Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 527 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 27  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 04 hétf., 19:06 
Heroes Team

Nimbus: Kelet vs Nyugat volt a map a tavalyi tábor utolsó körében.
Pista: a cursed ground szándékos volt, mert th magic hőssel volt, és az arrownál csak nagyobbat ütött volna... Úgy éreztem sietnem kell, mert Th gazdagabb várral volt, és a relicem a resist csizma volt, amiért nem mentem el. Utólag kiderült, ha nem megyek át akkor, amikor átmentem, abban az esetben rosszabbul járok, még kevesebb sanszom van. Sajnos az egy lefutott meccs volt...

Elolvastam mit írt Boti, Süni és Dragon a szerencsefaktorokról és a játékélményről, a "meglepetés"-ről. Nos, ezek visszacsempészhetők, de nem igazán emlékszem rá (lehet h tévedek), hogy bárki kardoskodott volna egyik-másik állítása mellett, ész érvekkel alátámasztva. Az kéremszépen nem érv, hogy én mindig kikapok ha ez meg ez van, ne legyen!
Mapot átalakítani (az újdonság varázsa miatt pl.) pedig nem sokan vállalnak, egyedül Ktibszát és a jómagamat tudnám említeni...

A random mapoknak a meglepetés ereje az, ami miatt sokan szeretik. Persze sok rákfenéje is van, amivel együtt kell élni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 04 hétf., 19:51 

Sziasztok!

1vs1-ben én azért nem is foglalkoztam a mapokkal, hiszen a tavalyi tábor előtt kilettek vesézve, átrágva és megemésztve, nem láttam értelmét átnyálazni őket még egyszer. Tavaly egyik map ellen volt heves ellenvetés vagy nagy hiba bennük. Süni és Dragon újra átnézték, az bőven elég volt. A 2vs2 mapok körül volt inkább most kisebb parázs vita, ami hellyel közzel kompromisszumos megoldással lezárult. Az OB-s mapok más tészta, arra nem ezt a topicot fogom használni. Én már többször emeltem fel a lesémázásuk ellen a hangom. Ott tényleg a begyakorlás a lényeg, akinek van ideje begyakorolni az adott mapot, annak csuklómozdulat az egész.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 05 kedd, 12:30 

Kelet vs Nyugaton ha nem megy, **** az artifact akkor nem a rohanás a nyerő, ha igy volt, s rohantam szépen be is buktam. Mindig.
Abban az esetben, ha defenzivre vettem a figurát. volt, hogy sikerült nyerni, bár Laca biztos utál érte.

Mappok
alapvetően annyi, hogy ne legyenek fix artifactok, főleg ne relic, s máris visszajött némi izgalom a játékba, ugyanez vonatkozik a blokkokra is, visszaemlékezve a legtöbb pályán a blokk - lvl7 - random volt, ezek lettek ledegradálva általába Bone Dragonná, ez is mehetne vissza randommá.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 05 kedd, 13:06 
Heroes Team

H3 támadás: nem tudom, hogy Vologya észrevette-e, esetleg írta-e volna valahol, hogy Pista csapatában van egy hiba (ebben a topicban nem találtam nyomát). A szabály így szól:

"Az extra felár: Ez akkor fizetendő, ha a speckós lényeket nem főseregként használod fel a csatában, még akkor is, ha a fősereged is ugyanilyen. Főseregnek a lényekre költött arany min 51%-át meghaladó összegből vásárolt lény számít..."

A 4 arkangyal nem éri el a lényekre költött arany 51%-át (csak 42,89%-át) így kell stack felárat fizetned értük, ami 450 arany. Pista légyszíves írd meg nekem milyen jellegű módosítást eszközölnél ennek tudatában. Legközelebb holnap este tudok foglalkozni vele. Ha nem tudod megírni, akkor majd én magam döntök a helyesbítés mikéntjéről. Köszönöm!

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 05 kedd, 13:51 
Heroes Team

Csizu írta:
bogpista írta:
Egy kérdés: H3 támadás: Extra stack felár. 3 lénycsoportom van, amiből a seregem összeáll. Abból az egyik extra feláras. Nincs olyan hogy fősereg. Erre a stackra költöm a legtöbb aranyat, de nem éri el az 51%-ot összességében (43% :)). Kérdés: Kell-e rá extra felárat fizetni és ha igen, akkor az extra felár bele számít-e a lényekre költendő minimum 10000 aranyos kritériumba.

Kezdjük a kérdésed végéről (azt könnyebb megválaszolni): A stack felár beleszámít a lényekre minimálisan elköltendő 10.000 aranyba! Az előző BB-n vetette fel ezt a kérdést először - azt hiszem - Dreegar, de a szabályba nem került bele sajnos.

Legyen úgy, hogy akárhány lényből is tevődik össze a csapatod, az a lényfajta alkotja majd a fősereget, amelyikre a legtöbb aranyat költötted (stack felárral együtt). Ennek értelmében, hogyha az a lény alkotja a fősereget (pl. Scorpicore), amelyre fordított pénzösszeg nagyobb, mint bármely másik típusú lényre fordított pénzösszeg, akkor NEM kell stack felárat fizetned. Ellenkező esetben azonban igen.

Persze ha szét akarod majd a példánkban szereplő Scorpicore-okat szedni, akkor előre be kell fizetni annyi stack felárat, ahány részre szét kívánod válogatni.

Üdv

Csizu

Üdv Bátor Harcosok!

Csizu: Te is öregszel már vagy csak sokat ittál aznap este, mikor Pistának ezt válaszoltad??? :shock: :roll: :shock: Én ezért is találtam úgy jónak az adatlapját, ahogyan beküldte! :P Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 05 kedd, 14:03 

Igen, ezért is kérdeztem így rá előtte konkrétan. :o És mivel a magyarázat után a csapatom szabályosnak tűnt, így megnyugodtam. :) Ha akkor esetleg mást mondtál volna, lehet egy teljesen más csapattal indulok.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bogpista 2008 aug. 05 kedd, 14:07-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 05 kedd, 14:03 
Heroes Team

Sziasztok!

Ezzel a Pistával csak a baj van! :) :) :)
A H5 -ben egész arzenált aggat magára - több kardja van, mint egy Nagának! :) - , itt meg el vagyon számolva a stack...
Szerintem zárjuk ki.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 05 kedd, 14:05 

Mugger_ írta:
Sziasztok!

Ezzel a Pistával csak a baj van! :) :) :)
A H5 -ben egész arzenált aggat magára - több kardja van, mint egy Nagának! :) - , itt meg el vagyon számolva a stack...
Szerintem zárjuk ki.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Üdv. Mugger

:lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 05 kedd, 22:42 
Heroes Team

Ha kell megszavazom én is... az a biztos!! :lol: :lol: :P

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 06 szer., 6:56 
Heroes Team

Okay, sorry. Gyenge pillanatomban mondtam ezt, következő versenyen majd változik ez a szabály, mert HP alapján lett megalkotva a stack felár Lacáék keze által pár évvel ezelőtt. Itt pedig a pénz a döntő tényező és nem a HP.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 07 csüt., 8:35 

A legenerált H3 és H5 TT mappok mikorra várhatóak előreláthatólag? :)

Csak, hogy úgy tervezzem a programjaimat :) (pl holnap melóhelyen tudok-e tesztelni, mert nem sok melóm lesz :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 07 csüt., 9:24 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Magix: A Heroes3 és Heroes5 támadás térképek a tervek szerint vasárnap (08.10-én) 20-22 óra között kerülnek kilinkelésre ide az oldalra... :roll: A jó munkához idő kell! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 10 vas., 19:00 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Ma még a Heroes3 és Heroes5 támadás térképek kapcsán jelentkezem kicsit később, addig is pár fontos dolgot kérnék a táborozóktól, ugyanis ma vagyok utoljára netközelben, holnaptól nyaralok és a tábor végéig csupán Jou álnéven jelentkezem az eredményekkel a tábor alatt. Szóval kérek minden táborozót, hogy akinek lehetősége van, hozzon 2-3m körüli vagy annál hosszabb hálózati kábelt, ugyanis nagyon lecsökkent a készletünk az elmúlt versenyek alatt és ma kiderült, hogy nincs csak 15 db kábelünk... :shock: Ezzel pedig a 2vs2 versenyt nem igazán lehet lebonyolítani, hiszen 20-an leszünk... Ne felejtsetek el hosszabbítót hozni a táborba és aki tud, hozzon focilabdát és vizilabdát. Már csak 5 nap és kezdődik a tábor!!! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 10 vas., 20:25 
Heroes Team

Sziasztok!

Itt vannak a H5 támadás térképek, lehet gyakorolni:
http://heroes.hardwired.hu/mugger/egyeb ... s2008t.zip

Üdv. Mugger

U.i: A h3 térképek előreláthatólag holnap reggelre készülnek el, igyekszem belinkelni, aztán én is nyaralok. Viszlát a táborban!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 11 hétf., 7:11 
Heroes Team

Sziasztok!

Az ígért H3 támadás térképek:
http://heroes.hardwired.hu/mugger/egyeb ... s2008t.zip

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 11 hétf., 8:25 

Hali!

Magix vs Cat p. map hiányzik. (az meg van amikor én vagyok Cat ellen póthőssel, de amikor én vagyok a főhősömmel, nah az nincs:))

Emellett Catnek nem jó varázslatok vannak berakva a fenti mapon.

Magamnak nem gond, mert legenerálom, csak a táborra legyen meg :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 11 hétf., 10:45 
Heroes Team

Az észrevétel fele helyes, A varáslatokat az alaptérképkészítő rosszul rakta be, így az egész Catvsxy térképcsalád xar... Este megpróbálom lejavítani...

A Magixvs Cat p. mappot meg Cat p.vsMagix néven megtalálod szerintem :wink: Kérem még akik hibát találnak jelezék nekem a táborig lehetőleg...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 12 kedd, 11:00 
Heroes Team

Íme:
http://heroesteam.extra.hu/jou/cat_jav.zip

Azoknak is kéretik letölteni, akik Cat előtt vannak a névsorban, mert az övék is hibásak...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 12 kedd, 11:07 

Hellotok!

Akkor megjegyzések, észrevételek:
Nincsen senki ellen se artifactom...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 12 kedd, 15:02 

Örülj Th, hogy lényeid vannak.
Biztos túl erősnek ítélték a csapatod, azt volt egy gyors korrekció :twisted:

Nekem kicsit üt H5-ben a fireballom. Nagyobbat szeretnék. Jó helyre írok télapó? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 527 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 27  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]