Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 18 pén., 10:13 

na hali! teljesen megvagyok lőve!! végignéztem az oldalon lévő részletes hamachis játékmódot deén sem ezzel sem a közvetlen ipszámmal nem tudok játszani!!!!!!! tudom azt írta a segítség hogy ha innentől fogva nem megy nekem kell megtalálnm a hibát!!!! ezzel csak az a gond hogy nekem már ninc semmi ötletem és amugyis hülye vok ezekhez a jellegü dolgokhoz!!!! LÉGYSZ HA VALAKI TUDJA MI LEHET A GOND ÍRJON!!!!!

ELÖRE IS KÖSZI!! :D
Teqone

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 18 pén., 15:44 

Helló mindenkinek!
Új vagyok itt, de a heroest már jó pár éve nyomom, de most vmi kifogott rajtam. A Heroes IV-el van egy olyan problémám, hogy amikor új küldetést akarok kezdeni(egyébként eredeti cd-ről telepítettem fel, és cd nélkül ment/megy) akkor lefagy, és akkor is, ha egy mentést újra akarok kezdeni.
Valószínűleg a cd-t kérheti. Lehetséges, hogy azért romlott el, mert letöltöttem egy multiplayer patch-t? Próbáltam már letölteni no cd cracket, de nem találtam heroes IV-hez. Ha valaki segítene, annak nagyon örülnék... :)
Előre is köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 18 pén., 18:10 

Közbe rájöttem, hogy egyszerűen újra kell telepíteni--->elkérem haveromtól és kész... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 19 szomb., 14:47 

Végre végig vittem a pályát nagyon köszönöm azoknak akik tanácsot adtak.

Andreaz neked külön köszönetet mondok mert nagyon sokat segítettél.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 19 szomb., 16:08 

Na ez a Nekropolisz kampány nagyon nem megy az 5-dik pályán olyan kevés emberem van hogy godricnak alig sebzek de legalább jó hogy maga godric nem erős mert a 2-dik pályám egy szintet sem léptem vele

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 19 szomb., 19:31 

songoku955 írta:
Végre végig vittem a pályát nagyon köszönöm azoknak akik tanácsot adtak.

Andreaz neked külön köszönetet mondok mert nagyon sokat segítettél.

Tényleg nincs mit! :wink: Látom megint segíteni kell :D
Ezekkel a pályákkal énis szenvedtem egy keveset, de azért megcsináltam(ekkor még hülye voltam segitséget kérni :) )
Két választásod van:
Ha nemérzed Markalt elég erősnek(pl. ha nincs bábjátékosa és örjöngése) akkor nemuszály rögtön az angyalszárnyak megszerzése után meglátogatni Godricot.(azon is múlik, hogy mien erős Godric, hogy az 1. kapmpány 5. pályáján fejlesztetted-e azonkívul amien csatákat képtelen voltál megvívni vele, így minimum 10-es ha csak a kötelező csatákat vívta meg, de lehet 9-es már nem emlékszem pontosan) Két narancs hős fog érkezni egy hajón. Nemlesz könnyű legyőzni őket, de ha fejleszted a lovagvárad talán menni fog.(lehet, hogy ezért érdmeses lesz a varázstárgyat választanod) Miután legyőzted őket szabad a pálya. Csak fejleszd a váradat és fedezz fel még amit tudsz. Ha elég erősnek érzed a sereged akkor támadhatsz. Ha Markal rendelkezik bábjátékossal és örjöngésel szerintem nemlesz gond.(én végül főnix idézéssel csináltam meg, de mivel Markalt lekell győzni az utlsü kampányban ezért nemajánlatos, bár nemvolt sok manája) Szoval ha ezek megvannak akkor nevárj a narancs hősökre csak támad Godricot. Ha nem akkor próbáld meg legyözni a 2 narancshőst és szedj össze elég erős sereget.

Üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 19 szomb., 20:28 

Andreaz aszt szeretném még kérdezni hogy ha legyőztem a narancs hősöket
és gyűjtöm a seregem minél tovább húzom Godricnak is egyre több lesz? (mármint sereg)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 19 szomb., 21:17 

Sajnos igen, de fejleszd a lovagvárad is és akkor idő után sokkal nagyob sereget tudsz szerzni mint Godric. A necro várban építs egy túlvilág szentélyt amivel a lovag egységeket átudod alakitani azonos szintű élőholtá. Így végén nagyob sereget hozol össze mint ami Godricnak van. Egyszerű! Így a küldetés nehezebbik fele az a 2 hős lesz, de aszem kiseb a serege mint godricknal a lényeg h míg nemérkeznek meg te fejleszd a váraid.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 19 szomb., 22:42 

És a narancs hősök után már nem jön több igaz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 19 szomb., 22:45 

Andreaz fel vehetlek msn-re és úgy könnyebben tudunk beszélni ok?
Ha igen akkor ne lepődj meg hogyha ki írja ezt hogy kovacs_ors4@freemail.hu felszeretne venni ok?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 20 vas., 9:33 

songoku955 írta:
Andreaz fel vehetlek msn-re és úgy könnyebben tudunk beszélni ok?
Ha igen akkor ne lepődj meg hogyha ki írja ezt hogy kovacs_ors4@freemail.hu felszeretne venni ok?

Ok. A kérdésedre azért még válaszolok. Igen narancs hősök után nemjön több.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 23 szer., 12:43 

Üdv Songoku!

Sikerült végig vinned a pályát?Csak egy jó tanács az oldalon találsz egy olyat,hogy Heroes V leírások azon belül kapányok végig játszása.Segít,hogy mit érdemes csinálnod és milyen tulajdonságokkal vértezd fel hőseidet.A képességeket is itt megtalálhatod,hogy mi mire jó.De a pusztító mágiát szinte minden hősödnek ajánlom,de arra figyelj,hogy a képességek hadjárat függők.Pl. egy nekromantának nem hiszem,hogy nagy szüksége lenne fény mágiára.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 27 vas., 14:06 

Ez de csalás végre leöltem godricot és azt írja ki hogy vesztettem.
Lehet hogy azért mert nem volt más lényem csak elementál?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 27 vas., 16:24 

Igen ,sőt biztos!
Az eredeti lények lekaszálása elsődleges. Ha nincs eredeti lény a ,,másolaton”* kívül akkor game over. Ezzel a taktikával nagyon sok csatát lehet megnyerni szóval üsd az igazit.

*idézet, duplikált, ,,gatingelt” ,feltámasztott (nem felélesztett) …stb

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 27 vas., 16:48 

Köszönöm közben megtudtam csinálni köszönöm mindenkinek aki segített de annak is aki nem :D na mindegy ha elakadok csak tőletek kérek segítséget :D

Andreaz legyél már fent msn-en

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 27 vas., 21:15 

Sziasztok

Tudnátok segíteni abban, hogy az 'eight factions' pályán, hogyan lehet átállítani a játékosokat 2v2v2v2-re ,vagy 4v4-re? Mert a leírása szerint valahogy lehet, csak én vagyok béna.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 29 kedd, 8:52 

Helló mindenkinek!
Sikerült megszereznem a Heroes III Completet, elolvastam a kézikönyveket(az angol tudásom nagyon kezdetleges), de mivel márt előtte is volt lehetőségem játszani Heroest viszonylag elég jól megértettem. De lenne egy pár kérdésem:
1. A Complete tartalmazza-e a RoE,AB,SoD patchokat, és a Completehez van-e patch?
2. Lehet-e a Completevel játszani single(multi) player-ben úgy, hogy pl. egy RoE-es térkép ne tarhalmazza az AB és SoD újításait(ne legyen Conflux....)? Ha márt RoE-ra vagy AB-re készült egy térkép ne legyen benne SoD(AB)mert nehezíthet vagy könnyíthet rajta.
3. És végül, vannak olyan hősök, melyek speciális képessége valamelyik másodlagos képzettségre vonatkozik, pl. egy barbárnak a támadásra stb. Így van definiálva a hős a támadás képzettsége 5%-kal jobb minden sintlépéséért(szabadfordítás). A kérdés, ezt hogyan kell érteni, mert egy másik magyar oldalon azt írták erre a speciális képességre, hogy +5% a támadás képzettségéhez alapból, és a szintlépés nincs is megemlítve. De ha a kézikönyvet vesszük alapul(remélem nem írták el), két lehetőség van:
a) Minden szintlépés után +5% a képességhez, ez szerintem túl erős, mert a 20 szintű hős expert attackkal 130%-kal tobbet sebezne.
b) Minden szintlépés után a hős a támadás képzettségének 5%-át kapja a támadás képzettségéhez(erre példa: attack +30% sebzés közelharcban, 30-nak az 5%-a 1,5 így a 20 szintű hős expert attackkal (30+ 20*1,5)%= 60%-kal többet sebez a közelharcban az egység).
Igy picit hosszúra sikeredett, elnézést érte. Remélem érthetőek a kérdések, és valaki fel tud majd világosítani.
Válaszaitokat előre is köszönöm!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 30 szer., 22:07 

Sziasztok!

Megvettem a Silver kiadást, és mindjárt neki is álltam az Izabellás kampánynak.

A 4. pálya, az Ostrom végén, mikor legyőzöm a démon sereget, szóval ott jön a videó, aztán a győzelmi képernyő, majd a töltéskor kidob a windosba... Hiába töltök vissza régebbi mentéseket, mindig ez a vége. Jelenleg az 1.5 javítás van fent. Valami ötlet?

Nagyon bosszantó. Eredeti játék vacakol, a törttel meg nincs gond... eh

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 30 szer., 22:27 

Nabunaid írta:
Sziasztok!

Megvettem a Silver kiadást, és mindjárt neki is álltam az Izabellás kampánynak.

A 4. pálya, az Ostrom végén, mikor legyőzöm a démon sereget, szóval ott jön a videó, aztán a győzelmi képernyő, majd a töltéskor kidob a windosba... Hiába töltök vissza régebbi mentéseket, mindig ez a vége. Jelenleg az 1.5 javítás van fent. Valami ötlet?

Nagyon bosszantó. Eredeti játék vacakol, a törttel meg nincs gond... eh

A küldetés közben voltál amikor feltetted a patchet? Mert ha igen akkor a kampányválasztó menüből kell újra kezdened azt a pályát.
Ha nem ez történt akkor sajnos nem tudom miért csinálhatja ezt. (Nekem ilyen esetben tette ezt.)

Üdv! Coradiel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 01 csüt., 9:08 

Köszönöm a választ!

Igazad van, magam is rájöttem, hogy valami ilyesmi lehet és ezt a pályát előlről lenyomtam újra, így már tovább engedett.

Korábban 1.4-el játszottam és közben raktam fel az 1.5-öt.

Mégegyszer köszi szépen azért.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]