni a csapataimra. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 27 kedd, 19:36 

Helló
Az mi alapján lessz eldöntve,hogy ki támad?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 27 kedd, 22:51 

Karesz írta:
Helló
Az mi alapján lessz eldöntve,hogy ki támad?

Az alapján, hogy milyen gyors a serege :lol: :lol:
Mindenki játszik mindenkivel oda-vissza, vagyis mindenki kap 30 mentést amit le kell játszania. Értelemszerűen 1 adott csata 2-szer lesz lejátszva, csak egyszer te leszel a sajátoddal másszor meg fordítva. Ezért is tart ilyen sokáig Vologyáéknak azt a sok mentést elkészíteni.
Minden tiszteletem az övék!

Sajnos az én seregem AI-val elég butus, de azért szívhatjátok majd a fogaitokat ha meglátjátok őket :lol: Mint már említettem, akinek sok ideje lesz játszogatni az lesz a győztes. Persze csak ha jó sereget választott. Nekem szemernyi kétségem sincs, hogy legyakalom a seregeiteket! :twisted: Csakhát ti is az enyémet valószínűleg. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 27 kedd, 22:52 
Heroes Team

Elvileg mindig a gép támad. A pálya olyan hogy egy egyirányu kapun kell átjönnie az ellennek, amin csak akkor jön át ha elérhető közelségben van a hősünk. Szal átadjuk a kört, és ha minden igaz akkor az ellenség átjön a kapun és támad.

lövősök amugy tactics-al jók csak, ,igy csata előtt el lehet őket küldeni szélre és körbevenni 1-1-1-1-1-1 lénnyel igy az arkangyal se tud azonnal odarepülni. Persze csak gép ellen :-)
Azért mondom el mert már ugyis mindegy a csapatokat meg ugyis mindenki látni fogja.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 27 kedd, 23:53 

damagepy írta:
Elvileg mindig a gép támad. A pálya olyan hogy egy egyirányu kapun kell átjönnie az ellennek, amin csak akkor jön át ha elérhető közelségben van a hősünk. Szal átadjuk a kört, és ha minden igaz akkor az ellenség átjön a kapun és támad.

lövősök amugy tactics-al jók csak, ,igy csata előtt el lehet őket küldeni szélre és körbevenni 1-1-1-1-1-1 lénnyel igy az arkangyal se tud azonnal odarepülni. Persze csak gép ellen :-)
Azért mondom el mert már ugyis mindegy a csapatokat meg ugyis mindenki látni fogja.

Az nem jó ha a gép támad, mert a hülye AI nálam pl. a tesztelések során simán egyberakta a külön-külön 1-es egységeket. Ezért nekünk kellene támadni, miután az ellenfél már fullos. Főleg, ha olyan sötét lesz, hogy nem mer jönni mert gyengébbnek érzi magát. Akkor csak várhatunk a kapu előtt. De nem akarok beleszólni, nem vagyok azaz okostojás típus :)

Akinek meg nem lesz tacticsja az csúnyán jár. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 28 szer., 7:52 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Köszönöm az elismeréseket srácok! :D Tényleg baromi sok meló van egy ilyen versennyel, napi 4-5 órát szerkesztek térképeket, már 25 ember alap mappjai elkészültek... :wink: Örülök neki, hogy mindenki ilyen optimista, biztosan nagy csaták lesznek! Én már tudom! :wink:

Mugger: Lehet, hogy a hétfő kincstári optimizmus? Lehet, de majd kiderül! :D

Nimbus: Én is azt mondanám, hogy ne lehessen egységeket kivenni a csata előtt, nehogy elhulljanak... Szóval hagyd csak ott őket és mutasd meg mire képesek a Berserkerek! :twisted:

Kertics: Csak egy érdekes adalék a versenyből. Főhősök választása: Tamika 4 fő, Dace 3 fő, Ivor 2 fő, Makelith 2 fő, a többi emberke mind-mind különböző hőst választott! Szóval azért nem mindenki versenyez Dread Knight-okkal! :wink:

DamaGepy: Már ideje lenne, hogy a Titánjaidat kidobd a csapatból! :D Persze ez vonatkozik Lzo-ra is! :wink: Jajj, most elárultam valamit? :D

Cooper: Ne rettegj annyira, nem olyan rossz a Te csapatod!!! :wink: BÁTORSÁG HARCOSTÁRSAM! :D

Karesz: Szinte mindegy, hogy Te támadod meg a gépet vagy fordítva történik. Úgyis a taktika vagy a leggyorsabb egység lesz a döntő tényező! 8)

Bogpista: Nem biztos, hogy az lesz a győztes, akinek sok ideje van játszani! Szerintem minden embernek meglesz a megfelelő ideje! Ha pedig nem jó a csapat, akkor úgyis mindegy, nem? :wink: Sajnos a gép úgy vonja össze a szétszedett egységeket, ahogy gondolja, ezzel sajnos semmit sem tudtunk eddig kezdeni! És azt hiszem nem is fogunk tudni csinálni semmit... :cry:

Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 28 szer., 8:59 

Vologya írta:
Cooper: Ne rettegj annyira, nem olyan rossz a Te csapatod!!! :wink: BÁTORSÁG HARCOSTÁRSAM! :D

Úgy gondolod? Vagy csak azért mondod, mert nagyon hasonlít a tiedhez (és te is valami rosszat érzel a nadrágtájékon :mrgreen:)? :D

Kiváncsi leszek rá. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 28 szer., 9:46 

Nem dread knight hanem black !

Preis ist heis!!

Nimbus! Én is találtam olyan sereget amivel megvertem a beküldöttet. Csak olyan sereget nem, amivel mindenkit legyőzhetek. Gondolom a BLACK knight-ok jók lesznek egy-két tucat győzelemre.

H3-ban tényleg tuti vesztő a Black Dragon, a h4-el most felizgattatok...

Hogy mást is írjak szerintem királyok az áprilisi pályák h4-forest rangers, SOD-egy mindenki ellen, h2 arena... Ezért IS le a kalappal. :!:

Levko

Ui.: A SOD-os pálya erősen hasonlít a h1-ben a Dragon pass nevűre. Az az egyik legkirályabb h1 pálya

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 28 szer., 10:29 

Szevasztok!

jajaja black nightok! Megnéztem őket még a szereplővállogatáson, Majdnem olyan durvák, mint a háziállataim, a fekasárkikat egyébként komolyan mondtátok a H4-ben? :lol: (most még röhögök, de majd amikor levernek...)

Szeretném mondani: a halálosztó szárnyas brigádom idénre lábakat növesztett, és egy szarvat. Igen-igen unikornisok, és szemlevesben mosnak lábat. :wink: Ha érti valaki, hogy mire gondolok.

Jó látni, hogy ennyien rá vannak izgulva a támadásra! Kíváncsi leszek, hogy kik lesznek egyáltalán a versenyzők. Tényleg kedves szervezők, azt nem lehetne hamarabb kitenni? Kis infócsöpögtetés címén. A neveket, esetleg infó a csapataikról? :roll:
Vagy ez mind egyszerre fog megjelenni, amikor meglesznek a mentések is?

Jó parázást mindenkinek:
Sorceress

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 28 szer., 10:42 

Unikorn- 1 győzelem,
Evil eye - 2 győzelem

Na jól haladunk...

Levko

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 28 szer., 10:57 
Heroes Team

Hali!

Sorci: Nem tom miről beszélsz?? :lol:
Talán a 930 Beholderemről?? :lol: :lol:
Hopp nem bírtam ki elárultam magam én is... :D

Vologya, Mugger: Nem értem miért ne lehetne kivenni, hiszen nem erősítek, hanem gyengítek... Mindösszesen azért kérdeztem, mivel biztos lesz olyan ahol, majd kellenek golyófogónak, de valsz olyan is lesz ahol csak feleslegesen szaporítanák a HP veszteséget!
(Az is igaz, hogy valsz nem ezen a 4db Berserkeren fog múlni a dolog! :))

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 28 szer., 11:00 

Csá he!

levko:
Kinek adtad azokat a győzelmeket?
Most akkor pesszimista vagy, vagy ilyen gyorsan lejátszottad őket?
Gepi Titánjait számításba sem vetted!?
Lehet még fogadásokat is kötünk a verseny előtt, hogy melyik csapat a legesélyesebb :wink:
H4-ben magamra fogadnék! :twisted:

Tényleg DiLaen: Te mivel indulsz idén? Vagy már visszavonultál? :twisted:

adios:
Sorceress

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 28 szer., 11:12 

Versenyen kívűl én is elkészítettem pár csapatot, megvallom nem tudtam melyik lenne az igazi, ezért nem indultam. Az egyik összeálllítás így néz ki: pár master genie, titánok + a szerencse speckós hős. Engedelmetekkel én is letöltöm a csapatokat aztán meglátom mire jutok :?: :?: :?: .
Ja, szerintem az AI csapatait szerintem tök fölösleges előre elrendezni, tapasztalatom szerint úgyis átrendezi. Volt már hogy jobbal rákattintottam: 100 tünde egy csapatban, nem ügy. Támadok, na erre nem hétfelé vannak :?: :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 28 szer., 12:10 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

GEPY: Most okoztál nekem egy gyenge szív infarktust!!! :cry: Megcsináltam az összes pályát és most teszteltem az egyik pályát, mikor kiderült, hogy NEM JÖN ÁT A GÉP A TÉRKAPUN!!! :twisted: Most állhatok neki az összes mappot átszerkeszteni!!! :? Bocs skacok, lehet, hogy a hétfői határidővel túl optimista voltam??? :shock: Na mindegy, most egy kicsit elment a kedvem, de legalább megtaláltam a megoldást! :D Ezért még 3 nap és készek a javított alap térképek... Remélem...

Cooper: Nem hasonlít a csapatunk és bízom benne, hogy a csatáim 2/3-át megnyerem, de van, ahol alapból esélytelen vagyok! :wink:

Levko: Köszi az elismerést a többi versenyt vezető Team tag nevében is!

Sorceress: A sok munka mellet csak a térképszerkesztésre jut időm, arra nem, hogy kirakjam a csapatokat. Talán Gepynek el tudom küldeni és ha lesz ideje, kirakja... Gepy? Ha Gepynek nincs sok ideje, akkor csak egyszerre a mentésekkel fog megjelenni a dolog az oldalon... :? DiLaen sajnos nem indult a versenyen... Biztosan kevés a szabadideje! :cry:

Nimbus: H4-ben azért nem célszerű a Berserkereket és mást sem kivenni, mert a csata közben kérjük a mentést és ott értékeljük. Ha nincs a csapatban a 4 berserker, akkor olyan, mintha meghaltak volna! :roll:

gezsa: Nyugodtan indulhattál volna, de azért ha letöltöd a mentéseket, sokat tanulhatsz belőlük! :wink:

Most már kicsit lenyugodtam, megyek mappokat javítani levezetésként, aztán dolgozom egy kicsit és este megint mappozok! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]