Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 527 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 27  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 18 szer., 18:03 
Heroes Team

Nimbus írta:
A Nemzetek csatáját aki berakja, azt személyes koncolom fel... :lol: :lol: Asszem elég világos voltam... :wink:
A Homokórán is csak akkor játszom, ha én vagyok felül! :twisted: :wink:

Dragon: Ugye nem akarsz Te lenni az áldozatom... Erről a mapról eszembe jut egy Hofi vicc:
Mapra vetítve:
- Nos milyen lett?
- FOS!
- ...és ha összeáll? (értsd: lejavítjuk)
- akkor még lehet SZ@R!

10 greenen és 20 WU-n simán át lehet menni a második héten...

A Homokórára pedig még mindig igaz amit korábban mondtam!!!! Egyébként naná, exp log... baz az az utsó droidnak is megvan...
Szal ha már javítani akarjuk, mert összességében nem rossz map. Akkor azt kell megoldani, hogy SENKI semennyi csizmával loggal, kúttal stablessel ne tudjon 1 nap alatt középről beérni a várba, valamint, ahogy azt Boti is sérelmezte, ne sima angyalok legyenek védelem gyanánt mert azok mintha ott sem lennének...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 18 szer., 18:49 

A nemzetek csatáját vegyük ki. Az úgy **** ahogy van, nincs mit javítani rajta. Esetleg ha füvet tesztek be a víz helyett, meg kiveszitek a plusz 5 all kardokat...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 18 szer., 20:26 

Na majd nekiállok én is kicsit a javításnak és akkor szóljatok rendbe teszem én ezeket a mappokat. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 18 szer., 20:31 

Majd lesegetheted kedves Teki mi a hiba bennük :D
Lehet ezzel viccelődni, de ne csak a szó maradjon meg hanem a tett is...
Már bevállaltuk az 1vs1 mapok lejavítását is, úgyhogy elkéstél minden tekintetben :cry:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2008 jún. 18 szer., 20:52-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 18 szer., 20:42 
Heroes Team

Nézzétek... Gyakorlatilag mivel több új mapp nem kell 2 régi maradt még. A Dicsőséges Háború (ami szerintem egy javíthatatlanul rossz map) és vmi Egyesült Nemzetek amit az ember félálmosan kb. 1.2.3-4-re kifoszt, utánna tökölés 3-4 napig hogy garrisont üthess.

Természetesen mivel nagy a zúgolódás az említett 2 map körül akkor cserélhetjük őket, de a Nemzetek Csatája úgy van megoldva hogy rushképtelen, de ha nem tetszik az őrség mehet nagyobbra is (megsúgom a vízen van 2 garrison mely 2 L alakban választja el a feleket és 1 team SoJ-a egy L-ben másiké a másikban, variálva lettek a guardok. De ok fellőllem legyen akkor 10 gold 20 unival ha nem jó. A Homokórán meg BÁRKIHEZ leérhetsz expert loggal kesztyű és cipő nélkül is, a javítás hogy log nélkül most narancssárgát se éred el, mint ahogy a többi színt sem... DE, ha ez a nép akarata akkor megcsináljuk a D. Háborút és az Egy. Nemzeteket, csak utánna ne legyen semmi, hogy milyen csöves mappok ezek...

Üdv! Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 18 szer., 20:56 

Igen már találtam problémákat. Holnap összeírom a javítandó dolgokat. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 18 szer., 21:10 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Gyerekek! :roll: Nem kívánságműsor ez! :shock: Csak csínján a javításokkal, mert a végén még addig javítgatjátok, ameddig tényleg el lesznek rontva a mappok! :? Szeretném, ha először Dragon és Süni javítanának, aztán közkézre kerülne és lehet észrevételeket tenni! :roll: Azt viszont kérném a tisztelt javító brigádtól, hogy azt, hogy melyik térkép essen ki és melyik kerüljön be, azt velem egyeztetni szíveskedjetek! :roll: Szeretném a keretet és az elveket én meghatározni, mert az elmúlt 3 tábor alatt ezekkel az elvekkel nem volt senkinek sem problémája és remélem ez az idei tábor alkalmával is így lesz! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 18 szer., 21:18 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

A jelentkezők időrendben a tábor teljes időszakára: (Frissítve: 2008.06.19. 09:15) Vastaggal jelöltem, akinek az előlege beérkezett!

1. Vologya Mester
2. bogpista
3. Karesz
4. Süni
5. Sorceress
6. ssth
7. DaMaGepy
8. Kady
9. Adler
10. Titi
11. Hitehagyott
12. Jou
13. Dragon
14. HZsolt (?)
15. Boti (?)
16. ?
17. ?
18. ?
19. ?
20. ?

2vs2 tornára:

Cat
Nimbus
Teki1986 (?)
Dreegar (?)
Rt (?)
Laca (?)
Paul (?)

Támadás(ok)ra:

1. Lord Shaba
2. Magix
3. Mugger
4. Werul
5. 2much4me
6. Ati
7. Zsombor
8. Kendrei Zsolt
9. zolirobi (?)
10. Havoc (?)
11. Kiki
12. Kiki jr.

? = A kérdőjellel jelölt emberkék szóban jelezték részvételi szándékukat, de még írásban nem erősítették meg!!!

Csak így tovább! :wink:

Baráti üdv!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2008 jún. 19 csüt., 9:16-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 18 szer., 21:28 
Heroes Team

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Gyerekek! :roll: Nem kívánságműsor ez! :shock: Csak csínján a javításokkal, mert a végén még addig javítgatjátok, ameddig tényleg el lesznek rontva a mappok! :? Szeretném, ha először Dragon és Süni javítanának, aztán közkézre kerülne és lehet észrevételeket tenni! :roll: Azt viszont kérném a tisztelt javító brigádtól, hogy azt, hogy melyik térkép essen ki és melyik kerüljön be, azt velem egyeztetni szíveskedjetek! :roll: Szeretném a keretet és az elveket én meghatározni, mert az elmúlt 3 tábor alatt ezekkel az elvekkel nem volt senkinek sem problémája és remélem ez az idei tábor alkalmával is így lesz! :wink: Baráti üdv!

Üdv!

Igen én kérek elnézésést, kicsit túlreagáltam a dolgot, természetesen a végszó Vologya Mesteré. Még1x elnézést kissé rossz kedvem volt.

Üdv! Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 18 szer., 21:40 

Igen megkaptam a javított mappokat, és az elveket is. És ez nem kivánság műsor hanem csak javaslatokat teszek hogy játszhatóbbak legyenek a mappok. Ennyi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 18 szer., 21:46 
Heroes Team

Na akkor nagyon rövid leszek, hátha úgy érthetőbb!

A NEMZETEK CSATÁJA NEM ALKALMAS JÁTÉKRA!!!

Ilyen módon nem érdekel ki mit buzerál rajta.
:evil:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 18 szer., 23:28 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Teki: Értem én, hogy jót akarsz a javaslataiddal, semmi gond nincs ezzel, csupán azt kérem, hogy várd meg, ameddig Dragon és Süni javítanak, aztán amikor közkézre kerültek a térképek, akkor ömleszd a javítóbrigádra a javaslataid! :wink:

Nimbi: Csigavér pajti! :P Tudod, hogy minden értelmes javaslatot meghallgatok és bevezetek! :shock: 10 db 2vs2 térkép áll készenlétben 5-6 db 2vs2 mérkőzésre... :shock: Semmi garancia arra, hogy ez a térkép is besorsolásra kerül! Ha mégis bekerülne, nem fogsz belehalni, ha ezen is játszanod kell, ebben biztos vagyok! :wink: Főleg úgy, ha a térképen még pozitív változások is lesznek eszközölve... :shock: Ne legyél már kötekedő! :? :roll: :? Nem vagyunk már óvodások... :shock:

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 19 csüt., 4:23 

Biztos vagy benne? :shock:

Lehet, hogy igen, pro és kontra. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 19 csüt., 9:14 
Heroes Team

Tsóttolom!

Petike vagyok (several-szor) 5 éves középső csoportos óvodás és csak azt szeretném kérni, hogy mégis csak vegyük mán ki azt a nyamvadt mapot a kalapból is (azaz ne kerülhessen kisorsolásra).

Vogyi ugyan mond már el mi a túró kell még ahhoz, hogy egy map kikerüljön a kalapból, igaz csak két olyan lúzer és hozzá nem értő kérte, mint Ssth és jómagam... :oops: :roll:
Pozitív változások?? Vogyi ha egy tányér k@ki tetejére ráfújunk egy kis tejszínhabot és dobunk rá díszítésképpen egy szem epret, attól máris finom lesz? Bocs a durva hasonlatért... :roll:

Még1: Vogyi lehet, hogy kötekedőnek hat a stílusom, de minden esetben az a célom, hogy mindenkinek egyenlő feltételek adódjanak.

Dragon: A Homokórán éppen az a kérés, hogy idézem önmagamat "SENKI semennyi csizmával loggal, kúttal stablessel ne tudjon 1 nap alatt középről beérni a várba,", tehát ne ismételgesd azt lécci, hogy bárkihez leérhetsz...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 19 csüt., 10:00 

Kiscsoportos! :D

Középső csoportban azt mondjuk, ezt ne, hanem helyette hoztam egy jót leellenőrizve. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 19 csüt., 10:14 
Heroes Team

Nimbus írta:
Tsóttolom!

Petike vagyok (several-szor) 5 éves középső csoportos óvodás és csak azt szeretném kérni, hogy mégis csak vegyük mán ki azt a nyamvadt mapot a kalapból is (azaz ne kerülhessen kisorsolásra).

Vogyi ugyan mond már el mi a túró kell még ahhoz, hogy egy map kikerüljön a kalapból, igaz csak két olyan lúzer és hozzá nem értő kérte, mint Ssth és jómagam... :oops: :roll:
Pozitív változások?? Vogyi ha egy tányér k@ki tetejére ráfújunk egy kis tejszínhabot és dobunk rá díszítésképpen egy szem epret, attól máris finom lesz? Bocs a durva hasonlatért... :roll:

Még1: Vogyi lehet, hogy kötekedőnek hat a stílusom, de minden esetben az a célom, hogy mindenkinek egyenlő feltételek adódjanak.

Dragon: A Homokórán éppen az a kérés, hogy idézem önmagamat "SENKI semennyi csizmával loggal, kúttal stablessel ne tudjon 1 nap alatt középről beérni a várba,", tehát ne ismételgesd azt lécci, hogy bárkihez leérhetsz...

Üdv Mindenkinek!

Annak örülök, hogy kicsit kultúráltabb lett a hangvétel. Most akkor teljes nyugalommal azt mondám vala, hogy ha Vologya is rábólint, akkor Homokórát és Nemzetek Csatáját sztornózzuk, és akkor 2 mappot választunk még új mappok közül. HA Vologya ezt így elfogadja, akkor lejavítunk Sünivel 2 új mappot.

Üdv! Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 19 csüt., 11:20 
Heroes Team

Bocs-bocs-bocs... Tekintsünk már kicsit vissza... egyetlen alkalommal vetettem talán el kicsit a sulykot (jelen topicban :P ), nevezetesen a pirosbetűs hsz-re gondolok. Korábban szerintem teljesen kultúrált hangnemben kértem én is és Ssth is ezen mapok elvetését, de miután úgy tűnt "falra hányt borsó", bizony kicsit kikeltem magamból.

Szal ne legyek már rögtön "bunkó" mert merem kicsit felemelni a hangom, miután semmibe vesznek... No de nem célom szítani semmit sem, szal tekintsünk előre. :wink:

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2008 jún. 19 csüt., 11:28-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 19 csüt., 11:24 
Heroes Team

Egyetértek, béke, mondtam én voltam a hibás mert elég rossz hangulatom mikor elolvastam a hsz-eket, de ok nincs probléma építő jellegű dolgokat mindig szívesen veszünk, sry még1x, nincs probléma. :wink: :)

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 19 csüt., 11:47 
Heroes Team

Te Vogyi, nem látom magam a Támadások között, avagy alulról felfelé a lista bővülő (olyan szempontból ki hány versenyen indul), mert akkor OK. 8)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 19 csüt., 12:58 

Sziasztok!

A nemzetek csatája valóban gagyi. Azonban arról volt szó az elején, hogy 2 map kikerülhet és jöhet helyette 2 új. Nos nincs más feladat, mint egy jobb mapot találni helyette és lejavítani a Vologya által meghatározott szempontok alapján. És máris el lehet felejteni. Süni ha jól emlékszem tett pár mapjavaslatot. Én ugyan nem ismerem őket, de akár jók is lehetnek.

Vologya: Aki az egész táborra jelentkezett, annak is kell külön jelentkezni előre a versenyszámokra?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 527 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 27  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]