Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 29 hétf., 8:30 
Heroes Team

Általános szabályok 8. pont.

A szabály szerint: "A halasztott meccs lejátszási határideje a map eredeti lejátszási határidejétől számított 21. nap éjfél!....Időpont egyeztetés sikertelensége esetén illetve a megadott határnapig le nem játszott mérkőzés esetén a szervezők által kijelölt fix időpontban lehet (a határnapot követő 7 napon belül) az elmaradt meccseket bepótolni."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 29 hétf., 13:53 

Teki1986 írta:
Akkor csak én vok olyan tudatlan hogy nem olvasok szabályokat. Értettem Pofám befogom.

Én sem olvastam el a szabályokat, és ha nem kérdezem meg msn-en Tibszától mikorra kell beküldeni, akkor én is szívok...
Ha van valami szabályváltoztatás, arról lehetne azért tájékoztatni a népet, hogy olvassák el nehogy ebből később gond legyen!

Egyébként pedig kíváncsi leszek rá, ki tartja be ezt az 1 hetes határidőt, mert eddig 11 meccsből 2 lett lejátszva...
Gyanús, hogy megismétlődik az előző idényben látott forgatókönyv...

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 29 hétf., 14:15 
Heroes Team

A szabályokban nem történt semmilyen változtatás, legalábbis azóta, hogy átvettem a vezetést.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 29 hétf., 15:47 

Majd eljön az október közepe, és utána heti 2 meccsel behozom :P
Amúgy meg, az én random várválasztásom tök jó lett, bár még nem láttam a mapokat, csak a többeik várait. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 29 hétf., 18:24 
Heroes Team

Az 1. csoportban összesen 1 meccs lett lejátszva... no comment (legalábbis ennyi van beírva). Remélem belehúzunk, mert elég szomorú lesz, ha végig rúgdosni kell az emberkéket, hogy játszd már le, vagy kérj egy nyavajás halasztást. Jönnek majd a ZH-k, vizsgák sokaknak, akkor még nehezebb lesz időpontot egyeztetni - joggal.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 29 hétf., 18:30 

Hírdessünk végeredményt az első csoportban a lejátszott meccs alapján :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 29 hétf., 21:08 

Elsőkből lesznek az utolsók és Jou nyeri majd az első csoportot, én pedig kiegyezek a 2.hellyel :D De szép is lenne...
Egyébként én időben lejátszottam tavaly a meccseimet, Bozso is, tehát az első kör máris kipipálva, a továbbiakban pedig majd megint a szokott intenzitással fogom nyaggatni az ellenfeleket, hogy játszuk már le a gamet pls :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 29 hétf., 21:33 

Üdv,

a térképekben nincs benne a kezdeti nyersanyagos pandora? Mert mintha azt olvastam volna a szabályzatban hogy 130% és nyersanyag kompenzáció, vagy most már nem pandora formájában jön a nyersi?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 30 kedd, 13:17 

Lejátszottam én is elmaradt OB meccsemet Tier ellen.
Tier Tazart kapta, én meg a lizard speckós Wystan mellett döntöttem, mivel nem jött semmi más értelmes hős, pedig még a második hetet is megvártam hátha lesz valami normálisabb hős.
Elég csöves volt a pálya, első héten alig sikerült felhúznom a hydrákat úgy hogy majdnem minden resourceot beváltottam, a gorgonokra már nem is maradt pénzem. Második héten is végig pénzhiányban voltam, a resourceokat adogattam el, és mivel a második váram Stronghold volt, ezért nem is választottam a főhősnek wisdomot amikor dobta.
Skillek közzül a takticsnak örültem mert a lizardokat tudtam védeni. Mellette defens,offense,archery, air magic, leadership és a vége felé inteligencia jött ami nem jött rosszúl mert elég hamar elfogytak a varázspontok a kicsi knowledge miatt. Logistic-em nem volt, ami eléggé belassított volna, de a csizma amit a területemen találtam kicsit javított a helyzetemen. Mivel láttam hogy ellenfelem sem rohan középre én is lazábbra fogtam a figurát. Negyedik hét vége felé mentem főhőssel hajókázni majd a relickért ami egy resist csizma volt. Következő héten bementem középre de közben buktam egy hydrát a balck dragonoknál, akik időközben eléggé megszaporodtak, 12 darab volt már belőllük. Középen is elég szép számban vártak a hatodik szintű lények, az egyik nyakláncnál 48 skorpi a másiknál 48 cyklop king, és az egyik librarynál is volt 40 cyklop king a másiknál meg ugyanannyi war unikorn. Szóval lehetett bőven fejlődni :), bár azért pár lizzard meg néhány 3-4-5 szintű lény bukott mellette. Az utópiát 24 angyal védte közte 6 ark, az utópiában meg egy titan gládiuszt kaptam meg egy reckantert. A kard nem jött rosszúl mert elég kicsi volt addig az attackja a hősömnek. Majd elindultam Tier felé, aki közben bejött középre és még éppen elérte a libraryját. A harcban kicsit taktikáztunk mind a ketten, én enyhe lénytöbblettel rendelkeztem mindenből volt 1-2 egységgel több. Mivel nem akartam mass hastel kezdeni hogy ne jöjjön rá egy slow, ezért az elején bevédtem a lizardokat akik elég szépen sebeztek messzire a hős speckója miatt, meg az exp archeryvel és két archeryt növelő tárgyal.
Amikor a hydrám jött, kapott egy mass hastet és megcsapta Tier hydráját meg a baziliskját, Tier közben blindelte a wyverneket. A következő körben mindennel előre mentem és jött az adok kapok, bár akkor már 5-6 hydra előnyben voltam, igaz az ő gorgonjai egyből leszedtek 3 hydrát a halál fújásukkal együtt.
De a végére sima győzelem lett, amiben nagy szerepe volt a majd 20-s attack különbségnek, az én javamra. A deffense kb. ugyanannyi volt mindkettőnknek, bár Tazarnak még a speckoja is dobott valamit a védekezésén. Thx Tier a játékot.

Merlin, hétvégén le tudjuk játszani valamikor a játékunkat? Mondjuk szombat délelőtt? Vagy esetleg délután?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 05 vas., 0:31 

Látom nem igazán járnak erre szervezők mert a pandorás kérdésemre még nem érkezett semmi válasz. Na mindegy.
Megvolt közben a második meccsem is, Merlin ellen a ....kötelesség pályán. Én Inferno-val indultam és megkaptam Pyret, Merlin meg Towerrel játszott és Daremyth volt a főhírója. Mivel itt is 130%-n kezdtük, nyersi kompenzálás nélkül, nem sikerült elég pénzt és nyersit összeszednem az ördögökre, inkább a kastély felhúzása mellett döntöttem. Pyre elég szépen fejlődött elég hamar bejött a föld, a balista is jól dolgozott, bár a kevés varázspont miatt egyszer buktam egy efretet. Mire sikerült mindent összeszednem a pályán már eljött az ötödik hét eleje. A relic amit a titánok őriztek a szandál volt amit már a hidráknál is megkaptam, így azzal nem kellett törődnöm. A többi tárgy nem volt rossz, de inkább közepes. Egyik héten megjött Jedith úgyhogy egy schoolaros hőssel sikerül megtanítsam a főhősnek az élesztést is. A főváramban chain és slayer jött, a második várban (necro volt) jött ressu és meteor.
Így nem álltam rosszúl a varázslatokban sem, bár a spell pont még mindig elég kevés volt, abban bíztam hogy talán kapok inteligenciát de utolsó skillnek a mysticism és learning közzül választhattam, így elég gyakran kellett a kútakra járnok, de szerencsére volt elég a pályán. Az ötödik hét elején, miután kivettem minden egységet bementem közepre, és meg sem álltam a piros garizonig, amit Merlin még nem szedett ki, és így az ott lévő egységeket is betettem a csapatomba, ami végképp eldöntötte a játékot. Mondjuk elég nagy skill fölényben voltam Merlinnel szemben, főleg attack terén, mivel középen kaptam egy titan gladiust.
Következő napon Merlin is bejött középre, majd megmérkőztünk, de a 9 titán nem sokat tudott kezdeni a 22 Archdevil és 27 Efreet ellen, na meg még a dungeonos lények is ott voltak nálam, az 5 black, 10 red és 15 scorpi. Kicsit elhúzodott a játék, és lehet hogy ha nem sikerül elérnem a piros garizont akkor kicsit hosszabb lett volna a végső harc, de azért a skill fölény meg a varázslatok akkor is az én részemre billentették volna a mérleg nyelvét.
Kösz a meccset Merlin, és sok sikert a továbbikaban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 05 vas., 13:03 

Ubul, besz*rt az msn-em, úgyhogy fél 6 körül legyél hamachin, ha tudsz, köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 05 vas., 17:43 

NG,fent vagyok, de adhatnál egy szobát és egy jelszót, ahol összefuthatunk!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 06 hétf., 2:19 

Sziasztok!

Lejátszottuk Sorceressel az 1. fordulós elmaradásunkat.

Szomszédod az ellenséged
Bogpista (Fortress) - Sorceress (Fortress)

Jól indult a parti, Gundula ott figyelt a kocsmában kezdésnek Mirlanda mellett. Mivel igen szegény map, nem egyszerű felnúzni a várat. Artit dobott kezdésnek a gép, és semmi fa nem volt elszórva, így majnem megszívtam, de pont elértem a piacot, így tudtam húzni minden lénytermelőt első héten. Igaz semmim nem maradt utána, így fütyizés lett belőle jópár napig. Volt log az egyik fába, meg csizma, de csak a harmadik hétre értem oda :) Meg utána hajóra kellett szállnom, így sok hasznát nem vettem egy darabig. Beváltottam a questet, intelligenciát választottam a water mellé. Föld nem akart jönni. Közbe elkezdtem húzni a második várban a tornyokat. Chain+counterstrike a jutalom. Mivel viszonylag kicsi volt a spellpower sokat nem ért. De azért elmentem érte, utána a szintnövelő fánál várt a lutriskill. És föld lett az egyik. Mák. Sikerült expertre tornászni, mielőtt a NQA-eket megütöttem 146-nál. Az utópiára fájt a fogam, de a kicsi skillek miatt tudtam, hogy negy veszteség vár majd rám. Az utópia előtt redek voltak, amiben persze 4 black is volt, ami még morálozott is. :evil: a gnollok java részét leszedték. Utópiára is maradt mozgáspont, így uccu neki. Minimumos volt, de azért megszedtek a genyók. A Lizardoknak annyi lett. Persze adott cserébe golden bowot. :) Meg DSA-t, ami kellett. Igaz volt még 50 lizard a várba, de arra már nem maradt idő, mert Sorcy nem volt messze, épp a nyakláncát szedte ki. A rákövetkező nap meg is támadta a kissé megtépázott seregem.

Gundula: 22 16 12 16 - lvl18 318 mana
9 simaHydra , 23 MG, 14 WM 33 GreaterB. 2 gnoll, 2 Darázs

Terek: 13 19 13 12 - lvl14 268 mana
9 káosz, 26 MG, 14 WM, 28 GB, 14 darázs, 91 lizard, 60 gnoll

Én egy 530-as chainel kezdtem, miután Sorcy taktikázott. Ő mass slow. közelebb merészkedett, a wyvernje kapott morált miután leszedte a ballisztámat, amely skill nélkül is nagyot ütött goldenbowwal. Megütötte az én wyvernjeimet. Gundula nagyot sebzett, Sorcy így mass shielddel próbálkozott, de nem számíthatott a mass dispellemre, ami nagy segítség volt. Volt +1 speed gyűrűm, ami szintén előny volt. A hidrámat nem merte ütni Sorcy, illetve nem került jó helyzetbe hozzá. Lassacskán fogyogattak a lények, míg végül nálam 8 hidra maradt, Sorcynál 4 káosz+a lizardok, de a hastémmal elértem a lizardokat és vége volt. Neki lightingja, nekem 1 icebolt és a végén 1 chainnel tettem pontot a végére. 5 hidrám maradt. Izgalmas csata volt, ezért megérte. Amúgy a pálya nem nyerte el tetrszésünket, vagy csak hozzá vagyunk szokva a gazdag mapokhoz.
Köszi a partit Sorcy.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 06 hétf., 10:08 

Érdekes 1 pálya volt, az biztos, hogy nem a megszokottak közül való. Sokat szívtunk rajta, de szerintem kell ennyi változatosság. Ezen tényleg lehetett ügyeskedni.
Pista jól leírta a meccset, kicsit a szempontomból kiegészíteném:

A Gnoll speckós srác és Terek volt a választék, vagy lehetett volna Andra, de 4-es defensel nem akartam háborúzgatni, gnollspeckósban meg nemtudommiért nem bíztam. Sajnos a balfütyülős Terekre esett a választásom. Szerintem most utoljára, most is későn jött neki az air.
Jól haladtam a körülményekhez képest, annak ellenére hogy a 3. hét közepén megszerzett +4 pajzson kívül semmi skillnövelőm sem volt, se log, se semmi mozgássegítő.
Aztán elértem a quest artiig 4.-5. nap környékén, és láttam, hogy 30 jólfejlett grandelf védi. A skillnövelőknél jellemzően lots of nyilasok álltak eddig is, ez volt a csúcs. Expert bölcsességem volt, és 0 manám a 10-ből. Nem mertem megütni. Újabb 4-5 napig egyhelyben toporogtam, erőt gyűjtöttem (és lényt). Aztán bezúztam őket.
1.3.1-re sikerült hajóba ülni. A terv 1.1.7 lett volna. Persze resource kompenzációval lehet meglett volna, meg lénykompenzációval.:wink: Nem voltam túl jókedvű az 1 hét csúszás miatt.
A vizen szinte semmi sem volt, se fa se arany. Kikötni 1-2 lépés kellett volna, hogy ki tudjak rögtön, 2-szer is. Relik thunder satyek volt, gondolkodtam hogy kihagyom, de a library kellett nagyon.
1.4.6 körül bementem középre azt kiszedtem a libraryt meg a nyakéket (kötsög warunikornok moráloztak, így buktam 1 wyvernt :( ). Pista 1 nappal hamarabb érte el az utópiát, így megtámadtam.
A várban még iszonyat mennyiségű lény volt, hiszen dupla váram volt és lénynövelő artijaim, (erre a pályára a legtutibb kombó) (nem nagyon húztam a 2. várat, csak legyet meg nyilast), de nem volt rá pééz utópia nélkül.

Főcsata nagyon frankó volt, a vereség ellenére. Relatíve kiegyenlítetten amortizáltuk egymást. Az a mass dispel nyerő volt a shieldem után, ráadásul leslowolva, megmérgezve, legyengítve. Teljesen demoralizáló.:P
Grat Pistának, a lehetőségeihez képest (fahegyek) nagyon jól tolta.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 09 csüt., 19:38 
Heroes Team

Hellosztok

Locked Undergroundon történt némi javítás:

- piros refugee elé is tettem random lvl2 lényt;
- Gundula varázskönyvét elvettem, mert tazarnak sincs, így talán igazságosabb;
- tazarnak adtam +3 Chaos Hydrát, Gundulának is +
3et, így állnak fel most:

4 - 3 - 3 - 4 - 3 - 3 - 4 Chaos Hydra illetve A. Behemot is így áll fel.

A map legfrisebb verziója: 1.2

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 09 csüt., 23:09 

Hellotok!

Lejátszottam a második OB meccsemet is.
Süni vs Ssth
Ha hív a kötelesség...
Tower (Terek) vs Tower (Tazar)

Jól kezdődött a mérkőzés. A bohóc ott figyelt a kocsmában és kegyetlenül írtotta a népeket. Giantra nem volt ércem, süni inkább castlét nem húzott giant helyett. Minden ment rendesen, jött log egy fából meg csizma valahonnan. Aztán megviccelt egy garrison és bebuktam 5 naga queent. Ez annyira letört, hogy benéztem a napokat és nem húztam giantot a második hét végén se. Hülyeségeimet a gép azzal kompenzálta, hogy earthot adott az egyik university (ami Süninek nem jött sehonnan). Mentem ész nélkül előre és a negyedik hét közepén 3 titánom volt 3 naga queen mellett mikor is kiszedtem mindent. A random relik +4 att,def páncél volt. 1-4-4-nél rontottam neki a garrisonnak és reménykedtem, hogy Süni még nincs a közelben. Szerencsémre, mivel nem volt earthje még nem tudta kiszedni a dolgait. Varázslataim egyébként a chain és a meteorból álltak. A garrisonomat nem volt ideje megtámadni Süninek, ezért pofátlanul kiszedtem belőle a lényeket és kegyetlenül levertem. Persze ha megtámadja a garrisonomat, akkor hiába Tazar és a skill előnyök a javamra, elég szoros meccs lett volna. Szóval hála a gép segítségének sikerült győznöm.
Köszi a játékot mégegyszer én élveztem, sok sikert a továbbiakban!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 10 pén., 18:24 

Hi!
Csak néhány gondolat:
Előző meccs:
Titi megkapta Neelat, nekem Bron jutott, igaz h jól haladtam (log,csizma,kesztyű), és fából első héten váltás nélkül 20 maradt, de elég rossz artikat kaptam, expert magic a meccs végéig nem lett, a bememótoknál leesett 1 hidra, majd 4.hét elején a nagák is leszedtek 2 chaost 1 monarchot, 1 gorgont így vicces skillekkel 10 13 11 12 néztem meg a tomb-ot, mert mást nem mertem megütni, majd megláttam Neelat emint rajta áll az utópián, nincs mit tenni megütöm, közben lejárt az időm így nem hoztam plusz sereget.Mondanom sem kell, végem volt.

Th ellen a koncentráció hiánya erősen meglátszott, nem sorolom fel azt a sok hibát ami elkövettem, de még így is meg lehetett volna az esélyem az 1110es chainnel, ha előbb ütöm meg a garrisont.
De nem tettem....
Visszanéztem, ha jön föld, akkor ott lett volna a meteor resu kombó a fővárba, de ez már tényleg csak engem bosszant :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 11 szomb., 8:26 
Heroes Team

Sziasztok!

Szeretném felhívni a halasztók figyelmét, hogy október 19-én lejár a határidő. (ha valaki nem biztos a szabályokban érdemes jobban átnéznie)

http://heroes.hardwired.hu/versenyek/_o ... balyok.php

(Ez a szabály a 3. szezon óta nagy valószínűséggel nem változott. De én biztosan nem változtattam rajta.)

Akik pedig úgy érzik, hogy kevés esély lesz a 2. forduló lejátszására, kérjenek halasztást a félreértések elkerülése végett.

Az eredményeket frissítettem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 13 hétf., 7:02 

Már 4. napja nincs netünk, és a szolgáltató meg egy b*lf*sz... csak sms-eket tud küldeni, hogy még dolgoznak rajta... de egyébként személyesen a kutya sem keresett meg! :evil: :evil: :evil:
Így a 2. fordulót nem tudom, mikor fogom lejátszani... bár én előre is dolgoztam, Merlinnel már régen lejátszottuk a következő fordulók valamelyikét :wink: :D

ui. most csak a melóhelyről tudok netezni... ehhez pedig egy órával előbb be kellett jönnöm, mert munka közben nincs szórakozás, és itt ezt nagyon komolyan veszik. :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 13 hétf., 14:53 

Na ez az...Nekem se megy,most is épp azon gondolkozok mennyi ideig tudok még netezni... :roll: Tegnap egyáltalán nem volt,szombaton 1 óra SE,stb.... :evil: :evil: Így hogy játszam le a meccseimet?! :evil: :evil:

Egyébként Tyronnal már elkezdtük,de a net pont kellő pillanatban szállt el...Erről ennyit. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]