Laca, én örülök a legojobban, ha ismét játszanál heroes 3-at

De a "ha random lesz nem jövök" és hasonló kijelentésekkel kérlek óvatosan. Azért, mert ippeg hogy van/lenne annyi ember, akivel lehet(ne) BB 1v1 versenyszámot szervezni. Ha azt mondod, hogy nem jösz, ha random lesz, mindjárt felbátorodik még pár ember és csatlakozik hozzád, akik adott esetben elfogadták volna a random mapot, mint ahogy korábban is tették...
Igen, azt mondtam, az eddigi BB-ken, hogy a random mapok át vannak nézve és ki vannak javítva. De nem én néztem át, így nem lett volna szabad garantálnom, h jó mapok lesznek. Megtanultam, csináld magad és akkor vállald fel. Most úgy tervezem/terveztem, hogy ÉN csinálom, és akkor jó lesz.
A döntőben kikaptál tőlem, mert nem játszottál jól. A következő BB-n elvertél randomon, mert ramparttal voltál és elf dwellinget kaptál, míg én dungeon voltam és trogi dwellt kaptam. Szóval, ahogy Adler mondta korábban, a szerencse a heroesban is forgandó és a sors visszaadja amit elvett (persze nem döntőben, de vmennyire visszaadta).
Igen, elsősorban jól érezzük magunkat, másodsorban pedig versenyzünk - szerintem. Ha pedig így van, akkor miért ne lehetne random? Vagy miért ne lehetne random
is 
Kedveztünk már többször azok számára, akik fix pálya pártiak, sőt tulajdonképpen egész évben nekik kedvezünk (OB, BB, tábor, OK). Akkor miért nem lehet azok számára is kedvezni úgy, hogy elfogadod? (elfogadod=indulsz a versenyen). A randomot szerintem azért nem szereti a többség, mert sok hiba marad benne és a hiba nagyfokú szerencsefaktort is hordoz magában egyik vagy másik félnek. És igen, több "heroes van benne", ha ennyi hibája nem lenne (persze ez függ a templatetől). A hibák kijavítása pedig energia és idő kérdése. Ha ez megvan (ahogy eddig nem volt meg), akkor a random is lehet nagyon jó.
Ahogy pedig Bogpista írta, a random map is fix map, csak nem puskázhatsz a mapból menet közben és nem tudod begyakorolni. De egyik fél sem ismeri a mapot, így nincs előnyben egyik fél sem.
Ahogy kezd kitisztulni előttem a random mapokra jutó órák száma, arra a következtetésre jutok szép lassan, hogy nem lesz időm legenerálni x+1 mapot, átnézve és kijavítva, garantálva a hibátlan mapot. És Ismét Bogpistát idézve, igazat adok neki abban, hogy le kéne generálni és faszán átnézni/kijavítani sok-sok random mapot, különböző templateket, majd ezeket versenyeztetni. És nem a verseny előtt 1-2 hónappal nekiállni, mert nincs rá kapacitás és megint sírás-rívás lesz, hogy miért van ez meg ez stb - teljes joggal.