Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 11 pén., 0:22 

Ha már színek akkor én a Necropoliszhoz inkább zöldet választanék. Az sokkal toxikusabb szín.

Egyébként én a szemem színéhez szoktam állítani a csapatokat. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 11 pén., 13:18 

Felraktam a Heroes4 magyarhoz a multi patch-et, és azóta mindig a lemezt kéri, pedig be van rakva... hogyan orvosoljam :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 11 pén., 17:33 

Köszönök szépen mindent!

Én eddig így csináltam:
-Haven: Narancs
-Inferno: Piros
-Necropolis: Kék
-Sylvan: Zöld
-Doungen: Lila
-Acadamy: Citrom
-Fortress: Pávakék
-Stronghold: Barna

Csak a várak olvasása közben figyelembe vettem a városok színét is...
Amit nem tudok: Necropolis milyen legyen? (zöld vagy kék?)
Inferno (piros vagy narancs?)
Sylvan (kérdésembe raktam Necropolishoz a színét)
:?: :?: :?:

Kép :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 11 pén., 19:04 
Heroes Team

Hát ha már a természetnél tartunk az is szép zöld. Általában. :D Én inkább a Sylvanhoz párosítanám a zöldet. Piros egyértelműen Inferno. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 12 szomb., 16:04 

Sziasztok!

Pár nap múlva meglesz az új gépem. A régiről a küldetések áthozatalához elég a data, dataa1 könyvtárak tartalmát lemásolni a régi gépemről s áttenni az új gép könyvtáraiba?

(Nem találtam konkrét nyomát, de úgy tűnik mintha ezen könyvtárak pak állományaiban lennének eltárolva a mentések...)

Üdv.:
ZsZs.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 12 szomb., 16:39 

Bár a színeket onnan s meglehetne határozni, hogy a hősök milyen színű csíkokat húznak magukután.
Pl.:
Inferno-piros tűz
necropolis-zöld füst
sylvan-sárga lepkék
haven-narancssárga pontok
doungen-lila füst
acadamy-pávakék

ebből következtetem, hogy stronghold barnát húz, fortress meg kéket. Bár még nem játszottam vele (mármint TOTE), de már nagyon készülök!!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 12 szomb., 17:23 

Üdv ZsZs!

A mentéseket nem a játék mappájában tárolja a gép. Hanem a Dokumentumok\My Games mappádban a C: meghajtón. Onnan kell kimentened őket majd oda is kell visszatenned.

További jó játékot!

Üdv! Coradiel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 12 szomb., 23:04 

hello emberek , a heroes 3 wake of goods-t hogy lehet elindítani ,sikerült telepítenem ,de vagy azt írja az indításnál,hogy szabálytaln művelet ,vagy pedig ,h 1 dll file hiányzik neki
aki tud segítsen ,kösz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 13 vas., 12:31 

vega írta:
hello emberek , a heroes 3 wake of goods-t hogy lehet elindítani ,sikerült telepítenem ,de vagy azt írja az indításnál,hogy szabálytaln művelet ,vagy pedig ,h 1 dll file hiányzik neki
aki tud segítsen ,kösz

Mire telepítetted fel? H3 SoD 3.2 patch kell neki, vagy Complete.
Milyen dll file-t hiányol? unrar.dll?
Próbáld újra telepíteni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: H5TotE
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 18 pén., 21:53 

Hy, Most tervezem megvenni a Heroes 5 TotE -et abból a célból hogy tudjak menni netre, azt szeretném megkérdezni hogy mekkora az online élet a H5 ben, mert ha teljesen kihalt vannak fenn mondjuk 50 en akkor semmi értelme.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 18 pén., 23:33 

Én már vagy 30-40 db netes harcot vívtam meg az ubi.com-on. Vannak jó játékosok, akik ellen lehet jó "meccseket" játszani, de a többségre sajnos igaz az, hogy inkább csak játszadoznak és nem igényelnek nagy kihívást. Például a neten nagyon sokan vannak inferno-val, meg haven frakcióval. Ellenük, ha nem kezdők (persze nem egyhamar jössz rá :) ), nagyon nehéz nyerni a kapunyítás és a képzés ismeretek miatt, bár már kezd tisztulni a kép, hogy mit kéne ellenük csinálni.

Röviden: lehet csak, tudni kell ki jó játékos(mivel online ranglista-féleség sajnos itt nincs).

Sok sikert hozzá! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 19 szomb., 9:47 

Hmm... ha már ott tartunk, h a legtöbben Infernoval és Havennel vannak, akkor nyilván azok a legerősebbek nem? Bár az Inferno csak erősnek látszik, mivel én 1000× voltam azzal, de inkább csak veszítettm vele. Haven sem nagy szám. Csak a Griff meg az Arki az erős...meg talán a lovag. De a YouTubén láttam egy olyan videot, amiben az volt, hogy Stronghold játszott Haven ellen, és Stronghold győzött. Egy 22 életes küklopsz egy csapásra leüt5t egy 14 életes angyalt vagy arkangyalt tökmind1. Szal... Amugy Necropolis tök gyengének látszik, pedig az az egik legerősebb. És az az érdekes, h akárhányszor azzal voltam, Sylvan volt a géppel és legyőzött. Ugyan így Haven is legyőzött. Pedig amikor én voltam Sylvannal meg Haven-nel, akkor Necropolis nyert.
Amúgy nem ide tartozik, de hajón harcolni tök jó!!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 19 szomb., 11:24 

de akkor mindig van kivel játszani? vagy ne úgy képzeljem el mint pl. a generals online-t és ehhez hasonlókat?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 19 szomb., 12:31 

canadaa írta:
de akkor mindig van kivel játszani? vagy ne úgy képzeljem el mint pl. a generals online-t és ehhez hasonlókat?

Nem, kb. úgy van ez, hogy vannak azok a játékok, amik megjelennek a listán és vmelyikbe belépsz, tehát nem olyan, mint többek közt pl. a Warcraft 3-ban, hogy Quick Play, hanem mint custom game-ek vannak. Nem mindegyikbe engednek be, de van olyan ahol igen, próbálgatni kell, én is ezt szoktam tenni, többnyire 3-4 játék mindig van amibe be lehet lépni.

Detti: amit írtam az egyszemélyes tapasztalat, amit azon kevés játékból vontam le, amit eddig lejátszottam. Mondjuk én ahogy látom, van benne valami amit mondasz (mármint hogy a haven és inferno várak erősek, bár ez relatív). Én is többnyire mostanában a nekrókkal vagyok, csak velük az elején nagyon kell vigyázni, hogy ne veszítsek mondjuk sok csontit, ami nehéz egy kispályán, ha "lerohannak" és nincs sok semleges lény, amikből sok licsit, meg vámpírt lehet kaszálni. :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 19 szomb., 22:01 

Ezzel az erővel az elfek mesteríjászai is nevetségesen erősek, ha van belőlük 50+ és jól betudod védeni, nembeszélve arról hogy ott a druida mester is :) nem túl sok jóra lehet számítani. minden népnek van nagyon erős oldala, csak ki kell tudni használni. inferno kapunyitása egyedül az am talán erősebb az átlagnál vagyis jobban használható de ez is relatív...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 20 vas., 10:48 

canadaa írta:
Ezzel az erővel az elfek mesteríjászai is nevetségesen erősek, ha van belőlük 50+ és jól betudod védeni, nembeszélve arról hogy ott a druida mester is :) nem túl sok jóra lehet számítani. minden népnek van nagyon erős oldala, csak ki kell tudni használni. inferno kapunyitása egyedül az am talán erősebb az átlagnál vagyis jobban használható de ez is relatív...

Igen. Minden várnak van erőssége. És mondjuk azt sem lehet megállapítani -lagalább is én nem tudom-, hogy melyik a legerősebb. Pl. erről nem volt szó, Doungen az utolsó 3 lényének köszönheti az erősségét. Infernoban rettegek a succubus úrnőktől.Nem tom miért, de az ördög mostanában nem nagy szám. Mindig leverem az 50 életest is. :?
Necroban nem tom mi az erős, de mindig nyerek vele...Sylvan: egyszarvú, treant. A sárkány nem igazán.
Ja, és megint van egy nem idetartozó dolgom: találkoztam négy 210 életes hidrával!!! :shock: :shock: :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 20 vas., 17:15 

Off: Egyensúly drága barátaim! Ez a szép a H3-ban és lassan ,de biztosan a H5-ben is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 22 kedd, 18:14 

Sziasztok!
Először is nagyon tetszik az oldal, nagyon sokat segít a játékban azoknak, akik nem ismerik a játékot. Köszönjük "fáradalmas" munkátok.

Azonban lenne egy kérdésem.

Megszereztem a Heroes IV-et magyarul, mind a két kiegészítőjátékával együtt. A Winds of War - A Fenséges c. hadjáratánál elakadtam. Az első pályát megcsináltam, azonban a másodikkal nem boldogulok. :roll: Van egy oltári hosszú fal, amin túl el kellene foglalnom 3 várat. Azonban nem lehet ezen a falon keresztül sehol sem átmenni, nincsen semmilyen kapu. Van ugyan az én területemen egy Elveszett Utazók Ösvénye nevű kapu, de az csak egyirányú, és a váram mellett tesz le. Innentől kezdve sehogy se tudok átmenni a falon túlra. :shock:

Tudnátok nekem ebben segíteni? Előre is köszönöm! További szép napot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 25 pén., 10:16 

Üdv!
Lenne két kérdésem.Az egyik.A haverommal szeretnénk a Heroes 3-mon játszani neten keresztül.Hol tudjuk megnézni,hogy mi az ip címünk(mindkettőnknek complete van)? :? Sajna nem értek hozzá. :oops: :P
A másik.Fel akartam telepíteni a wog-ot,de amikor beállítom a nyelvet(english vagy russian),és okra nyomok,akkor kidob egy hibaüzenettel:
VERY IMPORTANT!!!
Your system LANGUAGE and COUNTRY should be set to ENGLISH/USA before the installation.
After Installation you can change them back.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 25 pén., 12:58 
Heroes Team

kisdacide írta:
Üdv!

A másik.Fel akartam telepíteni a wog-ot,de amikor beállítom a nyelvet(english vagy russian),és okra nyomok,akkor kidob egy hibaüzenettel:
VERY IMPORTANT!!!
Your system LANGUAGE and COUNTRY should be set to ENGLISH/USA before the installation.
After Installation you can change them back.

A vezérlőpult területi és nyelvi beállításoknál kell először angolra állítani a területi beállítások fülnél. Utána mehet az install.
Jó játékot!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]