Üdv Bátor Harcosok!
Látom felforrt a levegő, mióta nem jártam itt...

Ha az ember fia tudja, hogy elesik, előtte leül...

Ha én előre tudom, hogy ilyen nagy lesz az érdeklődés a H3 és H5 támadásokra, valamint a 2vs2-re, akkor nem 10 napra szervezem a tábort, hanem 12-re!

(Megjegyzem a tábor pénteken 12 órakor kezdődik és következő hét vasárnap 16 óráig tart, így 10 nap a 10 nap, ha valaki nem tud a teljes időtartamon részt venni, azért kéretik nem a szervező(ke)t hibáztatni...

)
No nézzük a végleges megoldási javaslatomat:
H3 támadás: 2 csoport (A-B) Egyik csoportban 15 ember, másik csoportban 14 ember. Mindenki játszik a csoportjában mindenkivel, majd a legjobb 8-8 ember továbbjut és viszi tovább az eddigi eredményeit. Ott már "csak" 8 meccs lesz, ugyanis a csoportjában már mindenkivel játszott, újra nem fog és így alakul ki a végeredmény. Az első 10 helyezett kerül díjazásra. A tervezett játszási időpont: szombat 12-24 óráig (max. 02 óráig elcsúszhat a dolog)
H5 támadás: 2 csoport (A-B) Egyik csoportban 9 ember, másik csoportban 8 ember. Mindenki játszik a csoportjában mindenkivel, majd a legjobb 5-5 ember továbbjut és viszi tovább az eddigi eredményeit. Ott már "csak" 5 meccs lesz, ugyanis a csoportjában már mindenkivel játszott, újra nem fog és így alakul ki a végeredmény. Az első 6 helyezett kerül díjazásra. A tervezett játszási időpont: péntek 16-24 óráig (max. 02 óráig elcsúszhat a dolog) illetve szombat 08-12 óráig.
A csoportok sorsolását nyilvánosan tartjuk
2008. 07. 18-án pénteken 19.00 órakor a VIII. kerület Ciprus u. 2-6. szám alatt. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Remélem ez Mindenkinek megfelel, igyekeztem sok továbbjutót a végjátékra bejuttatni. Kérem azokat, akik pénteken illetve szombat reggelig nem tudnak lejönni a táborba, hogy a H5 támadásra ne küldjenek csapatot, mert a későbbi lejátszásokat nem tudom garantálni! Valószínűleg lesznek rövidebb és hosszabb meccsek is, a rövidebb meccsek szüneteiben lehet csacsogni, cigizni, enni, inni, sétálni, elmélkedni, szidni a bírót stb., szóval arar ne számítson senki, hogy 1,5 órás ebédelések beleférnek a programba!
Sajnálom, hogy így alakult, legközelebb ha ekkora lesz a jelentkezési létszám, akkor 2 külön teljes napot szentelünk a támadásnak, hogy mindenki játszhasson mindenki ellen.
Várom az észrevételeket! Baráti üdv!