Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 10 szomb., 17:09 

Merlin_ írta:
Felőlem akkor ezúttal nem fog elmaradni a csata sem.

nem akartalak provokálni :D játsz úgy, ahogy Neked jó, csak én így gondolom :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 11 vas., 5:18 

az tuti hogy a mi második csatánk NG-vel...az nagyon nagy volt :wink:

Bocs Csizu, láttam hogy írtál, de msn-en de amit én írtam Neked azt nem jelenítette meg vmiért viszont rohannom kellett, most értem haza... :roll:

sorry...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 12 hétf., 22:21 
Heroes Team

Bozso: no problem :wink:

A javított OB mapok:következő oldalon

You vs. Me: Sorcy felhívta a figyelmemet, hogy a piros vár fölött random monsta volt.
Cold War: az egész map lényege átminősült, nézzétek meg részletesen.

Ha további észrevételek vannak a mapokkal kapcsolatban, írjatok Lacának vagy nekem (inkább nekem :P )

Üdv

Csizu

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Csizu 2008 máj. 22 csüt., 10:34-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 13 kedd, 0:41 

Sziasztok!

Kitettem a szokásos helyre is a mapokat! Lehet töltögetni, nézegetni. A várakat kérem a hétvégéig!
Újaknak:
1. Minden maphoz kell választani egy várat. Ezt nekem el kell küldeni e-mailen a laca11@tvn.hu -ra, vagy msn-en. A várválasztás előirása, hogy egyik vártipust sem lehet többször felhasználni!
Aki nem küldi be annak random kiosztom!
2. Aki még nem tette az adja meg nekem msn elérhetőségét!
3. A _SoD végződésű pályák arra az esetre vannak, ha mindkét játékos SoD vagy Complete verzióval játszik! Ha az egyik, vagy mindkét fél rendelkezik RoE-vel akkor a "normál" mapot kell használni!
Ha a SoD-os játékosok nem a SoD mapot használják, akkor hozzám ne jöjjenek sirni, hogy mit mákolt be a másik!
A SoD-os játékban természetesen tilos bárminemű combo arti használata (ha valaki ilyet talál szét kell szednie és egy alkotóelemet használhat fel csak), tilos Conflux várral indulni, ha valaki ilyet kap second várnak nem húzhat benne se lénytermelő épületeket, se universityt! (remélem nem hagytam ki semmi lényegeset)

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 13 kedd, 15:05 

Cold War

Miért kellett kivenni a path bónuszt? Mert ha ott lehetne gondolkodás nélkül infernora szavaznék 5 dwell összesen,renegeteg démont lehet gyártani és középen jól jön h ark devillel én kezdek a szultánok ellen

És miért tűnt el a genie dwell?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 14 szer., 18:19 

Kérdezném, hogy mikorra várható a mapok véglegesedése? Mert addig tök fölösleges nekiállnom nézegetni, ha rá pár napra egy másfajta map lesz belőle, azt fel is borítja az addigi szisztémát. És ha javításra kerül egy map, akkor a helyén is az a map legyen, ne csak egy linket dobjatok ide, mert lehet valaki átsiklik fölötte és majd néz nagyot később mikor nem is hasonlít a map arra amire ő a várát választotta. :!: :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 14 szer., 20:30 

Sziasztok!

Bogpista: a végleges mapok vannak kint a szokásos helyen! Lényegi változtatás már tuti nem lesz bennük, max ha hibát találunk kijavitjuk!
A párosítástól is le lehet őket tölteni egyesével, vagy egyben a letöltések közül!
Tegnap este tettem fel, csak elfelejtettem ide kiirni.

üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 14 szer., 21:42 
Heroes Team

Süni: Laca azt kérte (és ebben egyetértünk), hogy a map elgondolkodtasson mindenkit a várválasztáskor. Ha a pathfinding bent maradna, akkor a tower előnye csökken: a havon való gyorsasága nem jelent akkora előnyt a főhősöd számára. Cél, hogy a mapra több vár is alkalmas legyen. Infernoval mész? Én meg dungeon, és nekem is lesz 600000HP-s seregem :) Mindenre van megoldás.

Pista: Nem értek egyet abban, hogyha egy mapon változtatás történik, akkor olyan horderejű lesz, hogy a korábban kiválasztott várad/taktika nem lesz jó rá. Olyan változtatások történtek (de ezt le is írtam, el kéne olvasni :shock: ), mint pl. fabánya előtt lévő lények "savage" opcióra állítása "Friendly"-ről, vagy létszámúk beállítása, mert a többi fa- és kőbányánál 40 van, itt meg random. Olyan változtatás nem történik, hogy kiveszünk, vagy beteszünk egy vagy több dwellt, mert az felboríthatna mindent (ez csak és kizáróan a CD-n volt, de ez a map, mint korábban említettük, még nem lett átnézve, ezért volt a módosítás, az is a hétfői napon) A változtatások eddig 2 mapot érintettek a 7ből, tehát én nem érzem olyan vészesnek a helyzetet. A munkánkat megkönnyítette volna, ha nemcsak Sorci nézi át a mapokat kellő figyelmességgel, hanem más is. A BB-s mapokkal is az volt a hiba, hogy egyedül készítettem, és csak Teki nézte át. Több szem többet lát alapon más is vehetné a fáradtságot, igazán nem sok idő. Ha Sorcinak van rá ideje gyerek és meló mellett... szóval tessék átnézni :)

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 14 szer., 22:08 

Csizu írta:
Pista: Nem értek egyet abban, hogyha egy mapon változtatás történik, akkor olyan horderejű lesz, hogy a korábban kiválasztott várad/taktika nem lesz jó rá. Olyan változtatások történtek (de ezt le is írtam, el kéne olvasni :shock: ), mint pl. fabánya előtt lévő lények "savage" opcióra állítása "Friendly"-ről, vagy létszámuk beállítása, mert a többi fa- és kőbányánál 40 van, itt meg random

El lett olvasva. :evil: Mint ahogy az is, hogy a Killa's mapból egy teljesen más struktúrájú map lett. Én erről beszéltem, nem az apró hibák kijavításáról. Épp ezért kérdeztem, hogy lesz-e még ehhez hasonló drasztikus változás. Ha nem, akkor mindenki happy. :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 14 szer., 22:19 
Heroes Team

Nem lesz, a várválasztás ideje hétvégén lejár, kitolás lenne veletek szemben. Ez nem rendszeres, egyszeri eset volt, mert nem volt kellő idő/energia a map átnézésére, és megcsúsztunk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 18 vas., 23:48 

Dejavu... legutóbb is buli után választottam várakat hasonlóan időben :)
Conflict Over Atlantis - Medvék
Killa's Map - tower
Quest for Victory - mocsári
You vs me - necro
Exkalibűr kláns 2 - törpék
Fight for Glory - Dungeon
az uccsóra meg marad a ratyi inferno.

És nem, a privát üzenet sokkal bonyolultabb és nem elég laza.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 19 hétf., 0:35 

Dreegar írta:
Dejavu... legutóbb is buli után választottam várakat hasonlóan időben :)
Conflict Over Atlantis - Medvék
Killa's Map - tower
Quest for Victory - mocsári
You vs me - necro
Exkalibűr kláns 2 - törpék
Fight for Glory - Dungeon
az uccsóra meg marad a ratyi inferno.

És nem, a privát üzenet sokkal bonyolultabb és nem elég laza.

Nem mintha rám tartozna, de ha az Inferno ratyi, akkor miért nem választottad helyette a Castlét? :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 19 hétf., 1:08 

jaj ne viccelj már az Infernonál csak a Castle ratyibb... :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 19 hétf., 10:01 

Idézet:
Nem mintha rám tartozna, de ha az Inferno ratyi, akkor miért nem választottad helyette a Castlét? icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Eeeehhh...
Sötét volt és forgott a világ :?
Igazából kiment a fejemből hogy van olyan vár :D Teljesen egyértelműnek tűnt hogyha már csak 1 map van hátras akkor nyilván elhasználtam mindent kivéve az infernot :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 19 hétf., 11:56 
Heroes Team

Sajnos a Conflict Over Atlantis c. mapon a Tower várat nem lehet bevenni. Jou-val teszteltük és 5. héten teljes sereggel, csak megkarcolni tudtam Neelat. Így majd picit gyengíteni kellene, de ha heves tiltakozást vált ki, akkor marad a régiban :)
Neela 18A 17D ~10S,K értékekkel bírt. Serege 18 Titán, 36 NQ, 50 MG, 72 AM és a többiek. Persze túl könnyűre sem kéne szabni a nénit, dehát ez elég brutál.

Ami nem igazán befolyásolja a várválasztást: a piros színnél északon a Cyclops Kingek blokkolják az utat a kristály bánya felé, így azt picit feljebb tettem. A piros színnél a kék játékos garrisonja túl közel van a piros várához, így láthatja mi van benne. Ez stratégiai jelentőséggel bír, így a várat is kicsit feljebb teszem majd. Ez a két módosítás remélem nem befolyásolja a várválasztásokat. A középső vár gyengítése már más stratégiát követel meg, ezt majd Laca és Ti eldöntitek.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 19 hétf., 13:52 

Ugyanmár, kis kihívás nem árt :wink:
Legfeljebb nem veri be senki az agyontápolt Neelát, nagy ügy. Különben milyen várral próbáltad?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 19 hétf., 16:39 
Heroes Team

Infernoval és Pyre volt a góré. 18-18 volt az AD-em, exp off és armorer, de nem ért semmit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 19 hétf., 16:57 

És milyen spellekkel? De azon a pályán nem is arra kell menni, hogy a várat befoglald.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 19 hétf., 17:29 

Dehogynem. Második héten bevered :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 19 hétf., 17:30 

Laca!

mikor láthatjuk ki mivel van?

beküldte mindenki az 1-es csoportban?

köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]