Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 527 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 27  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 08 csüt., 20:00 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Nehéz döntést kellett hoznom a 2vs2 verseny kapcsán... :roll: Sokat gondolkodtam, hogy hogyan lehetne megoldani a versenyt, ha nem 16-an vagyunk, hanem többen vagy kevesebben, de az elmúlt 3 évben kitalált és bevált módszernél jobb lebonyolítást nem tudok összehozni... :roll: Az idő is behatároló tényező (2nap), szóval nem látok alternatívát, de ha valakinek van jó ötlete, kérem tegye meg. (Lehet, hogy felesleges az aggodalmam, hiszen nem is leszünk 16-nál többen, de most még jobb gondolkodni és dönteni, mint később, amikor már probléma lehet belőle, szvsz...) Addig is marad az, hogy aki az első oldalon meghírdetettek szerint az első 16-ban jelentkezik a versenyre és fizeti be a nevezési díjat, azok játszhatnak majd a 2vs2 tornán. Várom az esetleges javaslatokat. Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 11 vas., 9:15 

hali
pedig gondolkodhatsz keményen, mert ha a 16 elméletben nevezőt nézed, hozzáadod a +3 embert aki jelezte hogy jön 2vs2 re only, az már 19.
Szerencsés lenne, ha nem lenne tiltás, mert akkor egyértelmű, hogy aki csak a páros bohóckodásra jön, az nem fog jönni.
Szerencsés lenne, ha a csapatok száma páros lenne - pl. 10 - akkor kivitelezhető lenne, mégha nem is úgy ahogy eddig volt.

Javasolnám, hogy a párositás ne úgy történjen ahogy eddig, legyen 2 kalap, az egyikben az "A" kategóriás játékosok másikban a "B", s ezek legyenek összesorsolva, igy talán elekrülhető, hogy kialakul egy ultimate páros vagy több, vagy egy szerényebb képességű duo.
Másrészt lehet tanulni az 1vs1 re.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 11 vas., 10:45 

És ha nincs szerencséd, megint én leszek a párod. :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 11 vas., 13:02 

Ha hozzuk a tavalyi eredményt nem szólhatunk egy szót sem.
Kis szerencsével dobogósok is lehettünk volna, bár úgy érzem mindkettőnknek nagy dicsőség 2vs2 ben a 4. hely, nekem ez az eddigi legjobb eredményem ebben a versenyszámban.
Gondolom Te fejlődtél, én remélem stagnálok, minden adott a sikerhez. :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 12 hétf., 9:46 
Heroes Team

Szegény Adler tavaly végre nem a kis ratyi Tekit kapta párnak... egyből menők voltak! :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 12 hétf., 17:18 

Komisz! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 12 hétf., 17:29 

Ratyi Teki? Kösz szépen... :P

Amúgy meg mi alapján választanád szét a játékosokat két csoportra? Lehet hogy akkor Cat meg Adler ugyanabba a kalapba kerül és akkor nem lehettek együtt. Attól még hogy valaki kevesebbet játszik lehet jó játékos és ez fordítva is igaz, sok játék nem egyenlő jó játékos.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 12 hétf., 18:08 

Jesszusom Teki!

Ne viccelj! :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 13 kedd, 11:32 

Üdv! Lehet hogy énis tudok menni a táborra, legalábbis a 2v2re, vagy ha közben megnyerem a lottót, akkor az egészre. Végigolvastam a dolgokat és én is osztom Teki kételyeit: mi alapján sorsolnánk 2 kalapba a játékosokat? Mert 10nél több "A" kategóriás játékos van, legalábbis szerintem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 13 kedd, 11:45 
Heroes Team

Dreegar írta:
Üdv! Lehet hogy énis tudok menni a táborra, legalábbis a 2v2re, vagy ha közben megnyerem a lottót, akkor az egészre. Végigolvastam a dolgokat és én is osztom Teki kételyeit: mi alapján sorsolnánk 2 kalapba a játékosokat? Mert 10nél több "A" kategóriás játékos van, legalábbis szerintem.

Kalapba oszthatod a játékosokat: elért eredmények-, toplista pontszám-, eredményesség (toplistán a %-os mutató) alapján. Sajnos jobb módszer nem jut eszembe. Ha vagyunk 20-an, akkor 10-nél meghúzod a határt, ők az "A" kalap, másik 10 a "B" kalap --> Ha valóban szükséges a párok kialakításánál a "balancosítás" felé elmenni.

Szerintem ha luckfüggő mapok lesznek, akkor tökmindegy, hogy van-e "kiemelés" vagy nincs. De lefutott mecs nincsen, Süni és Kady párosa (akik azt hiszem csak 7.-ek lettek) olyan gyönyörűen elvertek minket Ssth-val, hogy öröm volt nézni.

Ha van vállalkozó szellemű emberke, írjon már rám és tudok küldeni neki új 2v2 mapokat, amiket át kéne nézni, javítani bizonyos szempontok alapján (--> Vologyánál a szempontok).

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 13 kedd, 14:55 

Én a 2vs2 versenyszámban jobbat vártam mint a 7.hely, 1 meccsen csináltam hülyeséget amikor 3.1nél utópiáztam lvl1-2 varikkal :)
A többi 3 meccsen szerintem hoztam a tőlem telhető maximumot,mégis 7.ek lettünk :cry:

Csizu nektek ott már mindegy volt mit játszotok, nekünk pedig remek lehetőség volt a javításra, éltünk vele :)

Támogatom, hogy osszuk kétfelé A és B kalapba a játékosokat, mert így akinek kevesebb esélye lenne jó eredményt elérni, lehetősége lesz rá mégis, hiszen kap maga mellé egy tapasztalt emberkét...

Jou és Dragon párosa tavaly úgy gondolom, bizonyos szempontból kiemelkedően játszott, előre megbeszéltek mindent szinte napról napra, és a legtöbb esetben működött is...

Tehát van rá jó példa is, szerencse is kell persze, de az jön magától :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 13 kedd, 15:08 

Csizu leirta az alapokat, lehet bármi a viszonyitási alap, ha lesz ilyen terv.

Én mindig a Titi, Pumpás féle brigád megbeszéléseit szerettem, ritkán ültek egymás mellett, ha igen, akkor is nyilvános volt, semmi susmus.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 13 kedd, 15:27 
Heroes Team

Jó, vágom, de jól toltátok és megérdemelten nyertetek. Mi olyan ökörségeket csináltunk, hogy nem győztük a fejünket fogni :) .

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 13 kedd, 15:59 
Heroes Team

Csizu írta:
De lefutott mecs nincsen, Süni és Kady párosa (akik azt hiszem csak 7.-ek lettek) olyan gyönyörűen elvertek minket Ssth-val, hogy öröm volt nézni.

Nem igazán értem a példát... ez abszolút papírforma volt... :P :lol:

2vs2 mapokat meglesném én is szívesen! (gellert.peterKUKACgmail.com-ra jöhetnek).

Felőlem mehet a kalaposdi, bár én már jegyezve sem vagyok az aktuális listákon... de legalább nincs gond megyek a B kalapba :roll: :wink:. Számomra úgyis tökmind1 kivel vagyok, ha sokáig nyekereg és nem azt csinálja amit mondok leverem őt is (a székről)... :lol: 8) (ja nem mondtam mostanában NAGYON kemény vagyok! :wink: :lol: )

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 13 kedd, 16:39 

Mappok ide is jöhetnek, és tessék beírni engem is 2v2-re, aztán megyek a Balatonra szóval 1v1-re nem maradok.

Én is kemény vagyok akkor én Nimbussal leszek és egymást csapkodjuk. :D

Amúgy meg éppen erre gondoltam hogy aki a neten nem nagyon játszik az mindenképp hátrányban lesz az Online-osokkal szemben így is lehetnek erős párok. Én nem félek attól hogy valaki gyengébbet kapok, megtanítom játszani ha kell. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 13 kedd, 17:26 

Nimbi:
miért a B kalapban, az elosztás bármi alapján lehet, pl. magasság vagy keménység, az előbbi alapján biztos az A kalap Neked is, nekem is :P

Én sem tolom online, se offline, szóval bármi lehet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 13 kedd, 18:50 
Heroes Team

Nimbus, Teki: Az aktív online időszakotokból Nektek is vannak eredményeitek, amik nem tűntek el. Azok is alapjául szolgálhatnak a besorolásnak (sőt Teki a BB szereplésével aktív lett :) )

Akik online játszanak, nemcsak nyernek, ergo a pontszámuk, eredményességük az változik fel-le. Pl. ha kikapok egyszer, az annyi pontlevonással jár, hogy csak 3-4 (jobb esetben) győzelemmel hozom vissza az elhullott pontokat. Szóval senki sem tud "meglógni" a pontszámával, egy bizonyos érték körül ingadozik, míg Ti stagnáltok :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 13 kedd, 19:08 
Heroes Team

Teki1986 írta:
Én is kemény vagyok akkor én Nimbussal leszek és egymást csapkodjuk. :D

Benne vagyok Teki!! 8) Bár mivel van köztünk cirka 40 kiló testsúly különbözet lehet rosszul jársz. :P :twisted: :lol:

Adler Csak a magasság alapján tuti szerinted nekünk az A kalap?? Szerintem Über kemények vagyunk... :twisted: ki mer mást mondani??? :twisted: :lol:

Belegondolva, nem semmi ez a "tábori feeling"... még mindig megtud mozgatni ennyi embert... Én pl. az elmúlt félévben összesen nem írtam/olvastam a forumot annyit mint az elmúlt 1-2 hétben.

Süni írta:
Támogatom, hogy osszuk kétfelé A és B kalapba a játékosokat, mert így akinek kevesebb esélye lenne jó eredményt elérni, lehetősége lesz rá mégis, hiszen kap maga mellé egy tapasztalt emberkét...

Van még olyan, hogy tapasztalatlan?? :P

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 13 kedd, 20:05 

Hát ha te is híztál 15 kg-ot akkor lehet hogy megvan a súly különbség. :) De szerintem ez csak csökkent. :) Csodákra képes a konditerem. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 13 kedd, 20:19 

Sziasztok!

Nimbusnak igaza van már most elkezdődött a Tábor feeling, ami semmihez sem fogható. Én tuti megyek a világért sem hagynám ki :)
2 vs 2-ben a Pumpásnál nincs jobb pár, könnyen lehet alkalmazkodni hozzá és nem kell bonyolult taktikát kitalálni vele. Dirr-dirr és kész. Ennyi.
Néha meghalunk, néha csinálunk baromságokat, néha anyázunk, de az összhang hibátlan :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 527 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 27  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]