Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 340 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 25 pén., 14:07 
Heroes Team

H3 támadás Mappok frissítve...

Javítva: 2mcu4me vs Magix :arrow: Spellek

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 25 pén., 19:38 

Magix írta:
H3 meg fun :) (de azért megcélzom a szokásos 6. helyet :))

Ezúttal az az enyém :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 25 pén., 21:24 
Heroes Team

Azt szeretném kérni, hogy a támadás meccsekeitek közül minél többet játszatok le a BB-n, és ne otthon. Lesz rá időnk, és a "BB-s meccsek" izgalmasabbak, mint otthon "szurkolótábor" nélkül lejátszani.

Így azt kérném, hogy maximum 4 meccset lehet lejátszani H3 és H5 támadásokból (külön-külön) otthonról. A többit a helyszínen.
Köszönöm

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 26 szomb., 0:08 
Heroes Team

Szerintem meg fölös otthonról lejátszani, most lesz kerek 1 napunk partizgatni, nemlesz időhiány, közben folyó 1vs1 döntők, stb.
Bár lehet csak nekem vannak ilyen élményeim, de élőbenaz ellenféllel sokkal poénosabb játszani ( ugye Dreegar?? :P ), meg a szemibe mondani a partnerednek hogy Pfujj de Mákos, Úúútállak, stb :lol: ... ( Gondolom itt nemkell névsort írni:P )

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 26 szomb., 11:08 
Heroes Team

Sziasztok!

Szerintem is jelen BB -n felesleges otthon lejátszani (bár én személy szerint általában nagyon szeretem és preferálom is az előre, neten lejátszást - úgy a nejemen kívül más nem kiabál a fülembe! :) :) :) ), most az ég világon semmi sem indokolja, a teljes nap elég kell hogy legyen a támadásokra, gép hiányos állapot sem léphet fel, tehát okafogyottnak tűnik az előre game.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 26 szomb., 13:07 

Szombaton lesz a tamadas? :)

Udv,
2m4m

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 26 szomb., 13:41 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Neked 2m4m igen! :lol: A többiek pedig csütörtökön jöjjenek! :wink: Bocs, ezt nem tudtam kihagyni!!! :lol: Túl magas labda volt! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 26 szomb., 13:42 
Heroes Team

Jou, Mugger: őrülök, ha így látjátok :) Én is azt szeretném, hogy minél több meccset BB-n játszunk le és ne otthonról. Ezért van a 4 meccses limit.

2much: kicsit olvass vissza :)

A sokat emlegetett Lovagi tonra map:
http://heroesteam.extra.hu/csizu/lovagi_torna.zip

Összesen 3 várat válasszatok a lovagi torna c. mapra, amellyel JÁTSZANI szeretnétek. Az alábbi szempont szerint történjen a választás:

- 1 várat az alábbiak közül: Castle, Rampart, Tower
- 1 várat az alábbiak közül: Inferno, Necropolis, Dungeon
- 1 várat az utolsó 2 közül: Fortress, Stronghold.

A választást küldjétek el nekem priviben vagy a cs.gabor83@gmail.com címre, legkésőbb jövő hét kedd (április 29.-e) este 20:00.

Tehát a várválasztást és a lovagi tornára a 3 faj kiválasztásának a határideje egyaránt április 29. 20:00 óra!

Egy kis magyarázat a maphoz: Minden faj esetében 5 heti populációt tettem be. De olyan módon, hogy az első héten felépíthető épületeket vettem alapul. A lvl 1-2-es lény a fix mapokon mindig adott, és mellé a MG 1 is. A Castle-nal például nem oldható meg, hogy a cavalriert és az angelt is felhúzzátok castle-val egyetemben. Ezért cavalierből csak 14 van... Felmerülhet ez a probléma még a rampartnál és a dungeonnal is, hiszen a sari + castle a pályák túlnyomó többségében nem kivitelezhető. Nos, a sarik 10-en vannak, de ha szükségesnek tartjátok levehetjük 8-ra a számukat... vagy marad így.

Ha kérdésetek van, írjatok :)

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 27 vas., 0:30 
Heroes Team

Elnézést a késedelemért (legalábbis az ígéretemhez képest). Holnap illetve ma :) pótolom.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 27 vas., 13:38 
Heroes Team

A csoport:
Két ifjú feltörekvő titán közé bekerült a kivénhedt, kicsit már belassult, berozsdásodott Teki… hát nem irigylem a szegényt, hiszen Cat első helye már a sorsoláskor eldőlt, és gyaníthatóan Vologyát sem fogja tudni megszorítani.

Várható sorrend: Cat, Vologya, Teki

B csoport:
Érdekes csoport, gyaníthatóan éles küzdelem várható majd HZsolt és Karesz között a 2. helyért. GJodie első helye majdnem biztos, bár ha nem koncentrál megfelelően könnyen bajba kerülhet.

Várható sorrend: GJodie, HZsolt, Karesz

C csoport:
No igen… szerencsétlen Hitehagyott és Dreegar megkapta a végső győzelemre is esélyes Coradielt! Coradiel csoportelsőségéhez kétség sem férhet, eddigi eredményei alapján. A kezdő, tejfelesszájú Pumpásnak, viszont minden fellelhető „ATTACK”-ra és „DIRR-DIRR”-re szüksége lesz ha meg akarja szerezni a második helyet a veterán Dreegar ellenében.

Várható sorrend: Coradiel, Hitehagyott, Dreegar

D csoport:
Nagyon erős csoport… bár az első hely meglehetősen biztosnak látszik Buri személye által, viszont a második hely már inkább kétesélyes. Csizu, bár meglehetősen tapasztalatlan, de egy jó pályán, egy jó várral, egy szerencsés napon, akár még Jout is megverheti.

Várható sorrend: Buri, Jou, Csizu

E csoport:
Ki az az Ssth?? No mind1 megszokhattam volna már, h minden BB-n van egy-két új arc. Egy biztos ideális helyre került ahhoz, hogy tanuljon, hiszen a Nagy Rt. csoportjába került, akinek az első helye atombiztosnak látszik ebben a pillanatban. Titi mivel pár alkalommal már kipróbálta magát emberi játékos ellen is, talán képes lesz arra, hogy megszerezze a második helyet, de mindenképpen figelnie kell Ssthra hiszen túl nagy különbség játéktudás alapján nem választhatja el őket.

Várható sorrend: Rt, Titi, Ssth

F csoport:
Végül az utolsó csoport, melyben két meglehetősen erős játékos kapott helyet NG és Dragon személyében. Kettejük párharcába szinte bizonyosan nem fog tudni beleszólni a zöldfülű Bozso, aki pár éve ugyan már futja a tanuló köreit, de ezen a szinten ez bizony édes kevés…

Várható sorrend: NG, Dragon, Bozso

:lol: :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 27 vas., 16:10 
Heroes Team

Hehe Nimbus, ez nagyon jó lett! :lol: :lol: :lol:

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 27 vas., 16:10 

Jou mikor lesznek H5 támadás mappok ?

Át akarom nézni nem rejtettél-e el különböző fícsöröket a mappokon, hogy tutira megkapj olyan dolgokat (+5 luck, +7 moral, +5 speed) amikre szükséged lenne :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 27 vas., 18:15 
Heroes Team

Magix: ahogy én tudom, Jou ma este teszi ki a mapokat, vagy ha minden kötél szakad, akkor holnap délelőtt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 27 vas., 19:09 
Heroes Team

Magix írta:
Jou mikor lesznek H5 támadás mappok ?

Át akarom nézni nem rejtettél-e el különböző fícsöröket a mappokon, hogy tutira megkapj olyan dolgokat (+5 luck, +7 moral, +5 speed) amikre szükséged lenne :P

Hello!

Sajnos mivel dolgozom, és az ok a H5 pályák sajnos nem olyan sebességgel készülnek ( mapeditor vonás) mint a H3asok, ezért több idő kell hozzá, + most értem haza hajnali 5től, és mág ma este lesz 1 OK döntőm is...

De megteszek mindent, ma kiderül, lesz e mapp, vagy csak holnap délelőtt...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 27 vas., 20:23 

Ismét beleszólok, a Lovagi Torna pálya hibás. Egyik oldal több varázslatot kap mint a másik. Pár varázslat érdekelne hogy miért nincs bent vagy kint. :)
Blind, Clone speciel ezek jutottak eszembe.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 27 vas., 22:44 
Heroes Team

Úgy fest, csak Teki nézi át alaposan a mapokat, és tesz észrevételeket. Többiekkel mi újság? :?

Teki: azért nincs bent a Blind, mert a megmaradt HP dönt majd körbeverés esetén, és Dreegar rávilágított egy lehetőségre, a blind+resu (v animate) kombóra, amivel sok lényt visszahozhatsz. Ezért van Blind sztornó v resu és animate. Előbbit választottam.

Clone és a társai (Prayer, fölöslegessé válna a Haste; Berserk: lassú várak szívnak stb) azért nem kerültek ki a biliből, mert bizonyos vár párosítások esetén (pl. Castle vs Stronghold) az egyik fél hátrányos helyzetbe kerül a spell révén. Ne azért nyerjen valaki, mert implozik v armageddonozik...
A hiba a mapban az volt, hogy az egyik félnek hiányzott az animate és a resu. A javított map:
http://heroesteam.extra.hu/csizu/lovagi ... vitott.zip

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 27 vas., 23:38 

Clone-ban speciel nem tudom mi az ami elbillenti a mérleget. Szerintem a magicek eléggé fél oldalasak, nem tom ki választ mást. Ezért gondoltam rá, kicsit a víz mellé jobb vari.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 28 hétf., 8:42 
Heroes Team

A Clone Arkangyalok télleg nem billentik el a mérleget, csak lehet mindenki castléval tolná a meneteket, ha már nincs erős resu... Ezenkívül a Rampart és a Dungeon nemtudja klónozni a lvl7 lényeit, ami a Strongholdnál, Infernónál, Towernél még elég erős dolog véleményem szerint...

A vízmágai meg azért féloldlalas, mert sajnos egy része azoknak a terepre épül (WaterWalk Summon/Scoutle boat...) De azért a Bless, Dispel, Cure, Icebolt, Mirth oldalai azért jelentősen beledobnak az iparba... ( a Clone meg a Prayer 1 párharcnál meg erős fegyver, lévén itt másképp megy mint 1vs1ben )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 28 hétf., 10:55 

Ez igaz, de úgy gondolom hogy a választást mindenki maga hozza meg, és mindenkinél ott a lehetőség hogy azt válassza. Én pl. minden várra megvan a taktikám így építem rá a varikat és a várat. Szerintem nem sok ember lesz aki eltér nagyban ettől de nem tudom lehet. Arkangyalt klónozni hogy élesszen akkor inkább a resut használom.
Egyébként csak ezt a spellt nem értettem a többi persze jogos azt nem mondtam én se. :)
A megmaradt HP-t százalékban nézzük, gondolom igen.
Csizu valami visszaigazolást írhatnál ha megjött az e-mailem.
Nimbus: Lassan én is úgy érzem hogy kezdek kiöregedni. :) Főleg a két ifjú titán Vologya és Cat mellett. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 28 hétf., 16:17 

Teki, szerintem itt nem arra gondoltak hogy azért klónozzák az arkot hogy felélesszen, inkább azért, mert az Ark kezd...Emlékezz Jou Bogpista elleni OK döntőjére...Ark kezd, luck, morál...na most ezt képzeld el klónnal...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 340 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]