Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 24 kedd, 18:09 

Üdv Csizu!

Valóban , de ha nem vigyázol a dögökre akkor a dungi is előnybe kerülhet, ha nem tudsz húzni goldot és másik oldalon virít a black akkor már nehéz a helyzet
Azért odaérhet a dungi is, rush esetén
CH-nak nem volt air, így bevédte az íjászokat, szépen ütöttek ( exp arcehry offense...) de egy jókor elsütött cure részemről felborította a csatát...
A terep kapcsán dungi alapterületénél is láttam már rengeteg lóvét és pénzadó épületet ...

Majd ha gondolod játszhatunk, a meló mellett kell a kikapcsolódás :)

Mármint én is melózok szinte minden nap...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2008 jún. 24 kedd, 21:55-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 24 kedd, 21:53 
Heroes Team

Maradjunk annyiban 10ből 8x a rampart nyer :) Azon a két meccsen meg az emberi tényező és a szerencse billenti a mérleget a dungi javára...
Nem melózom még, az államvizsgára tanulok, utána szívesen játszom, azaz mondjuk szombaton :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 25 szer., 20:22 

Na hi!

Random Balance L

Rules: kb mint a WCL-en

Mastino Inferno Marius 9 10 6 5 vs Süni Fortress Tazar 11 14 8 7

Aránylag tűrhető terepet kaptam, sikerült jól gazdálkodni a pénzzel első héten castle town hall hidra azért nem jött össze :)
2.héten könnyedén áttörtem lots golemen, majd lávás terepen ütöttem a lényeket, a hidra is kikecmergett a fészkéből, s az elengedhetetlen capitol is meglett.
Középre kb 70+ evil eye árán jutottam be, vittem 3 hidrát meg tölteléket rampart várból, aránylag könnyen ment.
Nekró várt bevettem, majd óriási tócsa éktelenkedett a pálya közepén :)
Ezért már a sivatagot fosztogattam, ott se volt sok jó cucc, dragon wing tabardon kívül az egyetlen pandora 60 zombival kínált meg
Skillekben Tarzan fővezér remekül fejlődött, azonban csak stone skin és haste került elő a térképről, slow és shiled elmaradt
Benéztem a kincses zónába, kellett a pénz meggyúrtam a főhőst, aztán 2.1.3nál főcsata a sivatagba (4heti populáció mindkét oldalon)
57 dragon flies 167 gnoll marauders 13 w. monarch 5 chaos 15 mighty 20 basilisk 154 lizardmen
102 magog 44 horned demon 15 pit lord 314 familiar 34 cerberus 13 sultan 5 arch devil

Átlagon alul csatáztam azt hitttem a magog levesz a francba (az ördögi seregek egy kupacba összpontosultak, bevédték a magogot)
ezért nem mertem előre menni, így megcsappant a lizardok száma
Ez nem mehet így tovább gondoltam majd uzsgyi előre
hiába volt 11es attackom nem ütöttem sokat sőt ráadásul még 21 demonnal kellett szembenéznem amik a kutyákból lettek így hosszú kb 45 perces menetben nyertem, de nehéz szülés volt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 26 csüt., 20:25 

Hi!
Holnap itthon leszek, mehet OB, random meccs msn-en lehet megkeresni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 28 szomb., 11:24 

Hi!

Random balance L

Rules: kb mint a WCL-en

Mastino Wystan Inferno 9 19 5 5 vs Süni Tower Valeska 11 10 10 5

Első héten expert csövezés a golyóscsávókkal, a kő bány a váramtól kb 5 napra volt...
2.héten 2 kripta 1 törpe kincstár meglett, majd kitörés a 2. terepre ahol átlagos viszonyok fogadtak, utólag lehet Ajitnak kellett volna bizalmat szavazni uyganis 2 beholder dwellt is találtam
Középre egy kapu vezetett, pack küklopsz ellen nem mertem megkockáztatni a harcot, ezért elmenekültem
Felhúztem a titánt 4.hét elején, aztán ütöttem 17 csont sarit, golyóscsávók geniek titánok segítségével
Majd manticore had fogadott, őket is elintéztem, így bejutottam a sivatagba ahol nem tudtam előre jutni mivel log és path hiánycikk volt a főhősömnél
Vissza a saját terepre, aztán füvön ütköztünk meg kb 2.1.3nál 4 heti teljes sereggel
265 golyós 10 queen 93 obsidian gargoyle 5 titán 35 iron golem 14 master genie 24 mágus
179 familiar 5 arch devil 15 pit lord 24 horned demon 12 sultan 110 magog

Na sok közöm nem volt a csatához, az ellen sebességbeli fölénye, és az h az expert bless miatt a 110 magog hátulról elég brutálisakat ütött belém igencsak elkeserített
A titánok nem tudtak helyzetbe kerülni, így a csatát simán hozta Mastino.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 28 szomb., 13:42 

Hi
Most ráérek egy partira, msn-en fent vagyok...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 01 kedd, 10:16 

Sziasztok!

Ha van valakinek kedve játszani egyet velem, ma ráérek, jöhet minden, OB, random, fun, bármi :D

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 01 kedd, 19:19 

Titi én kiálltam volna ellened, csak ma is melóztam!
Ha még van kedved hétvégén összejöhet egy parti!

Süni

Ha valaki ráér akkor csütörtökön is fent leszek (tudom h senki se jelentkezik, de azért beírom :shock: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 01 kedd, 21:48 

Süni: csütörtök késő délután este játszhatunk akkor ráérek, de hétvége is jó szerintem :) majd egyeztetünk még

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 02 szer., 15:12 

Pénteken érek rá szinte egész nap ha nem megyek a strandra. :) Bátor jelentkezőket várom. :P

Hát marad a strand. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 03 csüt., 16:11 

Msn-en eddig nem láttalak, lesz ebből ma valami Titi?

Úgy gondolom türelmes ember vagyok, nem várok többet.
Amúgy meg kezd betelni a pohár, úgyh egy ideig csak Mastinoval meccselek.
Persze msn címemre írhat mailt az a 4 ember akivel még lesz meccsem (OB)... Én visszaírok, egyeztetünk időpontot azt lejátszuk.
Más nagyon ne keressen.

Tehát nem akarok több esetet részletesen leírni ami az utóbbi időbe történt...
Nem azzal van a gond h kinek van kedve, hanem sokszor a hozzáállással. Nem értem h mostanában miért kell gyakrabban felvetni remek múltbéli teljesítményeimet, vagy játszhatunk tőlem olyat is a fórumon h elővesszük néhány ember ballépését és boncolgatjuk továbbá ki ki h egyezett meg meccsek végeredményén vagy nagy emberek nagy szólásai, a végén én kerülök ki megint "vesztesen" mert a legfiatalabb és könnyű rákenni h a legismertebbek az idióta történetei.
És megint lennének okos emberek akik megmondanák a frankót h Süni neked nincs jogod itt észt osztani, több van a számládon mint másnak(100%ban igazuk lenne), ez így is van, de egyszer ez nem így lesz és én nagyon türelmes ember vagyok :D

Nekem ehhez se türelmem se időm se kedvem se erőm.

Ahhoz viszont rendszeresen van kedvem hogy Mastino amikor ráér jól arcul csapjon Gurnival vagy bármelyik hőssel amelyik szembejön mert vele az életben nem volt problémám és nem is lesz.

Nem sértődök meg csak már eleget ültem a gép előtt másra várva, tudom ez fordítva is elsült, tehát visszaadta az élet :)

Abból is tanultam, h nem írom ki a fórumra h akár én akár más ellenem mit művelt meccs közben, akit érdekel kérdezze meg amúgy úgyse derül ki én meg minek feszegessem szvsz elég ha csak én meg ő tudja

Jó hát viccesen is felfoghatjuk a dolgot, de ebben a ****** világban az idő nagyon sokat számít...

Holnap 5:30kor kelek aztán így inkább ne kezdjünk el semmit, loadolni meg nem szeretek 1 hét lejátszott meccs részlet után.

Na majd holnap remélem szebben látom a dolgokat.

u.i: én nem haragszom Titi, csak rosszul esik.

A hozzászólást 7 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2008 júl. 03 csüt., 22:19-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 03 csüt., 21:49 

Süni: ne haragudj hogy nem jöttem délután játszani de dolgoztam és elhúzodott a munka, mert ma kezdtem és regisztrálni kellett meg többi hivatalos ügyet intézni. Ne haragudj hogy megvárakoztattalak és hogy nem szóltam, szombaton ráérek játszani ha szeretnél. Az még mindig jobb mintha megsértődsz és nem játszunk :) (egyébként a csütörtök késő délután este fogalmában szerintem még a mostani idő is beletartozik, mert most este van, az én olvasatomban így is jó)

Üdv, Titi

ui: nem annyira értem hogy neked miért telik be a pohár, neked korábban sok olyan dolgod volt, amiért másoknak nem lett volna ínyére veled játszani, de mégis játszottak veled nem sértődtek meg; volt hogy én is vártam rád több órát meccs közbe mert dolgod volt, de nem volt baj hanem játszottunk tovább, még olyat is játszottam veled amiről fogalmam nem volt (lásd random native), mert én a játék miatt játszom, ha vki ráér azzal játszom mert szeretek játszani :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 04 pén., 15:28 

Megnyugodtam :)
Ma délután megint nyitott vagyok egy meccsre bárkivel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 04 pén., 15:43 
Heroes Team

Süni: pont akkor fakadsz ki, amikor nem bánt senki :) Legalábbis nem nyilvánosan... Te úgy törtél be a "heroes köztudatba", hogy rendszeresen voltak fura dolgaid, ami mindenki más számára érthetetlen volt. Pont ezér nem volt a fogadtatásod túl baráti egyesek részéről. Titire nem jellemző, hogy egy megbeszélt időpontban ne jelenjen meg. Rám sem volt sosem jellemző (nem is így ismertek meg!), hogy meccs alatt eltűnjek vagy elhagyjam a játékot, mint ahogy a legutóbbi meccsünkön előfordult. És amikor visszajött az áram, felléptem MSN-re, feladtam a játékot... ez így volt fair, és hasonló helyzetben sokan nem így járnak el.
Persze az megint más, ha olyan valakivel játszik az ember, akivel nagyon jó kapcsoaltot ápol és megbízik benne. De ha olyan ember ellen fordul elő, akivel keveset játszom, és nem igazán ismerjük egymást, akkor ez a legszimpatikusabb eljárás - szerintem.

Csak egy tipp, javaslat: randomon az 5% speckós offense és armoreres hősöket erősen javallott tiltani (mastino amúgy is mindent tilt, nem értem ezt miért nem), hiszen hasonló kaliberű játékosok esetén nagyon könnyedén dönthet. Megnézném annak a meccsnek a krónikáját, ahol egy rampart + mephala kikap. Persze vannak kivételek, de ha már mindenképpen a balancosítás felé mennétek el, akkor szerintem ez megfontolandó (WCL-en a nagyok szoktak élni ezzel a kitéttel).
Persze ez csak egy javaslat, nem akarom megmondani mit hogyan kell játszani, csupán a tapasztalatomat írtam le.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 04 pén., 16:09 

Világos.

Na most olyan simán kikaptam CH-val tegnapelőtt ... Mastino kezében Gurni pedig életveszélyes.
A rampart mephala kombó meg nagyon ritkán jön be, az meg megint más kérdés milyen terepeket kapsz, a hős h fejlődik ésígytovább szóval tőlem aztán maradhat játék közben az 5% speckósok sora nem zavar

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 04 pén., 16:29 
Heroes Team

Persze, ez ízlés dolga. Nyilván a vár sokat számít, így CH nem garantált siker mondjuk a stronghold oldalán Rampart, Tower ellen... dehát ott az emberi tényező és a szerencse, ami felboríthat mindent.
Én tutira megyek, egyes fix pályákon is kitiltottam BBről, pl. ahol lvl 20-25is gyúrmázhattad a hősöd...

Titivel játszottam előző 7végén egy random balancet. De előre megbeszéltük, hogy ő Jaegar-ral én pedig Halon-nal leszek. Használjuk a "selejtes"hősöket is, hisz nem dísznek vannak...és nem is volt rossz, sőt :) Egy 80as MA csodákat művelt és mind2 hősnek volt offense-ja is :) Szóval nemcsak a barbár hősök ill. az armorer speckósok léteznek... érdekes volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 04 pén., 17:28 

Jaegar nagyon durva volt, harmadik nap már 70-es magic arrowja volt, azzal mindent levettem, a mana meg jött vissza mint a sicc. Szóval nagyon jó az a hős is, tervezem más hősök kipróbálását is. (pl: Sanya, Axsis, Uland, Orris, Rocis, Tiva, Vey meg a többiek :) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 04 pén., 17:47 

Jéger mesterről jut eszembe h amikor még szinte semmit se tudtam a heroesról vele vertem el Energyt persze nem diplóztunk, hasonlók voltak a szabáylok mint most, de 1 óra tömör csata amit szerintem jó taktikával behúztam :) hiába kaptam az implokat közelharcban ezzel a csövessel elintéztem az ellen Rionját :)
Szal van már előélete ennek a próbálkozásnak

Mastino Gurnival tolta, neki exp earth nekem csak exp air innentől érthetővé válik h csak ő nyerhet (bár a macijait levertem :) )

Oks Titi mostmár tudom milyen főhősre számítsak holnap :) :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 05 szomb., 7:27 

titi írta:
Jaegar nagyon durva volt, harmadik nap már 70-es magic arrowja volt, azzal mindent levettem, a mana meg jött vissza mint a sicc. Szóval nagyon jó az a hős is, tervezem más hősök kipróbálását is. (pl: Sanya, Axsis, Uland, Orris, Rocis, Tiva, Vey meg a többiek :) )

Hello!

Jaja, a mysticism speckós hősök is lehetnek jók adott körülmények között, Egy 160% vagy 200%-os nehézségű panicon vagy balance-on gyors előrehaladást eredményezhet. A sasszemű hősöknek a speckója viszont abszolút nulla. Nem ér 1 kutyagumit sem. Szegény Sanya a legrosszabb, akinek férfinevet adtak nő létére. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 05 szomb., 21:35 

Hi!

Ma Titi Nymussal és Infernoval én Fortress Gerwulf

Kezdőterep gazdagnak mondható a 2. már kevésbé
2.7nél betörtem középre de 1 hidra 1 wyvern meghalt mivel a nyamvadt 37 crusader gyilkolt mint állat
Aztán Titi nemsokára megjött, volt taktik főhős menekült, droid szívott mert 3 wyvern meg 1 légy szintén behalt
Egyre jobb lett így a hangulatom, a saját terepemen kezdtem kifosztani a pénzes épületeket
Aztán 4.héten a 2. terepemre megint vissza, elkezdtem volna megnézni mi van a sivatagban, és 2.1.4nél Titi kinyírta a lots macit és átjött hozzám
Megegyeztünk h a sivatagban főcsata
136 horned kutya imp beáldozva, többi egység fejlesztve kivéve devil
nálam minden egység fejlesztve nagy hp demoralizáló főhős
Nymus 14 16 8 9 Gerwulf 8 11 5 6
Exp berserket kaptam h az 1% esélyem se legyen meg, már a berserk előtt rajtam volt az exp. bless...
Aztán gnoll kapott hastét és elkezdte kis mennyiségben redukálni a démonokat hát pár kör és nagyon simán elvéreztem
Végig nem volt fabányám mert a gép jól generálta a mapot
Titi remekül tolta minden elismerés az övé én meg gyalázatosan toltam

Grat mégegyszer!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]