Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 265 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 16 csüt., 11:12 

Vologya:
Tyron lemondta a h3támadást, engem érdekelne, hogy ott lesz e az 1vs1
tornán?
Azért is kérdezem, mert egy csoportban vagyok vele...

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 16 csüt., 11:58 
Heroes Team

Sziasztok!

Jelentem befizettem a Csili terembérletet.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 16 csüt., 17:21 
Heroes Team

GJodie: nem azt mondtam, hogy Te nézd át a mapot, általánosságban szóltam. Természetesen az 1v1 mezőny minden tagjának szólt, de azt nem várhatom el, hogy mindenki átnézze. Ha rajtam kívül még 2-en átnéznék, akkor szerintem nem maradna benne annyi hiba, mint eddig. Csak azért írtam, hogy a hátralévő 1 hétben hátha valakinek megjön az kedve, vagy megszán és belenéz 1-1 mapba.

Mugger: kösz h befizetted!

Tyron szereplése erősen kétséges, de gyaníthatóan nem fog indulni.

A pénteki napon a csonkacsoportban résztvevőknek értelemszerűen 2 meccse lesz (megbeszélhetitek, hogy kik jöjjenek reggel játszani és ki jöjjön később) a másik 2 csoportra 3 meccs vár.

Ha a 3 fős csoportokban körbeverés lesz (amire van esély), akkor a Lovagi Tornán harcolnak egymással 1-1 meccset az érintettek (ez idő alatt a 4 fős csoortban a 3. meccset fogják tolni).

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 16 csüt., 17:49 

hurrá!

köszi Tyron...

Csizu átnéztem a mapokat, van 1-2 észrevétel, majd este megbeszéljük msn-en

én eddig 3 BB-ből 2szer voltam csonka csoportban és mindkétszer várnom kellett egy meccset, így ha a kollégák nem veszik zokon, most kihagynám a várakozást...
de lehet velem alkudozni :wink:

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 16 csüt., 18:46 

Oké Bozsó reggel kezdesz Sünivel aztán meg dél tájában bevánszorgok és lenyomsz engem is. :D Megfelel? :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 16 csüt., 19:43 

Süni írta:
GJodie:
Ilyen alapon akkor mindenki a másikra hárítja a felelősséget...

Süni!
Ha majd reggel 7-től este 7-ig dolgozol, hétvégén pedig kórházban fekszel, hogy beállítsák a cukrodat, közben pedig ellátod az otthoni teendőidet is, és még ezek után meg tudod nézni a mapokat, akkor fejet hajtok, és azt mondom, igazad van... mert én csak másra hárítom a felelősséget. :?

Csizu!
Tényleg sajnálom, hogy nem tudok ebben segíteni. De ha bármi másban a hasznomat vennétek, csak szóljatok. Nyomtatás, fénymásolás, sütés-főzés... stb. :wink:
Ajándékként a versenyre hozok vízforralót, instant kávét és poharakat. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 16 csüt., 19:44 

Majd még egyeztetünk, mert nem szeretem elkapkodni a döntést.
Ezt Teki te is tudod, láthattad milyen lassan léptem a köreimet táborban :D
Tyronnal röviden beszéltem, tényleg nem jön.

GJodie:
A világért sem akarok veled vitázni, de én arra céloztam, hogy annyit kell csinálni, megnézed a lények savage-ra vannak e állítva, egyező számúak e a két térfélen, artik ki vannak e tiltva, a várakban mit lehet építeni stb Ezeket nem nehéz átfutni, ha gyorsan kattintgatsz.
Nem tudtam, hogy mennyit dolgozol naponta, illetve hogy kórházban is voltál... Ha megsértettelek, elnézésedet kérem.
És 30 percet rászánni... nem sok idő, ezért írtam hogy "Ilyen alapon...

Pista:
A 7. vagy 8. BB-re kellett volna elvinned a kupát, és továbbadni Bozsonak, vagy valakit megbízni hogy adja oda neki... :roll:
Dehát ezek szerint engem nem illet meg, mindegy, legalább van egy olyan kupa nálam amire büszke vagyok, a tábori 1vs1....
Úgy tudom egyébként, hogy Imperátor magánál tart 1 kupát, amiért egyszer megnyerte a 4.csoportot.
Valahogy nem vált be ez a vándorkupa, az elején még szép fényképek is készültek például Sorcyról, azóta már ez sincs meg...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 16 csüt., 21:25 

Süni írta:
Pista:
A 7. vagy 8. BB-re kellett volna elvinned a kupát, és továbbadni Bozsonak, vagy valakit megbízni hogy adja oda neki... :roll:
Dehát ezek szerint engem nem illet meg, mindegy, legalább van egy olyan kupa nálam amire büszke vagyok, a tábori 1vs1....
Úgy tudom egyébként, hogy Imperátor magánál tart 1 kupát, amiért egyszer megnyerte a 4.csoportot.
Valahogy nem vált be ez a vándorkupa, az elején még szép fényképek is készültek például Sorcyról, azóta már ez sincs meg...

Nézd, én egy BB-n voltam eddig. Talán az ötödiken, vagy a negyediken... Laca volt az, aki a kupaátadásokkal foglalkozott, egyszer fel is utaztam ezért Pestre. A rá következő idény vége után is úgy volt, hogy lesz ilyen átadó, de Laca nem volt akkor már teljesen motivált ilyen téren, így ez nem történt meg. Ezért nem kapta meg Bozso anno a kupát. A táborra meg elfelejtettem elvinni a másik kupával együtt, ami Jou-t illet jelenleg.
Mivel Laca kiszállt a bizniszből, így vagy felvállalja valaki ezt a szerepet, vagy marad a BB-s, táboros átadás, már ha az adott delikvens ellátogat az aktuális rendezvényre. A rajtuk lévő táblákat is frissíteni kell, hiszen ez már az ötödik idény az OB-n, s a nálam lévő kupán meg még csak két név szerepel...

Sorry az OFFért...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 16 csüt., 22:15 

haliho, nekialltam nezegetni a palyakat de nem tunnek annyira jonak
egyreszt folyamatosan 4 lvl spelles hosoket kapok masreszt az ordogi iranyitason altar van
rossz mappokat toltottem le? ha vannak frissebben linkeljetek ki oket megint plz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 16 csüt., 23:25 
Heroes Team

Jou írta:

Az eszközölt javítások:

H3 támadás:

Vologya: Az angyalok 1,5xres ára nem 854, hanem 855, így sajnos nem volt elég a maradék pénz.. Módosítás: -1 gremilin

Üdv Bátor Harcosok!

Elnézést kérek Mindenkitől, hogy ilyen kardinális hibát követtem el a percek alatt összedobott adatlapom összeállításánál és köszönöm Jou Mesternek, hogy lejavította! :) Elfogadom az 1 Gremilines büntetést! :P A Windows számológépét pedig kidobom! :roll: Baráti üdv! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 17 pén., 12:02 

Vologya írta:
a percek alatt összedobott adatlapom összeállításánál

ROFL :)

Tudjuk nagyon jól, hogy az ilyen percek alatt összedobott csapatok szoktak a dobogón végezni :) Szóval hajrá Vologya .)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 17 pén., 13:55 

Süni írta:
az elején még szép fényképek is készültek például Sorcyról, azóta már ez sincs meg...

Köszönöm az elismerést. Az érdem Laca retusáló tudományáé :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 17 pén., 17:22 
Heroes Team

GJodie írta:
sütés-főzés... stb. :wink:
Ajándékként a versenyre hozok vízforralót, instant kávét és poharakat. :D

Megbeszéltük :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 17 pén., 19:19 

Sziasztok!

Bocsánat a teljesen naiv és kezdő kérdésért, de H5 támadásban a BB-n fogjuk lejátszani a mecseket vagy itt keressem meg azokat akik ugyancsak támadnak, az online meccsek lejátszására?

Előre is köszönöm a válaszotok!

Üdv! Coradiel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 17 pén., 19:39 

Üdv Coradiel!

A BB-n fogod lejátszani a H5 Támadás meccseidet, azért van rá egy nap hogy tuti lemenjen az összes meccs...
Sokkal jobb szemtől szemben lejátszani, mint így neten keresztül, majd meglátod :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 17 pén., 20:08 

Süni írta:
Üdv Coradiel!

A BB-n fogod lejátszani a H5 Támadás meccseidet, azért van rá egy nap hogy tuti lemenjen az összes meccs...
Sokkal jobb szemtől szemben lejátszani, mint így neten keresztül, majd meglátod :)

Köszönöm a válasz Süni :)
Szerintem is jobb élőben :D

Sok sikert mindenkinek :)

Üdv! Coradiel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 18 szomb., 21:56 
Heroes Team

Hello,

Támadás mentések holnap délelőtt kerülnek ki a fórumra. Elnézést a csúszásért...
Megértéseteket köszönöm!

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 19 vas., 10:22 

Kedves Szervezők! Hogy áll a gépállomány? :roll: Lesz elég a versenyre? Ha vinnem kell a szerény képességű "batyumat", akkor szóljatok! Egyébként az 1vs1 pontosan mikor, azaz hány órakor kezdődik? Nem akarok elkésni, mint a múltkor :wink:
Már csak pár nap... addig is mindenkinek jó felkészülést! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 19 vas., 10:29 
Heroes Team

GJodie: Nem kell a gépedet elhoznod, sikerült összeszedni elegendőt, illetve a 2 visszalépő miatt 12 gép is elég.

Akik gépet ígértek: Ssth, Jou, Dragon, Teki, Titi, Syoke, Kady, Csizu + tartalék NG (ő is tud gépet biztosítani, ha kell). Ezen kívül Vologya & Mugger 5 gépet tud a verseny teljes idejére biztosítani.

H3 Támadás Mapok:

http://heroesteam.extra.hu/csizu/9.hbb_h3tamadas.zip

Ha hibát találtok (nem kizárt, hogy van), jelezzétek Jou ill. jómagam felé és javítjuk ahogy tudjuk!

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 19 vas., 10:56 
Heroes Team

Csütörtökön a H5 Támadás Versennyel kezdünk, ezért akik érdekeltek ebben a versenyszámban, reggel 8:00-ra érkezzenek meg a verseny helyszínére. Aki nem érkezik meg 8:30-ig, azt kizárjuk a versenyből.

A H5 verseny tervezett ideje 8:00 - 15:00ig tartana. Csúszás elképzelhető, de nem erre törekszünk :)

15:00-tól vakulásig H3 támadás. Szóval akik H3 támadást nyomják, legkésőbb 15:30-ig érjenek a tett helyszínére, ellenkező esetben ki kell őket zárnunk - a H5-höz hasonlóan. (és igen, 2much-ra is vonatkozik :) )

Akik vidékről jönnek (Jou, Dragon, stb) azoknak az időpont kitolható és utólag lejátsszák. Vidéknek számít Pest megyén kívüli település :)

H3 támadáshoz egy kis magyarázat: Syoke nem vett varázskönyvet, de Dispel spellt igen. A múltban többiekkel sem szúrtunk ki, hogy egy vari könyv miatt a versenyén rosszabbul teljesítsen (pl. Nimbusnak volt hasonló esete), így -1 dendro soldier fejében kapott vari könyvet. De szeretném, ha ez lenne az utolsó alkalom és odafigyelnétek legközelebb, mert a szabály az mégis szabály.

Péntek, szombat: Az 1v1 versenyszám ideje reggel 8:00-s kezdés. 8:30ig várunk maximum (hasonóan a támadáshoz), aki eddig nem érkezik meg... nos, sajnos ki kell zárnunk.

Karesz: pénteken ráérsz később jönni, mondjuk 12:00-ra, mert 3an vagyunk a csoportban, és Jou, valamint jómagam biztosan ott leszünk 8:00-kor. Jöhetsz korábban is, de játszani 12:00-tól tudsz.

Teki, Bozso,Süni: beszéljétek meg egymás közt, ki jön közületek később (12:00-ra legkésőbb!) és tudassátok velem!

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 265 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]