Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 10 csüt., 18:20 

Üdv!

Ha valaki szombat - vasárnap, délelőtt - délután ráér egy meccsre, jelezze itt a fórumon vagy msn-en !

köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 16 szer., 18:15 

Hi!

Visszatérve a rampartos témára, ma towerrel vertem el rampartot, mindkét félnél minden egység fejlesztve, lényeket alig buktunk, és én magi dwellt kaptam.
Főhősök
Arlach 8 8 5 3 Christian 8 8 7 4 (4 pontos bónusz a főcsatára, azért ilyen alacsonyak a skillek)
Volt morál nullázóm, meg adv taktik, íjászokat bevédtem és nem lehetett lebontani a végén a titánt
:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 17 csüt., 17:17 
Heroes Team

Süni írta:
Hi!

Visszatérve a rampartos témára, ma towerrel vertem el rampartot, mindkét félnél minden egység fejlesztve, lényeket alig buktunk, és én magi dwellt kaptam.
Főhősök
Arlach 8 8 5 3 Christian 8 8 7 4 (4 pontos bónusz a főcsatára, azért ilyen alacsonyak a skillek)
Volt morál nullázóm, meg adv taktik, íjászokat bevédtem és nem lehetett lebontani a végén a titánt

Rampart a legjobb vár a balance-ra... DE ha időt adsz a towernak kiteljesedni, akkor baj lehet. Magi dwellinggel pedig... no comment. A WCL-en a Tribesban a Rampart várak keltek el leggyorsabban. A több tucat eredményt böngészve pedig látható volt, hogy a Rampart várakkal a meccsek 75%-át nyerték kb. Ha ezt nem vesszük figyelembe, csak a saját tapasztalatomat mondom, amikor azt állítom, hogy a Rampart a legjobb vár a Balance L típusú random mapokra. De ha 5 hétig húzod az időt, bejön az ellenfélnek Neela, dwellingje van stb, akkor persze borul a bili. Én a következő szabályok mellett állítom, hogy a Rampart a legjobb vár:

- Nincs dwelling;
- Nincs oons, hives;
- Nincs 5% armorer és offense (+Orrin) speckós főhős;
- Nincs hr, rr, utopia, cartographer, hillfort (hallottam h Titi ellen volt, de nem volt ideje bemenni);
- Nem használható papír tekercsről lvl 4-es spell (csak gép ellen);

Ezek nagy része patch-csel orvosolható (aki velem játszik, a fent említett objektumok nem szerepelnek).
Nekem a Tower a kedvenc váram, nagyon sokat játszottam vele balance-n rampart ellen (WCL-en Tribesban) és 10 meccsből kb 4-et ha megnyertem. Aki pontosan és gyorsan tolja Ramparttal, azt nagyon nehéz megverni, NORMÁLIS körülmények között.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 17 csüt., 21:27 

Üdv!

A sarik fújták a nagát és rajtuk keresztül a archmagit is, hiába voltak 43man, szerintem a 324 master és 5 titán többet ért náluk, ők viszont taroltak
Nekem is van némi tapasztalatom, a rampart a legjobb ez teljes mértékben ok
Egyforma értékű hősöknél tegnap az döntött részben h Mastinonak nem volt exp air és taktik mert ha megkapja valamelyiket akkor fordulhat a kocka
4 heti sereggel ment a végcsata
Titi ellen pedig a pálya több mint fele láva terep volt, tudtam értékelni :)

Ha már Ivor is jön hab a tortán, a g elf mindenen keresztül megy szinte

Még a héten befejezem az OB szezont elvileg, aztán jöhet a Titi elleni visszavágó, de Csizu veled is meccselnék jövő héten, legyen fix, OB meccsre gyakorlás, esetleg random...
Kell az xp táborra :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 17 csüt., 21:37 

Csizu írta:
Süni írta:
Hi!

Főhősök

Rampart a legjobb vár a balance-ra... DE ha időt adsz a towernak kiteljesedni, akkor baj lehet. Magi dwellinggel pedig... no comment. A WCL-en a Tribesban a Rampart várak keltek el leggyorsabban. A több tucat eredményt böngészve pedig látható volt, hogy a Rampart várakkal a meccsek 75%-át nyerték kb. Ha ezt nem vesszük figyelembe, csak a saját tapasztalatomat mondom, amikor azt állítom, hogy a Rampart a legjobb vár a Balance L típusú random mapokra. De ha 5 hétig húzod az időt, bejön az ellenfélnek Neela, dwellingje van stb, akkor persze borul a bili. Én a következő szabályok mellett állítom, hogy a Rampart a legjobb vár:

- Nincs dwelling;
- Nincs oons, hives;
- Nincs 5% armorer és offense (+Orrin) speckós főhős;
- Nincs hr, rr, utopia, cartographer, hillfort (hallottam h Titi ellen volt, de nem volt ideje bemenni);
- Nem használható papír tekercsről lvl 4-es spell (csak gép ellen);

Ezek nagy része patch-csel orvosolható (aki velem játszik, a fent említett objektumok nem szerepelnek).
Nekem a Tower a kedvenc váram, nagyon sokat játszottam vele balance-n rampart ellen (WCL-en Tribesban) és 10 meccsből kb 4-et ha megnyertem. Aki pontosan és gyorsan tolja Ramparttal, azt nagyon nehéz megverni, NORMÁLIS körülmények között.

Üdv

Csizu

Az én meglátásom: A rampart a 6speedű elf/kentaur páros miatt +az olcsó lvl7nek köszönhetően tényleg a legerősebb. Towernek akkor van esélye, ha lvl2 kezdésnek ki van építve, és relatíve sok hp-s 11speed alatti a sivatag blokk. Ezesetben ugyanis 1. héten ki lehet törni, és 130+ gremlinnel a másodikon végigszántható a pálya, miközben a giant kiszedi az elszórt cuccokat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 17 csüt., 21:44 

Valami dereng az egyik BB-ről h Jout nagyon elkalapáltam a masterekkel, de mi van ha nem jön exp earth?
Akkor az egyszer jól jött h ott ültél mellettem :D
Vagy ha kapod az íjászokat blokknak?
Akár a 2.terep felé, akár a sivatag elé
Szerintem amit írsz inkább megint egy olyan eset ami ritkán fordulhat elő és sok benne a ha :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 17 csüt., 21:49 

AZ íjászokat lelövöm. Az íjász egyáltalán nem gáz, arra van a saját terepen a gargoly, később meg az obsodian. 11 speedű íjász az titán, az bármit hátráltat, nem csak towert :P Szal én a lvl7et értem 11 speed feletti blokkon, abból is a fejlett típust. A többit azt lelövöm. És azért az upg lvl7 blokk nem olyan sűrű
:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 18 pén., 9:15 

Sziasztok!

Szerintem is a Rampart az egyik legjobb vár randomon. Én kedvelem szinte az összes várat. A Tower nem annyira jó véleményem szerint, mivel baromi lassú és drága, ha csöves a tereped meg vagy lőve az elején. Később a második, harmadik héten már nagyon nagy erőt képvisel ha az ember normálisan tudott építkezni. A Rampart előnye hogy az elején gyorsan lehet haladni, az első héten ez hatalmas előny hogy szinte veszteség nélkül lehet megnyerni minden csatát. Azonban hosszútávon kiegyenlítődik a helyzete, és nem jelent akkora előnyt hogy az elején gyors voltál. Ha végig az vagy akkor nyerhetsz, de szerintem a 4ik hét után sok vár ellen hátrányban van a Rampart (Tower, Castle, Dungeon). Én a Dungeont is nagyon kedvelem, az elején nagyon sokat kell szenvedi vele, de utána már megy minden mint a karikacsapás.

Üdv, Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 23 szer., 10:30 

Ma ráérek játszani kb 13 órától, aki szeretne vmit játszani az keressen nyugodtan, OB előnyben :)

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 24 csüt., 9:04 

Sziasztok!

tegnap játszottunk egy meccset:

Titi (Rampart, Jabarkas) vs Süni (Fortress, Edric)
random balance L

A kezdőterepem pénzben meglehetősen gazdag volt, azonban ásványokban igen szegény. A hősöm nagyon jól fejlődött az elején, a második héten kitörtem és hamar megszereztem a 3. és 4. váramat, amiknek köszönhetően pénzügyileg végig jól álltam. Jabarkas továbbra is jó skilleket kapott, az összes fontos harci skillem megvolt és még mellettük expert air. A 2. hét végére tudtam húzni szenvedés árán sárkányt, kristályom nem sok volt. A harmadik héten erős varázstárgyakat szereztem, aminek köszönhetően a hősöm meglehetősen bika lett :)
A negyedik héten Süni bement a sivatagba, két nappal később én is követtem őt oda, és megütköztünk.
Jabarkas 17-15-6-5; Edric 17-10-6-6 nálam teljes sereg nagyon sokan voltunk, míg a túloldalt meglehetősen kevesen voltak. Süni túl sok embert bukott el útközben. A főcsata sima volt. Köszi a meccset Süni!

Üdv, Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 24 csüt., 10:57 

Hi!
Hozzátartozik h 2.héten nem lett hidra, tehát monarch gorgon párossal mentem előre, amikor kb 44 crusader leverte a ballistamat örültem neki
Majd szép sorjában csatánként hullott 1-1 lény, közben hoztam a basilisk dragon flies párost is
se earth se air nem jött, 3 fakupacot találtam az egész térfelemen, illetve az egyik második terepem havas...
Valahogy meguntam a szenvedést nekimentem kis sereggel 90 rocnak, meg 19 ghostnak meg is lett az eredménye
Középen meg végig Titi uralkodott, hiába törtem be 3.1nél a necro vár még exp loggal is 3 napra tőlem, amit Titi már fel is vett mire odaérhettem volna.
Nem baj, máskor nekem lesz mákom :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 24 csüt., 11:42 

Ma délután ráérek meccselni...
Lehet random vagy akár fix is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 29 kedd, 22:18 

Üdv!

Ha valaki ráér a héten meccselni, akkor írjon ide vagy msn-en is megbeszélhetjük a mapot, szabályokat, időpontot.

Bye
Süni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 02 szomb., 10:25 

Hali Süni!

én is ráérnék, nyomhatnánk 1et a héten :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 07 csüt., 0:30 

hi!

Csizuval nyomtunk egy randomot még pár napja, majd otthonrol irok reportot, meg küldöm mail-ben Süni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 16 szomb., 13:52 

Ha valakinek van kedve multizni írjon privit!Egész nap leszek. :wink: (Bár a tábor miatt nem hiszem hogy lesz valaki :cry: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 18 hétf., 15:15 

Nah ma is leszek.Már ha a netem engedi. :? Elég instabil. :? :? :( Keressen meg msn-en aki szeretne velem játszani. :wink: (Bár ha Merlinnel befejeznénk a meccset az is jó lenne :) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 19 kedd, 0:59 

Befejeztük a meccset! :D
Map:(H)ősök (h)arca
Kisdacide vs. Merlin
Fortress vs. Dungeon
Tazar vs. Shakti
Most részletesen nem mondom el,csak naggyából :) :
Szóval az elején ment minden mint a karikacsapás,castle+hidra első héten. :) Tazar elvolt egy ideig egy hidrával is :D .Kicsit lassú voltam mert egy hőssel mászkáltam de jól jött a kesztyű.Majd 4heti sereggel nekimentem az utópiának.Vagyis csak chaos hidrákkal(8 db).Maxos volt és egy darab lényt se vesztettem. :D Aztán megint új hét,lényszállítás Tazarnak és attack!Átmentem Merlin területére és megtámadtam.Az értékeim kb. ennyiek:17 41 19 20 Shaktinak pedig:20 20 37 ??(nem pontosak az adatok de kb.ezek voltak)Volt taktikája és előrehozott minden lényt.Kezdett villámmal és vagy 15 gorgonom bánta.Aztán waitelt a black dragonokkal,én jöttem.Mass haste,támadás.Mákom is volt,pl.poison,kővédermesztés és death stare is jött. :) Volt OoV-m,második körben exp.slow,ami ugye hatott a sárkányokra is. :D Itt felülkerekedtem.Majd gondoltam már ezt megnyerem,jöttek az elementálok. :shock: 72 jött egy nyomatra ehh... :shock: És Shakti volt manaduplázóban is így volt vagy 500 manája. :lol: Innentől az volt a célom hogy leöljem a maradék dungeon sereget majd elmenekülni. :o Ez okés is volt.Megint támadtam de Shakti feljött a másik kapun így elvette a váramat.Én is az övét. :) És így kergetőztünk jó ideig.Már 3. hónap volt mire befejeztük.A végső csatában nem tudtam blindelni így nyerni sem tudtam.Recanter volt nálam,de így ki kellett venni a gömböt is mert sebezhetőek lettek volna a fekete sárkányaim.
Egy élmény volt! :wink:

Ui:Ez elég részletes leírás lett... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 29 pén., 8:05 

szisztok!
Szivesen játszanék online a heroes 3 ill 5 részével.Nagy fanja vagyok a játéknak, de még csak most találtam meg ezt a lapot:D
Amennyiben lehetséges írjátok már meg mi kell ehez(hamachi stb)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 04 csüt., 18:16 

Hi!

Ha a hétvégén ráér valaki meccselni random vagy fix mapon (péntek délutántól kezdve) írjon rám, és megbeszéljük a részleteket.
Eddig úgy néz ki, hogy egy meccs belefér, több nem.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]