Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 265 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 05 vas., 15:15 

Hali!

Pedig komolyan gondoltam! Ne feledjük te is azt mondtad a táborban, hogy szerinted is minimum 11 be kellene, hogy kerüljön a defender.

Hős +50% ár ? +4 hp ért cserébe ??? Még mindig túl olcsó. (azaz az egység az olcsó)

Megintcsak hp hegyek, 50% védelem lövés ellen + immunitás a def csökkentésre? mindez csak az ultimate +30% árért?

Igen lehet, hogy verhetőek sok luckkal ... és ha ezt nézzük akkor bizony ha már a gremlinek (akik szerencsével lettek 4.-ek) azok kaptak +25% árdrágítást és semmi extrájuk nincs. A defenderek meg sok extrával +30%-ot ... LOL

Üdv : Magix

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 05 vas., 18:23 
Heroes Team

Sziasztok!

Magix: Amennyiben minden más is drágult 25% -al, akkor a Defenderek 30 párja nem is sok. De ez azért nem így van... :)
Én azért biztos nem leszek velük, 1x elég volt, most már inkább a parasztokat favorizálom! :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 05 vas., 19:37 
Heroes Team

Mugger_ írta:
Sziasztok!

Magix: Amennyiben minden más is drágult 25% -al, akkor a Defenderek 30 párja nem is sok. De ez azért nem így van... :)
Én azért biztos nem leszek velük, 1x elég volt, most már inkább a parasztokat favorizálom! :) :) :)

Üdv. Mugger

Üdv!

Magix: Jólvan az a defender, 31k-t már nem szedsz össze belőllük, már verhetőek! :lol:

Nekem 8 hogy paraszt, vagy defender, mind2vel 3. lettem! :lol: :P :) Kíváncsi leszek ki mit lát az árlistában ezúttal. :)

Üdv! Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 05 vas., 21:45 
Heroes Team

Magix írta:
Kedves versenytársak!

Tegyük érdekessé a H5 TT-t!

MINDENKI legyen defenderekkel!!!!

9,5 az ára ... röhejes ... ugye ezt megint nem gondoltátok át :)
Hiába van mellé 4400-ért a hős ...

javítva by Kiki:P

Kíváncsi lennék Magix, hogy a 2200 defender helyett mit ütnél pl a 1600 defenderrel, főleg hogy a HP gyűrű is felment...
De látom most Te nem gondoltad át az erőviszonyokat...

Mit dobnál be a mennyiség megtartásáért?? Puppet, vagy az Immunity??
De nembaj, fő hogy legyen mindenki defenderrel...

Mitszámít a 35%kos lénydrágulás, mit számít az 50% os drágulása a hősnek, mit számít hogy a hp artifact 20% ot drágult szintén...

Azért Köszi a bizalmat, ez most jólesett Magix! :roll: :? :?

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 05 vas., 21:48 

akkor most hogyan lesz Vologya, csütörtök-péntek a csoportmeccsek és szombat az utolsó nap?
(mert nekem a csütörtök biztos nem jó)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 05 vas., 22:03 

Jou írta:
Kíváncsi lennék Magix, hogy a 2200 defender helyett mit ütnél pl a 1600 defenderrel, főleg hogy a HP gyűrű is felment...

Mitszámít a 35%kos lénydrágulás, mit számít az 50% os drágulása a hősnek, mit számít hogy a hp artifact 20% ot drágult szintén...

Jou itt nem a bizalomról van szó. Arról van szó, hogy a 2000+ defender több mint fele megmaradt a pályán akárki játszott ellenük. A hős 3000+ ról 4400 ra drágítása nem éppen olyan sok (ahhoz képest, hogy mit ad).

Én leginkább csak arra reagáltam, hogy eddig a top 3 helyezett egységeket mindig felvittétek annyira, hogy NE érje meg 1-2-3 támadásig használni. Most ez nagyon nem igaz. Lehet, hogy verhetőek, de nagyon erősek még így is. Ennyi.

Nem a munkádat (munkátokat) akartam degradálni Jou, távol álljon ez tőlem. Örülök, hogy mindezt megteszitek önzetlenül, csak most nem igazán éreztem a fent említett top csapatok lenerfelését :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 05 vas., 22:33 
Heroes Team

Magix írta:
Jou írta:

Jou itt nem a bizalomról van szó. Arról van szó, hogy a 2000+ defender több mint fele megmaradt a pályán akárki játszott ellenük. A hős 3000+ ról 4400 ra drágítása nem éppen olyan sok (ahhoz képest, hogy mit ad).

Én leginkább csak arra reagáltam, hogy eddig a top 3 helyezett egységeket mindig felvittétek annyira, hogy NE érje meg 1-2-3 támadásig használni. Most ez nagyon nem igaz. Lehet, hogy verhetőek, de nagyon erősek még így is. Ennyi.

Nem a munkádat (munkátokat) akartam degradálni Jou, távol álljon ez tőlem. Örülök, hogy mindezt megteszitek önzetlenül, csak most nem igazán éreztem a fent említett top csapatok lenerfelését :(

Üdv!

Magix: Rendben, tegyünk egy próbát, legyél defenderekkel és meglátjuk hanyadik leszel.

Üdv! Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 05 vas., 22:34 
Heroes Team

NG írta:
akkor most hogyan lesz Vologya, csütörtök-péntek a csoportmeccsek és szombat az utolsó nap?
(mert nekem a csütörtök biztos nem jó)

Üdv Bátor Harcosok!

NG: csütörtökön lesznek a támadások, pénteken a csoportmeccsek és szombaton a továbbjutóknak az egyenes ági kiesés.

Támadók: A H3 és H5 támadás csapatok beküldési határideje: 2008. 10. 12. 20.00 óra!!!

Baráti üdv!

ui: A csapatokat a vogyi73@gmail.com címre lehet küldeni 9-én 12.00 órától!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2008 okt. 06 hétf., 17:29-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 05 vas., 22:59 
Heroes Team

Magix írta:

Magix, A hős 2800 volt ez pont 50%kal ment feljebb...
a 2000+ defenderekből pedig vonjál le 35%kor, ez testvérek között is -700 defender... Ha a spellt elhagyod, úgy még lehet +300-350 defender, de mágiák nélkül?? Énszerintem jó a drágítás mértéke, és nemtudom azt sem hogy honnan vetted a top 3 egységek orbitális drágítását, de tudtommal általában a drágítás miatt másra való fantáziálás indult be inkább...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 05 vas., 23:12 

Vologya írta:
NG: csütörtökön lesznek a támadások, pénteken a csoportmeccsek és szombaton a továbbjutóknak az egyenes ági kiesés.

:o egy nap alatt lemegy a 4 csoport?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 06 hétf., 13:05 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Támadók: A H3 és H5 támadás csapatok beküldési határideje: 2008. 10. 12. 20.00 óra!!!

Baráti üdv!

Óóóó. Az gáz, mert akkor legkésőbb csütörtökön napközben kell elküldenem, mert utána nem lesz rá lehetőségem vasárnap estig. :roll: :cry: :x :evil:
Egye fene, akkor papír csapattal fogok indulni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 06 hétf., 17:36 
Heroes Team

NG írta:
Vologya írta:

:o egy nap alatt lemegy a 4 csoport?

Üdv Bátor Harcosok!

NG: Muszály lesz! :D Nem nagy ügy, "csak" 16 gépet kell hálóba kötni! :wink: Baráti üdv!

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

ui: A csapatokat a vogyi73@gmail.com címre lehet küldeni 9-én 12.00 órától!!!

Baráti üdv!

Lord Shaba: Ne aggódj, Nekem sem lesz több időm csapatot kereálni, csütörtök délig van időm összedobni valamit... :wink: Csak azért, hogy utána jöhessenek a csapatok a mail címemre! :shock: :roll: :shock: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 06 hétf., 19:32 

Vologya írta:
Lord Shaba: Ne aggódj, Nekem sem lesz több időm csapatot kereálni, csütörtök délig van időm összedobni valamit... :wink: Csak azért, hogy utána jöhessenek a csapatok a mail címemre! :shock: :roll: :shock: Baráti üdv!

Akkor éppen lesz időm leadni. :)
Fun csapataink lesznek, mint manapság általában. :D :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 07 kedd, 15:05 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Vastaggal jelöltem azokat, akiknek az előlege megérkezett. (Frissítve: 2008.10.10. 23:05 óra)

1vs1 verseny:

1. Tyron
2. Karesz
3. ssth
4. Süni
5. GJodie
6. NG
7. Kady
8. KTibsza
9. Hitehagyott (Pumpás)
10. Bozsó
11. Titi
12. Jou
13. Dragon
14. Teki1986
15. Bónusz újonc
16. Csizu

H3 Támadás:

1. Vologya Mester
2. Mugger
3. Kaylamoy
4. Syoke
5. Tyron
6. Karesz
7. ssth
8. Lord Shaba
9. Sorceress
10. Magix
11. 2much4me
12. Süni
13. Titi
14. Jou
15. Dragon
16. Csizu
17. Teki1986
18. Bónusz újonc
19. Kertics

H5 Támadás:

1. Vologya Mester
2. Mugger
3. Syoke
4. Kaylamoy
5. Lord Shaba
6. Sorceress
7. Magix
8. Titi
9. Jou
10. Dragon
11. Csizu
12. Teki1986
13. Coradiel

Pénz befizetési határidő: 2008.10.10. 18 óra

A H3 és H5 támadás csapatok beküldési határideje: 2008.10.12. 20 óra

A H3 és H5 támadás csapatokat 2008. 10. 09-én 12.00 órától lehet küldeni a vogyi73@gmail.com e-mail címemre.

Az 1vs1 verseny nyílt csoportba sorsolása: 2008.10.10. 18 óra VIII. kerület Ciprus u. 2-6. (Telefonon rám csörögtök és felhozlak benneteket a sorsolás helyszínére. Aki nem tudja, hogy hol van, nézze meg térképen vagy hívjon fel és elmondom!)

Az 1vs1 verseny térképeit a mai nap folyamán Csizu feltölti ide a fórumra, valamint részletekkel szolgál a verseny lebonyolításával kapcsolatban. Addig is szíves türelmeteket kérem!

Baráti üdv!

A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2008 okt. 10 pén., 23:04-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 07 kedd, 17:49 
Heroes Team

Hello,

Mint ahogy már Vologya írta, a versenyen FIX térképeken fognak zajlani a küzdelmek. A fix térképek számát illetően még gondolkodom:egy körben mindenki ugyanazon a mapon játsszon vagy különbözőn. Erről a kérdésről szívesen meghallgatnék pár véleményt itt a fórumon.

A fix mapokat nem ma fogom feltenni a fórumra, hanem pénteken. 2 hetetek lesz majd a mapokat tanulmányozni.

:!: Eddig 6 ember szavazott a várválasztást illetően. Én szívesen szavazásra bocsájtok bizonyos kérdéseket, de ha a többség még válaszra sem méltat, akkor legközelebb én magam fogom eldönteni hogy legyen, aztán lehet sírni miért így van. Elnézést a kirohanásért, de úgy érzem, az a minimum, hogy megtisztelem annyival a szervezőket, hogy írjak egy üzit, kb 5 perc az egész. :!:

4-es csoportok lesznek, minden csoport élén 1 kiemelt. Ez azt jelenti, hogy október 9.-én este 20:00-i toplista alapján dől el, kik lesznek a kiemeltek. A csoportokba a többi embert sorsoljuk (mindenki egy kalapban lesz). A csoportokból az első 2 helyezett jut tovább.

Mivel minden csoport 1 napon játszik, 16 gépre van szükségünk. Ebből 6 gépet Vologya és Mugger biztosít a verseny idejére. :!: Azt kérném Tőletek, hogy aki tud gépet hozni, jelezze nekem e-mail vagy privi formájában. Köszönöm! :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 07 kedd, 19:11 

Játsszunk ugyanazon a mapon... ilyen még úgysem volt, és érdekes lehet. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 07 kedd, 20:07 

Kívülűllóként jegyezném meg, bocs ha belemagyarázásnak számít, hogy tök jó volt a táborban is, hogy ugyanaz a map volt adott körben, így ha odamentél máshoz nézelődni, akkor legalább volt fogalmad miről lehet szó :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 07 kedd, 21:20 

Titi mint toplistavezető, a kis ratyi ssth aki csak 3. :D , szerény személyem, illetve Csizu lesz a 4 kiemelt ehhez nem kell nagy jóstehetség, már most is kijelenthető :)

Sorcyval szinte minden map előtt megbeszéltük mégis mivel érdemes rajta lenni, valószínű most is találok ilyen "társat" 8)

Nekem mindegy hogy ugyanolyan vagy más mapon játszunk, a lényeg a jó hangulat és hogy ne kerüljek nehéz csoportba :)

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 08 szer., 0:11 

Üdv!

én is azt mondanám, hogy ugyanazon a mapon játszon mindenki egy körben, ami pedig a várválasztást illeti én nem kaptam üzenetet, hova küldted Csizu? vagy hol kell szavazni? bocs ha hülye a kérdés, de nekem ez most nem egyértelmű, viszont lusta vagyok körbenézni a forumon! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 08 szer., 6:50 

Csizu írta:
Sziasztok!

Az 1v1 versenyszámban indulókat arra kérném, hogy dobjanak meg egy e-mail-el - cs.gabor83@gmail.com -, vagy privát üzenettel azzal kapcsolatban, hogy random várak legyenek, vagy pedig mindenki választ magának előre várat (mint előző BB-n is).
Köszönöm!

Üdv

Csizu

Lehet jobb megoldás lett volna, ha Vologya kör-mail jébe beszúrjátok ezt a kérdést is, erre azért többen válaszoltak volna, mint a fórumos kiírásra, hiszen nem mindenki olvas el minden hsz-t ami felkerül a BB-s topicba, sőt...

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 265 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]