Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 02 hétf., 21:39 

Sziasztok! Pár órája is írtam ide, de üzenetküldéskor Mehet helyett valószínűleg a Megtekintre mentem véletlenül, mivel még most se látom amit akkor írtam, így hát megismétlem :) Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e még jelentkezni az online bajnokságra? És az alapjátékkal vagy valamelyik kiegészítővel játszotok? Ha már nem lehet jelentkezni a versenyekre, akkor aki szokott versenyen kívül játszani az felveheti velem a kapcsolatot msn-en és multizhatunk majd ha gondolja :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 02 hétf., 23:03 
Heroes Team

Sbird: a jelentkezési időszak lezárult sajnos.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 03 kedd, 20:50 

Megnéztem a Quest for Victory mapot, 2 észrevétel:

A fővárakban nincs kivéve a lvl5 mage guild
és fixen van slow és haste a mapon, de a pandora is ad olyat...na már most valamelyik felesleges...

ja és nem kaphatok én is cerberi dwellt...?? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 04 szer., 9:16 

Kiegészíteném, hogy a várban is lehet haste + slow.
De szerintem ez jó így, ha felvetted a pandorra előtt, akkor nem gáz. De ha elfelejtetted volna felvenni, itt tuti megkapod :wink:
lvl 5 spell meg gondolom nem véletlen maradt bent. Remélem. :)

Az OB időszakában ugye már nem lesznek változtatások a mapokon,
hacsak nem hibákról van szó. Ezért lettek előre átnézve?
A fenti lvl 5 spellt ha valaki észrevette hamarabb, azt motiválhatta, hogy ne Macikkal induljon pl, hanem beválasszon egy Towert.
Másrészt az animate itt engedélyezett a fővárakban, míg a resu nem.
Személy szerint ezért választottam neckrót, mert csontom az nem sok lesz, vizont az ellen nem resuzhat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 04 szer., 17:26 
Heroes Team

Bozso, Sorci: amiket írtok hibákat, azok nem tudatosan maradtak bent. Egyedül néztem át, kevés időm volt, ez lett a vége.
Ahogy írtátok, az OB időszakában, amikor már mindenki leadta a várválasztásait, nem illdomos olyan módosításokat végrehajtani, mint pl. a lvl 5 spellek kitiltása vagy az animate-é. Ezek mostmár úgy maradnak.
A dwellinget be lehet tenni, hogy egál legyen, ha nem vált ki nagy visszhangot...

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 04 szer., 20:32 

Szerintem ne tegyük, hagyjuk így a dwelleket, ilyen alapon más aki nem mirror meccset játszik, jogosulatlan előnyhöz jut.
Vagy egységesen a kék és a piros oldalán is ua. a dwellingek legyenek vagy ne kavarjunk bele.
A többivel egyetértek, időben kellett volna észrevenni a hibákat, én is átnéztema mapokat, ahogy olvasom a fórumot többen is, szóval hibást lehetetlen találni.
Nem lehetnek ezek a mapok sem tökéletesek, ahogy az élet sem az...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 04 szer., 20:38 

Én ezeket nem hibának minősítettem, csak észrevételnek, engem aztán nem zavar ha bent maradnak :wink:

csak azt hittem hogy a lvl5 mage guild az egy letudott dolog hogy tiltott...

de felőlem aztán maradhat!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 04 szer., 21:33 

szerintem meg tiltsuk ki a haste-et és a slow-t :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 04 szer., 21:57 
Heroes Team

Tudom Bozso, hogy észrevételként jeleztétek, de ezek hibák valójában. Persze nem annyira súlyosak, hiszen várat annak szellemében választottak többen is (ahogy Sorci is), hogy láthattátok a leosztást: van lvl 5 spell, animate, nincs resu, van v nincs dwell...
Ha ezeket észreveszem, természetesen kiveszem, de fogjuk fel úgy, hogy változatosabb a játék, a pálya olyan lehetőségeket biztosít, amit más nem :D Van map, ahol nincs lvl 5, van ahol van, sőt, olyan map is van, ahol az 5% speckós hősök tiltva vannak, míg máshol engedélyezett.
De a slow és haste dühít, de sebaj, megspórolsz pár lépést azzal, hogy nem mész be a shrine-okba.

A tábori mapokat majd jobban át kéne átnézni, akkor is, ha azok régiek és elvileg ki vannak javítva a hibák. Valamilyen szempontból minden mapon van valamiféle hiba, nem mindegy milyen súyú.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 05 csüt., 6:18 

Mondjuk ami a várválasztást illeti, nekem eszembe sem jutott azt nézni van-e lvl5 guild, mivel ha jól emléxem BB-n és mindenhonnan is azért vettük ki, hogy ne az döntsön kinek jön elementál, vagy implo.

Ezért én ezt nem is néztem, tudom az én hibám de sebaj, legalább lesz értelme egyszer az expert wisdomnak is :wink:

Koko, mikor leszel gépközelben???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 06 pén., 19:04 

Üdv!

Karesz vs Süni
Harc a mélyben
Castle Vey vs Dungeon Ivor

Első nap Ivor tűnt a legjobbnak, esetleg még Vidomina, találtam is nekró artit kettőt :D .
Az első hetet letudtam aránylag könnyedén, jött 2 pénz speckós ami megkönnyebbítette a dolgomat.
2. héten sikerült kifosztani a terepemet, néztem a refukat mit adnak, jött is lvl 7, húztam a guildet, amit csak a fővárban tehettem meg (másik 2 strong és fortress). Csak a chainben bízhattam.
De abban nagyon, expert sorcery és exp air :D
Nagy nehezen kitörtem 3.3nál ami utal a lassúságomra, nem minden úgy alakult ahogy azt elterveztem.
Megkaptam a legjobb artikat a blackek mögül, majd uzsgyi Kareszhez, bár ezzel elkéstem, mert mire átértem, ő is kész volt a térfelével.
4.7nél kénytelen voltam betámadni a fővárát
a főcsata:
Vey 29 16 18 20
7 ark 6 champion 21 zealot 21 crusader 15 royal griff 93 marksmen 122 lándzsás
dupla várral nyomult az ellen
Ivor 16 30 23 14
6 black 13 skorpió 19 mino king 26 medusa queen 47 evil eyes 53 harpy hag 235 troglodita

Ott eldőlt, hogy én 1143mat ütöttem a chainnel ő pedig 740 körül, nálam pedig a blackik hasznos lénynek bizonyultak.
Ha nem kapok chaint, semmi esélyem, de a sors nem így akarta, sikerült behúzni a meccset!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2008 jún. 11 szer., 14:06-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 06 pén., 19:06 

Sziasztok!

OB 1. csoport
Excalibur Clans 2

Bogpista (Rampart) - Ssth (Stronghold)
Jól indult a meccs, Crag Hack ült a kocsmában. Első nap megvoltak a bányák indultam a föld alá. De lassú voltam (log nem akart jönni) és az én felemen a kesztyű is messzebb van. 1 kitérő után levadásztam a második várat (Inferno), de folyamatos anyaghiányok hátráltattak. A green felhúzására igen sok nyersanyagot piacoztam el. 2 greennel lepucoltam fent a dolgokat, a Loins és Torso of Legionsokat nagy nehezen bevittem a várba a 7. nap. (plusz 2 hőst kellett venni :D) Bíztam a lvl4 be hogy majd ad resut. Jött föld meg adv. volt a wisdom. De nem jött csak TP meg sorrow, LOL. Meccs közbe néztem, hogy ki is volt tiltva :D) 136-nál ütöttem az utópiát (még most se értem miért nem vártam meg az új poppot) Buktam is benne rendesen, 80 kentaurt, 4 uni, 5 fa 1 sárkány lett az áldozat. A jussom a fekete gömb, +10K sipka +4 pajzs meg a recanter. A recanternek örültem, a többi az gagyi volt, nem érte meg a véráldozatot. Onnantól csak vártam mikor jön TH, mert még ahhoz is gyenge voltam hogy garrisont üssek. De kiszenvedtem az exp. földet és nagy nehezen a goldot, de akkor TH már a garrisonom előtt állt. Bejött, nagy nehezen piacoltam annyit, hogy megvehessem a goldokat. Crag a várban volt, 1 csóka megütötte Malekithet, 6 kutyát magával vitt. De voltam olyan ügyes, hogy rajtam maradt a vulnerability gömb :D meg a sipka is (-2 S)
TH beütött a várba:

Crag Hack: 24 12 5 18 (lvl18 225 mana) 5 Gold, 11 Waruni, 18 fa, 34 pagazus, 58 Grandelf, 38 Btörp. 24 gog :)

Malekith: 30 18 23 19 (lvl19 159 mana) 3 szürke, 18 madár, 18+1 Ogremagi, 54 OrcChief, 54 kutya, 153 goblin

A recanternek hála TH "csak" egy 750-es lightingot ütött kezdésnek bele az elfekbe. 11 maradt belőle. Én mass hastét nyomtam és kirohantam a várból. Ettől elhullott TH-nak a fél serege, majd 1 blind a macira és még 1 villámot szórt a fákba TH. (Nem észlelte, hogy a gold sebezhető), de akkor is mindegy lett volna, mert számomra meglepő módon simán levertem a skillfölényben lévő varázslót. Igaz, hogy TH 4 macit bukott, meg nem volt küklopsza. Ez sokat számított és végül bedaráltam a seregét.

Kösz a meccset, nem érdemeltem győzelmet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 09 hétf., 23:33 

nem fogok többet Jou-val játszani :) nem elég, hogy mindig agyonver, de válogatott eszközökkel, módszeresen meg is aláz :) volt már berserkes mészárlás a saját váramban, tegnap meg az infernal troglodyte-ja gyorsabb volt haste nélkül, mint az arany sárkányom...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 10 kedd, 5:35 

Hali!
Várom azok jelentkezését, akik a 2. csoportból vasárnap szívesen lejátszanák velem az OB-meccset, mert akkor egész nap ráérek, és a routert is szét tudom szedni, hogy megkönnyítsem a kapcsolódást.
Egy délelőtt, egy délután... tehát uraim, várom Önöket szép sorjában :wink: :D
(msn-en ritkábban vagyok, ezért priviben vagy mail-en írjatok)
köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 10 kedd, 7:12 
Heroes Team

NG írta:
nem fogok többet Jou-val játszani :) nem elég, hogy mindig agyonver, de válogatott eszközökkel, módszeresen meg is aláz :) volt már berserkes mészárlás a saját váramban, tegnap meg az infernal troglodyte-ja gyorsabb volt haste nélkül, mint az arany sárkányom...

Jó, hát most nemtehetek rólla hogy +4 speed helyett +5öm volt mert a bányában maradtál :) MEg arrólsem hoy feketegömb volt a relicem... :cry:

MEg amúgyis, a törpök se voltak veled... Pedig akkor másképp alakulhatott volna a dolog...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 10 kedd, 17:16 
Heroes Team

Valami részletesebb beszámoló szerűséget firkanthatnátok :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 10 kedd, 19:03 

részemről ennyi elég is volt :D :D :D

törpök...eh

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 10 kedd, 23:34 
Heroes Team

Csizu írta:

Majd holnap megpróbálok azt is a magam részéről, de full csöves voltam, szégyellni fogom magam a végén...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 11 szer., 5:55 

Jou írta:
Csizu írta:

Majd holnap megpróbálok azt is a magam részéről, de full csöves voltam, szégyellni fogom magam a végén...

Jou!
Te máskor is szégyellheted magad... ritka nagy mákkal játszol mindig. :evil:
Még nem volt olyan meccsem veled, hogy a szerencse ne melletted állt volna :wink: :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 11 szer., 11:07 
Heroes Team

Csizu írta:

Akkor tessék :)

ColdWar(Alias Killa's map)
NG vs Jou
Rampart vs Dungeon
Clancy vs Gurnisson

Az első napi hősarzenál nagyon bíztató bolt, jött Deemer kezdésnek egy Bakelit Gunnar párossal, komoly főhős párok, majd egy Marius, egy Thane és végül beugrott A főhős is... Seregre nemvolt probléma, majd 100 infernal trotyi elég erős 1.én, és hozzá a váram felett levő +2 speed jó előjelnek hatott... 1. héten bevettem a 2. várat a föld alatt, feltápoltam magamat kesztyű+csizma kombóval, jött Path, így logot nem is vettem be, hiába kínálta fel neki vagy 5x... 2. héten jó refugekombóval az első 2 nap nem építettem semmit( GoldDragon+ Arkangyal :) ) elszedtem a bányáimat, és mászkáltam körbe mindent, + kigyútam a sarit a 7végére, és szedtem 1 Jeddite-t is a kocsmából... 3. héten lett meg a szigeten a vár (azis Dungeon volt :D ) majd elkezdtem a relicem (fekagömb) és a cipő beszedéséért dolgozni+ MGlvl4eket húztam (resu+chain a főbb értelmes spellek)... Eközben 1 titánnal kiürítettem a vizi hajókat is ( É1 speed arti jött onnan a pénz mellé:) ), lett airgömböm a zöldsátornál, kaptam GB-t odafenn a havon még stb... Nagynehezen sikerült 5. hét végére összekaparni mind a seregem és mind a szandit :arrow: Utazás középre az utópiákhoz... Vmi 2.2.2 fele sikerült bemenni a blökiken, majd először az alsó utópia felé vettem az irányt, kiütöttem a térképész előtti Chaos Hidrákat ami 88Db volt (nemis néztem mennyien vannak :oops: )... Majd lefelé kivettem a pandorát, a +1 speed Gyűrűt is (azért mentem lefelé), amjd megérkezett NG is az efretsultánokon keresztül, de messze nemért el... énmeg behuppantam gorsan az utópiába, 3as TG, SS, DragonCrown, DSS... frankón lecseréltem a +3kardot és a +4 pajzsot, meg a sapit is (1410es chainem lett volna ekkor, ha felrakom az airgömböt :) ) , majd visszafele elindultam, beáltam a teleportkapura ha leakarna jönni legyen meglepi :), de a gép nem dota át, így beált a trottyosbányába, másnap csata...

Gurnisson ( 33 26 21 19, 20 mana)
9 blöki, 22 Cicamica, 48 MinoKing, 74 MedusaQueen, 129 EvilEye, 183 Harpy Hag, 428 Infernal T.

vs

Clancy (14 19 17 6, 54 mana)
11 GoldDragon, 25 War Unicorn, 61 Dendroid Soldier, 68 Silver Pegasi, 105 GElves, 190 Centaur Capt.

Kapcsiból mikor jött kaptam Sorrowot, én slowolam rá, és kb vége is volt a meccsnek... nagyot ütöttem/lőttem(GB+Expert Archery) paralizáltam meg minden...
a 2. kör végén csak a sarik maradtak, amik a 3. körben elhulottak végleg...

A vicc azvolt az egészben hogy kb 20-25 manával törtem ki, és nemakartam visszasétálni kutazni, így a +2és +3 manatöltőket alkalmaztam, most az 1x nagy haszonnal:P

Köszi a mecset NG, legközelebb majd úgyis leversz... :wink:

GJodie írta:
Jou!
Te máskor is szégyellheted magad... ritka nagy mákkal játszol mindig. icon_evil.gif
Még nem volt olyan meccsem veled, hogy a szerencse ne melletted állt volna icon_wink.gif icon_biggrin.gif

A hétvégén olyan meccs lesz, ahhol simán megeszel majd 10óraira/uzsonnára :? :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]