Üdv Bátor Harcosok!!
Nagy örömmel közölhetem, hogy 2008 őszén ismét megrendezzük a Heroes Budapest Bajnokságot - sorrendben már a kilencediket!
A verseny tervezett időpontja:
2008. október 23 - október 26. Csili Művelődési központ (a már jól megszokott helyszín...)
A tervek szerint 1. nap a támadás versenyek (H3 és H5), 2-4. nap pedig az 1vs1 küzdelmek fognak zajlani. (20 fő alatti jelentkezés esetén az 1vs1 verseny csak 2 napos lesz (tehát október 25-én vége lesz a versenynek), 20 fő feletti jelentkezés esetén lesz csupán 3 napos az 1vs1 verseny!!!)
A szervezést ismét jómagam, Vologya Mester fogom végezni (majd a pénzt is Én fogom beszedni), a versenyek lebonyolítását pedig ismét Csizu vállalta magára. (Ő lesz az, aki majd felveszi a kapcsolatot azon emberkékkel, akik segítségét fogja kérni az 1vs1 térképek, valamint a H3 és H5 támadás árlisták elkészítésében illetve a térképek legyártásában.) Kérlek Benneteket minden versennyel kapcsolatos ügyben Őt zaklassátok. E-mail címe:
cs.gabor83@gmail.com
A szokásos versenytípusok lesznek, tehát:
A - H3 1 vs. 1 verseny
B - H3 Támadás verseny
C - H5 Támadás verseny
Nevezési díjak:
H3 1 vs. 1 verseny - 3500 Ft (Várhatóan random és fix térképek lesznek!)
H3 Támadás verseny - 1500 Ft (H3 árlista október 4-én várható, a csapatok beküldésére 12-én 24.00 óráig lesz lehetőség!)
H5 Támadás verseny - 1500 Ft (H5 árlista október 4-én várható, a csapatok beküldésére 12-én 24.00 óráig lesz lehetőség!)
Így aki mindhárom versenyben indulni kíván, a tavaszi versenyhez hasonlóan 6,5k pöngő magyar forinttal kell, hogy megterhelje a pénztárcáját.
Jelentkezni Név/Nick/Email cím/Telefonszám/Indulni kívánt versenytípusok megjelölésével a
vogyi73@gmail.com címen,
2008. október 3-án 24.00 óráig lehet!
Ugyanígy
a nevezési díj befizetésének is október 3.-a 24:00 óra a végső dátuma, én minden jelentkezőnek elküldöm a számlaszámom, címem, vagy találkozhatunk személyesen is, stb., hogy időben el tudjátok küldeni a pénzt.
Kérem, hogy a fizetést ne hagyjátok az utolsó pillanatra, még van több, mint 1 hónap a befizetésre!
A játékban való részvétel a jelentkezés gyorsaságától függ, a 33. jelentkezőnek már csak a tartalék nemes szerepe jut, így érdemes mihamarabb megejteni a jelentkezést!
A jelentkezők később természetesen jópár e-mailt fognak kapni a pontos határidőkkel, egyéb infókkal.
H3 1vs1 versenyben:
A minimális versenyzőlétszám: 12 fő
A maximális versenyzőlétszám: 32 fő
H3 támadásban:
A minimális versenyzőlétszám: 10 fő
A maximális versenyzőlétszám: 24 fő
H5 támadásban:
A minimális versenyzőlétszám: 10 fő
A maximális versenyzőlétszám: 24 fő
Ha valami nem világos, kérdezzetek bátran. Baráti üdv!