Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 527 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 27  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 13 vas., 23:22 
Heroes Team

Mugger_ írta:
Úgyhogy szerintem a Nimbus féle lebonyolítási variáció megspékelve a döntéshozó testülettel, szervezésileg a lehető legjobb, amit ki lehet hozni ekkora létszámnál!

A létszámmal nincs baj, az idő miatt kell redukálni a dolgokat, 2 napos támadás esetén szerintem nem lenne ebből gubbanc...

De lehet csak én látom így...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 13 vas., 23:39 
Heroes Team

Vasárnap már 2vs2 van ha jól tévedek... Tehát a támadásra 1 nap jut... :? :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 13 vas., 23:52 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

bogpista, ssth: Természetesen a jól bevált random hero kezdés lesz 1vs1-ben, ez kimaradt a szabályokból, lehet, hogy azért, mert annyira egyértelműnek tűnt... :P

Mugger, Nimbus: Nem vagyok ellene semmi változtatásnak, ha az a szervezhetőséget és a lebonyolítást nem veszélyezteti, sőt javítja! :P A 3 fős döntőbizottság felállítása alap, a játékosok a helyszínen megszavazzák, hogy kik leszek a döntnökök, mint tavaly. Ha a többség benne van, akkor lehet a H3 támadásban 2 csoportot csinálni. Erről kérem mindenki, aki olvassa szavazzon! (július 20-ig!) Viszont így is minimum 7 óra a csoportkör, úgyhogy én csupán a legjobb 5-5 főt juttatnám tovább (figyelembe véve a 10 díjazottat) és a továbbjutott 10 fő játszana a helyezésekért (ez még alaphangon 4,5 óra), a többieket pedig az addig megszerzett pontok alapján állítanám sorrendbe, tehát nem lenne alsóházi rájátszás... :roll: Így lenne elég idő a H5 támadás hosszú meccseire is és aki pedig nem jut tovább H3 támadásban és nem érdekelt a H5 támadásban sem, azok ha van kedvük fun gamek alapján játszhatnák le a többiekkel a meccseiket... :roll: Mit gondoltok? :roll: (Azért nem támogatnám az eredeti felvetést a 7-8 csoportonkénti továbbjutóról és az alsóházi küzdelmekről, mert alaphangon a csoportmeccsek 7 óra, majd szintén 7 óra minimum a végjáték, szóval minimum 14 óránál tartunk és ennél csak több lehet, szóval ha ezt alkalmaznánk, szerintem ugyanott lennénk, mintha mindenki játszana mindenkivel... És akkor még a H5 támadás meccseket le sem játszottuk... Ha valaki nem ért velem egyet, az javasoljon jobbat!)

A lucky, unlucky kapcsán a táborban nem szokott gond lenni, én ott a helyszínen minden résztvevőtől kérek egy-egy szavazatot és mindenki szavazata 1 pontot ér, itt nincs olyan kesze-kusza pontozás, mint a BB-ken.

Jou: A H3 és a H5 támadás versenyek lebonyolítására 1,5 nap áll rendelkezésre, pénteken 14-15 órától már lehet a H5 gameket nyomni (persze ehhez az kell, hogy mindenki ott legyen, aki játszik!!!), de nem hiszem, hogy hajnalig végeznénk vele, ezért szombaton 20 órától folytatnánk a H5 támadást, tehát a H3 támadásra reggel 7-20 óráig van időkeret, ami sajnos többet nem tesz lehetővé... :roll: Bár ha a H5 támadás résztvevők benne vannak, hogy pénteken minden meccset lejátsszunk, akkor szombatra már csak a H3 támadás marad és akkor lehet játszani mindenkinek mindenki ellen... :shock: Ha belegondolok, 7 nappal kezdtük a Heroes Táborokat, most meg már a 10 nap is kevés! :oops:

A sorsolást a szavazás lezárultát követően (persze, ha megszavazzátok)Mugger Bátyóval megejtem még a csapatok beérkezése előtt, hogy a különböző táblázatokat legyen időm leszerkeszteni. Aztán, ha minden észrevétel bejött a szabályzatokkal kapcsolatban, mindent lejavítok benne és kirakjuk a javított változatot is ide a fórumba. Remélem így Mindenkinek megfelelő!

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 14 hétf., 0:11 
Heroes Team

2 csoport. :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 14 hétf., 1:12 

Üdv,
ha a H5 átcsúszna szombatra, megkérhetném szervezőket hogy szombat délelőtt bonyolítsák le a H5 folytatását? Thx. Részemről a két csoport OK.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 14 hétf., 2:32 

Tőlem jó a 2 csoport a H3 támadásra.
A H5 támadás közbe természetesen mehet a H3 támadás is, csökkentve a zsúfoltságot. Szerintem is érdemesebb reggel befejezni a H5 támadást és utána csak H3 támadni gőzerővel amíg be nem fejezzük. Szvsz péntek 15-16 órától egész sok meccset le lehet játszani éjfélig. 40 perccel számolva 12-t. Persze lesznek hosszabb meccsek is, de rövidebbek is szvsz. Így elkerülhető lenne az, hogy 20:00-kor át kellene állni H5 támadni. Így akár kicsivel túl is tudnánk nyúlni az éjfélen ha neaggyisten nem fejeződne be.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 14 hétf., 6:44 

Én inkább a mindenki mindenki ellenre szavazok. Tavaly is csak pár kilógó mecs volt. Lesznek ellenben biztosan 5-10 perces meccsek is ,ahol nagyon egyértelmű vagy gyorsan jön morál. Csak akkor télleg komolyan kell venni a társaságnak és nem elhúzni aznap ebédelni 1,5 órára meg hasonlók...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 14 hétf., 8:45 
Heroes Team

Sziasztok!

Mindenféleképp 2 csoport!

Ez szerintem a hatalmas létszám miatt alap, ráadásul, annak, aki a saját csoportjában nem tud bekerülni az első 5 -be a végelszámolásnál sem lenne
esélye, tehát csak a barna masszát passzíroznánk hosszú és felesleges órákon át. Ezzel viszont radikálisan csökken a játékidő a teljes létszámos 28 ellenfél a legjobbaknál is csak max. 18 lenne, ami talán megengedhetővé teszi a 30 perces időlimit lazábban kezelését s így akár a speciálisabb varázslós/elementálos/gömbös csapatok is szerephez juthatnának.

Nekem Vologya változata teljesen megfelelő. Boti megjegyzése is teljesen helyénvaló, nem egészséges a 2 versenyt keverni, ha H5 -el kezdünk, azt kellene befejezni szombaton, ha H3 -al, akkor azt!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 14 hétf., 9:22 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Az eddigi állás:

2 csoport (4 szavazat): Nimbus, bogpista, Mugger, Vologya Mester

Mindenki mindenki ellen (1 szavazat): ssth

Rendben, akkor péntek 14-15 órától H5 támadás kb. éjfélig és utána reggel 7-től befejezésig. Utána pedig H3 támadás befejezésig, de legkésőbb hajnali 2-ig, mert vasárnap 8-kor kezdődik a 2vs2...

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 14 hétf., 9:50 
Heroes Team

Tőlem mehet a 2 csoportba sorolás, csak lehetnek ebbe megint olyan nyígások, hogy "ha a másik csoportba kerültem volna akkor most a top 5ért harcolnák" és stb... :roll:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 14 hétf., 10:07 
Heroes Team

Vogyi: Boti lemaradt a 2 csoportra szavazók közül. :)

H5 támadás: én egyáltalán nem biztos, h péntek este leérek, e ezt mondtam is Vogyinak (sőt valószínűbb a szombat reggel).

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 14 hétf., 10:21 
Heroes Team

Jou írta:
Tőlem mehet a 2 csoportba sorolás, csak lehetnek ebbe megint olyan nyígások, hogy "ha a másik csoportba kerültem volna akkor most a top 5ért harcolnák" és stb... :roll:

Sziasztok!

Nyígások mindig voltak, lesznek, de mivel a "ha" -val kezdődő mondatok hiábavalóságáról már doktori disszertációkat lehet írni, körülbelül ennyire is érdemes ezeket figyelembe venni. Ahogy Adler Mester szokta volt mondani, mindenki azzal főzzön, ami van!!!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 14 hétf., 10:55 

Üdv!
Nekem 3 kérdésem lenne:
1: 2v2 ben miért nem hard+nyersi kompenzáció van? SzvSZ 10 perc maximum átírni a mapokat.
2: Nem láttam a szabályzatban hogy lényeket nem lehet átadni. Gondolom tilos, de azért megkérdezem.
3: a lvl3-4 herok kitiltva... tehát droidnak se lehet használni scholarra építva, vagy csak mainként tilos?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 14 hétf., 10:56 
Heroes Team

Sziasztok!

Egyetértek, legyen 2 csoportos a lebonyolítás, így nem kellessz "kapkodva" tolni a meccseket.

Üdv! Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 14 hétf., 11:55 

H3 támadásos csoportos variációhoz:

Az még talán oké, ha két csoport van, de akkor bizotsan több továbbjutót kell számolni, mint 5-5 vagy 7-7, mert:
- ha az egyik csoport sokkal erősebb, akkor ez ugye nem nagyon lenne fer,
- ha a gyengébb csoportba kerülsz be legerősebbként, akkor jól jársz, de nem fer,
- ha olyan csapatod van, ami pl csak a mágusok ellen nyerő, és azok a mágusok egyébként top3 esélyesek, de veled kerültek egy csoportba, akkor lehet, hogy már nem is top3 esélyesek,
- ha körbeverős seregek külön kerülnek, akkor az is átírja ilyen szempontból a H3 támadás "történelmét",
- tegyük fel, hogy mágusos csapatom van, és pl Vologyának is, és ő elverné a csapatomat, mert erősebb, de az ő csoportjába bekerült 4 pirosgömbös, nálam meg pl nincs ilyen, akkor Vologya jogosan mondhatná, hogy nem volt fer az elosztás, és azért nem kerülhetett elém.

Tudom, időt kell spórolni. Nekem erre az a tippem, hogy akkor ne kelljen lejátszani olyan meccseket, amiknek egyértelmű a kimenetele (ebben segíthet dönteni a 4-5 fős guru-csapat, akik valószínűleg megmondják, hogy piros gömbös titánokkal le lehet vágni mágus fekete sárkányos csapatot, mint a sz..t). Ami vitatott, azt játsszuk le.
Ha teszemazt csajokat nézni megyek 8) :wink: meccs helyett :!: , akkor bukjam el a meccsemet, de ha a rötyi kényszerít magához :oops: , akkor ne. ;)

Nem teljesen ellenzem a két csoportot, csak aggályaim vannak. Ellenben meggyőzhető vagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 14 hétf., 12:10 

Hali !

Nem értem én ezt az egészet ... Immáron 10 napos a tábor. Igen pénteken kezdődik az egész, de ha valaki az mondja, hogy du 3. kor el lehet kezdeni a H5 meccseket minimum 10 gépen, amikor a fél társaság még az M5-ösön kószál, vagy éppen beesett kitikkadva, kissé fáradtan a táborba, hát szerintem az nem mérte fel az "első" nap dolgait rendesen.

Másrészt arról volt szó, hogy a TT-k az első HÉTVÉGÉN lesznek. Ezek szerint az első hétvége az péntek du 6-tól (mire minden normalizálódik és odaér mindenki, mert ugye NEM mindenki vesz ki szabadnapot péntekre) tart vasárnap hajnalig ... és ez alatt kellene letolni a h3 és h5 tt-ket, amire idén rekord mennyiségű jelentkezés érkezett ... ez gyermekeim nem lesz más mint eszetlen túlhajszolás, sok sok anyázással a hibákért, amit az ember fáradtan elkövet... Miért nem lehet a 2vs2-őt vasárnap este kezdeni és nyugodtan lejátszani a maradék TT meccseket vasárnap délelőtt, esetlegesen kissé délutánba csúszóan ???

Igen egyezek a két csoportos H3 elosztással, mert másképpen az egész egy nagy rohanás, fejvesztett csatározás lesz.

Mindenesetre nagyon nem örülök, hogy így alakulnak a dolgok, mert elég sokan közülünk azért mennek le 2 (KETTŐ) napra a táborba, hogy egy jót versenyezzenek a tábori támadásokban, találkozzanak sok sok ismerőssel, akikkel leülhet egy sör mellé (NEM A MONITOR MELLÉ), 10-20 percre kicsit dumálni, valamint egy kicsit kikapcsolódni, fürdeni, focizni, "pihenni", nem pedig egy péntek délutántól, vasárnap reggelig tartó ébrenlétes, számítógépezős túlélőtáborba jelentkeztek, ahol a legtöbb túlélő majd csak a díjkiosztón veszi észre (ha el nem alszik közben), hogy nini Vologya, vagy Mugger, hát te is itt vagy a táborban?

Szeretném, ha a jövőben ezt a tábori dolgot kicsit jobban be lehetne időbelileg osztani ...

Üdv : Magix

U.I. : Jah most olvasva a szabályzatot : "Az 1vs1 küzdelmek alatt minden nap 17 és 20 óra között foci és úszás közös programként!" ... ahha szóval hétvégén amikor a TT-k vannak, akkor dögöljön csak mindenki bent a monitor előtt, nyomja csak a TT-ket, 36 órában, mert bizony a 2vs2 nek el _KELL_ kezdődnie vasárnap délelőtt ... ez nonszensz gyerekek ...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 14 hétf., 12:20 

Hali,

2 csoportosra szavaznék.
Esetleg H5-ben is el lehetne gondolkodni csoportmeccseken (vagy ilyesmin) a brutálhosszú meccsek miatt. S akkor talán nem lesz túl rohanós a játék és még focira meg sörre is lesz idő.
(Esetleg pici Jégerre) :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 14 hétf., 12:25 

Magix írta:
U.I. : Jah most olvasva a szabályzatot : "Az 1vs1 küzdelmek alatt minden nap 17 és 20 óra között foci és úszás közös programként!" ... ahha szóval hétvégén amikor a TT-k vannak, akkor dögöljön csak mindenki bent a monitor előtt, nyomja csak a TT-ket, 36 órában, mert bizony a 2vs2 nek el _KELL_ kezdődnie vasárnap délelőtt ... ez nonszensz gyerekek ...

Vasárnap egyébként is csak fotózás és pakolás szokott lenni, amikor 2. hétvégén került szervezésre a TT...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 14 hétf., 12:29 

Sorceress írta:
Vasárnap egyébként is csak fotózás és pakolás szokott lenni, amikor 2.
hétvégén került szervezésre a TT...

Igen Sorci .. amikor VÉGE a tábornak. De most ELSŐ hétvégén van a TT!!! Ergo vasárnap nyugodtan be lehetne fejezni az elmaradt vagy ugymond elcsúszott meccseket és nem vagyunk időhöz kötve, hogy ki kell költözni du 2ig ...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 14 hétf., 12:33 

Na jó, mivel így is úgy is sokan vagyunk viszonylag rövid időre, ezért legyen 2-2 csoport H3-ban is és H5-ben is. A csoportokban meg legyenek elosztva közel egyenlő arányba az ilyen-olyan típusú (lövős, varázslós, gömbös, kraftos, vicces) csapatok, aztán csókolom. Ha ilyen népszerűek lesznek a támadás tornák, akkor erre úgyis rá kell majd szokni.

(Az EB-n sem mondhatták a franciák, hogy szerettek volna gyengébb ellenfeleket.)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 527 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 27  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]