Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 23 szer., 19:34 

Laca írta:
Sziasztok!

A toplistát egyenlőre még én vezetem, csak folyamatosan el vagyok havazva, hamarosan frissitését tervezem! :)

Üdv: laca

Eltelt 1 hónap, 1 hét pedig Laca beírása után.
Én naponta frissíteném a toplistát, de úgy látom nincs rá igény.
Mindegy...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 23 szer., 20:40 

Süni írta:
Laca írta:
Sziasztok!

A toplistát egyenlőre még én vezetem, csak folyamatosan el vagyok havazva, hamarosan frissitését tervezem! :)

Üdv: laca

Eltelt 1 hónap, 1 hét pedig Laca beírása után.
Én naponta frissíteném a toplistát, de úgy látom nincs rá igény.
Mindegy...

Szerintem se túl jó, hogy Laca vezesse tovább a toplistát. Mivel nincs ideje rá, kérnénk mondja le ezt is, mert nem havonta-kéthavonta kellene frissülnie a toplistának, hanem minimum hetente.
Kösz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 24 csüt., 11:11 

1-es csoport 6. kör

Fight for Glory

Bozso (Castle - Crag Hack lvl17 27/20/18/16)

vs

Csizu (Stronghold - Jabarkas lvl14 24/5/7/6)

A mapra megvolt a recept, eszerint haladtam. 1. nap pandora box, onnantól fogva expert logistic + 10-es attack, ugyhogy minden megütöttem. 5. napon jött angyal is, úgyhogy senki sem maradt állva...
1.2.2-nél törtem át a térkapukon, rohantam a hajóhoz a föld alá. Útközben meglett a cartographer is, igy láttam Csizu föld alatti területét is. Ekkora egyértelmű volt számomra hogy 1-2 nappal elkéstem, ő már hajóban volt, úgyhogy visszafordultam. Bevettem az aranybányáját, egyik arti földgömb volt. Droidokkal kiszedtem a többi cuccot a föld alatt és scholaros hőst fejlesztettem, közben pedig CH megérkezett a libraryhoz, amit simán bezúztam, majd visszafelé menekültem a Goldoktól. Ekkorra már volt csizma, első nap stables a várban, majd Arkokat fejlesztettem és nekimentem a titánoknak. meglett a pandora, majd irány a +2 def pajzs, simán dőltek a Titánok (ekkora már volt shower is a scholarnak hála). Beváltottam az artit, majd menni akartam a kis szigetre a relicekért, de ekkor 1.3.6-nál Csizu bebukta magát, úgyhogy véget ért a game.

Sajna Csizunak szinte semmi nem jött, egyedül TG volt neki alul, az értékeken látszik is hogy mennyire peches volt, ha nem bukja be magát, valószínű akkor is ez a végeredmény.

Kösz a gamet, jó volt!

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 25 pén., 0:26 

Sziasztok!

Quest for Victory

Csizu (Tower) - Bogpista (Stronghold)
Nem volt túl nagy választék hero ügyben az elején, így Gretchin mellett döntöttem. Csizu bővelkedett hősökben, Mephala csak droid volt nála. A második vár felé vettem az irányt ahelyett hogy a bányákat elintéztem volna. Az is Stronghold volt - varázslatban nem bízhattam :D Ide-oda ugráltam a sereggel folyamatos fa és kőhiányban szenvedtem. De észleltem, hogy az egyik lvl3-as arti a goldenbow. Így muszáj volt rámenni a kükire is első héten. Mivel nem akartam sok lényt bukni és erős védőlények vannak, a küki miatt meg későn lett szürke, így nem nagyon haladtam. Nem nagyon néztem meg a mapot előtte, ennek meg is lett az eredménye. Beültem a hajóba, de nem figyeltem, hogy mennyi gold van ott, így vártam ott 1 napot erősítésre várva :) Majd még egyet, mert a dobozos Devilek ellen is kevés voltam. Itt kb. egy hetet elhülyéskedtem. De jó volt, mert ott volt a +12 kard,. meg a +4 attack is. Ekkor már a 4. hét volt. Reménykedtem egy wolf rider duplázásban, így ezekhez nem nyúltam. Elhoztam a TC a devilek mögül, Neela ekkor elvitte a +4all pajzsot. Mivel nem jött rider duplázás összeszedtem a sereget és ráálltam a monolithra. Ekkor láttam, hogy Csizu a középső átjáróhoz igyekszik és át is ment a dreadeken is. Nem volt más választás menni kellett. Neela épp nem érte el a dobozt. Gecó módon megnéztem, utána megtámadtam:

Neela: 18 14 17 18 - 170 mana lvl18

Gretchin: 38 11 23 10 - 100 mana lvl17

Rosszul kezdtem a csatát, mass haste helyett ligtningal. Csizu Chaint nyomott. A lövészeim ütöttek mint az állat messziről is, 7ből csak 4 Titán maradt. Csizu mass haste a köv körbe és aprított, ekkor féltem hogy az elcseszett kezdés megbosszulja magát. De erős voltam lényekbe, meg nagyot ütöttem. Csizu jól taktikázott, de a végén én örülhettem legyőztem Neelát.
Köszi a meccset.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 25 pén., 0:29 
Heroes Team

A Hétvégén szeretnék ha lehet legalább 2 meccset letudni a 3 hátralevő emberből ( Dreegar, HZsolti és Karesz)... Kérném hogy egyeztessünk időpontot...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 25 pén., 9:38 

Én jövő héten valamelyik hétköznap örülnék ha össze tudnék hozni egy meccset Lacával, Kokoval vagy Sorcival. (péntek este már nem jó)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 27 vas., 13:25 

Sry, idáig beteg voltam, hétfő és kedd, vagy az azutáni hét szerdától vasárnapig nekem jó!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 27 vas., 19:54 

Hi!

Excalibur Clans 2

Süni Alkin 34 26 15 17 lvl19 213mana vs
NG Christian 20 27 16 16 lvl18 160mana

Rosszul kezdtem, Throgrim és Alkin közül választhattam főhőst, Alkin 2 alap skillje miatt már rohamozott is az alvilágban.
Bányákat csak 2.napra vettem be, hajóra szálltam, majd lassú tempóba felvettem a kesztyűt, küldiartit 5.napra már megvolt a 2.vár
Első héten rendesen csöveztem, kristály kupac csak 1 volt az egész térfelemen, így town hall castle lett a sari helyett
2.héten capitol, sec várban city hall felhúzása, majd amit tudtam ütöttem a war unikornisokkal
3.1nél 1 gold sari a refuba :D , pandorát kivettem, majd eljutottam az utópiáig, 3mas volt, így nem erőltettem 3.héten, inkább fütyiztem
4.1nél vittem a gnollokat lizardokat, az elf kentaur páros helyett, a végén saját lényekből 9 törpe halt meg
Fekete gömb, TH +2hp 40k gold
Felhúztam a gold sarit, majd 4.2nél teljes sereggel neki a garrisonnak
lvl4 magic a csodálatos counterstrike clone páros :)
Exp slow, ezután shield és már feküdtek is
Középen DSA, TG várt plusz a library és a végén még a 3all
Az 5allért már nem mentem el...
4.6nál beütöttem NG garrisonját, másnap főcsata
NG ice bolttal verte a goldokat, gömb fentmaradt :D , anti magic a sarikra, meg exp slow az ellennek és szép lassan érvényesült a hp/skill fölényem
+4 hp-m volt ami ugye elég undorító :D
Nehezen, de sikerült nyernem
Köszi NG a meccset!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 28 hétf., 21:46 
Heroes Team

Bozso84 írta:
Úgy nyertél hogy kiütötted a katapultot...???? :shock: :twisted:

bocs, de...hát ezt még a no rules-os Lords-ban sem néztük jó szemmel...

pedig ott aztán mindent lehetett...

gratula... :twisted:

Hali!

Kicsit olvasgattam az eseményeket, és a fenti hszre lettem figyelmes...

Szóval... Mi a tücsök vagyon?? :? Mit nem nézünk már megint jó szemmel?? Már hogy a pitylibe ne lehetne leütni a katapultot várvédéskor?? Ne találjunk már egyre újabb és újabb hóbortokat, légyszi... Két kezemen nem tudom megszámolni hányszor volt olyan csatám, ahol valaki (vagy én vagy az ellen) lebontotta a katapultot.
A felvetést sem értem... A katapult ugyanolyan egység mint a többi, ugyanúgy lehet rá vigyázni is. Ha tudom, hogy kulcsfontosságú a megléte, hát körbeállom, antimagicezem, vagy valami nem?? :roll: :roll: :?

Miért nem rögtön azt mondjuk, hogy:

"HÉÉÉ AZ ARKANGYALOMAT NEM ÉR ÜTNI BAZZ!! ÚGY A HÜLYE IS TUD NYERNI..." :P :lol: :lol:

Ufff!! Szóltam... de minek... :lol: :lol:

Nimbus

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2008 júl. 29 kedd, 19:14-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 28 hétf., 21:48 

Üdv!

A toplistát a mai naptól kezdve én vezetem, Laca így határozott, minden marad a régiben, csak az e-mail cím változik:

sunithebeastmaster@gmail.com <ide kell küldeni az eredményeket

A mapokat is írjátok oda légyszi, megkönnyítve ezzel az én dolgomat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 28 hétf., 22:45 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Semmi kifogásom Süni ellen, de kérem Lacát és Sünit is, hogy a változásokról időben tájékoztassanak! :? Köszönöm! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 29 kedd, 14:26 

emberek, egy várvédéskor a katapult az első............

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 29 kedd, 17:21 

Üdv!

Vasárnap éjfélig adok határidőt azoknak, akik még nem küldték be bizonyos OB meccsek eredményeit!
A toplista frissítve lett, több eredményt nekem nem írt Laca.
Tehát aki nem látja, hogy fent lenne az eredménye, akkor ír nekem mail-t a
sunithebeastmaster@gmail.com címre dátummal,ki kivel játszott, illetve melyik mapon...

Tier, Blamag, Hellblood őket kérdezném, hogy ebben a szezonban játszani fognak-e vagy mi a helyzet?
20 nap van még a szezonból és egyeseknek már 3-mal kevesebb a tábor miatt...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 29 kedd, 19:37 

Sziasztok!

A csoporttársaimat kérem hogy írjanak nekem időpontot hogy mikor érnek rá lejátszani a meccseket! Köszönöm!

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 29 kedd, 19:48 
Heroes Team

Sziasztok!

Süninek köszönet, hogy átveszi a Toplistát, bízunk benne, hogy gyakrabban frissül majd, mint eddig.
Őszíntén sajnálom, és nem titkoltan bosszús is vagyok, hogy Laca nem játssza le a meccseit, és habár nem beszéltem vele erről, félő, hogy többet nem is fog játszani (általában így szokták abbahagyni a játékot - stílusos). Koko-ról semmi hír, jó lenne ha jelentkezne, hogy mi a szándéka a hátralévő meccsekkel.

Egy idényt sem sikerült úgy túlélni, hogy ne hagyták volna abba néhányan a játékot. Én örülnék a legjobban, ha Nimbus és társai újra játszanának valamilyen szinten. Persze egy keménymag megmarad, aki mindig is játszani fog, de a paletta elég hiányos lett, a mondjuk 2 évvel ezelőttihez képest.

A csökkenő létszám megállítására és a "régi spílerek" esetleges visszacsábítására (legalábbis egy részüket) ősszel megpróbálunk kitalálni valamit KTibszával (pl. rugalmasabb munkahely :P ).

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 30 szer., 3:23 

Az én többi ellenfelem elérhetetlenek, szóval jöhetnek a rendfenntartók. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 30 szer., 9:09 

Hellotok!

Tegnap este nagyon kikaptam Sorcitól. You vs Me mapon játszottunk. Minden jól indult. Volt olyan kezdő hősöm, amiről a tegnapi napig nem is tudtam hogy létezik. Hosszú huzavona után Zydar lett a főhősöm, mert ő indult el értelmes irányba. Reménykedtem, hogy spellekkel majd beverem Sorcit. Hipp-hopp bemegyek középre és átrusholok. Ennek megfelelően 1-2-3-ra már fel volt húzva egy mage guild lvl4 amiben volt sorrow és berserk, animate természetesen nem. Beáldoztam mindent és hét végére már a másik lvl4 is fel volt húzva. Frenzy és Resurrect... hát no comment, az egyiket sem lehet élőhalottra használni de sebaj. Örömöm kezdett tetőpontjára hágni, mikor megláttam a relikemet ... resist csizma. 1-3-5 ig szinte semmi lényt nem buktam. Utána elkezdtem fáradni, mert közeledett az éjfél és rohamosan pár nap alatt elbuktam elég sok csontit meg sárkányt is. Utolsó reményként felhúztam a harmadik várban is a lvl4 et, majd jött prayer és berserk. Aztán átjött Gurni és red orbbal levert, mint vak a poharat :) Gratula Sorcinak az OB ismételt bajnokának!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 30 szer., 10:14 

Hellóbelló,

"Gratula Sorcinak az OB ismételt bajnokának!"
Nesiessünk annyira, Bogpistával még lesz egy kikimeccsünk, legutóbb amikor szintén mirror várral voltunk nagyon jó meccset toltunk, remélem most sem kapok ki rosszabb körülmények közt :)

Írok énis kicsit Th-s meccsről:

You vs Me
Sorceress vs SSth
Stronghold vs Necró
Gurnison (29-26,többi nem számít) Zydar (végénmár nemtúljó hangulatban)

Jól indult a móka 3. herónak jött Gurni, s még balliszta is volt nála (mertugye néha nincs). Aztán lelombozott, hogy egyetlen spelltudó heró jött csak, de ő pont Thant volt :) Ami azért némi kárpótlást jelentett.
3. várat nagyon lassan tudtam csak beütni, azt is veszteségekkel. 2 vár strongi és forti volt, no lvl4 spell, pfujj. Szal az első hét felemásra sikerült. Majd jött a 2.: Log nélkül is hasítottam mint a kétélű mínófejsze, kesztyű + csizma nem rosszak, na :)
Artik miatt nem sírhattam, pedig szeretek. Most furcsamód Th panaszkodott, bár az elején még nagyon optimistán nyomta, de a hasára égő laptop a nyári kánikulában a vesztét okozta. :)
3. hét elején benéztem középre az ördögökön keresztül. Furcsamód már 20-20 A-D-je volt Gurninak. Mondjuk nálam nem a resist csima figyelt, hanem Sentinel.
3. héten kiszedegettem szép lassan a közepét, aztán 4. héten mentem látogatóba. Középen piros gömb + TC. Ez nagy dilemmát okozott. Th mesélte van resuja, meg mondom kitudja még mi. (ez ugye azért érdekelt volna, hogy esetleg megtanultam volna)
Kicsit lutri volt, de már későre járt, nem akartam várat foglalni, fogalmam nem volt mije van. S sok eszemmel meg sem néztem csata előtt, a 3 nappal korábban felrakott piros gömböcöt le sem vettem, csak nekiszaladtam amikor megláttam.
Th nem kamuzott, sokat vesztett addigra, és nem nagyon gyüjtött csontot, 480 körül volt csak. Ghostja sem volt és zombija sem.
A kutyusok rossz helyre álltak, így azok, és a macivédelmező goblinok megsérültek.
Azóta jobban vannak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 30 szer., 10:27 

Dragon, szombat 10.00 és 18.00 között harcolhatunk a dicsőségért. (Fight for Glory)
Vasárnapra is marad egy nap a Hell, Danka, Blamag, Tier quartett valamelyikének. Lehet jelentkezni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 30 szer., 10:41 
Heroes Team

Üdv!

Ubul: Rendben van, szombaton várlak! :twisted:

Üdv! Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]