Üdv Bátor Harcosok!
Akkor következzen rövid élménybeszámolóm:
H3 támadás:
Iron Golemes csapattal nyomultam, nem voltak gyengék, de lassúak voltak és varázslós csapatok ellen készültek, amiből csak 1 db volt... No comment... Azért derekasan helyt álltak és onnan is szereztek pontot, ahol esélyük sem volt!

Alapvetően elégedett lehettem a 8. hellyel. Gratulálok mindenkinek, főként a győzteseknek!
H5 támadás:
Itt már több esély mutatkozott, brutálisak voltak a griffek, még az 5K+ parasztokat is megették reggelire, úgy, hogy a végén még 255-en meg is maradtak a 350-ből. A végén már nem volt tét, nem akartam mindenáron bajnok lenni, ezért ezerrel nekimentem a Succubus Mistresseknek, akik így jól szét is lőtték szegény madarakat...

Gratula Magix, ideje volt már!

És minden helyezett és részt vevő játékosnak is gratulálok!
1vs1:
Teki ellen kezdtem a Boundy by Earth mappon. Inferno vs. Inferno Pyre lett a főhősöm, jól fejlődött nagyon, Teki elé kerültem skillekben, meg is lepődtem. Toronyban Clone és Resu. Először mentem be középre, utópia előtt Arkangyalok (35db). Sok hezitálás után nekikmentem, de megfeledkeztem arról, hogy újraélesztik egymást, így kb. 50-55-öt kellett legyűrnöm, oda lett a fél sereg a resu ellenére (nem volt full manapontom a támadáskor). Kihoztam a Dragon utópiát, ahol Sentinel, szandál, +3+3 morál, luck nyakék és Thunder Helmet. Kicsit jobb skillekkel érkeztem a végcsatához, de csak ekkor jött a fekete leves... Tekinél Recanter... Erről ennyit...
Cat Anyus ellen volt a 2. meccs a Locked underground pályán. Ő Necro, én Fortress. Alkin jött főherónak, de a föld alá értelmetlen lett volna lemenni, a föld felett pedig expert csövezés ment, ameddig a blokkokat át nem lehetett törni. A várban ostromoltam meg Cat Anyust, ahol hosszas csata után győzedelmeskedtem.
Volt még két Lovagi Torna győzelmem a csoportmeccsek során, majd jött a csoport 2. helyezettjeként az F csoport 3. helyezettjével Dragonnal 3 Lovagi torna meccs.
Jó vs jó: (Castle vs. Tower) Towerrel voltam, a Titánokat megbontani is alig tudta Dragon, így nyertem.
Gonosz vs. gonosz: (Dungeon vs. Dungeon) Dungeon voltam, elkövettem azt a hibát, hogy Water magicet válaztottam és nem a Fekete sárkányát gyepáltam mindennel, így simán kikaptam.
Semleges vs. semleges: (Fortress vs. Stronghold) Stronghold voltam, láttam Dragon arcán a bizakodottságot, mert addig szinte mindenki verte Fortressel a Strongholdot. Dragon elszúrta már a skillválasztásnál, mert Water magicet választott, nem Airt, így kapott egy expert lassítást, majd szépen felőröltem a csapatát, semmit sem tudott csinálni.
Sajnálom, hogy beteg lettem és nem volt esélyem Tekinek visszavágni!

Talán majd a táborban!
Köszönöm még 1x mindenki (direkt nem írok neveket, nem szeretném, ha valaki véletlenül kimaradna) segítségét, aki bármit is tett annak érdekében, hogy a HBB sikeres lebonyolítását megcsinálhassuk. Köszönöm minden résztvevőnek, hogy ott volt és remélem jól éreztétek magatokat. Legközelebb a táborban találkozunk, persze, ahhoz először össze kell jönnie a létszámnak, szóval jelentkezzetek! Aztán pedig ősszel újabb HBB, de ne szaladjunk ennyire előre...
Jah, majdnem elfelejtettem: (Lucky, unlucky szavazás)
Lucky: Dragon (Mert helyettem játszhatott és nagyon moráloztak a parasztok...)
Unlucky: Lord Shaba (Nem sokon múlott élete első H5 tornáján, hogy bejusson a TOP3-ba!!!)
Baráti üdv!