Sziasztok!
Nocsak...

Micsoda meglepetés, már azt hittem sosem lesz lezárva...
Egyébként pont ma néztem a Bourne-t, repültem fel a fórumra, hogy megirjam, mert beugrottak az idézetek!
Akkor az enyémek:
1.
a. Most már csend van. Itt voltak a fekete szörnyek, karmaikkal és agyaraikkal támadtak. Megöltek mindenkit.
b. Szitkozódnak, üvöltenek, vadul kaszabolnak, inkább verekednek, mint harcolnak. Bámulatos káoszt teremtenek. Lelkes amatőrök. De azért kitesznek magukért.
c. Itt tartóztatjuk fel őket! Itt harcolunk, emberek! És itt halnak meg, ezen a mezőn!
d. 500 éve szolgálják a perzsa királyok legsötétebb akaratát. Szemük éjfekete, fogaik pengeélesek. Lelketlenek. Egész ázsia leggyilkosabb harci alakulata. Ők a halhatatlanok!
e. A fiú egészen kicsi korától harcban edződött. Arra tanították, hogy sohase hátráljon meg, hogy sohase vonuljon vissza! Ha a csatatéren esik el az büszkeség Spártának, és örök dicsőség neki!
- 300
2.
a. Még hátradőlni se mer a székben, nehogy összegyűrje az ingét. De úriember módjára viselkedik. És szereti a nővéremet, nagyon szereti.
b. - Soha nem gondolsz a városra?
- A városra? Minek? Fura hely az, fura emberekkel.
c. Tudod hogy ismertelek meg? Egyes emberek színt bocsátanak ki, ha a közelükben vagyok. Gyengét, mint a pára.
d. Engedd el! Ha vége, hát vége. A remény felé fordulhatunk, ezért szép ez a hely. Nem futhatunk a fájdalom elől!
e. - Szavakkal nem leírható… még néhány lépés…
- AZOK! Azok akikről nem beszélünk!
- Falu
3.
a. Jobb is! Ezek hivatalosan hétfő előtt nem kerülnek piacra! Elveszthetem az állásom, elveszthetem a házam, elveszthetem a feleségem! Bár az talán nem is lenne nagy baj…
b. Altató. Vegyi fegyver… Álommanó hadművelet! Ha kész van: tűz, közlegény!
c. Elitkommandó sorakozó! Láttuk az ellenséget! Hatalmas és gyors!
d. Melyik idióta rakott hadi chipeket játékokba??
e. Különben mit aggódik? Ez csak játék!
- Chipkatonák
4.
a. Hát ahogy Churchill mondta; jöhet pillanat, amikor az ember… tudod miről beszélek…
b. És a legjobb védekezés a támadás! Vagy talán fordítva?
c. Egyszer már megjelöltek kedvesem, és biztosíthatlak; soha többé nem érhet tű a bőrömhöz!
d. Kinek kéne a gyógymód? Miféle gyáva alak akarna így beilleszkedni?
e. Sokkal nagyobb a hatalmad, mint hinnéd, Jean! A kérdés, hogy te uralkodsz majd rajta, vagy az uralkodik terajtad!
- X-MEN - Az ellenállás vége
5.
a. Én nem vagyok ilyen. Tudod fiatalon és sikeresen nagyon kapzsi és buta voltam, és most magamra maradtam ráncosan és egyedül.
b. Ne aggódj, nem remélek sokat, mivel 13 éve élek miszter "egy szép sál mindig öröm"-mel. Tényleg szeretem a sálakat.
c. Ez ám a meglepetés! 10 perc Elton Johnnál és máris csatak b*zi vagy!
d. - Tudja… miniszterelnök vagyok! Meg is ölethetem!
- Köszönöm, majd meggondolom.
- Jó. A kommandósaim bűbájosak! Kegyetlen gyilkosok, és csak egy telefon.
e. - ...ehhh.. gyerekek is néznek minket!
- Ja, persze... Sziasztok! Itt egy fontos tanács Billy bácsitól: Ne vegyetek drogot! ... Legyetek popsztárok és megkapjátok ingyen!
- Igazából szerelem
A 3.-on kívül (amit poénból adtam fel, sejtettem, hogy senki sem látta

) az összes film olyan, amit nem lehet kihagyni! Szóval akik nem látták, sürgősen nézzék meg!
A 300 egy nagyon egyedi rendezésű film, a Spártaiak 300an tartóztatták fel a hatalmas perzsa hordát. Fröcsög a vér, hullanak a fejek. Nekem bejött.
A Falu egy nagyon egyedi és érdekes ötletre épített film. Igazából nem szeretnék mondani belőle semmit, mert minden perce izgalmas, rejtélyek derülnek ki, nem szabad lelőnöm a lényeget! Mindenkinek csak ajánlani tudom, az 5 feladványom közül ez a kedvencem!
A Chipkatonák egy régebbi film. Hadi chippeket raknak a buzgó játékkészítők a játékkatonákba, akik az emberiség (és fő ellenségeik a gorgoniták) ellen lázadva rommá bontanak egy városrészt!

Nagyon mulatságos "mese".
A X-MEN trilógia 3. része volt a 4. feladvány. Nekem tetszett, bár nem veszit túl sokat aki kihagyja. Az első részhez hasonlítanám, a 2.-at mindenképp überelei. Az "osan"-ban meg is vettem 790-ért.

(többet mondjuk nem adtam volna érte

)
Az Igazából szerelem című film több szálat futtat egyszerre, mint sejthető apró szerelmi szálak. Nem szeretem a nyálas filmeket, szerintem ez nem is az, még ha romantikus is. Vígjátékként is megállja a helyét, jó poénok vannak benne, vicces jelenetek. Érzékenyebb lelkűek elejthetnek pár könnycseppet is!
Remélem játszunk majd még, mert annak ellenére, hogy ilyen döcögős lett a vége én élveztem!
Üdv: Laca