Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 21 szer., 9:52 

Elküldtem pár hagyományos pálya-mentést, de most nincs úgy visszajelzés mint korábban, hogy az eredményeknél látszottak a beküldők nevei. Azért ezek is folytatódnak ugye?!

Honnan tudhatom, hogy a mentéseim megérkeztek?

h3 és h4 csapataimat pénteken küldöm be, ezekről (hogy megkaptátok) lesz visszajelzés ?

kérdező Levko

Ui.: Az arkangyal mindig győz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 21 szer., 12:18 
Heroes Team

Aki nem biztos hogy teljesen össze tudja állitani a seregét időben az elküldheti hamarabb is a kezdetleges sereget, hogy meglegyen, és ha kész lett akkor határidő előtt a véglegest, ugyis mindig a legutolsót vesszük figyelembe. Csak ilyenkor irjátok bele a levélbe hogy ez egy javított sereg. plusz ha csak 1 db sereg összeállitására van idő akkor az is jöhet, még nem tudjuk hogy hány sereggel fogunk játszani, de nem kötelező kihasználni mind a 3-mat, egysereggel is lehet versenyezni, de ugy kisebbek az esélyek, igy ajánlott mind a 3-t beküldeni (az első sereg lesz a fősereg, a 2. a másodlagos ha kevés jelentkező lenne, stb.). Ez majd a jelentkezés lezárta után fog kiderülni, attól függően, hogy hányan küldtek csapatot a versenyekre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 21 szer., 12:46 

Sziasztok!

Egy-két kérdés felmerült bennem. De lehet csak én vagyok a sutyi :D
A póthősnél írtátok, hogy nem kerül maniba. De azt se ártana fejleszteni. Arra külön hagyjak pénzt, vagy az "csontbénán" indul a harcba??
A 15 szintlépésnél ki szabja (szablya :D) meg, hogy milyen skilleket kap a hero? Én vagy ti? Mert ugye jönnek a harc szempontjából érdektelen képzettségek (pathfinding stb.) Ez csak azért merült fel bennem, mert mondjátok, hogy pandora boxba lesz benne a XP és eventbe a varázslat. Az ok, tehát akkor én felfejlesztem, kiválasztom a skilleket és visszaküldöm nektek. Mert ugye ha nem, akkor ha engem ütnek akkor egy teljesen más skillekkel rendelkező hős lesz esetleg, mint amivel én gyakalom a többiek csapatait.
Ha ti játszátok le a szintlépéses mechanizmust, akkor értelemszerűen érdemes a fontosnak tartott skilleket basic szinten megvenni, hogy "bejöjjön".
A póthősre még visszatérve: ha én arra varázslót jelölök ki, akkor pénzelnem kell a varázslatait, különben fogatlan oroszlán lesz :(
Volt még valami de elfelejtettem! :lol: :lol:

Ja, ugye a varázslat speckós hős megkapja alapból a varázslatát? :) (ez nem az elfelejtett kérdés volt ez csa úgy jött :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 21 szer., 14:08 

Sziasztok !

Tényleg jó lenne tudni, hogy az AI vagy mi ( altalatok ) allitjuk-e be a hosok 15 szintlepeset. Ez befolyasolja a csapatosszeallitast.

Vologya: Irtam maganban, hogy hogyan lehet beallitani, hogy az AI
megcsinalja a szintlepest. Nem pandora box, hanem idozitett esemeny.
Nem tudom, hogy megkaptad-e, mert nem kaptam visszajelzest.

A pothosok is 15-os szintuek lesznek?

Stendhal

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 21 szer., 19:42 

Hali mindenki!
Lenne pár kérdésem.
A verseny milyen nehézségen fog játszódni? Mert a logikus a hard, vagy az annál nehezebb lenne, mert a gép úgy játszik teljes erejéből.
Mi van akkor ha a gép elmenekül? Úgy tudom ezt normál fokozaton nem nagyon teszi.
Az ellenségnek a gép fogja eldönteni, hogy milyen plussz skilleket kapjon szintlépéskor?
Ja, és ha az ellenségnek egy pandora dobozban, vagy egy eventben lesznek benne a dolgai, akkor a pályának olyannak kell lennie, hogy egy nap alatt nem érek el a teleport kapuig, mert csak úgy tudja felvenni a cuccait.

Előre is kösz, Lost Lont.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 22 csüt., 9:32 

Sziasztok !

Mugger: OK! Megkerdezem, csak azert, hogy egyforman gondoljuk-e. Ha a tulajdonsagokat mi adjuk meg, akkor gondolom a fuggosegeket is figyelembe kell venni, tehat alapbol nem adhato meg pl. GM Death Magic a hozza tartozo tulajdonsagok nelkul. Amikor a map editorba megadjatok a skilleket oda szerintem barmit be lehet adni, a gep ezeket a fuggosegeket nem ellenorzi. Amikor viszont mi magunk fejlesszuk a sajat csataban a host akkor ugye sorba kell menni a skilleken.

Ezzel kapcsolatban felmerul egy masik kerdes. Pl van egy barbar hosom akkor a skill fejlesztes soran nem tul sok esely van ra hogy mondjuk komoly death magicje legyen. Ebben az esetben kell-e penzt aldozni arra hogy egy basic death magiccel iranyt szabjunk, vagy mindenki azt valaszt amit akar?

Udv

Stendhal

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 22 csüt., 10:29 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Először is elnézést mindenkitől, de annyi a munkám, hogy nagyon kevés időm van válaszolni a felmerülő kérdésekre:

Levko: A H2 tornára a mentésed megérkezett, küldtem visszaigazoló mailt. Az oldalra Lzo teszi ki a beérkezettek nevét, nem tudom, hogy ez most miért maradt el... Majd beszélek vele! :wink: A H3 és H4 torna támadásra is lesz visszajelzés email formájában! És a jelentkezés lejárta után az oldalon a versenyek menü alatt láthatjátok, hogy kinek a nevezése jött meg! Ha valaki hiányozna, jelezzen!

Bogpista: A póthős nem idndul csont bénán, ha vele kell lenned, akkor is 15 szintet fejlődik+minden tulajdonságot, varázstárgyat, varázslatot megkap, amit a főhősödnek megvettél! Remélem minden felvetésedre választ adtam... :roll:

Stendhal: Megkaptam az emiled, köszi és vissza is jeleztem. :D A póthősök is 15. szintűek lesznek!
Ha barbár hősnek Death magicet szeretnél, akkor vegyél neki basic szinten és add meg nekünk, hogy milyen szintre fejlesszük, persze csak a 15 szintlépést figyelembe véve! Ha Te irányítod a hőst, akkor meg úgyis Te választasz skilleket. Remélem érthető a dolog, de a gyakorlatban úgyis minden egyértelmű lesz! :D Ha igény lesz rá, akkor még ebben az évben szervezünk ilyen tornákat!

Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 22 csüt., 13:43 

Sziasztok !

Vologya: Koszi a valaszt.

Egy valami meg nem vilagos. Azt irjatok a szabalyoknal es az elozo leveledben is, hogy 15 szintlepes lesz. Mivel az alaphos 1-es szintu ha 15 szintet lepne akkor 16-os lenne. Az XP amit megadtatok az excel tablaban az csak 15-os szintu host enged fejleszteni, ezert szerintem csak 14 szintlepes lesz es mi csak +14 tulajdonsag szintet adhatunk meg nem 15-ot.

Jol latom ezt??

Udv

Stendhal

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 22 csüt., 15:17 
Heroes Team

Igen, 14 szintlépés lesz. A póthős ugyanugy megkapja az összes vásárolt cuccot, annyi lehet a különbség, hogy ha pl más varázslattal indul a póthős (az excel-ben van olyan rész ahol meg van adva melyik hős milyen 2nd skillekkel és varázslattal indul) és arra épitünk akkor érdemes külön is megvenni. Pl haste speckos a hős, van alapbol haste varázslata, akkor ugye nem kell külön venni de ha a póthős pl magic arrow-al indit akkor ugye nem lesz haste varázslatunk. vagy ha pl. alapbol van wisdom-ja de a póthősnek nincs, és fontos hogy tudjunk pl. chain lightning-et varázsolni akkor érdemes wisdom-ot venni a főhősnek. Külön nem lehet megadni hogy ha póthős lesz akkor az miket kapjon máshogy, de mivel remélhetőleg nem lesz sok azonos hős és azok is csak az egymás elleni csata idejére használják majd a póthősöket, igy ezzel nem kell törődni. Minden hős fog kapni egy shackles of war-t igy nem fog tudni elmenekülni senki. Az se gáz ha pl. tele van a hős összes slot-ja mind a 4, mert akkor az ellenségnél lesz a bilincs. Ha meg sehol se lenne hely akkor sincs gáz h3-ban, mert a gépnek nem lesz vára (de lesz egy eldugott 2. hőse) igy az AI még véletlenül se fog elmenekülni (minek menekülne ha nincs hol visszavenni, ilyenkor a végsőkig küzd).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 22 csüt., 23:40 

Egy rövid kérdés: A balliszta speckós hős megkapja alapból az artilleryt?
És még egy: Hogy rakjam be a legolcsóbb hőst főhősnek, ha a pothősnek olcsóbbnak kell lennie??? Ilyenkor mi van?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 23 pén., 7:36 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Bogpista: Torosar kivételével minden Ballista speckós hős megkapja alapból az Artillery skillt! :D Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 23 pén., 12:08 

Hi!

Nem a skillt Vologya, hanem a szerkezetet!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 23 pén., 13:02 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Bogpista: Bocs, de elég félreérthetően írtad! :D Igen, tudomásom szerint is minden artillery speckós hős megkapja a Nyílvető gépet! :wink: Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 23 pén., 13:09 
Heroes Team

Ha mégse kapná meg alapból akkor mi hozzáadjuk...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 23 pén., 13:25 

Ezeket a pályákat nem lehet letölteni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 23 pén., 15:49 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Owen: A támadás torna alappályája nem letölthető. Ha meg tudjuk oldani, akkor a versenymentéseket feltesszük a szerverre, de ez még nem biztos, majd utána érdeklődöm Menyusnál. Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 23 pén., 17:00 

Ismét helló mindenkinek!

Még egy két dolgot szeretnék megkérdezni.

A csata milyen típusú földön lesz? Mert ha pl.: dirt, akkor a Castle és a Necropolis előnyben vannak, mert a harcosaik kapnak +1 speedet. De ha meg mondjuk grass, akkor a Rampartosok lesznek előnyben. Így elvileg a homok lenne az ideális, mivel azon egyik csapat sem lesz előnyben.
És ha a hősömnek és a póthősömnek is van varázskönyve, akkor a kitöltőlapon a 'nem'-et kövérítsem meg és árnak ne írjak be semmit?

Előre is kösz mindent.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]