Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 05 hétf., 12:19 

Üdv!

Makso77:

A Complete a végleges változat, nincs hozzá patch, 4.0-nak számít.

Az "5%-os" hősökkel kapcsolatban a "b" változat áll közelebb a valósághoz. Talán annyiban változik, hogy mindig az aktuális érték öt százalékával nő a képzettség szintenként. Azaz az offense esetében:

1. szint -> 30+30*0,05; 2. szint -> 31,5+31,5*0,05; stb. De ez nem biztos, csak tippelek, illetve a számok sem pontosak, mert egyik hős sem indul expert szkillekkel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 06 kedd, 11:19 

CSá all. Akinek van magyarosítása a Tribes of the east-hoz, az küldje már el nekem a texts nevű fájlt. Elöre is kösz. Ide küld: andris19910728@freemail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 06 kedd, 16:41 

Sziasztok!
A következő kérdésem lenne: a mágneses gólem(vagy hogyis hívják) az most pontosan mikor is gyógyul? Mert nekem valahogy egyszer sem akart, lehet én csinálok vmit rosszul(vagy vmit nem csinálok)...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 07 szer., 9:37 

Őszintén kérdezem: Van a játékban olyan eset amikor a Sylvannál, a Druida fejlesztéseinél az újat érdemesebb választani? Az értékeiben néhol kicsit jobb, néhol kicsit rosszabb, de a másiknak akkor is ott a villámja, ennek meg semmi.

Egyébként nálam a gólemek akkor gyógyultak amikor az ellenfél le akarta varázsolni őket: konkrétan egy meteorzápor közepén álltak, valamint egy tél körébe pont beleestek. (Bár nem hiszem, hogy valaki direkt rájuk varázsol ha tudja, hogy nem csak, hogy nem vesz le belőlük, hanem még fel is támasztja őket...)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 444Tibi 2008 máj. 07 szer., 13:44-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 07 szer., 10:57 

Ja akkor ezért nem gyógyult nálam, mert az AI egyszer sem varázsolt rája semmit, mármint ami őt is érintette volna.
Egyébként szerintem is jobb a régebbi fejlesztés a druidánál.

szerk: helyesírás :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 08 csüt., 10:09 

Sziasztok!
Telepítettem a H4 v1.3 magyar verzióját windows vistára. A telepítés sikerült, de az indítás után kékhalál jön. Próbáltam más kompatibilitási módokkal is, de az eredmény ugyanaz. Próbáltam feltelepíteni az angol (mert csak ez van) patch-et 1.3-->2.0 -t, de az hibaüzenettel zárul: "Old file not found. However,a file of the same name was found. No update done since file contents do not match." Magyar patch-et pedig nem találtam. Ki lehet-e ezt küszöbölni vagy vista alatt nem fog működni a dolog?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 08 csüt., 10:31 

UserX: nekem sem működött vista alatt a H4, lehet hülyeséget írok, de valszeg azért, mert régi a játék a vistához, de az is lehet, hogy a dll kódolás(vagy nem tom mi az--->ezt mondták nekem) nem kompatibilis a vistához. XP-n még fut, ezen legalábbis egyenlőre. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 08 csüt., 10:41 

A H3 az működik. Notebookra telepítettem és erre a notebookra nem tudok XP-t telepíteni mert nincsenek hozzá XP-s driverek csak vistához vagy linuxhoz. Nincs magyar 1.3 verzióhoz patch valakinek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 09 pén., 20:08 

UserX írta:
A H3 az működik. Notebookra telepítettem és erre a notebookra nem tudok XP-t telepíteni mert nincsenek hozzá XP-s driverek csak vistához vagy linuxhoz. Nincs magyar 1.3 verzióhoz patch valakinek?

Az origo-n láttam ablakban futtatható, programként telepíthető Ubuntu linuxot. Linux+Wine alatt valószínűleg futni fog a H4.
Én Ubuntu alatt fejlesztek Heroes3 WoG szkripteket.. :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 10 szomb., 16:34 

Üdv

Lenne egy kérdésem, mégpedig az, hogy lehet azt elérni, hogy a Temkhan nevü academy hőst ki tudjam próbálni egy pályán?
Szedtem le pályát, megnyitottam a pályaszerkesztővel, és még ott a választható hősök között se volt feltüntetve.Esetleg a ToE verzióval ő már nem lenne előhívható?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 13 kedd, 21:44 

Hali! Én egy barátommal játszok állandóan és meg kell hagyni nem játszik rosszul, már mindent kipróbáltam de nem sikerült semmivel legyőznöm (ő az Infernoval van mindig) kivéva a törpökkel. Sztem nagyon jók remek ellenálló kis lények de sajnos nagyon keveset tud lépni a hős és sosem adja be a Logisztikát és így nagyon keveset haladok. Valaki nem tud erre valamit?? Vagy valami jót az inferno ellen?
köszi (és felvehetnétek msn re hogy egy kicsit dumálhassunk) Mars_117@hotmail.com :D :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 13 kedd, 21:57 

Nálam biztos többet tudnak majd segíteni a többiek. Én csak annyit mondhatok üsd az eredetit azután a hajára kenheti a gatinget. Plusz ha okosan kevered a paklit akkor a fél serege fölött átveheted az irányítást ,és most nem a puppet master-re gondolok. A lényeg tömören: ,,Ez olyan mint a sakk! Látni kell az ellenfél következő lépését előre.”

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 14 szer., 16:53 

azé köszi :D de még várok akkor :P :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 14 szer., 19:30 

Üdvözletem!

Ha nincs logisztikád és sokat szeretnél menni keresd meg vagy vedd meg a végtelen utak csizmáját!Viselöje gond nélkül haladhat minden terepen.Az élőhalottak és a démonok ellen a maxos fény mágiát azon belül a fény szava varázslatot(egyszerre sebzi az összes tulvilági lényt:)angolul talán world of the light.Ha a régi towerrel vagy azaz a mostani akadémiával a hősödnek ajánlom maxosan az idéző mágiát azon belül majd az elűzés(banis)varázslatot!Ez eltünteti a fantom erőket illetve a démonok által csatában nyitott kapukon érkező lényeket.Fontos,hogy az elűzés varázslat karakter függő,csak a varázslók az akadémisták használhatják!!Szóval más várbol származo hősök nem:)Lényegében ennyi.Vili minden?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 14 szer., 20:11 

Sziasztok! Nem gondolom, hogy nagyon sza lennék a játékban, bár az igaz, hogx már nagyon hozzászoktam ahhoz hogy H4 ben a legerősebb csapatot is leverheti az ember sérülés nélkül, de itt, H5-ben egyszerűen szinte szarrá gyepálják a seregem még akkor is ha nyerek. A kicsieszett tornyok meg minden.. pl volt egy 12-es black dragonom és mire jött, már csak hatos volt mert belelőttek a tornyok meg egy béna 180-as marksmen. Nanemár! Ha lehetne akkor kérnék tanácsokat hogy hogyan lehet jól ostromolni. Pl szerintem az Earthquake nagyon ****, max ha fejlesztett, akkor ér vaélamit. akkor inkább empowered implosion vagy valami. Segítsetek! :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 14 szer., 20:54 

Kosom!

Ez kicsit érdekes.Van 12fekete sárkányod rálőnek a 3toronybol+180 íjász és máris -6fekete sárkány.Ilyen kb akkor van ha a te hősőd első szintü az ellenfeledé meg vagy 35!Támadó és a védelem képzetségek persze max szinten egy csipetnyi harci szerkezetek sötét,fény,idéző és pusztító mágia keveréke!Ezek kombinálása csak a hősőkön és persze rajtad áll.Sokat számitanak még a varázstárgyak illetve,hogy mennyire látogattad a képzetségeket növelő helyeket támadás,védelem,varázserő stb.De az oldalon találsz olyat,hogy Heroes 5 leírások azon belül első és másodlagos képzetségek!Tanulmányozása sokat segített nekem is mikor a H5-öt ízlelgettem.
Remélem tudtam valamiben segíteni.Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 15 csüt., 12:50 

hai!

nekem olyan parám van, hogy felrakom sima heroesIV-et, aztán meg gathering stormot felrakom telepítés simán végigmegy stb... aztán, első harc közben ahogy varázskönyvre kattintok már ki is dob játékból... próbáltam újrarakni, de mindig ugyanez :shock: remélem valaki okosabb nálam és van ötlete:) előre is köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 18 vas., 10:49 

Üdv mindenkinek!

Segítséget kérnék a következöhöz:a H5-ben nem tudom szétosztani a lényeimet.Pl. a főhősömnél van 100 íjász és egy másik hősömnek akarok adni belöle 30-at hogyan csináljam?Valahol az oldalon olvastam valami bal shiftes kombináciot,de az nem csinált semmit:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 18 vas., 16:48 

Nyomd le a shiftet, kattints a saját egységedre, amit szét szeretnél osztani, húzd át oda ahova szét szeretnéd osztani, majd meg kell, hogy jelenjen egy ablak, ami után már menni fog. (A shiftet végig nyomva kell tartnai)

Fejtörés

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 18 vas., 18:09 

okés megvan:)Köszöntem szépen!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]